![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze stricte podoczowych miło wspominam Jandę ![]() teraz ładuję pod oczy serum z syn-ake i planuję ukręcić coś ze soją ![]() Rejcz, aileenn najlepsze życzenia urodzinowe ![]() ![]() ![]() macham połikendowo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam, to chodzi Ci o coś przeciwzmarszczkowego? Czy tylko nawilżenie? Mnie ten Sylveco ani ziębił ani grzał. Zły nie był, nawilżył tak normalnie, bez szału, ale nic poza tym. Nie łagodził niestety, na opuchliznę nie wpłynął, słowem, nie wpłynął na nic innego ![]() ![]() Jak gópia szukam dobrego przeciw obrzękom i zmarchom, ale póki co same wtopy. Czytałam dobre recki o Nacomi, ale już mnie te "dobre recki" czasem słabią. Wszystko okazuje się ot nic nierobiącą mazią, mimo fajnych składów. ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ...A Sylveco jeśli Tołpa nie zadziała ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja nigdy nie przepadałam za preparatami Tołpy, ten krem kiedyś capnęłam w promocji i okazał się miłym zaskoczeniem - jest treściwy a dobrze się wchłania, nie zostawia tej okropnej błoniastej warstwy
![]() A, przy okazji stwierdziłam, ze serum Bielendy z algami jest świetne po opalaniu!
#3157 |
Zakorzenienie
|
Kurcze beląs siedzę w sieciuni już godzinę szukając szybkich i łatwych przekąsek ale dietetycznych. Bez pieczarek, ciast francuskich, serów etc.
Jest masa fajowych, ale straaaasznie pracochłonne. Przychodzą mi do głowy jedynie korwetki. Osób 4 więc luz, tylko wiem, że korwetki znikają w minutę, trzeba mi czegoś jeszcze. Chyba już prościej sałatkie skręcić. Osttaecznie niesmiertelne tortille z ososiem, serkiem, ogórem i sałatą. no i odpadają przy dnie moczanowej ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-20 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
BAN stały
|
Spomiędzy naftalinowych wyziewów (mama walczy z najazdem moli)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja szukałam właśnie teraz takich ala sportowych do chodzenia na spacery z Didem, po długich i ciężkich poszukiwaniach znalazłam w 4F, wygodne aczkolwiek nie zachwycają ![]() Te Twoje by mi bardziej pasowały ![]() W Ecco były super, ale cena zabijała ![]() Znad bobu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie dlatego że nie miałam NICZEGO w tej kategorii. ![]() Macie jakiś świeży kryminalno-obyczajowy serial na już? Bloodline długo wyczekiwany 2 S. połknęłam w 3 dni, za☠☠☠isty! Choć wiadomo naciągaaaaany, ale to już uroki fikcji ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-20 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
BAN stały
|
Ad sinupret obuwia - gdy po trudach poszukiwań kliknąłem swoje Najki, dzisiaj natknąłem się na jeszcze fajniejsze, przecenione o 160 zł (dlatego ich nie wziąłem wtedy)!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
|
A spełniasz wymogi kremu? Masz 40+? :P Osobiście nie polecam stosowania tego typu kremów przed osiągnięciem wieku z etykietki, bo mają one troszkę inne składniki i mogą bardziej zaszkodzić niż pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przecież te oznaczenia to chwyt marketingowy, wystarczy poczytać składy ![]() dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Zaszkodzić to może pisanie takich bezsensów, no, ale to takie polskie - nie znam się, to się wypowiem.
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Późno wróciłam z flamenco i się w nie wyspałam ![]() Wachlarz mam oczywiście czarny ![]() Dzisiaj znowu idę ![]()
#3168 |
Nindżopesz
|
No i się obkupiłam w Tołpę: krem pod oczy, do stóp, żel do mycia paszczy... nie poznacie mnie, taka będę pikna
![]() Rejcz, ad filtrów, próbowałaś emulsji matującej SPF 50 z Vichy? Coś pisałaś, że Cię Vichy klajstruje, ale czy filtry też? Ja zarydzykowałam i kupiłam, że niby nie bieli, nie tłuści, nie trzeba reaplikować. Zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
BAN stały
|
![]() Redzix, ja testuję właśnie koncentrat redukujący rozstępy Oillan Mama, podocznie, dam znać, co z tego wyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Miałam. Jako filtr jest bdb. Faktycznie nie bieli i nie tłuści. Za to mi wysuszył twarz na maksa i podrażnił. Alkohol ![]() ![]() Jest babka, ta cała over 50, Hot&Flashy, która robi zaââ☠ââ☠ââ☠iste filmy na YT, m.in. o poszukiwaniu idealnego mineralnego filtra. Poza prezentacją i mega konkretnym, szczegółowym opisem, wymienia jakieś tam składniki, które wie, że ją w chemicznych filtrach podrażniają, robią jej czerwoną, palącą twarz etc. W sumie ja mam identyczne objawy. Wszystko byłoby fajnie, bo kompedium wiedzy w tym temacie porządne, tylko szkopuł taki, że ona mieszka w USA. ![]() ![]() Linkne Ci, bo bardzo ciekawie to przedstawia https://www.youtube.com/watch?v=Ny5WR8aaXzo Ja naprawdę, bardzo, ale to bardzo żałuję, że nie mogę kupić pierwszej z brzegu Sorayi czy Ziaji 50 i slap it on. Serio, na tanie filtry wydałam, czyli wyrzuciłam, już więcej kasy niż na droższe. Te tanie zrobiły mi masakrę an twarzy. Jedyny bezpieczny to Bioderma Tint AR, ale jak słusznie zauważyłaś, bez reaplikacji, ochrona znika ![]() Dziś wychodzę w tym nieszczęsnym silikonowym mineralnym Skin79 ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ja nienawidzę lata, same kłopoty mam latem. Wyglądam jak pasztet, czuję się jak pasztet ![]() ![]() ![]() ![]() Spadam ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-21 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() Zapisz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chcę kiedyś zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Na mnie też, odkąd schudłam ok. 10 kg, utrzymuję wagę, a jem wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
niecnotliwa dziewica
|
Książka to tylko wycinek, lepiej poczytaj bloga
![]()
#3176 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
C'nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie on uczulił ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Nindżopesz
|
Kulega jedzie dziś służbowo do Stambułu i sprawdziliśmy, że w Turcji będzie chłodniej niż w Warszawie
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Zapomniałam napisać, że doszły sandały sado-maso, świecą się jak psu, ocierają między palcami i wyglądają "tanio". Odsyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() No, chyba, ze dla kogoś te 22 stopnie to już jest upał.....
![]() |
#3180 | ||||||||
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O jaaak mi sięę niiiiic niee chceeeee ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.