|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() Czy wiadomo czemu taka mała ilość wód? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
No jak pepcowe ubranka leża na kupce z lumpowymi to ja widzę ogromną różnicę. Jakby byly 10letnie z nowymi. Naprawde jakość rzeczy lumpowych szczegolnie małych firmy George, Next, Marks jest super. Szkoda, że na większe dzieci już gorzej wybrać.
Ja miałam straszną noc, najadłam się wieczorem placków ziemniaczanych i nie wiem czy to przez nie jakieś wzdęcia miałam, brzuch twardy do teraz jakiś taki tkliwy, tylko dotknę lekko ręką macica już się stawia. Dobrze, że jutro mam wizytę zobaczę mojego dziecia znów ![]() justine musisz się trochę pomęczyć ważne żeby było dobrze z dzieckiem, a opieka chyba naprawdę dobra
#3153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
musisz teraz dużo odpoczywać ![]() Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
justine
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||||
Wtajemniczenie
|
aa slazaczka
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój gin byl u mnie i powiedział, ze nie ma ich tak mało, ale to w większej mierze musze zostać przez wtorkowy zły zapis ktg. A jak bede musiała leżeć do samego konca? Dla Małego wszystko zniosę, to oczywiste, ale tak mi dzis źle, bo sie w ogóle tego nie spodziewałam... Jak dobrze, że przygotowalam ciuszki, pieluszki, ze kupiłam te wszystkie apteczne rzeczy. Nie ma co czekać do ostatniej chwili, Mamuski!! ![]() A jeszcze co do ciucholandowych ciuszkow-kupiłam trzy pajace George-szalu nie robiły, Ale po wypraniu i wyprasowaniu wyglądają jak nowe ![]() A co do małej ilości wód-no jak ja mam miec ich duzo skoro mój Skarbik prawie na każdym ktg na czkawke! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mariola - brawa za postepy Marco i zakupy! Zima za oknem, a moj malz z podopiecznymi pojechal dzis na wycieczke w Jure. Masakra. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mówił jakie AFI masz tych wód? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Witamz kubkiem kawy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() A jak juz bardzo nie moge zasnac to jestem w stanie uslyszec nawet chrapiacego sasiada ![]() Takze wiem o czym mowisz ![]() Cytat:
![]() Nie kuscie ![]() Cytat:
![]() Zasnelam na chwile i snilo mi sie ze urodzilam i daje malemu cyca, a on mi mowi ze nic nie leci ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Wtajemniczenie
|
Justine będzie dobrze! zajmują się Wami, chcą dobrze więc bądź cierpliwa, już niedługo
![]() Jeśli chodzi o Pepco to ja tam nie kupuję ciuszków bo właśnie słyszałam, że są kiepskie jakościowo. Zakupom allegrowym mówię już stanowcze NIE! ![]() ![]()
#3162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie nic z wodami nie wyszło, ale wiem że Piotruś jest długi i uwierz ja strasznie boleśnie czuję jego ruchy, dziś nie śpię od 4 rano...i nieraz się skręcam, pomaga tylko ręka tż której mały się czasem boi, z naciskiem na "czasem". Czaem tatuś mówi też "Piotruś bo sciągnę pasa" ![]() ![]() ![]() ' ' Kiedyś was adoptuję ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę się zdrzemnąć bo zmarzłam okropnie wracając z pobrania. Proszę mi tu nie szaleć z postami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna postaraj sie teraz może odespać trochę
![]() Justine a ogólnie to jak się czujesz? I ile niby tych wód masz? Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadzwyczajna, współczuję Ci. Siła złego na jednego. Tak to właśnie bywa, że jak się wali, to we wszystkich możliwych dziedzinach. A z tą pralką to już, gwóźdź do trumny. Mam nadzieję, że to nic poważnego i da się szybko i tanio naprawić. Moja też już zgrzyta i wydaje dziwne dźwięki. Jak się Emi urodzi, to nową trzeba będzie chyba kupić, bo już teraz lecą 4 pralki tygodniowo minimalnie, a przy niemowlęciu to będzie codziennie jedna. A jak oko Tż? Lepiej choć trochę? Odpoczywaj dużo i staraj się nie stresować, zwłaszcza mamą. Trzymam kciuki, żeby było już tylko lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to już niedługo wielki comeback do życia erotycznego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- A co do kocyków, to w Biedrze mają być ładne koce, tylko nie dziecięce - w wymiarze 130x150. Na walentynki zaprojektowane przez Paprocki&Brzozowski, to może jakieś porządne będą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
TZ leży z okladem z rumianku. Oko go bardzo boli. Wizyte ma o 15:20. Jeszcze jak ma zamkniete to jak cie moge. Dlatego lezy. Ten opilek wbil mu sie w rogówkę. Nie moze dostac zadnych lekow dopuki oko nie bedzie doczyszczone z rdzy. Zobaczymy jak dzisaj u okulisty. Dam radę. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
a ten rumianek to ma zalecony?
bo ja słyszałam, że to może więcej szkód narobić niż pożytku i lepsza czarna herbata. |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
współczuje nieprzespanych nocy, ja odpukać! ostatnio sypiam całkiem niezle! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
Opieka opieką, ale przepływ informacji jest slaby, bo nie widziałam wyników usg (tego wydrukowanego raportu) i nie wiem wynosi ten wskaźnik AFI i btw nawet podczas usg o niego nie zapytalam, bo...jeszcze wtedy o nim nie słyszałam
![]() ![]() Sent from my HTC Wildfire using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
zrobimy nalot na IP
![]() Cytat:
![]() nadzwyczajna ja pamiętam, że mojego tate to długo oko bolało... ![]() współczuje tylu problemów, mimo wszystko jakoś sobie radzisz więc należą Ci się gratulacje ![]() a ja chyba zaraz cukrzycy dostanę ![]() ![]() już więcej nie jadę do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
TeQiba, jaki sen
![]() ![]() Ze mną na sali leży kobietka w 34tc z bliźniakami i ma wszystkie wyniki super i myślała, ze dzis wyjdzie, a co dzis usłyszała na obchodzie "Poleży pani, my tu nie chcemy drugiego Wloclawka" ![]() Niby tak z uśmiechem, ale naprawdę widać, że tamta tragedia odbila się szerokim echem... Oby tak szybko lekarze o tym nie zapomnieli. Sent from my HTC Wildfire using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
wczoraj przyznam się bez bicia, że byłam z siostrą w swoim mieszkanku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem co to sex od miesiąca i pewnie nie będę wiedziała jeszcze ze 3 tygodnie ![]() ![]() justine nawet jak będziesz musiała leżeć do porodu, to na szczęście dla małego masz już pewnie większość rzeczy zorganizowanych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Moderator
|
Na haslo "wizaz" KTG gratis
![]() Cytat:
![]() Przykre jest to, ze musi wydarzyc sie tragedia zeby lekarze robili to co nich nalezy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
czbasia, ag9, margo80 dzięki za Wasze wsparcie ![]() BeautifulLie na te projekty mam podpisane umowy o dzieło/zlecenia a jak wiesz one g*** dają. W dodatku dziś się dowiedziałam, że odwalałam robotę papierkową, którą wgl nie ja powinnam robić, tylko firma która wygrała przetarg na prowadzenie tych kursów bo ja jestem tylko lektorką, więc powinnam tylko prowadzić zajęcia a nie zajmować się sprawami administracyjnymi ![]() Justine_87 przykro mi, że jesteś w szpitalu, dbaj o siebie i nie martw na zapas ![]() Tygrysku, wewillrockyou, gratuluję udanych wizyt! I udanych maluszków! ![]() milenqa nie martw się na zapas ![]() Przejrzałam Was tylko pobieżnie, przyznam uczciwie, że nie mam teraz głowy ani do kocyków ani do ciuszków, staram się jakoś pozałatwiać wszystko tak, żeby po porodzie nie zwariować... Spokojnego dnia dla Was (oj jak mi tego spokoju brakuje.... ![]() ![]()
#3179 |
Raczkowanie
|
Rezygnowałyście kiedyś z newsletter z h&mu? bo chciałam się wypisać i zapisać jeszcze raz żeby otrzymać kupony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.