Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 22:33   #3271
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Mercy - pfff
nefre - dziękuję
jabłuszko - eee tam śliczne zdjęcia na NK - tragedia z komedią Mam doła? tyczy się to jednego zdjęcia właśnie na NK, komentarza współlokatora pod nim i osoby, którą wycięłam ze zdjęcia... zamotałam
cher - nie da rady, a co u mnie? dół kaplica mogiła i nie wiem co jeszcze - ja chcę wiosnę!

jest mi gorąco, mam gorączke, spać mi się nie chce, boli mnie wszystko - tylko się pochlastać..

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2009-02-18 o 23:07
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 22:38   #3272
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
no właśnie nie byłam
ale ale! na jutro mam już piękny plan i teraz byle tylko nie zaspać
zrobiłam sobie rozpiskę: co muszę zrobić przez ferie i no cóż muszę się jakoś zmobilizować -wystarczy tego lenienia się
hehe, to trzymam kciuki jutro żebyś nie zaspała bo w ferie to łatwo się na drugi bok przewrócić, sama to przerabiam bez przeryw i wciąż

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

A u mnie... może lepiej to przemilczymy ? Powiedzmy, że w pewnych sprawach cudnie a w innych gorzej... się porobiło ;]
nawet domyślam się w jakich sprawach cudnie
a co do tych innych spraw to oby się ułożyło

Cytat:
Trochę mi przybyło, więc sprzeczałabym się z tą oceną ^^ Ale pracuję nad tym ;D
Swoją drogą, odkąd odeszłam z Wizażu, chcąc przytyć (piękne czasy) no to ostatecznie z 45 doszłam do 55. I tak mi zostało... Nie powiem, abym była zadowolona, ale to ma też swoje pozytywne strony jakby nie patrzeć...
teraz właśnie wyglądasz świetnie nie mogłam się napatrzeć na Twoje zdjęcia ze studniówki (a 55 kilo to jet w sam raz przy Twoim wzroście przecież i tak za mało trochę )

Malinko, oj zamotałaś no ale rozumiem że pewnie o sprawy męskie chodzi
Nie dołuj się Słońce

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-02-18 o 22:41
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 22:45   #3273
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
f

chyba jednak są nie do pobicia

ja się dzielnie uczę, już wiem ze egzamin nie będzie miał części ustnej (no chyba że się to okaże w dzień egzaminu więc jakoś mi mobilizacja spadła no ale udaję ze coś tam robię
Byłam jedynie na angielskim i śnieg mnie tak zasypał że wyglądałam jak bałwan
hehehe bałwan owocnej nauki

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
no dopisywal mi rano humorek,nie da sie ukryc

hej laleczki,

ja juz po lunchu zaraz, humr mi dalej dopisuje ale popoludniowe zmeczenia mnie dopada.. Dzwonilam wlasnie pogadac z ciocia ze Szczecina,uwilbiam moje ciotki ma 60 pare lat ale moge z nia jak z kumpela pogadac. oteraz do mamy zadzwonie:

do uslyszenia
fajnie miec takie ciotki

Cytat:
Orzeszku Ty dobrze wiesz czego chcesz, nikogo nie oszukasz
teraz jest studniówka, szykowałaś się na nią więc idź, a później się poważnie zastanów:
Otóz to.Ewuś madrze prawi

Cytat:
To nie takie proste, nawet jakbym chciała. Jakby to powiedzieć.... Rzadko bywam w domu Praktycznie tylko z rana, a i też nie zawsze i ewentualnie po zajęciach. Więc z komputerem za wiele do czynienia nie mam, bo z reguły jestem niepełne pół tygodnia u siebie...

A u mnie... może lepiej to przemilczymy ? Powiedzmy, że w pewnych sprawach cudnie a w innych gorzej... się porobiło

Ather jak cos to zawsze mozesz na nas liczyć, w koncu po to jestesmy, gdzie jak gdzie i komu jak komu ale tutaj zawsze mozna się było wyzalic, poradzić, popocieszac i pomarudzić

Trochę mi przybyło, więc sprzeczałabym się z tą oceną ^^ Ale pracuję nad tym I tak wyglądasz prześlicznie, włosy, buzia, itd,no i ten uśmiech , który widac na zdj z TZ
Swoją drogą, odkąd odeszłam z Wizażu, chcąc przytyć (piękne czasy) no to ostatecznie z 45 doszłam do 55. I tak mi zostało... Nie powiem, abym była zadowolona, ale to ma też swoje pozytywne strony jakby nie patrzeć...

Mi się tez przytyło trochę, ale jakos juz mam do tego dystans,(choc zamierzam wprowadzic w swoje zycie trochę wiecej ruchu, zeby ciałko było jędrne) tylko biusta mam dalej małego jak miałam

Studniówka ? No to musisz być zdrowa i nie ma innej możliwości. Chcę [!] (a co ) zdjęcia później
właśnie własnie Orzeszku, ja tez chcę zdjęcia pozniej

Idę sie wykąpac, zrobic herbatki, włozyć papucie i wrócic na wizaż

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 23:03   #3274
asiek14
Zakorzenienie

poćwiczyłam chwilkę i idę spać, dobranoc

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 23:09   #3275
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewuś - [tu] chodzi o to zdjęcie i komentarz na samym dole, tam był pewien ktoś kogo wycięłam (nie lubię wstawiać fot bez zgody osoby występującej na niej) i ten pan a raczej pa(ca)n mi mota w życiu tak od roku a nawet dłużej... i nie może wymotać albo odmotać i nic nie idzie do przodu... mogło by się to skończyć przynajmniej bym się nie dołowała

Stary 2009-02-19, 00:47   #3276
cher
Raczkowanie

Ewuś uwielbiam warzywa z patelni! z ziołami, z makaronem! pyyyyyyycha! a pytanie mam przy okazji widział ktoś szpinak z serem/sosem serowym <mrożony>? mam ogromną ochotę, a nigdzie nie mogę znaleźć!

Baby14 co do dwóch różnych soczewek - nie mam zielonego pojęcia. ale chyba niestety nie, bo one są tak pakowane parami więc wątpię, że można dwa różne kolory. ale zapytaj

orzeszku z tym Nie-Twoim M. kurczaki. zamieszanie. doczepiam się do słów Ewy odnośnie pójścia na studniówkę, a następnie zastanowienia się co dalej. wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję.

malinko_86 zdrowiej szybko. też chciałabym już wiosnę, ale jeszcze trochę. <przesyła mnóstwo pozytywnej energii>

Tarantulku, jesteś?

aaaaaaaa! czeeeeeeśćć!
tak, tak, tak! spożyytkowałam dziisiejszy dzień całkiem nieźle :P do południa gniłam w łóżku <ojjj> potem wypad na miasto i SH z mamą, a potem spacer i film z Tżtem
ah. naleśniki były pyszne. tak szybko jak przyszły, tak szybko wyszły :P a jutro tłusty czwartek. co planujecie Kochane?
jest tu ktoś w ogóle o tej porze?

iiiiiiiiiiiiiii! buziaki
Stary 2009-02-19, 00:53   #3277
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

cher - zdrowia to ja do końca życia mieć nie będę - ale może z tego się szybko wykaraskam ja planuję obiad dla współlokatorów i skoczyć załatwić inne sprawy na mieście i jak się wyrobie przed 15 to pojechać do rodziców

Stary 2009-02-19, 00:56   #3278
cher
Raczkowanie

obiad? ;> coś dobrego? :P <pomęczę Cię trochę> a w ogóle to miło mi Cię poznać, bo my tu chyba jeszcze nigdy nie rozmawiałyśmy.

a wiem! wiem co mam jeszcze jutro! fryyyyyyyzjeeeeeeeeeeer!
Stary 2009-02-19, 00:59   #3279
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

więc obiad - dla siebie rosół z piersi kurczakowej + kasza gryczana + pulpety + dużżżżo warzyw na której bankrutuje
dla współlokatorów - zupa królewska taka mrożonka z hortexu + mielone + kasza/ziemniaki do wyboru + mizeria
z wzajemnością

Stary 2009-02-19, 01:30   #3280
madame_apple
Zadomowienie

BRZDĘĘĘĘĘK!
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
a snieg pada i pada ogolnie to ja bardzo lubie zime,i jak dla mnie to mogłaby byc ona caly rok
ooo nie!
Owszem, gdybym mogła szusować na nartach w górach to zapewne zima by mnie cieszyła. Niestety moknąc i marznąc na co dzień w miejskich warunkach nie bardzo umiem docenić jej uroki...
Także... dawać mi tu wiosnę!
Cytat:
hej laleczki,

ja juz po lunchu zaraz, humr mi dalej dopisuje ale popoludniowe zmeczenia mnie dopada.. Dzwonilam wlasnie pogadac z ciocia ze Szczecina,uwilbiam moje ciotki ma 60 pare lat ale moge z nia jak z kumpela pogadac. teraz do mamy zadzwonie

do uslyszenia
Taka rodzinka jak Twoja to skarb
Cytat:
faaajnie ja nie mam czasu na gotowanie wiec żywię się warzywami na patelnie
warzywa na patelnię są suuuuper
Cytat:
ja się dzielnie uczę, już wiem ze egzamin nie będzie miał części ustnej (no chyba że się to okaże w dzień egzaminu ) więc jakoś mi mobilizacja spadła no ale udaję ze coś tam robię
a czemóż to nie będzie części ustnej?
Cytat:
Byłam jedynie na angielskim i śnieg mnie tak zasypał że wyglądałam jak bałwan
hahah to niezły widok musiał być
Cytat:
M codziennie do mnie pisze.Wczoraj zadzwonil,odebralam bo myslalam ze to mamaz zastrzezonego a tu on. Slyszal po glosie ze cos zla bylam i smutna.Chcial odrazu przyjezdzac
heh życie bywa skomplikowane... i trzeba w nim nieustannie dokonywać wyborów. Ja też radzę Ci iść na 100dniówkę, a później poważnie zastanowić się nad wszystkim...
Cytat:
ale ale! na jutro mam już piękny plan i teraz byle tylko nie zaspać
zrobiłam sobie rozpiskę: co muszę zrobić przez ferie i no cóż muszę się jakoś zmobilizować -wystarczy tego lenienia się
szczerze, to najchętniej leniłabym się całe dwa tygodnie, ale obowiązków tyleeee
to ja już 3mam kciuki za realizację wszystkich planów feryjnych
Cytat:
idę jakieś witaminki i inne pierdółki zażyć, coby się nie pochorować i żeby mnie przestało w łokciu rwać
oooooo niedobrze, że rwie. Mam nadzieję, że przejdzie
Cytat:
To nie takie proste, nawet jakbym chciała. Jakby to powiedzieć.... Rzadko bywam w domu Praktycznie tylko z rana, a i też nie zawsze i ewentualnie po zajęciach. Więc z komputerem za wiele do czynienia nie mam, bo z reguły jestem niepełne pół tygodnia u siebie...
ech, skądś to znam. Ja również od paru miesięcy zdecydowanie rzadko bywam w domu...
Cytat:
Ather, chcesz kopa? 55kg i narzeka...
Mam nadzieję, że "pracuję nad tym" oznacza : "pracuję nad tym, żeby zrozumieć, że wyglądam świetnie", a nie "pracuję nad tym żeby schudnąć". Bo w przeciwnym razie jednak zasadzę Ci soczystego kopa
Cytat:
To o której Ty kończysz pracę ?
hmm no jeśli pracuję na wieczór to w tygodniu kończę średnio między 23 a 24, a w weekendy miedzy 1 a 3.
Oczywiście im lepsza pogoda tym bardziej te godziny się zmieniają (na późniejsze of course )
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewuś - [tu] chodzi o to zdjęcie i komentarz na samym dole, tam był pewien ktoś kogo wycięłam (nie lubię wstawiać fot bez zgody osoby występującej na niej) i ten pan a raczej pa(ca)n mi mota w życiu tak od roku a nawet dłużej... i nie może wymotać albo odmotać i nic nie idzie do przodu... mogło by się to skończyć przynajmniej bym się nie dołowała
heh... nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki żeby wszystko się prędko ułożyło
Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
a jutro tłusty czwartek. co planujecie Kochane?
Ja hmmm pracuję jutro wieczorem, ale od razu po pracy planuję imprezę (tak długą na ile starczy sił z racji wolnego piątku ). No, a rano szkoła więc na pączkowanie nie będzie chyba zbyt wiele czasu...
Cytat:
a wiem! wiem co mam jeszcze jutro! fryyyyyyyzjeeeeeeeeeeer!
ooooooo to po fryzjerze wrzucasz nam fotencję
Cytat:
więc obiad - dla siebie rosół z piersi kurczakowej + kasza gryczana + pulpety + dużżżżo warzyw na której bankrutuje
dla współlokatorów - zupa królewska taka mrożonka z hortexu + mielone + kasza/ziemniaki do wyboru + mizeria
z wzajemnością
Taka współlokatorka jak Ty to prawdziwy skarb

Dobry wieczór i dobranoc zarazem.
W pracy dziś zbyt wiele się nie działo jako, że pogoda skutecznie zniechęca do spacerów. Ale jakoś minęło, względnie szybko nawet Niestety zgrzeszyłam 2 kawałkami pizzy, ale była na cienkim cieście, a ja głodna więc jakichś mega wyrzutów nie mam
Poćwiczyłam trochę, wykąpałam się, a teraz pora na sen. Jutro znów czeka mnie pobudka o dzikiej porze jaką jest 7 rano Obłęd jakiś

Na razie dziewuszki, do przeczytania i śpijcie dobrze

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 01:30   #3281
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
hehehe bałwan owocnej nauki

Cytat:

Otóz to.Ewuś madrze prawi

Cytat:
tak właśnie się domyśliła... (nie jest źle z moim domyślaniem się ) A to ten wycięty Cię o takie doły przyprawia, już ja bym sobie z nim porozmawiała

Cytat:
Ewuś uwielbiam warzywa z patelni! z ziołami, z makaronem! pyyyyyyycha! a pytanie mam przy okazji widział ktoś szpinak z serem/sosem serowym <mrożony>? mam ogromną ochotę, a nigdzie nie mogę znaleźć!
ja jem warzywa na patelnię ze wszystkim
z sosem serowym szpinaku nie widziałam (jest taki w ogóle ), ale mam ze śmietaną z Forsty Z resztą można przecież sam szpinak kopić i znaleźć jakiś rpzepis jak do przygotować z serem

Cytat:

a jutro tłusty czwartek. co planujecie Kochane?
hmmm, ja planuję nadal się uczyć i jak siostra będzie dobra to mi może jakiegoś pączka podrzuci ze sklepu

Cytat:
ja jestem zawsze

Cytat:
z wzajemnością
ale mają dobrze z Tobą

Coś wyjątkowo wcześnie zakończyłam na dziś buszowanie ale może jak pójdę wcześniej spać to np wcześniej wstanę (już to widzę )

edit : Jabłuszko, nie będzie części ustnej bo tak postanowili wykładowcy (podobno) no i w zeszłych latach też nie było z greki ustnego czyli w sumie nie wiem po co to całe zastanawianie się było, bo przecież co roku powinno być tak samo
Udanego wstawania jutro współczuję szczerze ....

Miłych snów Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Czas edycji: 2009-02-19 o 01:34
Stary 2009-02-19, 09:21   #3282
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale mam doła od samego rana... Nawet nie wiecie ile utyłam ! Mam tego serdecznie dość. Czemu ja nie moge miec dobrego metabolizmu i nie zwracac uwagi na posilki , jesc kiedy chce i ile chce/? Jesli chce byc szczu;,a musze do konca zycia liczyc te kalorie..
Przepraszam , musiałam sie wyzalic. Gdybym w domu tak zaczela gadac to uznali by ze nie ma problemu bo przeciez wygladam jak czlowiek juz... A z przyjaciolki tez nie gadam bo faceci tego nie rozumieją a z dziewczynami to nawet ochoty nie mam o tym gadać Tylko dusze i dusze to w sobie.

Cytat:
jaka masz wade wzroku Baby? ja np bez zgody okulistki sama sobie kupilam soczewki takie zwykle johnsonna miesieczne i to byl duzy blad bo wada mi sie powiekszyla. powinno sie mmiec soczewki dobrane przez okuliste na recepte, jakies sferyczne czy cos takiego. w okularach chodze w domu,jak gdzies wychodze zakladam soczewki.

Strasznie boli mnie brzuch,nie wiem od czego okres?slim figury? nie wiem,ale czuje sie paskudnie.nie chce miec @ na studniowce spakowalam sie,jutro jade rano do gk pokukac za jakas rozowa bizuteria do sukienki io 11 mam autobus do domu.moglabym jechac pozniej,ale wole wczesniejj bratanicy musze pączki przywiezc, ja osobiscie zamierzam upiec ciasto marchewkowe albo sernikSbale co z tego wyjdzie to zobaczymy.

M codziennie do mnie pisze.Wczoraj zadzwonil,odebralam bo myslalam ze to mamaz zastrzezonego a tu on. Slyszal po glosie ze cos zla bylam i smutna.Chcial odrazu przyjezdzac
Z tym moim wzrokiem to jest baardzo dziwna sprawa. WIem ze jest cos nie tak bo nie dobrze widze z daleka i czasem obraz mi sie zamazuje. Ale jak w szkole mi badali na czytanie literek to zawsze szczelałam i miałam fuxa ^^/Ale mysle ze trzeba sie do prawdziwego okulisty wybrać.

Brzuch moze cie bolec od tych herbatek...mnie od 1 bolał . Albo przed @ i moze to dlatego ( swoja droga powinnam dostac jutro , zobaczymy jak to bedzie...)
Daj znac jak sie ciasto udało '

A Ty cos czujesz do tego M jeszcze?

Cytat:

A u mnie... może lepiej to przemilczymy ? Powiedzmy, że w pewnych sprawach cudnie a w innych gorzej... się porobiło ;]

Widziałam Tzeta Niezłe ciacho
Mam nadzieję ze z tym co gorzej bedzie dobrze...

Proszę nie schudnij ! Ślicznie wygladasz, naprawdę i pewnie to P ma dużo wiecej + niż -
Cytat:

jest mi gorąco, mam gorączke, spać mi się nie chce, boli mnie wszystko - tylko się pochlastać..
:kicuki: za zdrówko

Cytat:

Baby14 co do dwóch różnych soczewek - nie mam zielonego pojęcia. ale chyba niestety nie, bo one są tak pakowane parami więc wątpię, że można dwa różne kolory. ale zapytaj

aaaaaaaa! czeeeeeeśćć!
tak, tak, tak! spożyytkowałam dziisiejszy dzień całkiem nieźle :P do południa gniłam w łóżku <ojjj> potem wypad na miasto i SH z mamą, a potem spacer i film z Tżtem
ah. naleśniki były pyszne. tak szybko jak przyszły, tak szybko wyszły :P a jutro tłusty czwartek. co planujecie Kochane?

iiiiiiiiiiiiiii! buziaki
Ale to nie tak JA chce 2 rozne pary Nie 1 oko inne a drugie inne

ja dziś nic nie planuję...i tak już wygladam jak pączek
A Ty coo dobrego szykujesz?

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

Dobry wieczór i dobranoc zarazem.
W pracy dziś zbyt wiele się nie działo jako, że pogoda skutecznie zniechęca do spacerów. Ale jakoś minęło, względnie szybko nawet Niestety zgrzeszyłam 2 kawałkami pizzy, ale była na cienkim cieście, a ja głodna więc jakichś mega wyrzutów nie mam
Poćwiczyłam trochę, wykąpałam się, a teraz pora na sen. Jutro znów czeka mnie pobudka o dzikiej porze jaką jest 7 rano Obłęd jakiś

Na razie dziewuszki, do przeczytania i śpijcie dobrze
Tez bym chciała zgrzeszyc tak bez wyrzutów Swoja dorga pizze jadłam 2 lata temu Wiem...

Miłego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 09:31   #3283
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry w Tlusty Czwartek

matko jaki tu ruchjak w Paryzu! czlowiek pospi pare godzin a tu tyle popisane!

Ather ciesze sie,ze zaczelas zagladac na watek,lubie czytac twoje posty. No i gratuluje dobicia do prawidlowej wagi, nie widzialam co prawda jak wygladasz ale napeawno swietnie bo jestes wysoka dosc prawda?

ile paczkow dzis zjadlyscie? ja niestety bezpaczkowo dzis.. Nic nie zastapi polskiego paczka a jak mam jest brytyjskiego dmuchanego sztucznego to wole wcale nie jesc

milego dnia laleczki, jutro piatek
Stary 2009-02-19, 10:03   #3284
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agolku- dzisiaj zamierzam zjeść 0 pączków Zobaczymy jak będzie gdy do teściowej pojadę

Od rana mam dzień zwalony. Tak nawrzeszczałam na TŻ-a,że szok. I wcale nie cuzję się winna DO tego dochodzi egzam z farmakologii i w ogole cała chodzę Ehhh... niech ten dzień już się skończy...

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:34   #3285
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

jabłuszko - dziękuje , skarb jak skarb lubię gotować, a wiem jak oni pracują i dla mnie to godzina roboty a dla nich wydanie ok. 40 zł na obiady w pracy więc chyba lepiej się pomęczyć
Ewuś - ja jak z nim rozmawiam to się robię słodka i nawet złego słowa a niego nie potrafię powiedzieć eee tam czasami zołza ze mnie wychodzi
agolku - ja bez pączkowo- nie lubię słodyczy

Stary 2009-02-19, 12:09   #3286
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Ale mam doła od samego rana... Nawet nie wiecie ile utyłam ! Mam tego serdecznie dość. Czemu ja nie moge miec dobrego metabolizmu i nie zwracac uwagi na posilki , jesc kiedy chce i ile chce/? Jesli chce byc szczu;,a musze do konca zycia liczyc te kalorie..
Przepraszam , musiałam sie wyzalic. Gdybym w domu tak zaczela gadac to uznali by ze nie ma problemu bo przeciez wygladam jak czlowiek juz... A z przyjaciolki tez nie gadam bo faceci tego nie rozumieją a z dziewczynami to nawet ochoty nie mam o tym gadać Tylko dusze i dusze to w sobie.
oj Gabi no i co Ty opowiadasz... może ruchu więcej wprowadź po prostu jak mówisz że metabolizm szwankuje, a na pewno się nie zamartwiaj, bo zima jest, zima nie ma siły żeby gdzieniegdzie coś nie urosło na wiosnę sobie wszystko pójdzie, mówię Ci

Cytat:

Z tym moim wzrokiem to jest baardzo dziwna sprawa. WIem ze jest cos nie tak bo nie dobrze widze z daleka i czasem obraz mi sie zamazuje. Ale jak w szkole mi badali na czytanie literek to zawsze szczelałam i miałam fuxa ^^/Ale mysle ze trzeba sie do prawdziwego okulisty wybrać.
koniecznie się wybierz do okulisty ja też tak zwlekałam bo się bałam a jakposzłam to się okazało że am taką wadę że okularów potrzebuję tylko do oglądania TV, czytania z daleka itp szkoda że wpadłam na to dopiero jak skończyłam liceum a przez całą szkołę męczyłam sie z czytaniem z tablicy

Cytat:

w końcu ruch u nas smutne były to czasy kiedy wchodziłam po calym dniu a tu jakieś 2 marne posty były

Cytat:
ile paczkow dzis zjadlyscie? ja niestety bezpaczkowo dzis.. Nic nie zastapi polskiego paczka a jak mam jest brytyjskiego dmuchanego sztucznego to wole wcale nie jesc
ja też nie zjadłam jeszcze żadnego i pewnie nie zjem, bo osobiście zaparłam się ze nie wychodzę nigdzie dziś a siostra dopiero wstała wiec zanim uda jej się wyjść z domu to już na pewno wykupią pączki z całej okolicy

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Agolku- dzisiaj zamierzam zjeść 0 pączków Zobaczymy jak będzie gdy do teściowej pojadę
coś czuje że teściowa jednak poczęstuje
Cytat:
Od rana mam dzień zwalony. Tak nawrzeszczałam na TŻ-a,że szok. I wcale nie cuzję się winna DO tego dochodzi egzam z farmakologii i w ogole cała chodzę Ehhh... niech ten dzień już się skończy...

jutro będzie lepiej Kochana

Cytat:
Ewuś - ja jak z nim rozmawiam to się robię słodka i nawet złego słowa a niego nie potrafię powiedzieć eee tam czasami zołza ze mnie wychodzi
no to nieźle na ciebie działa, to dopiero facet
a co on na te Twoje słodkości? może jednak tą zołzą być

Dziś oczywiście jak nigdzie nie wychodzę to śnieg nie pada, co a złośliwość losu
Ostatni dzień nauki (o ile zdam oczywiście) Nareszcie ... już szczerze nie mogę się doczekać tego egzaminu... czasami mam tak że wolałabym żeby coś było później i się bardziej douczyć, ale to po prostu chcę mieć za sobą i już

Idę do książek

Miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-19, 13:39   #3287
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
warzywa na patelnię są suuuuper
taaaak

to ja już 3mam kciuki za realizację wszystkich planów feryjnych

oooooo niedobrze, że rwie. Mam nadzieję, że przejdzie
niestety rwie dosyć często, ale wczoraj w sumie przeszło, tylko chyba znowu zaczyna

hmm no jeśli pracuję na wieczór to w tygodniu kończę średnio między 23 a 24, a w weekendy miedzy 1 a 3.
Oczywiście im lepsza pogoda tym bardziej te godziny się zmieniają (na późniejsze of course )
ojej jak późno
j.w

Cytat:
Dziś oczywiście jak nigdzie nie wychodzę to śnieg nie pada, co a złośliwość losu
Ostatni dzień nauki (o ile zdam oczywiście) Nareszcie ... już szczerze nie mogę się doczekać tego egzaminu... czasami mam tak że wolałabym żeby coś było później i się bardziej douczyć, ale to po prostu chcę mieć za sobą i już
trzymam kciuki za egzamin

ha! dzisiaj udało mi się wstać pojeździłam sobie, tylko ludzi niestety było więcej niż w poniedziałek , a potem zamarzłam stojąc w kolejce po pączki dla siostry i się nie doczekałam, tylko pojechałam do domu i kupiłam po drodze
zostało 6 z 10 i leżą w kuchni na blacie... oj kuszą małe paskudy, ale się nie dam

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2009-02-19, 14:10   #3288
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewuś - ale ja nie potrafię jak on ci walnie "kwiatuszku" to się uginam jak łodyżka haha

ja właśnie jem moje pseudo gołąbki, współlokator mielone, a współlokatorka pewnie zje jak wróci o 21

Stary 2009-02-19, 14:21   #3289
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku- dzisiaj zamierzam zjeść 0 pączków Zobaczymy jak będzie gdy do teściowej pojadę no cos ty?nawet malego,skromniutkiego...: o

nie martw sie kotus,raz jest lepiej raz gorzej.. jak nie czujesz sie winna to znaczy ze zasluzyl.. Powodzenia na egzaminie!!

Cytat:
agolku - ja bez pączkowo- nie lubię słodyczy
nastepna bzpaczkowa dzis! poprawic mi sie prosze bo wstyd no!

Cytat:
oj Gabi no i co Ty opowiadasz... może ruchu więcej wprowadź po prostu jak mówisz że metabolizm szwankuje, a na pewno się nie zamartwiaj, bo zima jest, zima nie ma siły żeby gdzieniegdzie coś nie urosło na wiosnę sobie wszystko pójdzie, mówię Ci

Ewcia, Ty mi tez obiecujesz ze schudna a u mnei coraz gorzej..tyje z powietzra mam wrazenie...

ja też nie zjadłam jeszcze żadnego i pewnie nie zjem, bo osobiście zaparłam się ze nie wychodzę nigdzie dziś a siostra dopiero wstała wiec zanim uda jej się wyjść z domu to już na pewno wykupią pączki z całej okolicy no nie!kolejna bepaczkowa...
ucz sie ucz kotus, ostatni dzien wiec masz motywacje

hej laleczki,

zjadlam lunch wlasnie,potem jeszcze 3.5 h i mozna spadac do domku a jutro juz weekend!

milego popludnia wam zycze
Stary 2009-02-19, 15:01   #3290
cher
Raczkowanie

Baby14 na pewno wyglądasz świetnie. może to jakieś wahania wagi? ejj Kochana
a kolory, znaczy różne pary to pewnie można wybrać :P zrozumiałam, że chcesz każde oko inne. hahaha
nefre spokojnie. popraw sobie czymś humor. każdemu zdarza się gorszy dzień. może prześpij się? albo zrób coś co sprawia Ci przyjemność? no już, nie dołuj się
Ewuś udanego książkowania. u mnie śnieg sypie i sypie i sypie :P sama mam ochotę na gorącą herbatę, TV albo książki. ahhh

aaaaaaaaaaaaaaaaajjjć CZEEEEEEśććć! <wpada z optymizmem>
Dziewczyny! rozchmurzcie się! no dalej! dzisiaj czwartek, a to znaczy, że jutro piątek i weekend! o uśmiech proszę. no co wy! każdemu zdarza się gorszy dzień, ale nie załamywać się. :cmok : tony buziaków i uścisków.

a w ogóle to mam dziś fajny dzień takie lubię. od około 9 do prawie 12.30 robiłam pączki z Tżtem, potem fryzjer <ścięłam włosy łomatko jak ja wyglądam :mu r::mdlej e: <-zdecydowanie tak jak pokazują te minki :P ale spokojnie, spokojnie. odrosną co ja się tam martwić będę :P>
zaraz się ewakuuję z domu. a co! śnieg sypie i sypie. a ja pójdę z Tżtem na spacer, a potem obejrzymy jakiś film <chociaż tak mi się nie chce :P>

iiiiiiiiiii!
i mogę się podzielić pączkami! są pycha <chociaż ani jednego jeszcze nie zjadłam :P>
Stary 2009-02-19, 17:27   #3291
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

koniecznie się wybierz do okulisty ja też tak zwlekałam bo się bałam a jakposzłam to się okazało że am taką wadę że okularów potrzebuję tylko do oglądania TV, czytania z daleka itp szkoda że wpadłam na to dopiero jak skończyłam liceum a przez całą szkołę męczyłam sie z czytaniem z tablicy

Oj ruchu mam mało przyznaję...tylko co ja mam we feerie robić ? Nie da sie nic robic zeby miec duzo ruchu. Tylko rowerek zostaje.

Też myślę ze powinnam isc do tego okulisty...im wczesniej tym lepiej. Moze akurat tylko po domu bede nosila.

3mam kciuki za ten egzamin tez tak mam ze wole zeby nie raz bylo PO.

Cytat:

ha! dzisiaj udało mi się wstać pojeździłam sobie, tylko ludzi niestety było więcej niż w poniedziałek , a potem zamarzłam stojąc w kolejce po pączki dla siostry i się nie doczekałam, tylko pojechałam do domu i kupiłam po drodze
zostało 6 z 10 i leżą w kuchni na blacie... oj kuszą małe paskudy, ale się nie dam

miłego dnia
ferie są to i ludzi więcej
A jak masz takie małe pączki to się skus Ja mamtakie ogromniaste i jak na razie nie robia na mnie wrazenia;]

Cytat:
Baby14 na pewno wyglądasz świetnie. może to jakieś wahania wagi? ejj Kochana
a kolory, znaczy różne pary to pewnie można wybrać :P zrozumiałam, że chcesz każde oko inne. hahaha

a w ogóle to mam dziś fajny dzień takie lubię. od około 9 do prawie 12.30 robiłam pączki z Tżtem, potem fryzjer <ścięłam włosy łomatko jak ja wyglądam <-zdecydowanie tak jak pokazują te minki :P ale spokojnie, spokojnie. odrosną co ja się tam martwić będę :P>
zaraz się ewakuuję z domu. a co! śnieg sypie i sypie. a ja pójdę z Tżtem na spacer, a potem obejrzymy jakiś film <chociaż tak mi się nie chce :P>

iiiiiiiiiii!
i mogę się podzielić pączkami! są pycha <chociaż ani jednego jeszcze nie zjadłam :P>
Raczej nie wahania już
Chciałabym soczewki niebieskie Strasznie podobają mi sie niebieskie oczy ^^/

Jak to nie jesz paczkow ktore robilas?Ej...
Mily wieczor Cii sie zapowiada
Wkleisz fotkę z wloskami new? Proszęę

schism: Mam do Cb pytanie
Gdzie kupiłaś tą brązową kurtkę taką skórzaną chyba? Bo straasznie mi się podoba
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:22   #3292
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc Pączkuszki Kochane
ja dzis bez zadnego pączka przezylam,za to zjadlam dwa kawalki ciasta marchewkowego upieczonego wlasnoręcznie
Baby-wiem co czujesz a propos wagi wygladu chudzniecia i jego braku choc sie stara.. ja sie odzywiam zdrowo,regularne posilki czasami sie zdarzy jakas wpadka , waga stoi. teraz wprowadzam wiecej ruchu! ruchem tez sie da schudnac,prawda? dzis jezdzialm na rowerku, tanczylam.
Chociaz wiecie co? jestem jaka jestem, moze mam za duzo tu i owdzie,ale to jestem ja i musze siebie kochac. Bede wiecej sie ruszac, i mam nadzieje ze cos zejdzie powoli,bez pospeichu,bez Ed..
a Ty Baby jestes taka sliczna! moze nie musisz chudnac,moze to tylko Twoje wyobrazenie..

Ather-wpadaj jak tylko mozesz!!!!!!!!!!! I nie chudnij Kochana, wygladasz bosko
No i przyjechalam do domu, kupilam niuni 3paczki i na oapkowaniu pisalo 2,50 wiec to myslalam ze ze cale opakowanie a to za jednego 2,50zl .Masakra;/
kupilam kolczyki w BB, tusz do rzes,cienie i lakier do paznokci i sie splukalam lekko;( ciekawe za co do krakowa wroce
przymierzalam calosc dzisiaj i srednio mi sie to podoba..;/
Byl u mnie TZ na chwile, aczkolwiek kolega do niego napisal ze chce z nim pogadac i sie piwa napic i poszedl.. niech se idzie;/;/;/ przeciez to tylko ja przyjezdzam,nic takiego..

a M.pojechal dzis do tej swojej...

;/
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:28   #3293
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

trzymam kciuki za egzamin

Cytat:

skuś się, a co Ci szkodzi

Cytat:
Ewuś - ale ja nie potrafię jak on ci walnie "kwiatuszku" to się uginam jak łodyżka haha
no w sumie to Ci się nie dziwię a skoro on atak kwiatuszkuje to może by się zabrał za coś konkretnego
Cytat:
Ewcia, Ty mi tez obiecujesz ze schudna a u mnei coraz gorzej..tyje z powietzra mam wrazenie...
to ja już chyba się nie odzywam bo jak tak gadam to nic Wam nie znika
Cytat:
nastepna bzpaczkowa dzis! poprawic mi sie prosze bo wstyd no!
poprawiłam się zjadłam 2 ale nie były smaczne, w tłusty czwartek taka masówkę robią gumową że dramat

Cytat:
ucz sie ucz kotus, ostatni dzien wiec masz motywacje
się uczę... ale motywacja średnia

Cytat:
Ewuś udanego książkowania. u mnie śnieg sypie i sypie i sypie :P sama mam ochotę na gorącą herbatę, TV albo książki. ahhh
u mnie też ostatecznie padało przelotnie ale jednak
Cytat:

a w ogóle to mam dziś fajny dzień takie lubię. od około 9 do prawie 12.30 robiłam pączki z Tżtem,
o, takiego pączka to bym zjadała

Cytat:
Oj ruchu mam mało przyznaję...tylko co ja mam we feerie robić ? Nie da sie nic robic zeby miec duzo ruchu. Tylko rowerek zostaje.
no ale mozesz ćwiczyć w domu coś, jakieś a6w (morderstwo, ale efekty są maksymalne ) czy coś w tym rodzaju, poza tym biegania, basen, łyżwy... jak mozesz wszystko robić (nie to co ja, kaleka jak babcia stara ) to jest bardzo dużo możliwości

Cytat:
3mam kciuki za ten egzamin .

U mnie nic nowego więc nie mam co pisać

edit: Orzeszku na pewno wyglądasz ślicznie z resztą dasz zdjęcie to ocenimy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Czas edycji: 2009-02-19 o 20:31
Stary 2009-02-19, 21:05   #3294
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ather jak cos to zawsze mozesz na nas liczyć, w koncu po to jestesmy, gdzie jak gdzie i komu jak komu ale tutaj zawsze mozna się było wyzalic, poradzić, popocieszac i pomarudzić
Wiem Mercy, wiem, ale... raczej takiej sytuacji nie będzie, a przynajmniej nie chciałabym, aby była. Poza tym nie zaczęłam znów zaglądac tu po to, żeby mieć komu się wyżalić, żeby nie było

Cytat:
no i ten uśmiech , który widac na zdj z TZ
To chyba mój jedyny powód do ciągłego uśmiechu Przynajmniej i aż tyle.

Cytat:
Ather, chcesz kopa? 55kg i narzeka...
Mam nadzieję, że "pracuję nad tym" oznacza : "pracuję nad tym, żeby zrozumieć, że wyglądam świetnie", a nie "pracuję nad tym żeby schudnąć". Bo w przeciwnym razie jednak zasadzę Ci soczystego kopa
Mrau ^^

Cytat:
Hm... Od maja 2008 do stycznia 2009 pracowałam w hotelach, na restauracji i na rest. na polu golfowym. Także wiem coś o tym, czasami niemiłosiernie przedłużały mi się godziny pracy. Pamiętam nawet jedną zmianę od 6.30 rano do północy
Bankiet Ale żeby nie było, że przesadzam - w zwykłych hotelach na pewno jest trochę lżej, mi przypadło pracować tylko w 5 - gwiazdkowych, z tego względu, że miałam firmowy i sponsorowany kurs kelnerski. Ciężko bywało.
Szczególnie wieczorami.
A gdzie pracujesz w takim razie Jabłuszko ? Jestem nie w temacie niestety

Cytat:
Dzień dobry
Ale mam doła od samego rana... Nawet nie wiecie ile utyłam ! Mam tego serdecznie dość. Czemu ja nie moge miec dobrego metabolizmu
Teoretycznie - geny mają dużo tu do rzeczy, w praktyce - możesz go rozkręcić. A chyba wiesz jak? -

Cytat:
i nie zwracac uwagi na posilki , jesc kiedy chce i ile chce/? Jesli chce byc szczu;,a musze do konca zycia liczyc te kalorie..
Hm... pamiętam, jak jeszcze jakiś czas temu, byłam chyba uważana tu za ostatnią osobę, która mogłaby przestać liczyć kalorie...
Dziś... żałuję, że nie potrafię tego już robić ;]
Wtedy miałam 'naturalną' barierę przed przekroczeniem kcal, nie ciągnęło mnie do większych ilości. Teraz nie ciągnie mnie do mniejszych ilości ^^

Ale tak poważnie już, mam zamiar trochę wrócić do tego, ale wyzdrowieję najpierw. Mam grypę =='
I um... od poniedziałku praktycznie nie jem. W normalnych okolicznościach walnęłabym się w łebek, ale to jest trochę bardziej skomplikowane. Pierwszy raz od długiego czasu nie czuję głodu ani chęci jedzenia. Choróbsko totalnie się za mnie zabrało i po 3 pierogach wczoraj miałam dość :/ Zjadłam chociaż tyle, bo wiem, że musiałam cokolwiek, ze szklanką mleka. Dziś pół pączka - tradycyjnie i nie było za ciekawie. Trochę mi się to nie podoba, ale ciężko pobudzić apetyt jak ciągle człowiekowi niedobrze ;] Mam nadzieję, że szybko minie.

Ale wracając - Baby - wszystko da się zrobić, od wszystkiego można się odzwyczaić i do wszystkiego przyzwyczaić. Obie opcje wymagają dużej ilości czasu. Nie ekspresowej terapii. Żeby nie powiedzieć - szokowej. Nie w tym przypadku.

Cytat:
To nie dobrze, że nie masz o tym z kim porozmawiać w bliskim Ci otoczeniu. Dziewczyny tu są bardzo pomocne, ale czasami brakuje jednak... tej bliskości drugiego człowieka, który Cię wysłucha...

Ale i tak dobrze, że chociaż tu o tym piszesz Zawsze wtedy lżej

Cytat:
Widziałam Tzeta Niezłe ciacho
Mam nadzieję ze z tym co gorzej bedzie dobrze...
Musi być.
A co do TŻ... Byłoby dziwne, gdybym się sprzeczała, wiadomo, że w moich oczach on zawsze będzie dla mnie idealny I nie chodzi tu tylko o wygląd... Ma wspaniałą osobowość.
I btw. merci ^^

Cytat:
Ather ciesze sie,ze zaczelas zagladac na watek,lubie czytac twoje posty. No i gratuluje dobicia do prawidlowej wagi, nie widzialam co prawda jak wygladasz ale napeawno swietnie bo jestes wysoka dosc prawda?
Agolku

I dziękuję A co do wzrostu... czy ja wiem, 170.

Cytat:
dzisiaj czwartek, a to znaczy, że jutro piątek i weekend!
to będzie mój najgorszy weekend od miesięcy bo spędze go po raz pierwszy w domu :< nienawidzę chorować.

Cytat:
<ścięłam włosy łomatko jak ja wyglądam :mu r::mdlej e: <-zdecydowanie tak jak pokazują te minki :P ale spokojnie, spokojnie. odrosną co ja się tam martwić będę :P>
Czyżbyś była niezadowolona ?

Cytat:
Byl u mnie TZ na chwile, aczkolwiek kolega do niego napisal ze chce z nim pogadac i sie piwa napic i poszedl.. niech se idzie;/;/;/ przeciez to tylko ja przyjezdzam,nic takiego..

a M.pojechal dzis do tej swojej...

;/
Chyba nie do końca jestem w temacie...
Ale jeśli chodzi o Twojego TŻ... Niby nic takiego, a jednak takie zachowanie boli... Z jednej strony Ty, z drugiej piwo i kumpel.
Przykro mi Maleńka.

Ja mogę tylko odetchnąc z ulgą, że mój mi tak nie robi... Z reguły odbiera tylko te ważne telefony z pracy czy od rodziny, a spotkania z kumplami zawsze czekają, na jakiś dogodniejszy czas, gdy ja zajmuje się swoimi sprawami w tygodniu, u siebie w domu. Bo zazwyczaj od piątku do poniedziałku, pomieszkuję u niego I wtedy mam go tylko dla siebie.

Mam nadzieję, że i Tobie w końcu się ułoży.

No i cóż... tak w ogóle to dobry wieczór Różyczki
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 21:17   #3295
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

to ja już chyba się nie odzywam bo jak tak gadam to nic Wam nie znika

zartuje kotus,wiesz przeciez ale tak naprawde to ja nie wiem co jest... Fakt ze jestem przed okresem nie poprawia sytuacji..

poprawiłam się zjadłam 2 ale nie były smaczne, w tłusty czwartek taka masówkę robią gumową że dramat
yeeees!! chociaz Ty trzymalas fason dzis

ja jako,ze nie mam paczkow polskich pieke wlasnie serniczek z jablkiem i bananem i tak pachnie w domku ze szok.... do tego popijam szampanka a TZ whisky... to byl ciezki tydzien,dobrze ze juz piatek..

milego wieczorka i kolorowych snow
Stary 2009-02-19, 21:54   #3296
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
ferie są to i ludzi więcej
A jak masz takie małe pączki to się skus Ja mamtakie ogromniaste i jak na razie nie robia na mnie wrazenia;]
e-e, duże były tylko tak je pieszczotliwie zdrobniłam

Cytat:
Baby-wiem co czujesz a propos wagi wygladu chudzniecia i jego braku choc sie stara.. ja sie odzywiam zdrowo,regularne posilki czasami sie zdarzy jakas wpadka , waga stoi. teraz wprowadzam wiecej ruchu! ruchem tez sie da schudnac,prawda? dzis jezdzialm na rowerku, tanczylam.
Chociaz wiecie co? jestem jaka jestem, moze mam za duzo tu i owdzie,ale to jestem ja i musze siebie kochac. Bede wiecej sie ruszac, i mam nadzieje ze cos zejdzie powoli,bez pospeichu,bez Ed..
nawet nie wiesz, jaka to ulga to przeczytać oby tak dalej

Cytat:

skuś się, a co Ci szkodzi
no szkodzi (-> na przykład mój podpis )
i się nie skusiłam, tata i siostra powyjadali

Cytat:
Wiem Mercy, wiem, ale... raczej takiej sytuacji nie będzie, a przynajmniej nie chciałabym, aby była. Poza tym nie zaczęłam znów zaglądac tu po to, żeby mieć komu się wyżalić, żeby nie było
ale jak będziesz potrzebowała, to zawsze możesz się wyżalić

Hm... pamiętam, jak jeszcze jakiś czas temu, byłam chyba uważana tu za ostatnią osobę, która mogłaby przestać liczyć kalorie...
Dziś... żałuję, że nie potrafię tego już robić ;]
Wtedy miałam 'naturalną' barierę przed przekroczeniem kcal, nie ciągnęło mnie do większych ilości. Teraz nie ciągnie mnie do mniejszych ilości ^^

Ale tak poważnie już, mam zamiar trochę wrócić do tego, ale wyzdrowieję najpierw. Mam grypę =='
zdrowiej szybko i ostrożnie z tym wracaniem do liczenia kcal , bo różnie to bywa...

I um... od poniedziałku praktycznie nie jem. W normalnych okolicznościach walnęłabym się w łebek, ale to jest trochę bardziej skomplikowane. Pierwszy raz od długiego czasu nie czuję głodu ani chęci jedzenia. Choróbsko totalnie się za mnie zabrało i po 3 pierogach wczoraj miałam dość :/ Zjadłam chociaż tyle, bo wiem, że musiałam cokolwiek, ze szklanką mleka. Dziś pół pączka - tradycyjnie i nie było za ciekawie. Trochę mi się to nie podoba, ale ciężko pobudzić apetyt jak ciągle człowiekowi niedobrze ;] Mam nadzieję, że szybko minie.
minie zresztą, przy grypie to są dość częste objawy, więc w sumie nie masz się czym martwisz - odbijesz sobie, jak poczujesz się lepiej
ja jak choruję, to nieraz przez 2,5 dnia nie mogę niczego przełknąć

Ale wracając - Baby - wszystko da się zrobić, od wszystkiego można się odzwyczaić i do wszystkiego przyzwyczaić. Obie opcje wymagają dużej ilości czasu. Nie ekspresowej terapii. Żeby nie powiedzieć - szokowej. Nie w tym przypadku.
w takim razie może i mi się uda, bo na razie nie jest najciekawiej...
j.w

znowu nic prawie nie zrobiłam ale ambitny plan na jutro już jest i teraz pozostaje go tylko zrealizować...
ale jestem śpiąca wszystko przez to wstawanie o 5:50 i odwyk od kawy no cóż, jakoś to będzie
a póki co, dobrej nocy gwiazdeczki

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2009-02-19, 21:55   #3297
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
W
Chyba nie do końca jestem w temacie...
Ale jeśli chodzi o Twojego TŻ... Niby nic takiego, a jednak takie zachowanie boli... Z jednej strony Ty, z drugiej piwo i kumpel.
Przykro mi Maleńka.

Ja mogę tylko odetchnąc z ulgą, że mój mi tak nie robi... Z reguły odbiera tylko te ważne telefony z pracy czy od rodziny, a spotkania z kumplami zawsze czekają, na jakiś dogodniejszy czas, gdy ja zajmuje się swoimi sprawami w tygodniu, u siebie w domu. Bo zazwyczaj od piątku do poniedziałku, pomieszkuję u niego I wtedy mam go tylko dla siebie.

Mam nadzieję, że i Tobie w końcu się ułoży.

Dobry Wieczór Kochane Tia, obejrzalam housa i niemam co ze soba zrobic
Abo to pierwszy raz tak TZ robioczywiscie pytal sie dziesiec razy,czy nie bede zla itp itd ,chce to niech idzie,trzymac go nie bede. Najlepszy tekst" PRzeciez nie widzielismy sie dwa dni tylko a nie miesiac" to odpowiedz na moj tekst, w ktorym mowilam ze ja przyjezdzam a ona na piwko z kolega jak juz siedzial u mnie.taki kumpel ktory zatyka sobie nim dziury jak nie ma co robic,tis.

- emotki od mlodej,przyszla i pyta co robisz ciocia? no wiec tlumacze a pisze sobie na forum, a co to jest forum, a takie gdzie sie pisze z kolezankami no wiec powciskala emotki i poszla spac

ehh,byc dzieckiem i miec wszytsko gdzies..

Ather:baciki: prosze jesc!! skad chcesz czerpac sily jak Ty nic nie jesz?;>
ja mam fobie na pukncie regularnych posilkow wydaje mi sie ze jak nie jem o tych samych to odrazu tyje bo mi siemetabolzim zwalnia

Ather,to jest studniowka Tz, ja mialam w zeszlym roku.

nie chce mi sie tam isc przeciez to jest klasa samych chlopakow,nawet sobie nie chce wyobrazac ile tam zgonow bedzie
szczerze mowiac to wolalabym pojsc na impreze w stylu house i trance w jakiejsc krotkiej mini
moj laptop ma wbudowana kamerke i moge sobie gadacz mamcia na skypie

ciekawe jak tam nasza Lolcia??

a snieg sypie i sypie. Oho,niunia skuczy ze zgubila "misiunia tedusiunia"

Ather,bo to dlugi temat jest... M.pojechal do tej swojej dziewczyny( matki i zony nawiasem mowiac...) . Napewno bedą sie dobrze bawic,baraszkujac pod koldrą. a zreszta,co mnie to. On nie jest mój. Nikt nie jest mój.
A ja jestem niernormalna.

Wiecie co. Mam ochote wziasc butelke czystej i butelke coli i pojsc z tym do kolezanki sie zalac. Jednak jest problem. Kolezanki nie ma, wodki ani tym bardziej coli.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:12   #3298
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

nikt tak nie myśli Ather, ale rozumiem Cię, bo ja tez wiele mniej przyjemnych spraw wole zostawiac dla siebie, bo po co kogoś zadręczać swoimi problemami

To chyba mój jedyny powód do ciągłego uśmiechu Przynajmniej i aż tyle.

To ważne ze masz taką opokę

Hm... Od maja 2008 do stycznia 2009 pracowałam w hotelach, na restauracji i na rest. na polu golfowym. Także wiem coś o tym, czasami niemiłosiernie przedłużały mi się godziny pracy. Pamiętam nawet jedną zmianę od 6.30 rano do północy
Bankiet Ale żeby nie było, że przesadzam - w zwykłych hotelach na pewno jest trochę lżej, mi przypadło pracować tylko w 5 - gwiazdkowych, z tego względu, że miałam firmowy i sponsorowany kurs kelnerski. Ciężko bywało.
Szczególnie wieczorami.

oj to się wcale nie dziwie ze maasz tak mało czasu, ale grunt zeby zarobek był godziwy..moja kolezanka kiedys pracowała w pensjonacnie-pamiętam ze w sylwestra pracowała dzien, noc, dzien....była wykończona, a jeszcze o zapłatę musiała się dopominać, bo facet tak kręcił ze szkoda gadać....

Dziś... żałuję, że nie potrafię tego już robić

heheh ja mam to samo..,

I um... od poniedziałku praktycznie nie jem. W normalnych okolicznościach walnęłabym się w łebek, ale to jest trochę bardziej skomplikowane. Pierwszy raz od długiego czasu nie czuję głodu ani chęci jedzenia. Choróbsko totalnie się za mnie zabrało i po 3 pierogach wczoraj miałam dość Zjadłam chociaż tyle, bo wiem, że musiałam cokolwiek, ze szklanką mleka. Dziś pół pączka - tradycyjnie i nie było za ciekawie. Trochę mi się to nie podoba, ale ciężko pobudzić apetyt jak ciągle człowiekowi niedobrze Mam nadzieję, że szybko minie.
oj biedna, trzymam kciuki zeby szybko mineło

To nie dobrze, że nie masz o tym z kim porozmawiać w bliskim Ci otoczeniu. Dziewczyny tu są bardzo pomocne, ale czasami brakuje jednak... tej bliskości drugiego człowieka, który Cię wysłucha...

oj tak

dobry wieczór

Cytat:

milego dnia laleczki, jutro piatek:
hehehe, ja zjadłam tylko poł pączka i to w ostatniej chwili poniewaz moja rodzinka wszamała juz prawie wszystko

Baby naprawde rozumiem Cię....ja tez nie mam z kim pomowić o takich rzeczach, z kolezankami się nie da bo one same się odchudzaja z kosci na osci a mi mowia ze wreszcie wygladam jak człowiek...troche to dziwne...dodam ze przytyłam przez ten rok jakies 8 kg...mam juz prawie 100 w biodrach....kurcze czy to duzo?

Czasem się tak zastanawiam, ze moze ja jednak powinnam to zrzucic, ale ja nie chcę popadac w jakąs paranoję bo w sumie czuję się ze soba dobrze...znaczy miare dobrze...

Jakiś dzisiaj smętny dzien mam - moze z tad te rozmyslania

No nic laleczki idę się kąpać, wpadne tu jeszcze przed snem

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:26   #3299
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

Czasem się tak zastanawiam, ze moze ja jednak powinnam to zrzucic, ale ja nie chcę popadac w jakąs paranoję bo w sumie czuję się ze soba dobrze...znaczy miare dobrze...
Mercy to najważniejsze

Ather... kurczę nie wiem jak Cię przekonać do tego, ze wygladasz ŚWIETNIE! jak schudniesz bedziesz po prostu za chuda naprawde, jesteś sexy laska i śliczna z twarzy... pozazdrościć

ORzeszku, czytam Plotkowy od dłuższego czasu i Twoje wypowiedzi jawnie wskazuja ze to co czujesz do obecnego tża miloscia raczej nie jest... chyba, że przezywasz chwilowy 'kryzys'? choc z drugiej strony zachowanie tża naprawde irytuje... beznadziejny - Tobie wyznacza jakies granice, a sam może wszystko? ;/

Asiek14, na którą chodzisz na lodowisko i gdzie - pod Halę Targowa czy moze na Cracovie? tez jestem z Krakowa

Baby14, Ty tez jestes laska jakich mało na Twoim miejscu rozkrecilabym metabolizm przez cwiczenia silowe - a6w, moze jakies hantelki?

wpadłam i wypadłam ,a Ty Orzeszku ogladalas tylko 1 odcinek House'a, potem był drugi !

całuję Was i przepraszam, że nie wszystkim odpisalam i ogolnie- że tak krótko.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 22:44   #3300
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

Asiek14, na którą chodzisz na lodowisko i gdzie - pod Halę Targowa czy moze na Cracovie? tez jestem z Krakowa
lodowisko Cracovii, której jest pod Halą Targową
7:30

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości