|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cześć niedzielnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wracaj wracaj bo tęsknimy ![]() Marcelek jest kochany ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Wtajemniczenie
|
Pradip no nie bardzo bo naprawdę chciałam sobie jakiś kupić
![]() Justii super że już wyjaśnione. Ściąganie mleka męczy wiem bo js tsk robiłam. Ale lepsze to niż żeby dziecko się męczylo. A ja dopiero co wstalam. Dzieciaki dały pospać.
#3154 |
Zakorzenienie
|
Justii - zaopatrz się w laktator elektryczny zobaczysz jaka to wygoda i jak oszczędza się czas, długo schodzi ci ściąganie? dużo mleka ściągasz?
o, to zaczęliście od niewielkiej dawki mleka dla małego, ale pewnie chcą wszystko powoli unormować ... Fikusek - każdy ma gorsze chwile... kochana jesteś tylko człowiekiem! I tak świetnie dajesz sobie radę z takimi urwisami. coś miałam jeszcze komuś odpisać, ale nie pamiętam co i komu ![]() za 3 dni przyjeżdżają moi rodzice i brat ![]() Ja wczoraj co chwilkę coś załatwiałam, ale najważniejsze, że auto, które chcemy sprzedać przeszło przegląd! Yupiiii! więc teraz trzymajcie kciuki żebyśmy szybciutko znaleźli kupców Dziś natomiast byli u nas goście, a Kacperek dostał torbę prezentów ![]() Dzisiaj również mój mały Kurczaczek kończy 1 miesiąc a zatem nie jest już noworodkiem tylko niemowlaczkiem ![]() Buziaki ciocie ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-03-02 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki słodziak ![]() ![]() miałam kiedyś pytać, kochana jak się sprawuje ta niania u Ciebie? warto ją kupić czy ten monitor to zbędny gadżet? bo ta cena mnie przeraża i nie wiem czy ją kupować czy nie? ![]() no i udanej wizyty rodzinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Witam się z kawusią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małgoś, Justii-Ale Wasze chłopaki to słodziutkie Cukiereczki ![]()
#3157 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nic nam nie napisałaś jak sobie poradziłaś w pierwszych dniach bez męża? tzn wiem że dobrze ![]() Cytat:
![]() jak remont? nie przemęczasz się za bardzo? Cytat:
![]() To prawda że czas najbardziej po dzieciach widać. Ja mam teraz okazję zobaczyć jak chrześnica męża z dziecka staje się nastolatką i jestem w szoku kiedy to zleciało ![]() Ile ma chrześniak? Wkurzyłam się na listonosza ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
domowy w miarę skończony i wysprzątane a tynkowanie od dzisiaj się zaczyna ale to na podwórku, więc tam już zostawię sprzątanie mamie ![]() ![]() no i miałam nic nie kupować w marcu już a tutaj kolejne 100 zł na ubrania dla młodego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Pradip- a to listonosz pałka jedna
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Aldrin-czyli ubranka mówią do Ciebie nieustannie ![]() ![]() ![]() super, ze remont skończony ![]()
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Wtajemniczenie
|
Jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę.
![]()
![]() |
#3162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() musze przyznać że odkąd moja sąsiadka urodziła na początku stycznia a termin miała na koniec marca tak trochę moja rodzinka wyluzowała z tym, że jest czas ale i tak sobie jeszcze muszą pogadać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | ||
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My w weekend wydaliśmy na naszą malutką 600 zł i to tylko na komodę dla niej i resztę ubranek, które nam brakowały ![]() Malgoś słodziak z tego twojego kawalera ![]() Justii Marcelek też przystojniaczek ![]() Meduzko i jak tam prałaś ubranka w sobotę dla Piotrusia? ![]() Prad wiesz co jednak nie spotkamy się w środę, bo K ma akurat ten dzień wolny i nie chce specjalnie ze mną jechać na warsztaty, a sama nie będę miała jak wrócić po nich do domu ![]() My weekend znów spędziliśmy intensywnie, mieliśmy malować pokój, ale K musiał w sobotę jechać do pracy. Skorzystałam i pojechałam z nim, do 12 pracowaliśmy, a potem pojechaliśmy na zakupy. Do domu wróciliśmy dopiero na 20, na koniec nie chodziłam tylko się toczyłam ale dałam radę ![]() Ubranka mamy już wszystkie kupione, wózek i materacyk dziś zamawiamy, w środę mam zamiar zrobić zakupy dla siebie i kosmetyczne dla młodej, w sobotę malowanie i niech się dzieje co chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zadomowienie
|
Aldrin- ja mówię, że aby do końca maja i może byc różnie, a do końca maja zostało 3 miesiące
![]() Ewelika-chyba przygoniłyście do mnie słoneczko, bo własnie wyszło ![]() ale zakupy ![]() ![]() a tak na poważnie lada moment, będzie księżniczka razem w wami, ale czad ![]() ![]()
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45411754]
My weekend znów spędziliśmy intensywnie, mieliśmy malować pokój, ale K musiał w sobotę jechać do pracy. Skorzystałam i pojechałam z nim, do 12 pracowaliśmy, a potem pojechaliśmy na zakupy. Do domu wróciliśmy dopiero na 20, na koniec nie chodziłam tylko się toczyłam ale dałam radę ![]() Ubranka mamy już wszystkie kupione, wózek i materacyk dziś zamawiamy, w środę mam zamiar zrobić zakupy dla siebie i kosmetyczne dla młodej, w sobotę malowanie i niech się dzieje co chce ![]() no to brawa za kończenie wypawki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż co zamówiłaś czemu kuzynka tak wcześnie urodziła? Cytat:
![]() No to i u Ciebie zaczną się gadające ciuszki ![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45411754] My w weekend wydaliśmy na naszą malutką 600 zł i to tylko na komodę dla niej i resztę ubranek, które nam brakowały ![]() Prad wiesz co jednak nie spotkamy się w środę, bo K ma akurat ten dzień wolny i nie chce specjalnie ze mną jechać na warsztaty, a sama nie będę miała jak wrócić po nich do domu ![]() My weekend znów spędziliśmy intensywnie, mieliśmy malować pokój, ale K musiał w sobotę jechać do pracy. Skorzystałam i pojechałam z nim, do 12 pracowaliśmy, a potem pojechaliśmy na zakupy. Do domu wróciliśmy dopiero na 20, na koniec nie chodziłam tylko się toczyłam ale dałam radę ![]() Ubranka mamy już wszystkie kupione, wózek i materacyk dziś zamawiamy, w środę mam zamiar zrobić zakupy dla siebie i kosmetyczne dla młodej, w sobotę malowanie i niech się dzieje co chce ![]() pokaż zakupy ![]() ![]() ![]() Ale mi szkoda naszego spotkania ![]() Zaraz nam napiszesz że wszystko masz gotowe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Pradip - o to chyba ten sam listonosz i u mnie chodzi bo w tamtym tyg dostałam awizo, a na pewno byłam w domku.
Aldrin - autka łatwo się kupuje ale czy będą chętni na takie... choć mam nadzieję, że szybko pójdzie, bo w sumie miałam już 2 tel. Ewelika - to już wszystko gotowe na przyjście małej księżniczki? super! Fikusek - opowiedz nam wszystko po powrocie ![]() Izetka - oj tak, dzieciaki rosną, a mi aż szkoda że tak szybko ten czas mija, bo tak jakoś człowiek zdaje sobie sprawę, że ten maluszek raz dwa i będzie dużo większy - tak chciałabym się nacieszyć nim jako noworodkiem ![]() ![]() co do niani to fajna sprawa, ale zależy od was, a także od tego jak daleko łóżeczko, itd u mnie mały czasami tak cicho śpi, że mimo wszystko patrzę czy oddycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sąsiadka i nie wiem czemu, mały się tak pchał na świat ![]() ![]() dzisiaj parę ubrań tylko ale że wszyscy chwalą jakość, wiec się skusiłam zobaczymy czy nie będę żałować ![]() http://pl.coccodrillo.eu/product/238...BODY/BODY.html http://pl.coccodrillo.eu/product/124...CH/SPIOCH.html tutaj sie zdjecie otworzy jak sie go powiekszy nie wiem czemu http://pl.coccodrillo.eu/product/285...BODY/BODY.html http://pl.coccodrillo.eu/product/290...BODY/BODY.html http://pl.coccodrillo.eu/product/285...E/SPODNIE.html Jak u Ciebie ta wyprawka idzie? ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
dzięki za opinie używana tez ok 300 zł a to trzeba mieć szczęście bo przeważnie licytacje i wiele chętnych jest ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Aldrin - prześliczne te rzeczy!
no tak... 300zł to też nie mało na polskie realia, to tak jak ja miałabym zapłacić 300 euro... szok! |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Jak fajnie ogląda się i czyta o Waszych wyprawkach ![]() ![]() ![]() ![]() A dzieci tak szybko rosną, aż czasami patrzę na tego mojego brzdąca, a on coraz bardziej samodzielny, a mi trochę żal, ze tak szybko to się wszystko dzieje ![]() Fikusek mam nadzieję, że zregenerujesz siły ![]() Justii, Malgos pięknych macie syneczków i jakich wystrojonych ![]() Izetko to kiedy ruszasz na zakupy ? Jeszcze nic nie kupiłaś ? Ja to się śmieje, ze jak zajdę to już w pierwszym trymestrze wszystko kupię ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-03-03 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
Aldrin-kolejny modniś nam sie szykuje
![]() ![]() Fionka-jakbym miała takie ubranka też pewnie przeglądałabym je milion razy ![]() Ja nic nie kupiłam jeszcze...nic ani jednej rzeczy ![]() ![]() ![]()
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Fiona - dokładnie, żal człowiekowi tych chwil, ale z drugiej strony, te chwile zastępują inne, równie piękne
![]() Pradip - pytałaś jak sobie radzimy bez tż-ta. Przeważnie Kacper grzeczny i tylko je i śpi, tylko zanim zanim go nakarmię, odbiję, przebiorę to mija 1,5 godz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Izetko do testowania to jeszcze długggaa droga, na razie to czekam na owu która pojawi się lada dzień, albo już była, bo wczoraj (11dc)kuł mnie jajnik, a czegos takiego na owu w sumie jeszcze nie miałam , no ale co trzeba działać.
Jakoś nastawiłam się na ten cykl sama nie wiem czemu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Justii - ja w sumie ściągam tyle z jednego cyca, ale schodzi mi ok 15 min, ale do dziś pamiętam jak walczyłam na początku o te kilka kropel pokarmu...
no tak, przystawić do piersi zdecydowanie wygodniej... w ogóle trafiłam wczoraj na pierwsze zdjęcia Kacperka... i normalnie się popłakałam. Nie było miejsca na jego ciałku, żeby nie było rurki, kabelka, kroplówki, ale cieszę się, że to już za nami ![]() Fiona - trzymam kciuki za ten cykl! no w końcu musi się udać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to działajcie z mężem i nie nastawiaj się kochana co będzie to będzie ale ja wierze, że będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Właśnie za bardzo się nastawiam, że się uda i w tym problem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Gosiu chyba nie ma gorszego widok niż takie maleńkie dziecko pod tymi wszystkimi aparturami i ta nie pewność .... Na szczęście to juz przeszłość wszystko skończyło się dobrze i tego się trzymajmy ![]()
#3180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2014-03-03 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.