![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
Faktycznie, meteorków nie oddam za powyższe zapachy. A nic więcej dla siebie nie widzisz u mnie, tak żeby pasowało za te perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
Za Armani Code odlewka 5 ml + Balenciaga miniaturka 7,5 ml mogę odlać max. 10 ml Angel. Czy to Ci odpowiada? Dodam jeszcze jakieś próbki
![]() Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-05-17 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
To jeżeli wszystko pasuje zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Przespałam się z tematem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
ano nie odpisywałaś i ktoś inny się na nie połasił
![]() ale Pesca Pop też są super i są wolne ![]() dołożyłam też kilka rzeczy ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
słynny balsam do ust Palmers, użyty 2 razy: to jest fajne plus co to jest to clinique różowe w kredce?
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
NIe moge znales u Ciebie w watku tego tuszu Loreal Voluminous, jest uzywany? Co bys za niego chciala ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U ciebie podoba mi się: -ta torebeczka: https://plus.google.com/photos/10346...04275331469620 -balsam do włosów Mrs Potters - maska jajeczna z Apteczki Babuni-Joanna, ok 1/3 słoiczka - odlewka maski kokosowej Leo ok 200-300ml -szampon Balea do brązowych włosów około pół tuby - kokosowa odżywka spray Shauma ubytek może 5% - maskę regenerującą - Marion dwufazowa odżywka na końce Paletka Sleeka jaką mam to: oh so special i the original ( obie są trochę używane 2 więcej, a 1 znikomo). Mogę oddać jedną, ale nie mogę się zdecydować którą ![]() mam kilka rzeczy z twojej wish: - korektor w płynie miss sporty light - korektor w płynie pod oczy gold oriflame - podkład matujący Avon - odżywka do ust efekt powiększenia Avon - rozświetlacz Quiz - błyszczyk Kobo brzoskwiniowy - szminka oriflame candy Pink - pomadka ochronna Oeparol - roziskrzony błyszczyk Avon - mleczko do ciała wanilia i makadamia z Rossmana - masło trufla i czekolada PS Avon - lakiery golden rose 114 i 92 - odżywka wygładzająca z kompleksem wapnia do paznokci Paloma Z poza listy mam też kilka rzeczy, więc jak będziesz zainteresowana to pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Ok a jaki jest ubytek tego tuszu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
Ta paletka jest mniej używana, tylko jeden cień jest wymieniony na inny. moge zrobic zdj jak chcesz. Chodziło mi o taka jasna brozową torebkę która była w obu albumach. Nie mogę teraz sprawdzić bo mi albumow nie otwiera na tablecie, dopiero potem sprawdze jak bedę na kompie. Moze znajde dla siebie cos szkoda, ze nie ma tej jajecznej. Chyba, ze masz jakies inne maski?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
czyli tej torebki: co w załączniku nie masz?
A jest któryś z tych sweterków? ![]() Edytowane przez Wiolkaa93 Czas edycji: 2013-05-27 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Moge oddac tusz z YR za Loreala z poza watku tego z mniejszym ubytkiem. W razie czgoe zapraszam na pw
![]() Podoba mi sie tez kilka ciuszkow znalazla bys cos w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
A jaki rozmiar tego sweterka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Perfumy oddaje za perfumy poniewaz jestem juz nic mi z zapachow nie zostalo, co uzywam. Moze znajdziesz cos innego ?
Jakiej marki sa bluzki ? A co z tuszem loreal ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
No to tak wziela bym biala bluzke w cykiny, ktory tusz jest mniej uzywany ? mo i tego angela tylko co bys chciala w zamian ?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-05-29 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem chętna na:
-balsam do włosów Mrs Potters- cały - odlewka maski kokosowej Leo ok 200-300ml -szampon Balea do brązowych włosów około pół tuby - Marion dwufazowa odżywka na końce - sweterek w groszki - gąbeczka Inglot- ona jest do mycia twarzy czy do makijażu? Co byś chciała za te rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję, ale nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Benefitu juz nie mam... Ciezko mi powiedziec co do zapachow szukam czegos kobiecego, zwiewnego sama nie wiem... A co mogla bys mi zaproponowac ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
Błyszczyk mam taki co w załączniku. To kolor vital radiance 08 sheer wine
![]() Kremu do rąk niestety już nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Mi zależy na:
- balsam do włosów Mrs Potters- cały - odlewka maski kokosowej Leo ok 200-300ml - Marion dwufazowa odżywka na końce -szampon Balea do brązowych włosów około pół tuby- najwyżej z niego mogę zrezygnować. Tylko nie wiem czy to nie za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.