|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3332 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Pestycyda śliczny pokoik! Nulka to stres i hormony, wszystko jest w porządku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Próbuje Wam odpisać już od kilku godzin i mi nie wychodzi.
Mam dziś podły nastrój mimo iż obudziłam się zadowolona bo nawet spoko mi się spało mimo iż wstawałam w nocy dużo i miałam skurcze ale to chyba od siku. Spałam jakoś od 2 do prawie 10rano. Tz mnie wkur . Jestem mega zmęczona poprostu już wymiękam. Mały mnie ciśnie w dół bardzo. Jestem u teściowej bo pilnuje jej kotów i sobie tu pranie wzielam bo ma duża pralkę tu na miejscu w domu wiec nie muszę latać po schodach jak u mnie . Taki mnie skurcz w pralni złapał ze wyłam . Mój Tz w ogóle Zazdro reakcji on nigdy nic nie słyszy ![]() Teściowa mi zostawiła kurczaki udka już przyprawione i ziemniaki obrane a jemu to nie pasuje bo on nie lubi udek ![]() Kogo to obchodzi niech se do restauracji idzie. Maskara. Dziewczyny to ze dzieci wiszą na cycu często to normalne . Do 3mca to się potem reguluje . Takie malutkie dziecko nie prześpi Wam całej nocy. Najlepiej jest kp na rzadanie . Trzeba się poświecić niestety taki lajf ![]() Morelle - oj biedna jesteś ![]() Mnie tez tak bolało , ale ja dostawałam silniejsze leki. Wiem ze dostawałam ibuprofen 600mg na przemian z czymś tam jeszcze. Inaczej to ja bym wykorkowala chyba. Nulka- trzymaj się ![]() Nonie - Tule ![]() Ja tez mam takiego sportowca w domu . Czasami mam wrażenie ze jestem niestety na drugim miejscu ![]() Minini- nie No jaja z tym oknem ![]() Ja na stówę bym poprawiła ![]() ![]() Poprostu - ![]() Powinien Ci ze czasem Ci zazdroszczę . Zrobisz sobie sama jak będziesz chciała i nikt Ci nie będzie pired*l nad uchem , ze to czy sramto . Także są tez tego pozytywy. Ja obecnie mam ochotę zniknąć . Namiocik do lasu i mnie nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spacer mi zaszkodził poryczałam się z bólu. Wszystko mnie boli i chyba troszke skurcze czuję bo mega spina mi sie brzuch. Zobaczymy co powie ginka w poniedziałek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka była wracając z wc do dzieci. Mówi, że moja najspokojniejsza śpi. Jest ich już 9.
Ja durna leżę i rycze, że oddałam tam dziecko. Zamiast być z nią. W dodatku tak mnie boli ze zaraz wyjdę z siebie. Juz obie leżymy i ryczymy. ... Kurde z dzieckiem wszystko ok. A ja rycze bo mnie wszystko boli i nie ml mogę jej wziąć. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Sam współczuję, dogadajcie się!
#3336 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem co to motocykle i wyścigi... moj dobry znajomy zginął w ten sposób... nie balas sie nigdy o męza? Cytat:
prosze cie, dla mnie temat okna zamkniety, tak samo jak temat wpuszczania jej tutaj w ramach jakiejkolwiek pomocy. Cytat:
![]() porodu nie da sie nie zauważyć, bedziesz wiedziala że to JUŻ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pokoik piekny! Cytat:
![]() jasne że rozpoznaje twoj głos - wkoncu 9miesiecy go slyszala!
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
*sportaddict*
|
Morelle, mi się już robi smutno od czytania o Twojej sytuacji
![]() I dziewczyny, nie martwcie się fałszywymi alarmami porodowymi, moja położna mówiła, że codziennie przychodzą dziewczyny sądząc, że to już, czasem je dla świętego spokoju zostawiają na noc, jak przychodzą późno, ale nikt nie przejmuje się tym, że to siara czy coś, skąd można mieć pewność, zwłaszcza przy pierwszym dziecku? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Ja prdle mam żółte paznokcie od kurkumy czy czego z tych kurczaków
![]() Jest mi tak gorąco ze mam mroczki w oczach ![]() Morelle - jeny wycierpisz się ![]() A nie macie w tym pokoju takich tych mydelniczek żeby ona mogła z Tobą być i słuchać Twój głos? Nulka- hormony . Wróżę porodzik tej nocy ![]() Darietta - odpoczywaj ![]() Pestycyda super pokoik w moich ulubionych kolorach ![]() Ale ten fotel nie wiem czy kiedyś miałaś jest niewygodny bo się w niego głęboko wpada . Do tego ten materac się roluje z czasem i są gole deski . Plus nam się po pół roku rozkleił całkiem a nie szaleliśmy siadając na niego. Ja tu zaraz zeswiruje u teściowej . Ma niewygodna wersalkę i nie mogę się ułożyć wygodnie . Nogi mam jak baniaczki . Przydałby mi się porządny Pedicure ale nigdzie już nie pójdę , a sama to chyba bym musiała sobie ręce od kogoś dosztukować . Jeszcze 9dni ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz mnie tak boli, że nie mogę się na niczym skupić. Czekam dalej na położną. Nie wiem ile czekać żeby po nią zadzwonić.
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
Nonie to niezłe hobby ma Twój mąż I czasochłonne.
Nulka może jednak denerwujesz się porodem? Kciuki będzie.dobrze. Pestycyda a z czego masz te szafki bo strasznie.mi.się podobają. W ogóle.pokój super wygląda. Morelle najważniejsze, że chce ssać. Oby szybko Ci noc minęła i jutro znowu będziesz z małą. Wypoczywaj I kciuki żeby jutro mniej bolało. Mała śpi spokojnie to najważniejsze. Darietta wypoczywaj teraz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U Ciebie w szpitalu dają ciuszki czy przebierasz ja w swoje? I jak ja ubierasz? Codziennie nowe body i pajac? Ja to zielona jestem w tych sprawach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam tak samo jak Ty z Miśkiem. Mały ryczał jak diabli a ja stalam oparta o kroplówkę nogi jak galareta i wyłam z nim. Nie byłam w stanie go podnieść czy przebrać. Weszła położna i zapytała co jest. Mowie , ze jestem beznadziejna matka warzywo ze nie mogę dzieckiem się zająć, a ona ze bzdury gadam ze przeszłam operacje wczoraj wiec nie będę latać. Wzięła Miska i zaczęła go opieprzać , ze ma mnie nie stresować być grzecznym i przestać płakać. Przybyłym wszystkim klepała go po pupie i on przestał płakać. Do dziś mój syn się uspokaja jak go zacznę klepać w pupę tak rytmicznie ![]() Cytat:
Dokładnie . Nie ma się co bać jechać na IP. Ja ze starszakiem raz sie poprostu tak chyba spociłem ze miałam cała wkładkę mokra i myślałam ze to wody. Gin kazał przyjechać . Śmiesznie i głupio mi było , ze to pot ale gin mówił ze dobrze ze jestem przezorna . Carolles - podzielam zdanie Vadi co do mleka dla kota. Nie dawaj bo jak dostanie rozwolnienia to masakra będzie :/ Kup mu jakieś suche chrupki dla małych kotków i dawaj coś z obiadu z mięska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Morelle - nie czekaj proś o przeciwbólowe leki . Niech Ci pomogą od tego są ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie. Ubranka są szpitalne. Ma cały czas jedno.
![]() |
#3345 |
Raczkowanie
|
Morelle a to sami przebieraliscie mala? Ja to się jakoś stresuje zmienianiem pieluchy. Niby już przebieralam w swoim życiu i to nie raz, ale jakoś tak. Mam nadzieję, że pokażą mi pierwszy raz a potem już pewnie pojdzie.
Też się zastanawiam jak to będzie jak poród się zacznie. Pocieszam się, ze mam blisko do szpitala bo 7min. Te od chodzące wody mnie sytesuja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy się dogadam z Tz narazie . Myśle ze to tez po części ja sama. Ogólnie jestem bardzo wymagająca osoba . Ma być ordnung. Ja się umiem zorganizować raz dwa i wkur mnie jak ktoś se stoi z tel w ręku smsuje i się tyłku drapie i mi mówi jeszcze spokojnie spokojnie . Normalnie para ze mnie leci wtedy
![]() Jak mój Tz mi pisze z pracy "możesz mi ziemniaki wstawić ?" Etc.to u mnie to jest już , wstałam poszłam , a u Tz może za pół godziny ![]() ![]() Btw! Przyszła mi narzuta na łóżko i średnio mi się podoba ![]() Oraz zawieszka z Ali i jest świetna . Taka mięciutka i dobrze wykonana . Taka jak była na focie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż zapakował mnie do łóżka wymasował nogi i plecki ale dalej umieram. Wysłałam zdjęcie rodzicom ze spaceru tata z przerażeniem zadzwonił czy oszalałam przecież w poniedziałek masz lekarza. Mi juz wszystko jedno jest lipiec dotrwałam po weekendzie mogę rodzić fajnie było by gince zrobić niespodzianke i pokazać jak mi lutką zakonserwowała szyjkę ![]() Tym bardziej że będzie mąż a on zanim ttafiłam do szpitala był na usg i widział mała więc musimy wytrwać dla niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |||
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Canpol easy start elektryczny Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-07-01 o 21:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Super pokoik ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Samantha, fotel kupiony za całe 135 zł i celowo aby nie było mi go szkoda. Miał być uszak ale na prawdę po roku, dwóch nie miałabym co z nim zrobić. W salonie się nie zmieści. Mam w planach przykryć go pledem i tak:p
Meja, mebelki robiła firma w której pracuje mój tata więc na zamówienie. Wszystko oprócz łóżeczka. Te domki wyszły cudnie:p Morelle, nie płacz głuptasie ![]() ![]() Sam, ładna narzuta, czepiasz się:p Jestem taka zmęczona a spać nie mogę:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
Samantha na zdjęciu narzuta wygląda fajnie.
Darietta tyle czasu o Was dbali, ze się teraz stresuja bardziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
NULKA to na pewno hormony robią swoje! Płacz jak Ci lżej!
MORELLE dzwoń po położna i mów że tak mocno boli. Bo się wykończysz czekaniem. A nie mogą Ci małej przynieść na salę i pomagać przystawiać/przewijać?
#3355 |
Zakorzenienie
|
Morelle tak mi Ciebie szkoda
![]() Sam to fakt bycie samemu ma pewne plusy, ale wiadomo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jeździ na torze to się nie boje, tam bardzo rzadko zdarzają się aż tak tragiczne wypadki. Ten znajomy zginął na torze czy w jakiś ulicznych szaleństwach? Moj po ulicy jeździ tylko do pracy i to i tak sporadycznie. Na drogę go na szczęście nie ciągnie. Cytat:
Meja nie stresuj się ![]() ![]() ![]() ![]() Morelka jak teraz nie płacze to spróbuj usnąć. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
SAMANTHA też mam tą zawieszkę z Ali
![]()
#3358 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mój w pracy tez jest mega zorganizowany i tym bardziej nie ogarniam czemu w domu taki nie może być ![]() Cytat:
Świetna zawieszka ![]() ![]() Cytat:
Na bank się czepiam ![]() ![]() A jak tak to pewnie , ze nie warto wywalac kasy więcej. Ja w ogóle nie mam fotela ![]() Będę karmić na łóżku albo na kanapie. Ze starszakiem miałam choć krzesło takie obrotowe od komputera. Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje ![]() Myśle, ze jeszcze kogoś znajdziesz wartego Ciebie. Moja sis znalazła drugiego partnera , który zaakceptował jej chorego synka . Maja świetna wiez razem lepsza niż ojciec biologiczny, który nie mógł go zaakceptować . Taki fiut, ze szkoda gadać. Nawet mojej sis grosza nie da ![]() Tz zjadł obiad aż uszy mu się trzęsły pfff niech se idzie wybrzydzać gdzie indziej. Ja może nie mam jakiś mega wyższych uczuć względem teściowej i jej teksty mnie powala często, ale doceniam takie coś ze ktoś mi obiad zrobi . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- O proszę ![]() ![]() Ja do zestawu kupiłam jeszcze takiego króliczka jak na tej zawieszce oraz karuzele , ale karuzele mi cofnęli paczkę. Nie wiem czemu. Ten sprzedawca mi napisał żebym się nie martwiła, ze wysłał drugi raz. Oby bo inaczej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3359 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy Wam też tak gorąco?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Etusia - ile Twója córcia ma lat?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.