![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Ufff zrobiłam list roboczą bo jest nas coraz wiecej i trudno się połapać ... Za błędy w nickach i wagach przepraszam
![]() ![]() Zacznę nieskromnie od siebie : Joanna XL 82 79,9 Uosobienie_Melancholii 81 Beata_gr 77,4 Fatass 75 93Nela 87,9 Carla 91 90 SS7 82 Sandra1892 73,3 72,5 kaaaasiunia333 89 Madziunka8891 94 kwiatuszek 23 90,3 89,2 antunka 71,5 70,9 mahdallena 82 anekania 115 ugaczaka 100 czwarta_plaga_egipska 80 ogolnie 115 Lili40 80 zuczeslaw 95 saltilo 80 ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- [/COLOR]OK, wiem że jest trochę siermiężnie ![]() ![]() Przodowniczki odchudzania ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2012-12-11 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
anekania, wiedziemy prym wśród wielkogabarytowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Fajnie, że jest nas więcej ![]() ![]() Nie było mnie dwa dni, a tu już tyle postów? ![]() Pewnie jutro nadrobię czytanie i dodam swoje trzy grosze gdzie nie gdzie bo dzisiaj już padam. Więc w wielkim skrócie: sobota- hulaj dusza piekła nie ma( kawałek jabłecznika i pizza u mamy ![]() ![]() ![]() ![]() Jaka tam ze mnie przodowniczka odchudzania hi hi ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2012-12-10 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
Beata, mi tez zakupy nie sprawiaja przyjemnosci, wrecz przeciwnie - stress i lzy. Czasem jednak mnie nachodzi, mam wene i wyjde cos kupic
![]() CARLA, mnie moja elektroniczna zawodzi. Pokazuje ze 5minut inna wage, juz bym wolala normalna. Ja dzis jadlam cudownie. Jestem super zawzieta. Nie popisalam sie cwiczeniami, bo tylko 30minut i to nawet nie zadne meczace cardio tylko rozciaganie :/ Jutro zaczynam maraton dyzurowy wiec za bardzo aktywna na forum nie bede, ale bede podczytywac. Trzymajcie sie dziewczyny!
#306 |
Zakorzenienie
|
podsumowując dziś dzień...do kitu. tylko trzy posiłki i mało wody i herbatek
![]() kurcze jak ja Wam zazdroszcze tych ćwiczeń. ![]() jakbym miała stacjonarny rowerek...ale nie stać mnie ![]() poza tym muszę najpierw tą rwę wyleczyć...już mnie to denerwuje, wszystkie plany mi krzyżuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
Ogolnie, przeciez mozesz sie rozciagac przynajmniej. To wrecz pomoze na rwe. To jogiczna pozycja - extended child's pose, w ktorej pozostaje kilka minut dziennie, a po pracy nawet 15minut. Przynosi ulge kregoslupowi, relaksuje miesnie plecow:
https://www.google.co.uk/search?hl=e...KojU0QWAtIDICw - zdjecia http://www.youtube.com/watch?v=eqVMAPM00DM - filmik http://www.youtube.com/user/yogawith...?feature=watch - to jest jeszcze jedna fantastyczna pozycja dajaca ulge naszym plecom Sprobuj! Nie pozalujesz. Jeszcze wlacz jakas relaksujaca chilloutowa muzyczke
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2012-12-10 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Przyczajenie
|
ogolnie , ja w sumie razem z Wami, bo trzycyfrowo też
![]() ![]() No... moje dzisiejsze menu wciąż tragiczne, ale wymówkę miałam że czasu brak było. Łącznie wchłonęłam jogurta 400 ml ze zbożami , śledzia i kawałek piklinga. No i kawę. Wiem ![]() ![]() A jutro orgia aquaaerobiczna!!! ![]() Pozdrawiam wszystkie kobietki ![]()
Dziękuję, że jesteś... ![]() Edytowane przez ugaczakaaa84 Czas edycji: 2012-12-10 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny trzeda przyznać ze ja ostatni raz cwiczylam w szkole średniej a to będzie jakieś 9 lat temu. a póżniej NIC .masakra jakaś!!!!!!! a co do picia ja wziełam się na sposób. woda zimą mi nie wchodzi więc robię cały termos zielonej herbaty, owocowej itd.(oprócz czarnej oczywiście) i dolewam sobie co chwile. zawsze mam ciepłą herbatkę, bo perspektywa robienia co chwilę świeżej mnie zniechęcała. i tak chcąc, nie chcąc wypijam około 2 litrów dziennie
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Nienawidze moich wag
![]() ![]() A może to nie wag wina tylko mojej obsesji ? normalny człowiekwchodzi raz i nie wie że jego waga waży różnie wyniki... zresztą przy mojej masie 0,5 kg nie powinno mi robić wielkiej różnicy ![]() Ok no to pierwszy z brzegu wynik z mniej mylącej się wagi - 79,9 Powiecie że trzeba się mierzyć ... No cóz tu też raz mi wyjdzie tak raz tak ... Nigdy nie wiem czy trafiam w to samo miejsce ![]() Wymiary pas 103 (ze 105), talia 82 (85), udo 64(65), łydka 42 (42) ramię 32 (35 ) Czyli poszedł cm w talii i udzie ... ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Niby jakieś wyniki są - ale wiadomo chciałoby się szybciej , wiecej ... Ale w tym celu trzeba by dietę trzymać - bo jak tak pomyślę to mi wychodzi że to jak jem trudno dietą nazwać ... I tylko ćwiczenia mnie ratują . Choc jak na ilośc wylanego potu to efekty też umiarkowane ![]() Znowu jadłam wieczorem - niby dobre rzeczy ale za dużo . Rozważam czy nie zrezygnować w ogóle z kolacji tej późnej z M. Zjeśc coś wcześniej i szluss.... Bo jak zaczynam to nie mogę się zatrzymać ... Chyba spróbuję też dołożyć szóstke weidera ... Jakoś efekty na brzuchu mam umiarkowane a to działa (próbowałam w tym roku niestety nie udało mi się dojśc do końca nigdy. Podsumowujac po 2 tyg "zdrowszego odżywiania"/"umiarkowanej diety" MŻ i codziennych ćwiczeń - czuję się przede wszystkim ...zmęczona ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Oh strasznie smutno wyszło ![]() ![]() ![]() ![]() Za dwa tygodnia równo mam wielkie wyjscie ... I nie wiem w czym pójde (czyli w co wejde ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
joanna świetnie cię rozumiem, ja tez przestałam chodzić już po sklepach. jest tyle fajnych ciuchow które kończą sie na rozmiarze L max XL a ja mam rozmiar 44 , a nawet jak znajdę coś w swoim rozmiarze to wyglada jak worek na ziemniaki
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze już na wiosne udami sie ubrać coś mniejszego ![]() bardzo choruję na sukienki, no ale do nich trzeba mieć figurę. ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- a moj dzień rozpoczoł się dość optymistycznie ![]() 1) chlebek razowy z szyneczką i pomidorkiem 2) owsianka + mrozonymi jagodmi( bez cukru)+ jogurt nat. + mala łyzeczka dzemu malinowego wiem że na śniadanie praktycznie jem to samo , ale jakoś się przyzwyczailam. a wy codziennie wymyślacie coś innego czy macie jakiś staly zestaw. a po drugie można tak codziennie wcinać owsiankę ![]()
#312 |
Zakorzenienie
|
oglądnę sobie wieczorem te ćwiczenia, bo teraz maseczka na twarzy i farba na głowie
![]() Jestem trochę zła, bo znowu rozregulował mi sie system jedzenia, bo byłam na mieście. sniadanie o 6 rano, dwie kromki razowca z serem białym półtłustym i szynką+kiełki i szklanka wody. potem do 13 nic, dopiero dopadłam do obiadu: mamine spaghetii ![]() kupiłam dzis w Lidlu wafle ryzowe solone. jako przekąskę. Ps. faceci są je*nięci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Zauważyłam jednak od kiedy jem błonnik, piję dużo wody i herbatek zielonych i czerwonych ( pu-erh) metabolizm przyspieszył i wzdęcia znacznie rzadziej mi dokuczają ![]()
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- carla ja kiedyś senesem problemu sobie narobiłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- na mnie świetnie działają otręby przenne no i herbata czerwona też
#315 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Nie no Carla jedna pizza to całkiem spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja poprostu kocham jeść wieczorem i to dużo dobrych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Ale dziś przeprosiłam się z kurzym biustem - mam z nim na pieńku od czasów romansu z Dukanem ![]() ![]() Potwierdzam że mężczyźni lubią pulchniejsze kobietki - a nie lubią szkielecików ... Ale to chyba dotyczy tych troche starszych - tak pod trzydziestke i dalej ![]() Ja jestem zresztą fanką kragłości - ale w rozmiarze 38-40 a nie 44... Dla wielu dziewczyn ważąc 65 np dalej będe grubasem (sama tak w liceum uwazałam ![]() Ale z pozycji 80kg - to jest waga-ideał którego nie mogę od 3 lat zrealizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() P.S A cóż ma oznaczać ta opinia o facetach? ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() Zapomniałam o otrębach, ale w końcu to też błonnik ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak to już ze mną jest, że ta sama kanapka zjedzona na śniadanie i na kolację, na kolację 100 razy bardziej smakuje ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Hej moge sie dolaczyc?
![]() Moja historia nie różni sie tak bardzo od waszych. Kiedys bylam szczupla, nie chuda, a szczupla... Pozniej poznalam swojego TZta, zamieszkalismy razem no poszlo... frytki, sosiki, smazenie, ogolnie niezdrowy tryb zycia. Zawsze lubilam ruch, swego czasu trenowalam siatkowke, a tu nagle zero jakiegokolwiek wysilku... Odchudzalam sie nie raz i nie dwa... W koncu razem zaczelismy tak wygladac, ze wstyd nam bylo gdziekolwiek sie pokazac... No i wyladowalismy u dietetyczki, chudniemy, ale TZ juz konczy diete za miesiac, a mi zostalo jeszcze 15kg do zrzucenia... za soba mam juz 12 ![]() ![]() Postaram sie dzis przeczytac dotychczasowe posty... pozdrawiam Milena lat 24 80,3 kg 167cm ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2012-12-11 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję spadku 12 kg ![]() ![]()
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() ![]()
#321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo czytam, że pijecie tą czerwoną herbatę, ja czytałam kiedys , że ona jest nie zdrowa :/ Ale nie próbowała, polecacie?
U mnie troche słabiej dziś więc się nie wypowiadam za bardzo.
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.panaceum-international.pl/oferta.html Mam też taką zieloną ![]()
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Ja namietnie pije zielona, w kazdej postaci! I tylko taka
![]() ![]()
#325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego wieczorku
![]() |
#326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja od2 tyg jestem na diecie 5 posilków i puki co bardzo sobie chwalę, zobaczymy czy waga będzie spadać. a tak w ogóle dziewczyny czy wy obliczacie wartość kaloryczną swoich posiłków? bo ja nie a chciała bym być pewna czy zjadam odpowiednią ilość. może macie jakieś fajne tablice?
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja dzisiaj pojechałam z jedzeniem :/ ledwo dycham, bo urodziny siostry, ale tak od początku choroby czyli 2tyg ciągle czyli codziennie się tłumaczę :/ Od jutra tzn od już w sumie muszę się zabrać w kupę, nie mogę przywrócić do wagi 128kg ![]() ![]() Spróbuję czerwonej herbaty, dziekuję carla23 ![]()
#328 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, wlasnie nadrobilam zaleglosci z calego dnia pochlipujac przepyszna kolacje - zupe rybna ze spora iloscia dorsza i krewetek. Licze jako kolacje bialkowa, pomimo, ze sporo tam tluszczyku bylo Bardoz mnie kusilo, zeby zgrilowac sobie awalek bagietki i pomaczac w tej zupce, ale.. WYGRALAM! W ogole dzis bardoz ladnie jadlam. Jestem z siebie zadowolona.
I. owsianka z zytnimi otrebami II. banan z polowa serka wiejskiego III. duza bulka razowa z wedlina, serem, pomidorem i jajkiem IV. jogurt naturalny i jablko i marchewka V. zupa pomidorowa na dorszu i krewetkach ( duuuzo dorsza ) z cebulka i czosnkiem Ogolnie, naprawde chcialabym zebys przetestowalam pozy, ktore Ci rpzeslalam w linku. Uwazam, ze przyniosa Ci ulge. Daj znac jak dasz rade. Dziewczyny, moj TZ twierdzi, ze chuda dziewczyna i to na dodatek niska to dla niego niedopuszczalne. Mowi, ze ma wrazenie jakby dopuszczal sie... pedofiliii! Niska o pelniejszych ksztaltach - OK ale mowi, ze nie ma nic gorszego jak niska/chuda.
#329 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Przyczajenie
|
CARLA, no około 400 kalorii by to było.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.