|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cytat:
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
12 zł
3 buraki - 47 groszy ![]() 1,5 pomarańczy - 2,50 mięso na spagetti - nie wiem ile No i z racji tego, że uwielbiam milkę a wprowadziła coś nowego więc zakupiłam w promocji delicje malinowe i czekoladę z krem smietankowo malinowym coś takiego(kocham maliny!) A miałam cholera się powstrzymywac od słodyczy ;/ Ale teraz mam 5 dni wolnego podobno, więc z domu ruszać nie mam zamiaru się, więc nie powinno mi pójść dużo kasy na dniach, zapewne skoczę tylko po jakiś napój
|
|
|
|
#3303 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Uwielbiam zakupy i jesc na miscie...
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
buty - 79zł
buty - 50zł No nie ma co... poszalałam dzisiaj! Wyciągnelam mame na zakupy i stało się... Na koncie do konca miesiąca 40zł. Z czego jedne butki za 50zł kupione z pieniędzy odłozonych na wakacje. Ale oddam z nowej wypłaty. Musiałam kupić, bo sa sliczne Nalezą się baty.. wiem, poproszę Tym bardziej, ze w szafie tyyyle butow Ale na swoje usprawiedliwienie dodam, ze takich AKURAT nie mam |
|
|
|
#3305 |
|
Przyczajenie
|
Witam
przeczytałam cały wątek i zajeło mi to wieki:P mam nadzieję,że mogę sie dołączyć do grona oszczędzających, bo najwyższy czas ograniczyć moje ogromne wydatki!!!jestem studentką i wynajmuję mieszkaniu 2 koleżankom- miesięcznie mam na swoje utrzymanie 1050zł. wydaje się bardzo dużo, a nie wiem jak to się dzieje,że ledwo udaje mi się zaoszczędzić miesięcznie 100zł:/ jak widać jest to idealny wątek dla mnie
|
|
|
|
#3306 | |
|
after hours
|
Cytat:
a co do zniżek - to zależy od miast... u mnie jest taki program oferujący zniżki do wielu miejsc, często zniżki np.do karty oferują też banki,. |
|
|
|
|
#3307 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj nie wydałam nic, bo siedziałam w domu cały dzień, dziś też się nie zapowiada bo nie wybieram się nigdzie, Tż ma do mnie przyjechać
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mąż dał mi wczoraj 20 zł
![]() oddał za ten prezent urodzinowy dla jego siostry i szwagra prezent kosztował 23 zł - ale jak zobaczył koniak to myslał pewnie, że wiecej, nie wyjaśniałam mu co i jak ![]() jestem na PLUSIE
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Foltynka przepraszam ze pytam ale nie macie z mezem wspólnej kasy
|
|
|
|
#3310 | ||
|
Zakorzenienie
|
agusiownik hmmm
![]() wspolna kasa - to pojęcie dla mnie jakos nie istnieje tzn każdy ma swoje konto, ale mąż mi daje kase na życie, na jedzenie, a z każdej wypłaty oboje 1/2 przelewamy na konto oszczędnościowe na nasze przyszłe mieszkanie..wiec za duzo nie zostaje
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
w większości to słodycze, bo jestem łasuchem nie ukrywam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3312 | |
|
Przyczajenie
|
Ja wpisałam oszczędzanie na listę w swoich noworocznych postanowieniach. Na razie udało mi się oszczędzić 270 zł. Idzie mi średnio, ale jestem konsekwentna. Nie mam celu jeszcze, cały czas dumam na tym
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jak na razie jeszcze nic, ale idziemy z Tż do znajomych, więc nie wiem czy nie kupimy dziecku od nich jakiejś czekolady czy cukierków, ale to się zobaczy
|
|
|
|
#3314 |
|
Zadomowienie
|
właśnie wylicytowałam tunikę na allegro, 11,50 + 13 wysyłka
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Konto usunięte
|
w sobote pojechałam na targ z ciuchami o 6 rano
![]() zhandlowałam troche zarobiłam 80zł ![]() kupiłam skórzaną torebke za 5zł
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam słodycze, mogłabym kilka czekolad na raz zjeść, tak myślę...zawsze jem jedną na raz w ciągu 5 min
z reguły nie kupuję, bo to rozpusta, jak coś to podkradam z domowych skrytek mamy , a najlepiej iść do babci lub znajomych na żer najprędzej to pierwsze
|
|
|
|
#3319 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh dziś znów 20 zł ;/
Zakupiłam przybory do projektowania ubranka, plus gazetę z sesją, w której uczestniczyłam jako stylistka i napój Jutro czeka mnie zakup karty miejskiej - 78 zł, walizki i zapewne czegoś jeszcze Jednak 400 nie uda mi się zaoszczędzić, ale 100 na pewno
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
w BIEDRONCE:
- 4 serki wiejskie 3,10 zł - pierniczki 1,79 zł - 2 zupki 1,89
|
|
|
#3322 |
|
after hours
|
5 zł na bilety.
jutro będzie kolejne 5, ale 40-50 zł powinno wpaść
|
|
|
|
#3323 | ||
|
Zakorzenienie
|
przyszedł ten pierścionek z allegro - skromny ale suuper wyglada
|
|
|
#3324 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18043645]w sobote pojechałam na targ z ciuchami o 6 rano
![]() zhandlowałam troche zarobiłam 80zł ![]() kupiłam skórzaną torebke za 5zł [/QUOTE]gratulacje aneszna
|
|
|
#3326 |
|
after hours
|
http://www.instalki.pl/programy/down...ry/GnuCash.php
program super, tylko mnie najpierw tż musi nauczyć obsługi interfejsu
|
|
|
|
#3327 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18043645]w sobote pojechałam na targ z ciuchami o 6 rano ![]() zhandlowałam troche zarobiłam 80zł ![]() kupiłam skórzaną torebke za 5zł [/QUOTE]super a gdzie takie targ jest? czy to po prostu zwykły rynek i tak sprzedawałaś? ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- cieszę się ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- pochwal się jaka ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Ja wydałam dzisiaj 12zł na bilet do Szczecina i 18zł na taksówkę, ale mama mi dała, bo późno wracałam Kupiłam też sandałki na lato na sigmie, ale jeszcze nie wiem ile będą kosztowały, ale są śliczne To tak na pocieszenie, bo mam olbrzymi KRYZYS z TŻem i w piątek okażę się, czy się rozstajemy, czy jeszcze próbujemy się ratować... Ale myślę, że chyba jednak on zdecyduję się na to pierwsze ![]() Miłej nocki Dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coffee Tobie również milej nocki
![]() ja chyba juz pojde spac, obczailam allegro, poszperalam troche w necie, a w tv pustka nic nie ma ![]() jeszcze wlece na naszą klasę ![]() DOBRANOC
|
|
|
#3329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też zaraz lecę spać, bo jutro o 6 pobudka Dobranoc
|
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
to Ty Coffee naprawde juz powinnaś spać
![]() ja wstaje ok 9 wiec luuzik ale tez juz lece na NK nic ciekawego ![]() dobranoc papa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

wiecie co, ja wiem, o tym, ale twierdze,ze jak ktos chce to kupi 
a w końcówce zero akcji, nikt nie licytował, nikt nie podbijał

Wyciągnelam mame na zakupy i stało się... Na koncie do konca miesiąca 40zł. Z czego jedne butki za 50zł kupione z pieniędzy odłozonych na wakacje. Ale oddam z nowej wypłaty. Musiałam kupić, bo sa sliczne
Ale na swoje usprawiedliwienie dodam, ze takich AKURAT nie mam 

z reguły nie kupuję, bo to rozpusta, jak coś to podkradam z domowych skrytek mamy