|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() ![]() Ale to, kto miał rację okaże się po latach ![]() Ciekawe co u L_V jakoś długo się nie odzywa ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-11 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
miałam nadzieję, że sobie dziś pogadam, bo akurat wolniejszy dzień w pracy
ale widzę, że pusto albo wszystkie tak ciężko zajęte jesteście |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim...
Nareszcie piątek ![]() No wiesz, Cherokee to nie jakaś super firma... Ich produkty są w Tesco... |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w reszcie sklepów, to właściwie tylko sporadycznie...w H&Mie udało nam się kupić tylko kurtkę raz, w Re spodnie jedne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
ja znikam, miłego weekendu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
u mnie chyba jakis czas katastrof osttanio :/
Pozarlam sie wlasnie z mezem,a wlasciwie to anwet nie zdazylam sie pozrec,bo wyszedł. I tak do konca trudno powiedziec o co poszło. Posrednio o pieniadze.Dostalam dzisiaj wyplate,mniej niz sie spodziewałam. Jakis czas tem szwagierka pytala mnie czy dostalm wyplate (kilkakrotnie) i powiedzialam jej wtedy,ze dostalm bo chcialm uciac jej pytania. I zapomnialam o sprawie. A dzisiaj maz wyskakuje do mnie z pytaniem gdzie sa te pieniadze.Wiec mu mowie,ze powiedzialam A. ,że dostalam bo chcialam miec spokoj i uniknac jej gledzenia i "zlotych rad". I usłyszałam,ze on nie wie komu wierzyc i inne takie. Mam dosc. Moj Tz dobrze zna swoja bratową,wie,że potrafi zameczyc ,zagderac swoimi radami w stylu "ja to bym....". Po drugie -dostalam wyplate dzisiaj ,fakt,ze mniej,ale tylko dlatego,ze mam sobie z szefowa wyjasnic kwestie nadgodzin (wyliczyła mi mniej). Po trzecie -po cholere sie ze mna wiazal,jesli mi nie ufa? |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja siedzę sama w domu, bo tż ma dziś firmową wigilię, na której wszyscy czekają aż prezes rozda prezenty w postaci kopert |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh nie marudzę wam przy sobocie ![]() ![]() Co do ojca kolżaki to współczuję. Ja się zawsze naczytam o wypadkach i nieszczęściach, a potem nie potrafię dojść do siebie.Ostatnio koleżanka Beti tak mi się wryła w pamięć, że do teraz nie mogę o tym zapomnieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Dziewczyny, a jak myślicie kiedy będą wyprzedaże kozaków ![]() Muszę to przemyśleć ![]()
![]() |
#3221 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Stokrotko ![]() Cytat:
Ja też nie mogę o tym zapomnieć, normalnie non stop o tym myślę mimo, że nie była to moja bliska koleżanka ![]() Wyprzedaże zaczynają się podobno w dzień po świętach ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie wróciłam z Katowic - kupiłam sobie płaszczyk, ale po przymierzeniu w domu jakoś średnio mi się widzi........ Legginsy też dopadłam - takie nieco grubsze od "zwykłych" ![]() Tata płacił więc skorzystałam ![]() Goosia207 - pierwsze 2 tygodnie to było "szkolenie" - 4 h część teoretyczna a potem 4 h w sklepie, a kolejne jakieś 1,5 tygodnia pracowałam dość sporo - spokojnie ponad 40 h. Jak będzie jutro kierowniczka to spytam jak oni to obliczali, bo szkolenie ponoć miało być płatne ![]() Cytat:
![]() Zbieram się do pracy ![]()
![]() |
#3223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień po świętach to już niedługo ![]() Novo też czasem po przyjeździe z zakupów i wypakowaniu w domu coś mi się nie podoba ![]() O wypłatę spytaj ![]() ![]()
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, ze zauwazyłas moja wypowiedz
![]() tak, powoli przechodzi ale dalej boli i lekko spuchnieta. niestety dzis TZ znowu musiał sam robic obiad, sam sprzatac bo na nie moge prawie nic robić. Bylismy na zakupach. zamykałam drzwi od samochodu, scisnełam klamkę i zwiłam się z bólu ![]() a do pracy niestety chodzic trzeba ![]() na szczescie teraz weekend wiec ręka sobie odpocznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję wracaj szybko do zdrowia ja padam na pysk, moi rodzice dziś u mnie byli, no i zaliczyłam z mamą przedświąteczny shoping w tłumie ludzi goniących za prezentami. Strasznie tego nie lubię, tego tłumu i tej nagonki przedświątecznej. Ja bym najchętniej zrezygnowała ze świąt w tym roku, jakoś nie mam weny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dzis byłam na miescie i zobaczyłam ten szał zakupowy. nawet w spozywczym nie mogłam spokojnie ustac nad półką i pomyslec bo mnie tysiąc osób przepychało. wrr nienawidzę tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
oj tak, dobrze że weekend. ręka przynajmiej odpoczywa.
![]() a ja myslę co bym chciała od męza na prezent i pomysłu nie mam. w następny weekend mamy sie wybrac na zakupy i cos sobie kupić. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 | ||
Rozeznanie
|
Kupiłam je na takim placu w Katowicach - Załęże ( ?).
Nie po drodze mi tam w ogóle, ale zazwyczaj jeździmy tam 2 razy w roku kupić większe ilości ubrań - np. płaszczyk mojej siostry w krakowie jest 100 zł droższy itd.... Cytat:
![]() Cytat:
Łoo, ja bym z tym problemu żadnego nie miała ![]() ![]() Dzisiaj upatrzyłam sobie portfel czarny lakierowany za 39.90, ale pójdę po niego jutro, bo dla pracowników centrum od pn do czw jest zniżka 30 % :P
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie nie wiem. niby jakis ciuch... ale mysle czy niczego innego nie potrzebuję., w sobotę jedziemy na zakupy prezentowe wiec mam pomyslec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
i znów odliczanie od początku ![]() dziś o tyle dobrze, że szefowie wyjeżdżają niedługo na jakieś spotkanie za granicę, więc zamierzam skorzystać i wyskoczyć do CH w godzinach pracy. Może dziś będzie mniej ludzi, bo w weekend była jedna wielka masakra i długaśne kolejki przy kasach |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia już są wyprzedaże kozaków także rozglądaj się ![]() Dlaczego przez Tża święta maja być beznadziejne ???? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co Tżet doczekał sie oczekiwanych kopert wigilijnych ? Ja nie mam co liczyć na żadne koperty ![]() ![]() Ale ja w tym roku postanowiłam zrobić naprawdę minimalistyczne prezenty, lepsze tylko dla dziecka. Cześć ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jak po weekendzie? W sobotę mieliśmy ślub brata TŻ, po uroczystości - nasiadówę w barze teściów, z rodzicami, babciami i rodzeństwem panny młodej (i ich dziećmi). Wszyscy zwracali uwagę na moje włosy ![]() Było nawet ok, tylko że oprócz jedzenia i picia nic nie było do roboty, więc po wszystkim (czyli po ok. 7 h) miałam dość i musiałam coś wziąć na żołądek ![]() Prezentów nadal brak. |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna nowa bratowa ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Tak, ten sam
![]() Lubię ją, choć jest bardzo specyficzna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też wyszła lipa z kasą na święta. ktoś nie chce premii, bo przekroczy próg podatkowy, więc premii żadnych przed świętami nie będzie. To ja lecę na te zakupy |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..ależ miałam długi weekend.
Długi i męczący ![]() Jakoś nie mogę się obudzić..a w pracy zapierdziel ![]() Super że mrozisko przyszło ![]() ![]() Teraz na prawdę czuję zbliżające się święta i wyjazd na narty ![]() Jestem tym wszystkim totalnie podekscytowana ![]() I zwisa mi i powiewa że chodzę w 4 letnich butach zimowych i kurtce sprzed 4 sezonów..ważne że mam narty ![]()
#3239 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja to mam zawsze pecha, nawet z siostrą Tża się nie lubimy -tzn. stwarzamy pozory jedynie ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Z przyjaciołką się nagadałyśmy na ileś czasu, z mężem nadrobiłam zaległości w sexie ![]() ![]() Haniu kiedy wyjazd na narty ? Słuchajcie co z Zarą, znowu gdzieś zaginęła w akcji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Co to znaczy że jest specyficzna.??
![]() Rozumiem że Twoje rudzielce przypadły wszystkim do gustu. Też mam ochotę coś zmienić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() U mnie niestety nie w pełni ![]() Za miesiąc..znaczy 15 stycznia wyjeżdżamy ![]() Zara i LV..jakoś jednocześnie zamilkły ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.