|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie się też nie chce jeść jak jestem chora, jakbym była sama w domu to bym pewnie nie jadła w ogóle wtedy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja też żartuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie.... ciekawe czy już wyszła ze szpitala.... Cytat:
![]() uważam ze powinnaś całkowicie zmienić towarzystwo... ![]() Cytat:
![]() właśnie wymyśliłam ze nic nie umiem, jestem głupia i ze wstyd mi za siebie i swoją niewiedzę, oraz wstyd mi będzie za kilka miesięcy powiedzieć ze jestem magistrem ale praktycznie nie mam pojęcia o mojej dziedzinie ![]() ![]() ehhhhhhhhhhh, parszywy mam humor i jeszcze pełno rzeczy do zrobienia a jutro musze łaskawie wcześnie wstać chociaż i tak pewnie zaśpię na ten egzamin i tyle będzie ![]() idę, nie smęcę ![]() dobranoc ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Rozeznanie
|
No niby się czuję...znaczy powinnam bo to ja i moje ciałko, a siebie trzeba lubić, no i rzeczywiscie czasem tak myślę i przekonuję się ale czasem...ech co ja wam bede tłumaczyc, same wiecie jak jest
![]() Mercy ma dziś @ i Mercy marudzi ![]() Ewuś nic się nie martw, napewno cos umiesz w koncu taki molik ksiązkowy jak Ty:P idz spać rzebyś miała trzeżwą głowę ![]() Izuś ja Cię tez całuję ![]() dobra kochane kobitki ide spać ![]() Dobranoc ![]()
#3303 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia kochane
![]()
#3304 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mIŁEGO dnia kochane. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | ||||
Zakorzenienie
|
ooo to zupełnie jak ja
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() muszę stres gdzieś wyrzucić, może w jakiejś zaspie go zostawię po drodze ![]() Śnieg pada (a nie mówiłam ze jak będę musiała wyjść to będzie padać ![]() ![]() Wychodzę za 0,5 godziny... a po wszystkim, wieczorem jadę do TŻ-e na akademik poimprezować trochę ![]() ![]() miłego dzionka Skarby ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Buu,moje gardlo,czuje sie jakby mnie walec przejechal. Ewus-trzymamy kciuki!bedzie dobrze ![]() Baby,posluchaj. To ze jestes swietna,wartosciowa osoba nie swiadczy rozmiar spodni w ktorych chodzisz. Musisz popracowac nad samoakceptacja a nie waga. Musisz zrozumiec ze najlepsze zmiany wprowadza sie wtedy kiedy kochasz sama siebie,akeptujesz. Inaczej jesli kochasz siebie zato ze schudlas,miesicisz sie w mniejsze spodnie, to to doprowadza Cie domiejsca w ktorym chyba juz bylas,prawda,,? Tez tego nie rozumialam.Ale w koncu do mnie dotarlo,ze zeby zmieniac siebie musze NAJPIERW siebie pokochac. Co z tego ze zmieszcze sie w spodnie mneijsze jak dalej bede z siebie niezadowolona? Bez sensu. Ruszaj sie wiecej,cwicz 8min abs,brzuszki, moze rowerek.Poczekaj na pogode,jezdzij na rolkach,rowerze,chodz na spacery,moze sobie pobiegaj. Albo zwyczajnie wlacz muzyke i tancz! Odrazu poczujesz sie lepiej! Ruch powoduje sweitne uczucie zadowolenia sama wiesz ![]() a to dla Ciebie,przeczytaj: Znany profesor rozpoczął swój wykład dla 200-stu osób trzymając w ręku studolarowy banknot zapytał: ,, Kto z was chciałby dostać ten Banknot ? " Wszyscy podnieśli ręce... wtedy powiedział: ,, Dam ją jednemu z was, ale najpierw zrobię to..." I zgniótł banknot w ręku. Po czym znowu zapytał: ,,Kto teraz chce ten banknot ? " Ręce nadal były podniesione. Profesor dodał: ,, A jeśli zrobię tak" Rzucił pieniądz na ziemię i podeptał. Podniósł pieniądz pognieciony i brudny i zapytał znowu: ,, A teraz? Kto chce jeszcze te 100 dolarów? " Ręce nadal były podniesione. Wtedy powiedział: ,, Nieważne, co zrobię z tym banknotem, zawsze będziecie go chcieli, bo nie traci on swej wartości. Tak samo jest z nami. Często w naszym życiu jesteśmy deptani, gnieceni, czujemy się kompletnie bez wartości. Brudni czy czyści, zgnieceni czy cali, wysocy czy niscy, grubi czy chudzi, to wszystko jest nieważne! Nie wpływa to w żaden sposób na naszą wartość! Ceną naszego życia nie jest to jak wyglądamy ale co zrobiliśmy, co wiemy." Jamoglabym tanczyc godzinami.Wlaczam sobie house i trance i to jest moj swiat,tylko moj w ktorym czuje sie najlepiej ![]() ![]() Godzina wpoldo 12 w nocy,dostaje od Tz smsa."Mam nadzieje ze nie zrobisz mi tak jakk jego dziewczyna (tego kolegi co z nim wczoraj pil) . No wiec sie pytam co zrobila. Musze Ci opowiedziec bo inaczej nie prekaze sensu tej historii ![]() Tia, jego kolega jest taki sam niemalze jak TZ,wiec sie tej dziewczynie bym nie zdziwila ..Choc za nia nie przepadam. Za nim tez nie,choc jest zabojczo przystojny ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis bede zajeta. Jeszcze nie wiem czym,ale czym zajeta,i nie spotkam sie z TZ. skoro on sobie potrafi wyjsc ze spotkania ze mna do kumpla na piwo,to ja sie dzis z nim nie spotkam. Chora jestem ,nie mam ochoty. nie bede na kazde jego zawolanie,a on moze robic co chce. ![]() Leze sobie dalej w lozku ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-02-20 o 08:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Zadomowienie
|
Guten Morgen
![]() Huh jaki ruch tutaj się zrobił,że aż człek z czytaniem nie nadąża xD Ather-Witaj ^^ Ewusia-Udanej imprezki życzę ![]() Baby-Brązowa skóra powiadasz. Jak już to czarna xD Kupiłam ją przed rokiem w Bershce, teraz też w sklepach typu Stradivarius,Cubus można dostac podobne ![]() U mnie trochę ( i nic) się ostatnio działo.. Wczoraj o nieludzkiej 5 rano po dwóch godzinach snu wybyłam odpicowanym pociągiem Intercity do stolycy. Ciut nieprzytomna w marnym nastroju zlądowałam po 11 w katedrze WUM. Kolejka spora,głównie babcie i dziadowie o.O Ożywiłam się i to srodze na widok pewnego młodego, megaaaa przystojnego i sympatycznego doktorka. Jak zwykle gdy tam bywam ![]() Wyjątkowo często maszerował koryatrzem pomiędzy gabinteami,a mi w to graj. Jak ostatnia małolata chichrałam się pod nosem,gdy tylko zjawiał się na horyzoncie. Co było widoczne az za nadto ![]() Potem sam zaczął mi się przyglądać z dziwnym wyrazem twarzy. Pewnie zafrapowany,czym się ta istota napruła,że tak teges. ![]() Zresztą jak pózniej się 'poinformowałam'. nie dośc,że ma żonę to i dziecko ![]() Czyli normalka w mym przypadku, każdy który mi się choć trochę podoba (fizycznie et.c ;P) okazuje się być zajęty. ![]() Czas najwyższy złożyć śluby panieńskie, zresztą na dobre mi by to wyszło, 1 balast z głowy ![]() Wizyta tfu kosultacja o kierowników tejże katedry minęła sympatycznie,acz nie napawająco optymizmem. po licznych przymiarkach gotowizny (wreszcie xD) spełniły się podejrzenia prowadzącego leczenie tam,że się nie zmieści ![]() I zamiast mnie męczyć dalszymi poprawkami,jazdami uznali,że operacja 'odchudzenia' tegoż będzie bardzooo przydatna. Ale jest małe ale ![]() Po 20 marca kiedy to zrobię tomografię, będę 2 tygodnie czekać na wezwanie na oddział do mej lóffcianej (zaiste) onkologicznej trupiarni, po zabiegu 3 tygodnie gojenia się i wtedy może.. Jak wspomniał lekarz, mam se odpuścić ze stresem, bo wyrobić się dopiero mogą nawet na początek wakacji ... ![]() A do tego dochodzi jeszcze sesja, świeża nowina,że na examie z literatury powszechnej mamy mieć przeczytane (w tym semestrze) 50 wybranych lektur.. itd itp. Czyli żyć ,nie umierać.. Co do studiów i tak podejrzewam,że wylecę, ot jest kilka przedmiotów,prac zaliczeniowych, na które pomysłu et.c nie mam, zresztą coraz mniej mi się podobają (z wyjątkami) toteż,... najwyżej rzeczywiscie poszukam se sponsora (z moim kręgosłupem moralnym, dobry żart ![]() pójdę do fotograficznej. Nawet lepsze place sa po jej ukonczeniu . Podróż powrotna minęła bez zakłóceń,trochę z ojcem se pogadałam i poszydziłam (zwłaszcza z matki B) ) lądując w domu ok.21, Zasnęłam ekspresowo, budząc sie o 8 w celu zdążenia na wykład. Intuicyjnie przed wyjściem włączyłam forum kierunku, patrzę,a tam wieśc,ze dziś jest odwołany Fajnie. Yhh ponudzę się jeszcze trochę i wybędę gdzieś na spacer, powłóczyc się bez większego celu. ;P Miłego dnia. Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-02-20 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry laleczki, zaraz spadam do pracy,wyspalam sie dzis fajnie,zjadlam pycha sniadanko i zaraz spadam. Humor dopisuje bo wkoncu piatek ![]() Na weekend nie planuje nic specjalnego, nie ma kasy a do wyplaty tydzien jeszcze.. Jutro jade umyc i odkurzyc auto i podjade na silownie zobaczyc co i jak z cenami w tym roku i moze sie zapisze znowu..nie mam czasu chodzic ale mzoe jakos 2 razy w tyg dam rade.. Mileog dnia wam zycze ![]() Orzeszek zdrowiej ![]() ![]()
![]() |
#3310 |
Przyczajenie
|
właśnie dlatego że o WSZYSTKIM to myślałam że ktoś pomoże ale oki.już nie przeszkadzam w plotkowaniu bo widzę że krąg przyjaciół już się zawiązał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Wtajemniczenie
|
Nikomu nie przeszkadzasz,zreszta ja odebralam Twoja prosbe i ten post dosc ''roszczeniowo''. Poza tym szukasz tematu do pracy czy przyjaciol? bo jesli przyjaciol to troche zle zaczelas...
#3312 |
Przyczajenie
|
i jednego i drugiego
Bo w oczach tkwi siła duszy. Jesteś tym, czym wierzysz, że jesteś. Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. Paulo Coelho |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |||||
Zadomowienie
|
Ahoj Załogo!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A pączka to czemu nie zjadłaś ![]() Orzeszku, życzę dobrej zabawy na studniówce, lasencjo ![]() Ja też kocham tańczyć ![]() ![]() Przeczytałam też, że lubisz masło kakaowe ziai, tak? Ja też, w ogóle to takie moje małe zboczenie ![]() ![]() Śniło mi się chyba (no bo śniło, prawda?), że zdałaś sobie sprawę, że nie powinnać chudnąć i postanowiłaś przytyć ![]() Schism, widzę, że zbliżają się ważne decyzje. Naprawdę nie odpowiadają Ci już tak bardzo te studia, czy to tylko chwilowe? Szkoła fotografii musi być super, sama bym chciała w takiej wylądować. Tylko chyba drogie to jest, prawda? Co do facetów, fajnie musiało to wyglądać, podlotku ![]() ![]() Widzę, że zawitała słynna Ather ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj miałam dzień wręcz tragiczny, cały dzień zły humor... Zrobiłam w domu awanturę, bo nie chciałam iśc po pączki:/. W końcu wybyłam po rozpustne bułeczki, ale że mamuśka kazała mi kupić 30, a do tego jeszcze jakieś inne jedzenie, wracałam zataczając się. Musiałam zabawnie wyglądać z takimi tobołami. Cały dzień gryzłam się ze sobą, czy spotkać się z przyjaciółką (naprawdę chciałam z nią porozmawiać), czy zostać z tym straszliwym nastrojem w domu (nie mogłam się zmusić do wyjścia). W końcu podjęłam dobrą decyzję i nie żałuję. Nie wiem skąd mam te opory przed wyjściem z domu... Wciąż czuję się depresyjnie, chociaż ostatnio zwiększono mi dawkę antydepresantów. Beznadzieja. Przynajmniej w końcu zrobiłam zdjęcie do dowodu (niedługo zapłacę karę), wyszłam jak smutas ![]() Życzę wam udanego dnia. I zadowolenia z siebie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Ejli! ja |Ci dam sie wstydzic tanczyc!! ja sobie ustawiam lustro w domu tak zeby wlasnie sie w nim widziec! patrze na swoje ruchy,usmiecham sie przeciez o to chodzi!! przepis na ciasto marchewkowe wyslalam
![]() Ja nie moge przytyc, musze troszke schudnac, a sny snia sie ponoc na odwrot hehe ![]() a wiecie ze mi nieraz tez sie sni cos o kims z Wizazu ![]() ![]() umylam znaczy wypralam ![]() ![]() a potem bede jakies wyprobowywac jak jakies znajde. a niunia przyprowadzila sobie sasiadke tez mala,Boze jakie to glosne jest ![]() Maslo kakaowe do ciala jest swietne ![]() a obecnie wygladam jak zombie bo lecze buzie mascia cynkową,
#3315 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Dzeń dobry laski
![]() Cytat:
![]() Naprawde tak utylas czy tylko Ci se wydaje? Moze masz tzw. "dzien paszteta ityle... Obys niedlugo poczula sie piekniejsza ![]() Cytat:
Ale w gruncie rzeczy mozna sie przyzwyczac, ludzie w pracy rekompensuja wysilki ![]() Cytat:
![]() ![]() PS. Napisz coś więcej o tym sponsorowanym kursie kelnerskim... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziwie sie, ze nie masz apetytu - ja gdy jestem mocno chora tez nie daje rady jesc jak czlowiek... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze bedziesz podązac tym tropem... ![]() Cytat:
![]() btw. ja mam w tym roku zajecia z foto i przyznam, ze coraz bardziej mnie to interesuje ![]() Cytat:
![]() Oby dzien w pracy szybko minal ![]() Cytat:
![]() wiem jak ciezko jestczasem wyjsc do ludzi. Ale jeszcze bardziej wie jak warto sie przemoc i o zrobic... ludzie sa najlepszym lekiem na wszystko! ![]() Dobra, musze leciec bo umowilam sie z kumpela na spacer, wszak pogoda bardzo sprzyja ![]() A siedze w dresie jeszcze, pora sie ogarnac ![]() Wczorajszy dzien udany, imprezowy i bezpączkowy ![]() Buzi, odezwe sie pozniej, milego dnia ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-20 o 11:53 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Rozeznanie
|
łaaaaaa no nie znowu mi zniknaął post!a nie mam czasu od nowa pisac bo zaraz jade na zakupy!
![]() Ewuś kciukuję za Ciebie! ![]() Orzeszek bardzo madrze dzis prawi-mam nadzieje ze będzie juz tak zawsze prawiła ![]() ![]() Ejli na podły humor najlepszym lekarstwem sa albo zakupy albo spotkania z ludzmi(ale takimi którzy nie popsuja ci jeszcze bardziej humorku..dodajmy) ![]() ![]() ![]() Hehehe oOrzeszku ja tez mam czasem tak ze sobie o Was mysle, co porabiacie w danej chwili ![]() Hej, pomierzyłam sie dziś.......tak dla sprawdzenia.....no i: w biodrach mam jednak 96 a nie 100. w talii:70 udo:50 dodam ze przy 165 cm wzrostu..... Ale dziś i tak juz nie mam dnia paszteta jak to maddame mowi hihihih:P dobra co ja to chciałam jeszcze.... Schism narazie próbuj sie utrzymac na studiach, potem bedziesz myslec co dalej ![]() dobra lecę, wpdanę pozniej ![]() ![]()
#3317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, dostalam w pracy moj przenoszony 6 dni okres i okazalo sie,ze nie mam podpaski ani nic... ![]() milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Jeny, jak zobaczyłam post Ather to aż mnie zatkało ![]() ![]() ![]() Orzeszku - zachowanie Twojego TŻ-ta jest baaardzo dziwne... sam może wszystko, a Ty tak naprawdę nic... nie wiem, może jestem samolubna, ale gdybym miała taką sytuację, że siedzimy chwilę z TŻ-tem u mnie, a on nagle sobie idzie to chyba bym sie wkurzyła... U mnie to natomiast cud - miód - orzeszki ![]() ![]() A tak poza tym to dobrze, czekam na okres ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i e tam, nie wierzę w to, że nic nie umiesz. Ty? nie dopuścili by Cię do magisterki jakbyś nic nie umiała... to chyba taki lekki dół przedegzaminowy, co? ![]() ![]() Orzeszku - nie będę jedyna jak powiem, że nie podoba mi się zachowanie Twojego TŻ-ta, za każdym razem brakuje mi słów ![]() Ale cieszę się, że powoli zmieniasz nastawienie do samej siebie i bardzo podoba mi się ten cytat, który wkleiłaś. Tylko czy te rady, które dajesz Gabi, stosujesz też dla siebie? ![]() Cytat:
![]() bo nie jem słodyczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() byłam na tym lodowisku, ale naprawdę coraz mniej wyspana jestem... w sumie to dobrze, że w weekend nie ma tych bezpłatnych wejść - przynajmniej sobie odeśpię. muszę znaleźć jakąś motywację, żeby nie zmarnować całkiem tego dnia, bo już i tak nie jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Raczkowanie
|
Witam Was kochane
![]() Jak na złość nie skopiowałam kolosalnego posta... grrr... ![]() ![]() ![]() Godzina pracy na marne ![]() No cóż, odpowiem Wam w takim razie wieczorem ![]() A póki co: miłego dnia życzę ![]()
#3321 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha a ty Agness myślę ze powinnaś stanowczo częsciej do nas zaglądać ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra ja zmykam do nauki za chwile. Ech...przeczytałam wątek na wizazu o tej dziewczynie Australijce, która zgwałciło 2 Polaków i jestem wstrząsnieta...koszmar musi ona teraz przezywać....byłam tez na profilu jednego z nich na nk...aż wrze tam od bluzgów.
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
jestem Pyza
![]() co sie dzieje z moja buzia ![]()
#3323 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki wszystkim, jesteście kochane
![]() Ja tak na szybko bo się późno zrobiło ![]() Pisaliśmy 3,5 godziny ![]() ![]() ![]() ![]() Ale już się nie stresuje przynajmniej ![]() Po egzamie poszliśmy jeszcze na małe piwko i ziemniaczki pieczone żeby sie odstresować no i przed chwilą wróciłam ![]() Zaraz sie zbiorę i jade do TŻ- bo skoro już jadłam to nawet obiadu nie musze robić ![]() Orzeszku - obyś to co mówisz do Gabi wzięła sobie tż do siebie a będzie idealnie ![]() ![]() ![]() Agolku - już sie zbliża wieczór, dałyśmy radę ![]() ![]() Mercy - moim zdaniem masz super wymiary, nie masz się co stresować ![]() Schism - no mam nadzieję ze jednak wczesniej niż przed wakacjami Twoje leczenie sie zakonczy ![]() ![]() widze że i Agnes się nam pojawiła w koncu ![]() (ciekawe gdzie reszta zgub ![]() idę się zbierać ![]() ![]() ![]() miłego piątkowego wieczorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aporopos szampansko to ja mam na dzis pol butelki szmapana z wczoraj i nie moge sie doczekac.. ![]() ![]() ![]() milego aniolki!! Orzeszek grabisz sobie ![]()
![]() |
#3325 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że kochasz swe ciałko ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Twojego TŻ-a.... Domiś.. napisz mi.. po co Ty z nim właściwie jesteś? Nie masz takiego uczucia,że coś ucieka Ci przez palce i ten czas,który własnie teraz przeżywasz..mógł być całkiem inny..?Lepszy? I bądź zajęta... nawet bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z tym dowodem to tak hop siup! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bierzesz jakieś lekarstwa? Może naprawdę Ci się woda zatrzymała w organizmie? Cytat:
![]() Uffff,dobrnęłam;D Nareszcie weekend.. Nawet nie macie kochane pojęcia jak ja się cieszę.. Ostatnio się w ogóle nie wysypiałam. Wczoraj to miałam tak straszny dzień, że szok! Nie dość, że się z TŻ-em poklocilam to jeszcze wyczytałam, ze takie dolegliwości z jelitami jakie ja mam to są główną przyczyną nowotworu ... Wyobraźcie sobie jaka przybita cały dzień chodziłam... Wczorajszy egzam z farmakologii zaliczony, więc si ;D W środę czeka mnie tpl i w roli głównej kapsułki, proszki i granulaty.. Ale będzie dobrze... musi być ![]() a dzisiaj to cały dzień chodzę i marznę! Rano myślałam, ze jest 0 stopni to wyszłam sobie w skórzanej kurtce i cienkiej bluzce,a tutaj się okazuje, że -13! Az mi włosy w nosie zamarzły ![]() Ogólnie ostatniomam takie dziwne uczucie,że jestem beznadziejna, że właściwie to w życiu nic nie osiągnęłam... Do tego dochodzi mój charakter, nadktórym też przydałoby się popracować i pewne cechy zniwelować ... Ale cóż... Ehhh nie jest dobrze ostatnio... Mam nadzieję, że to minie... W poniedziałek umówiona jestem z dziewczynami na domówkę u jednej z nich, więczapowiada się super wieczór ![]() Lecę na "Brzydulę" i później ćwiczenia... W końcu muszę spalić faworki .. tonę faworków ;D
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
nie piszcie za dużo proszęęę
![]() ![]()
#3327 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj z tym nowotworem to nie koniecznie moze tak byc. W kazdej chwili mozna na niego zachorować nie tylko przez jelita... Niektórzy sa zdrowi i ich tak po prostu łapie. Nie martw sie na zapas ![]() Mi dziś też zamarzły ,ale palce u nóg. Ruszać nie mogłam. Faworki :OO raz w zyciu tylko jadłam ![]() agolek : a w czym ten serniczek piekłas? W jakiejs malej foremce chyba? OrzeszkU: Ty kochan a jesteś wiesZ? ![]() ![]() Ty też idź tym tropem ![]() schism: sory ![]() ![]() MIlego wieczorku ;* |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | |||
Rozeznanie
|
no nie!!rano takimi mądrościami bombardowała a teraz co?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehehehe ![]() Cytat:
![]() Z tym czy ja te wymiary mam takie dobre to ja się jeszcze zastanowię, ale to kiedy indziej ![]() ![]() No dobra ja ide spróbowac tego ciasta co się upiekło,potem się ukąpie i zrelaksuje ![]()
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Witam już z domu
![]() Dzisiaj zostałam wypisana,no cóz,we wtorek miałam endoskopię pod narkozą[z jednej strony fajna bania po niej,podobnmo na sali wybudzeń składałam jakiejś kobiecie życzenia ,a na sali pod kroplówką mówiłam takie rzeczy,że wstyd ![]() Ogólnie wyszłam ze stwierdzeniem zapalenia błony śluzowej żołądka,dysbakteriozą jelita cienkiego i nietolerancją laktozy,dostałam doraźnie tabletki ,ale będę musiała już sama drążyc do tego cóż jest powodem moich dolegliwości,ja stawiam na kandydozą niestety w ciągu dalszym,teraz zastanawiam się nad tym jakim badaniem ją wykryc,ponieważ badania kału są bardzo niemiarodajne.. Przyszłam do szpitala z bólem żołądka,wracam z bólem żołądka,nieźle ![]()
#3330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.