|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Silver, ja też do Rabki do sanatorium jeździłam... Śmiesznie byłoby, gdybyśmy w tym samym czasie tam były ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pierwszy raz byłam w tym wielkim (fot 1) A potem dwa razy w tym drugim (fot 2) Byłaś w którymś z tych??? Te pierwsze sanatorium to masakra!! Sale jak w szpitalu, szczury, karaluchy......... ![]() ![]() Potem te drugie sanatorium to już normalne było. Jak kolonie ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-12 o 15:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neti, ja mam taki -> http://www.ceneo.pl/17810031#tab=click_scroll jest zarąbiaszczy, ciasto do pizzy, na pierogi, żaden problem, wymieszanie dużej ilości farszu? bez problemu. Ba, nawet sobie poradzi z ubiciem piany z dwóch białek. Nie wyobrażam sobie bez niego, może to nie KA, ani Kenwood, ale za tą cene jest świetny, acha i ma dużo mocy, mało jest takich robotów planteranych z taką mocą za te pieniądze, nawet droższe nie mają tyle mocy. Irytuje mnie dość mocno ta pogoda. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
o ja też byłam w sanatorium, 3 razy! raz w Rymanowie Zdroju w Bieszczadach o matko, jak tam było przecudownie 2 msc wakacji!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
![]() tylko sie cieszyc! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo Ty wyglądasz bardzo młodo !!! ![]() mmmm wrapy ! jak robisz? ja piekę właśnie udziec z indyczka do tego ziemniaczki i marchewka na gęsto ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ma moze ktoras ta przebijanke?
http://allegro.pl/wbijanka-przebijan...892210955.html te 3cm kulki jakos tak srednio do mnie przemawiaja ![]() poza tym jest idealna... no i nie wiem ![]() a Wy jakie macie przebijanki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Heja...Pstryku dziś robię resztę myjek na roczkową imprezę
![]() ![]() ![]() zobaczcie... https://www.youtube.com/watch?v=QJV62zeUVDE#t=21
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Ojj, bardzo dawno, jak byłam w podstawówce ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-02-12 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Deliiii...a sieka też na surówki ?? albo np kroi na jarzynówkę?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
a widzisz...a mi na tym zaqleży najbardziej...
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
to takie roboty planetarne nie maja takich funkcji;p
![]() |
#3165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
pierwszy robot miałam 10 lat, drugi, niespełna rok, szkoda jakiś trefny mi się trafil. Obecnie posiadam ręczną maszynkę do mielenia mięsa ![]() dorastam do zakupu KitchenAid- ale to wydatek ok 2 tys ![]() ![]() Onella go ma i kocha go miłością absolutną to naprawdę mutiurzędzenie, tylko każda częśc niestety kosztuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz cos juz naprodukowala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się o co miałam rano was pytać
![]() Otóż Oskar przy ubieraniu butów/kapci podkula prawą stópke. Mam się tym martwić? Minie mu to? Skonsultować z lekarzem? W ogóle przeczytałam bloga Siemka i dziewczyny... Jak ja kocham swojego syna,takiego jakim jest i dziękuje Bogu za to że właśnie taki jest ![]() ![]()
#3168 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko zaliczyło dzisiaj pobudkę o 5:50 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ostatnio drożdzowe też ręcznie wyrabiałam jak piekłam bułki do burgerów, faktycznie, można się odstresować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja obejrzalam tylko zdjecia i wiecej nie dalam rady... ja mam identyczne przemyslenia... w zyciu nie myslalam ze mozna tak kogos kochac ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Wtajemniczenie
|
HEj dziewczyny
![]() wie któraś z Was jak się nazywam? ![]() ![]() podczytuję, ale nie umiem się wbić bo co poczytam kilka stron to już następne zaległości :/ obiecuję poprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wbijaj maleńka ![]()
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Aaa nie wiedzialam, ze Was tak moje pytanie zainteresuje
![]() Neti, ja w sumie wstepnie wybralam blender, ale z przystawkami. Troche mi zAl go kupowac, bo bede miec 2 blendery (jeden taki zwyklak), ale nic lepszego mi sie w oczy nie rzucilo. Wstawie link jak bede w domu. marsi, taaaa KA - pewnie, ze bym chciala :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Rozeznanie
|
Mycha zasnęła, TZ jeszcze nie wrócił z pracy, więc mam chwilę dla siebie. Podczytywałam trochę w ciągu dnia, ale oczywiście teraz w pamięci czarna dziura. No, może niezupełnie - zapamiętałam nalot na Nawijków (jaaaa, co to było w ogóle) i rozważania kulinarne (ja akurat jestem wszystkożerna, coś lubię mniej, coś bardziej, ale generalnie zjem wszystko, co dadzą
![]() Moje dziecię nauczyło się dziś nakładać kółeczka, jedno po drugim ![]() ![]() Zmęczona i śpiąca jakoś jestem. Rozważałam kolejną kawę z ciachem, ale rekonesans szuflady słodyczowej wykazał, że mam na stanie tylko 5 kruchych ciasteczek, więc nie opłacało mi się tej kawy robić. Zjadłam bez ![]() Poszukam jakiegoś filmu na wieczór. "Grawitację" skończyliśmy (z tego miejsca pozdrawiam Sandrę ![]() ![]() A, i chwalę się - Julia i ja dostałyśmy dziś po bukiecie róż od mojego taty. Wpadł dwa dni wcześniej, bo w piątek nie może. Kochany jest! |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |||||||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() tak, to na pewno to ![]() Cytat:
![]() Najgorsza pewnie jest ta niewiedza, co i jak, bo z tego, co pisałaś, to chyba u Ciebie nie wiadomo jeszcze, gdzie wracasz. Mam nadzieję, że okaże się, że "nie taki diabeł straszny" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Walentynek - nie planujemy niczego szczególnego. Nie mamy z kim zostawić Młodej. Mogłabym zrobić romantyczną kolację, ale w sumie tz i tak lepiej gotuje ![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego - ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I kciuki za zawody! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Wtajemniczenie
|
czeeeeeść
![]() ![]() Przyznaję bez bicia, że nadrobiłam tylko dwie ostatnie strony ![]() Blanka jest łobuz, chyba ma bunt roczniaka ![]() ![]() Napiszę co u nas po krótce. A więc moja mama rozkokosiła Blankę czym bardzo mnie wkurzyła, bo nauczyła ją chodzić za palec i ciągle ją prowadza. I teraz Blana się tak rozleniwiła że ciągle łapie kogoś za palec a jak się jej nie poda to wyje jak syrena, ale my z tż twardo nie ustępujemy bo kto to widział żeby dziecko umiejące chodzić szło za palec pół metra po cos. No i chyba kolejne zęby ida bo ogólnie maurda jest mocna. Nadal nie usłyszałam "mama"... Blanka umie nakładać kółka, próbuje układać duże puzzle tzn takie trzy częściowe,uczymy się samodzielnego jedzenia łyżeczką. Ja z mężem szukamy pracy. Tutaj w naszym małym wy.pi.zdowie bardzo o to ciężko, jak gdzieś idę zanieść cv to patrza na mnie czasem jak na wariata. Oby cokolwiek udało nam się znależć bo będzie bida większa niż jest.... Jeśli chodzi o sprawę o której pisałam w K. to postanowiłam odpuścić i się nie mieszać. Świata nie zbawie niestety. Olałam i jest mi trochę lepiej mimo wszystko. Wczoraj była u mnie przyjacióla, zrobiłyśmy sobie total luz reset. Wypiłyśmy takiego drinka z lidla i się nabzdryngoliłam jak dzik, ale mam słabą głowę po ciąży .dzisiaj umieram z bólu głowy. Nie dla mnie już takie imprezy , o nie. ![]() Chciałabym złożyć spóźnione, ale szczere życzenia dla wszystkich Roczniaków !!!! Zdrówka kochani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
uwaga, uwaga, uwaga!
pstryczek zaczyna akcje o kryptonimie TABLET ![]() nie wiem jakim cudem ale udalo mi sie sciagnac ta aplikacje do wizazingu ![]() ![]() i teraz nie wiem co dalej... HELP!!! znalazlam na tablecie nasz watek ale u mnie to wyglada tak ze pol ekranu to lista watkow a drugie pol to nasz watek.. co mam zrobic zeby: -watek byl na calym ekranie? -nie mam funkcji ODP/CYTUJ itd. chyba trza sie zalogowac. jak, gdzie, jakim haslem? -czy jest taka mozliwosc zebym sobie zapisala ten nasz watek? tak jak w zakladkach na kompie co bym nie musiala za kazdym razem przewijac tej listy i nas szukac.... -jak odswiezyc strone? boje sie cokolwiek nacisnac ![]() tabletowy ćwierćmozg bedzie wdzieczny za kazda pomoc!!!! ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-12 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Neti, taki: http://allegro.pl/blender-mikser-bra...952333789.html
Opinie w necie ma dobre. Nadaje sie do tarcia warzyw, krojenia w slupki, plastry, ubijania piany, mielenia orzechow, robienie past, itp.. jestem prawie na niego zdecydowana Troche mi zal, ze bede miec 2 blendery (jeden taki zwyklak)... I tylko to mnie powstrzymuje w sumie. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-12 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co się dzieje? dziewczyny dają Ci popalić? no a co z Twoim pomysłem? co chciałabyś mieć za pracę? gratulacje za ząbki ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
wygląda przyzwoicie, najważniejsze że ma noże, miezak do ciasta, tarke, powinnas byc zadowolona |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.