|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jeszcze maj - pierwszy raz :) Isana Babassu, Avon i Ives Rocher
Witam wszystkie wizażanki
![]() Mam do wymiany następujące kosmetyki Isana Babasuu - odżywka, zostało ok 2/3 objętości, Yves Rocher Volumizing hair spray, ok. 2/3 objętości, Yves Rocher puder brązujący - nie używany, Yves Rocher perfumy w kremie Evidence -jedna sztuka na 100% nie używana, druga raz dotknięta, Avon Pur Blanca woda toaletowa, najprawdopodobniej jest to jakiś zapas, bo bez atomizera - 100 % objętości, Avon Plantet Spa czarne mydło - 100% objętości, Avon Naturals żel pod oczy - 100% objętości, Błyszczyk Avon, kolor "berry refreshing", piękny, naturalny, błyszczący kolor - raz użyty, niestety, błyszczyk jest z efektem chłodzenia, na moich ustach, nad czym ubolewam, był to efekt pieczenia ![]() Sypki cień do powiek Avon z aplikatorem, kolor chocolate, użyty tylko dla sprawdzenia koloru. Produkty z Avonu to nietrafione prezenty, Isana niestety jest za ciężka dla moich włosów, a spray do włosów Yves Rocher niestety uczulił mnie w regularnym stosowaniu, a szkoda, bo faktycznie efekt był. Gdyby kogoś zainteresowała moja oferta to w zamian chciałabym dostać zioła: Bhringraj, Amla, Neem i Kasja, w postaci sproszkowanej. Ewentualnie może mnie skusić coś innego do włosów lub cienie do powiek ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Edytowane przez slim pig Czas edycji: 2013-05-28 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze maj - pierwszy raz :) Isana Babassu, Avon i Ives Rocher
Coś u mnie za:
Yves Rocher puder brązujący - nie używany,? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za pur blancę i odżywki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za pur blance
i planet spa one sa nowe tak?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za puder YR?
Jeśli coś znajdziesz, chciałam się też dowiedzieć o czarne mydło Avonu - a konkretnie o skład ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za Yves Rocher perfumy w kremie Evidence -jedna sztuka na 100% nie używana, druga raz dotknięta,
Avon Plantet Spa czarne mydło - 100% objętości, ??
![]() |
#11 |
:)
|
cos u mnie za jedne perfumy w kremie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? nie mam niestety żadnych ziół ale może zaglądniesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór
![]() Jeśli dobrze wydedukowałam, to jeśli nie znalazłam niczego w waszych propozycjach, to mam napisać post w waszym wątku? Mam nadzieję, że dobrze wymyśliłam, bo jeśli niczego dla siebie nie znalazłam (nad czym ubolewam, ale po ciąży stałam się straszną alergiczką i muszę bardziej uważać) to napisałam to w waszych wątkach. Jeśli nie odpisałam, to znaczy, że się zastanawiam ![]() Cytat:
![]() Czarne mydło, skład: AQUA, STEARIC ACID, GLYCERIN, PEG-6, LAURIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCOL STERATE, POLYETHYLENE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM, SODIUM METHYL COCOYL THAURATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE,GLYCERETH-26, DISODIUM EDTA, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MOROCCAN LAVA CLAY, AMBER EXTRACT, OLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETANOL, CITRIC ACID, CI77491, CI 77942, CI 77499<1019381-012> Jeszcze raz ogromnie dziękuję za wszystkie propozycje ![]() Miłego wieczoru Agnieszka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Avon Plantet Spa czarne mydło - 100% objętości?
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za wszystkie propozycje, odpisałam wszystkim.
Miłej nocy ![]() Agnieszka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Za mydło dziękuję, szampon niestety niedawno wysłałam, a zapomnialam go skreślić z listy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.