|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ze składu sznurowadeł
Powiedz czy Ciebie to już nie nudzi "piękne, boskie, zachwycające" przecież nam już słów brakuje żeby coś oryginalnego na temat Twoich prac wymyślić
![]() Fantastycznie rozwiązałaś zagospodarowanie "grubości " kamienia a sam ametyst jest rzeczywiście nieskromny |
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
naprawdę nieziemski ten ametyst , fantastycznie oprawiony - jedno z najpiękniejszych Twoich dzieł
- ilekroć na niego patrzę - pożądam go bardziej i bardziej.... magia jakaś |
|
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
tym razem pozwolę sobie pochwalić się moim przyśpieszonym mikołajem. Dostałam niepozorną paczuszkę która się okazała jakże miła - trzy ametysty, w tym jeden zielony, wielki ametryn i jeszcze większy cytryn - w sumie ponad 300 karatów w zjawiskowej postaci
prawda że ładne? |
|
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
jejku ale cudne-już nie moge się doczekac co z nich wyczarujesz.....
dawaj tu tego mikołaja i niech zaraz zezna gdzie takie cacka znalazł
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też poproszę o tego Mikołaja
![]() Piękne ci one
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Oooooo mamo jakie cuda
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
To chyba nie ten sam mikolaj co do mnie przychodzi...
![]() PIĘKNE!!!! I już przebieram nóżkami ze zniecierpliwienia cóż tez pięknego z nich wyczarujesz... |
|
|
|
|
#309 | |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam Twoje prace,
nieraz gapię sie na nie w galeriach jak pies w kość ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1256723022 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1254471018 z ostatnich, najlepsze dla mnie, Cytat:
pozdrawiam, |
|
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Oh efekt zdeydowanie wart takiego nakładu pracy...bogaty, przyciągający oko i z tym tajemniczym oddechem minionego czasu :P świetny
|
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
klejnotki, Lilnut -
oczywiście, pozytywne recenzje działają uskrzydlająco i motywująco trudno nie przyznać, że są także po prostu przyjemne ;-) natomiast oprócz tego jest też dla mnie niezwykle cenne wyławiać z komentarzy, różne szczegóły i przekonywać się jak różnorodne bywają upodobania - to inspiruje do wychodzenia poza własne ścieżki ![]() dlatego dzięki wszystkim za zaglądanie i komentarze ![]() a teraz kilka prac - z zaprezentowanych powyżej "kamyczków" jako pierwszy oprawiłam zielony ametyst - jego chłodna barwa tonuje słodko-kwiatkowe dekoracje, a całość, trochę niespodziewanie, kojarzy mi się całkiem zimowo... oto "fiołki grudniowe", do których dorzucam wisior "obie strony księżyca" oraz kolczyki "w rytmie cha-cha" z naszyjnikiem do kompletu
Edytowane przez skladsznurowadel Czas edycji: 2009-12-07 o 13:53 |
|
|
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest to chyba najpiękniejszy wisior, jaki do tej pory widziałam. Niesamowity.
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się w takiej kolejności: 2, 1, 3
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Dech mi zaparło... Ten wisior kwiatkowo-ametystowy jest absolutnie FENOMENALNY. Już zazdroszczę właścicielce... Z resztą wszystko jest śliczne, uwielbiam te Twoje księżycowe wisiory, są magiczne
|
|
#316 |
|
www.dulcedo.pl
|
tak tak piękne rozpoznawalne prace
, trudno jest mi się zdecydowac na naj ale zielony ametyścik mnie oczarował
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Wisior z zielonym ametystem jest absolutnie genialny!
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy Ty kobieto chcesz mnie przyprawić o zawał?! A jeśli nie padnę od razu to przez Ciebie wyląduję kiedyś w więzieniu za próbę obrabowania banku
![]() W każdym razie pierwszy wisior powalił mnie na kolana, że o moich ukochanych księżycach nie wspomnę... |
|
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
księżyc i serducha śliczne (jak zwykle) ale przy pierwszym wisiorze wszystko wysiada
tym zielonym ametystem zachwycalam się jeszcze nieoprawionym i zastanawialam się co z niego wyczarujesz w kwiatkach jest poprostu prześliczny emanuje z niego spokój i harmonia - emotikon z wywalanym ozorem jest nieco infantylny ale najlepiej oddaje mój stan zachwycenia i zaślinienia
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
To co wyczyniasz to jest po prostu magia
Wisior z ametystem- nie skomentuje, bo co ja moge powiedziec? Wisior księżyc- widziałam juz w galerii i zwrócił moja uwagę, bardzo pomysłowy, mi bardziej podoba się z grawerowanej strony ![]() Komplet z sercami- uroczy, ale nie za uroczy i bardzo dobrze ![]() Twoje prace poza tym, że są doskonałe technicznie, to maja "to cos", mają klimat i rozpoznawalny styl. To Cię podsumowałam, ha
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Wisior jest tak cudowny że po prostu dech mi zaparło gdy go zobaczyłam...Niesamowicie oprawiłaś ten piękny kamień. Jak rozumiem mozna go nosić na wiele sposobów? Po prostu jesteś mistrzem w tym co robisz!!!
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Już skomentowałam krótko na digu, ale tu sobie pozwolę na dłużej. Ten wisior kwiatkowy naprawdę powala. Przede wszystkim dlatego, że udało Ci się zrobić coś co w AC jest no naprawdę bardzo trudne - uzyskanie wrażenia prawdziwej lekkości i "obszerności" wzoru. Dla mnie to jest jak chmurka kwiatowa, jak deser z kwiatowej bitej śmietany. Naprawdę coś prześlicznego. No i mi też przypada bardzo do gustu ze względu na motyw organiczny. Zawsze będę miała słabość do kwiatków, listków i innych takich. I nadal zazdroszczę umiejętności oprawy w łapki, bo mi ciągle z tym nie po drodze, choć chciałabym bardzo.
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
O matko aż mi dech zaparło z wrażenia. Pierwszy wisior - słów brakuje by wyrazić zachwyt. Jest taki lekki i leśny. Jak polana usłana kwiatami ALBO MOŻE RACZEJ JAK ŁĄKA? Pozostałe dwa też cudowne ale wisior bije je na głowę.
|
|
|
|
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten wisior to całkiem mój. I mój naj zielony kolor i moje zboczenie roślinne w nim zamknięte. CUDNY!!!! A księżyc- jak zwykle- śliczny i klimatowy. A i serducha bardzo ładne i superowe na prezent dla ukochanej
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
a ja tak pierwszy raz zajrzałam do Twojego wątku
![]() i śliczności tu zobaczyłam ![]() Cudna bizuteria, każda praca poprostu idealna, wspaniały talent ![]() tak skrycie zazdroszczę i będę tu częściej zaglądać i podziwiać
|
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję wam dziewczyny za komentarze - bardzo mi miło ze wisior się podoba
na warsztat poszedł następny z kamieni otrzymanych od mikołaja - markiza ametystowa. Trochę czasu to trwało bo miałam mały problem z małymi ametystami w tym wisiorze - musiałam załatwiać sobie mniejsze kamyczki - ale w końcu wczoraj go skończyłam - mam nadzieje że też się wam spodoba. pochwalę się jeszcze bransoletką ostatnio wykonaną - muszę powiedzieć że mam słabość do takich słodko surowych form. a tak poza wszystkim to życzę wam wesołych świąt - spokojnych i pełnych ciepła |
|
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
Przepiękny wisior
cudny ametyst I również wesołych i spokojnych Świąt
|
|
|
|
|
#329 |
|
www.dulcedo.pl
|
Uwielbiam te Twoje gniecione fantazje
bransoletka jest piękna.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

jestem również
cudny ametyst