Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 17:20   #3331
OtTakaJa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Włoskie gie

Ale niebrzydkie, fakt

Chociaż mnie generalnie sportowe fury nie podniecają
Mój kuzyn sobie sprawił, taki żółty, nie no genialny Ja zbieram na opla corsę - taki w sam raz na moją kieszeń

Co można robić w sobotni wieczór, siedząc w domu z bolącym brzuchem?

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:58   #3332
Caramelli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Po długiej przerwie piszę Jakieś 1,5 m-ca mija od rozstania.. Jest juz dobrze Śni mi się w nocy, czasem, często, ciągle przypomina mi sie w dzień- ale jest ok. Nie płaczę, jem, bawię się Jeżdżę, zwiedzam, mam urlop
Ale jutro... Jutro go zobaczę Idę na ślub znajomych.. On tam będzie. "Nie widziałam go ponad m-c czasu. A ostatnim razem jak go zobaczyłam miałam delirkę
Boję sie jak cholera. Bo chciałabym juz mieć zdrowy stosunek do tego. On unika kontaktu jak ognia i w dodatku robi na złość- typu konkurencyjna impreza do mojego grilla.. I odbijanie znajomych I ze mną zero rozmowy...

Ale cholernie sie stresuję tego spotkania. Nawet jeśli nie zamienimy ze sobą ani słowa.
Zachowanie Twojego Eksa jest debilne.Konkurencyjne imprezy, odbijanie znajomych? On chodzi jeszcze do gimnazjum czy jak??

Wiesz, może to i lepiej, że nie rozmawiacie... to tylko rozdrapuje rany. I na Twoim miejscu poszłabym na ten ślub, zrobiła na bóstwo i zadbała o swój dobry humor. Wierz mi, faceci bardzo szybko zaczynają pożądać tego czego nie mogą mieć Jeżeli podejdzie i zapyta co u Ciebie, to nie mów"Dobrze, a u Ciebie?". W ogóle go nie pytaj co u niego, bo jest to ostatnia rzecz, która Cię obchodzi, right? Zamiast tego opowiedz mu jakie wspaniałe życie prowadzisz-te imprezy, wyjścia, odlotowe wakacje, nowi znajomi!
Zatęskni, wierz mi. Wtedy będziesz go mogła porządnie kopnąć w dupę.

KEEP GOING, DON'T STOP.

Caramelli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:09   #3333
yellowbird
Rozeznanie

Wróciłam właśnie z meczu i... niezbyt dobrze się czuję... Oczy mi się zaszkliły... :< Chociaż wcale Go tam nie było... A może właśnie dlatego?

Eh...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:13   #3334
mrytka
Wtajemniczenie

Ale mam zaległości w tym wątku
Jakoś ten koniec wakacji mnie dobija, nic mi się nie chce, tak się kręcę po domu i nic praktycznie całe dnie nie robię

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z meczu i... niezbyt dobrze się czuję... Oczy mi się zaszkliły... :< Chociaż wcale Go tam nie było... A może właśnie dlatego?

Eh...
Może jednak powinnaś przestać tam chodzić? Bo widzę, że to Cię tylko męczy

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:21   #3335
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Mój kuzyn sobie sprawił, taki żółty, nie no genialny Ja zbieram na opla corsę - taki w sam raz na moją kieszeń

Co można robić w sobotni wieczór, siedząc w domu z bolącym brzuchem?
Dla mnie samochód ma jeździć, mieć mocny silnik, wysokie i wygodne zawieszenie, a nie być ładny

W sobotni wieczór można siedzieć z dobrą książką np i dobrym alkoholem na rozluźnienie - tylko nie za dużo, bo krwotoku dostaniesz
Kąpiel na ten brzuch próbowałaś? Fajnie rozluźnia, tylko żeby za gorąca nie była.

Karoseria - ten Twój ex zachowuje się jak totalny szczeniak - nie wiem na widok kogo tu delirkę dostawać

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
albo wrócę a Was już tu nie będzie, bo wszystkie się szczęśliwie zakochają...
Taaaaaaaaa, a na bank ja

Cytat:
Napisane przez Caramelli Pokaż wiadomość

Właśnie skończyłam robić Farmville'a na FB, boże, to zajmuje mi jakąś koszmarną ilość czasu :/ Dwie godziny temu wróciłam od J. (mojego obecnego... a parę dni temu Eksia:P ), było ok, pogadaliśmy czego każde oczekuje od tego drugiego, i mam nadzieję, że będzie ok.
Muszę tylko pozbyć się jego cholernej koleżanki-mąciwody. Tylko jak? :/
Ja gram w Mafia Wars

A dlaczego to TY masz się jej pozbywać???

Cytat:
Napisane przez martuch_ Pokaż wiadomość
Siemaaneczkoo

Miałam opowiedzieć, więc opowiadam. Poznałam takiego chłopaka na nk. Co prawda znamy sie od wczoraj, ale gadaliśmy do 3 nad ranem Nieźle jak na początek. Ze zdj. wydaje się fajny, i jest miły Mamy się jutro na festynie spotkać. Ale nie wiem co robić z drugim. Tamten do mnie, że go ignoruje itp. Ja mu mówiłam, ze traktuje go jako kolege z nowej klasy A on ze mnie kocha itp. Dziś mnie straszył, że na motorze sobie coś zrobi
Co roooobić?

Łeeeeeeeeeee, a ja myślałam, że to nie wiadomo cooooooooo...

Co do kolesia straszącego barankiem na motorze - nienawidzę szantażu emocjonalnego. Koleś by był u mnie skreślony.

Nadia_91
- na własne życzenie cierpisz. I nie będzie lepiej, dopóki Ty tego nie będziesz chciała.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:

Eh...

Uprzedzałam, że chodzenie na te mecze może być dla Twojej psychiki obciążeniem. Robisz jak uważasz, masz jak robisz
Stary 2010-08-28, 18:30   #3336
Caramelli
Raczkowanie

Elve: hmmm, chciałabym "namówić" J., żeby zerwał z nią kontakt, ale nie sądzę, żeby taki trik się udał. Więc chyba muszę wziąć to w swoje ręce...
opcje mam takie:
1: olać temat i jakoś zaakceptować jej obecność (nie zniesę tego, piszę to tylko po to, żeby nie było... :P )

2: postawić ultimatum: albo ona albo ja (nei wiem czy jestem w stanie zniżyć się do czegoś takiego)

3: udawać, że kompletnie mnie ta panna nie obchodzi, ale przy każdej możliwej okazji uświadamiać J. jaka jest płytka i daremna.

Szczerze? Najchętniej spotkałabym się z nią i prosto w oczy powiedziała, żeby lepiej dała sobie spokój z mąceniem w moim związku, bo i tak jej się to nie uda, po czym w ramach ostrzeżenia wyrwałabym jej połowę kłaków.
Niestety, zostałam nauczona, że zemstę załatwia się na zimno, i taki też styl walki preferuję.

Jak ona mnie drażni,kurrrrr....de mol.

KEEP GOING, DON'T STOP.

Stary 2010-08-28, 18:30   #3337
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Zachowanie Twojego Eksa jest debilne.Konkurencyjne imprezy, odbijanie znajomych? On chodzi jeszcze do gimnazjum czy jak??

Wiesz, może to i lepiej, że nie rozmawiacie... to tylko rozdrapuje rany. I na Twoim miejscu poszłabym na ten ślub, zrobiła na bóstwo i zadbała o swój dobry humor. Wierz mi, faceci bardzo szybko zaczynają pożądać tego czego nie mogą mieć Jeżeli podejdzie i zapyta co u Ciebie, to nie mów"Dobrze, a u Ciebie?". W ogóle go nie pytaj co u niego, bo jest to ostatnia rzecz, która Cię obchodzi, right? Zamiast tego opowiedz mu jakie wspaniałe życie prowadzisz-te imprezy, wyjścia, odlotowe wakacje, nowi znajomi!
Zatęskni, wierz mi. Wtedy będziesz go mogła porządnie kopnąć w dupę.
Dzięki Tak postaram się zrobić Zachowuje się strasznie niedojrzale.. Wyrzucił mnie ze swoich znajomych na fb Ale wiecie- ja jeszcze nie przestałam tak do końca go kochać. Chociaż bardzo się staram :P Wiem, że jest wartościowym człowiekiem. Tylko widze juz teraz, że ten związek psuł nas oboje. Żadne z nas nie było do końca szczęśliwe. Nasza miłość, namiętność, przywiązanie, wspólne przyzwyczajenia, rzeczy, kotka.. To wszystko to było za mało. Skoro nie było nam dobrze i zamiast nas rozwijać, wpędzało nas w jakis dół. To nie jest dobra miłość. Ale no... tego... Idę do przodu Czuję, że się zmieniam i jest mi lepiej
Teraz tylko to spotkanie. Dla mnie nie da się przestać kochać nie widząc danej osoby. Nie można sie przyzwyczaić do jego nieobecności. Ja chcę się przyzwyczaić do tego, że on jest- tylko nie ze mną, że nie jesteśmy razem, parą. A on żyje, jest przecież

Cytat:
Karoseria - ten Twój ex zachowuje się jak totalny szczeniak - nie wiem na widok kogo tu delirkę dostawać
hehe
no tak... Zawsze jak zobaczę Twój coment to mi się lżej na duchu robi
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 18:30   #3338
Caramelli
Raczkowanie

PS. Nie ograniam Mafia Wars, w ogole nie wiem jak w to się gra! :P

KEEP GOING, DON'T STOP.

Stary 2010-08-28, 18:33   #3339
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Ale mam zaległości w tym wątku
Jakoś ten koniec wakacji mnie dobija, nic mi się nie chce, tak się kręcę po domu i nic praktycznie całe dnie nie robię

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Może jednak powinnaś przestać tam chodzić? Bo widzę, że to Cię tylko męczy
Boże, już sama siebie nie ogarniam. Rano wróciłam i zero myśli, a teraz przyszłam do domu, siedzę sama, nudzę się, nie mam się do kogo odezwać, z kim porozmawiać... I mam w głowie ten cały szajs... Cholera...
Stary 2010-08-28, 18:35   #3340
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Tez próbowałam Robiłam bijatyki i grabieże, ale zauwazyłam w pewnym momencie, że sama tego nie ogarniam o co kaman
Stary 2010-08-28, 18:35   #3341
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:

Uprzedzałam, że chodzenie na te mecze może być dla Twojej psychiki obciążeniem. Robisz jak uważasz, masz jak robisz
Tak jak napisałam, bycie na tym meczu nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia, to nie w tym sęk.

PS. A tak w ogóle, gdybym przestała na nie chodzić, czułabym się tragicznie. To moja pasja.

Edytowane przez yellowbird
Czas edycji: 2010-08-28 o 18:38
Stary 2010-08-28, 18:53   #3342
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Caramelli - tak ma polegać Twój wielki powrót do faceta, Twoje zaufanie do niego, Twoja wiara w jego dojrzałość? Tak wygląda jego inteligencja? Nie widzi, że laska mąci? Nie widzi, że jest Ci nie w smak na dziewczyna? Nie powiedziałaś mu, że nie darzysz jej dzikim entuzjazmem?

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
hehe
no tak... Zawsze jak zobaczę Twój coment to mi się lżej na duchu robi
Szkoda tylko, że nie działam na dłuższą metę no ale pracuję usilnie nad zwiększeniem pola rażenia

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Ja też nie ogarniam, ale mnie WCIĄGŁO

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Boże, już sama siebie nie ogarniam. Rano wróciłam i zero myśli, a teraz przyszłam do domu, siedzę sama, nudzę się, nie mam się do kogo odezwać, z kim porozmawiać... I mam w głowie ten cały szajs... Cholera...
Bo największe głupoty człowiekowi z nudów do głowy przychodzą

Cytat:
Tak jak napisałam, bycie na tym meczu nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia, to nie w tym sęk.

PS. A tak w ogóle, gdybym przestała na nie chodzić, czułabym się tragicznie. To moja pasja.
Mecz sam w sobie nie ma tu nic do rzeczy. Do rzeczy ma to, że jest tam on. Jest stałą częścią meczu, ów mecz jest Twoją możliwością na zobaczenie go, a po usunięciu wspomnieniuchów, jedynym kontaktem z przeszłością z nim związaną.
Niby wiedziałaś, że go nie będzie, ale to był element, dla którego w tej chwili w dużej mierze tam chodzisz.

Wiem, to Twoja pasja, wiem, to nie ma nic wspólnego, wiem, wiem, wiem.

Ty wiesz swoje, ja wiem swoje.

Póki co wychodzi na moje
Stary 2010-08-28, 19:00   #3343
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:

Bo największe głupoty człowiekowi z nudów do głowy przychodzą

Mecz sam w sobie nie ma tu nic do rzeczy. Do rzeczy ma to, że jest tam on. Jest stałą częścią meczu, ów mecz jest Twoją możliwością na zobaczenie go, a po usunięciu wspomnieniuchów, jedynym kontaktem z przeszłością z nim związaną.
Niby wiedziałaś, że go nie będzie, ale to był element, dla którego w tej chwili w dużej mierze tam chodzisz.

Wiem, to Twoja pasja, wiem, to nie ma nic wspólnego, wiem, wiem, wiem.

Ty wiesz swoje, ja wiem swoje.

Póki co wychodzi na moje
Gdybym chodziła dla Niego, to bym nie poszła dziś na te mecze -.- Nie, Elve, to nie o to chodzi. To z meczem nie ma nic wspólnego. Tak jak mówię (a Ty potwierdziłaś), siedzę teraz sama, nie mam do kogo gęby otworzyć, smutno mi i myślę sobie takie pierdoły. A właśnie z okna zobaczyłam , jak siatkarze do bloku wchodzą i skojarzyło mi się, że jeszcze jakiś czas temu pewnie razem byśmy siedzieli po meczu... Ale to głupota. Zaraz się czymś zajmę i przejdą głuptkowate myśli.

A, i chciałam podkreślić, że mecze są w moim życiu sporo przed poznaniem Jego

Edytowane przez yellowbird
Czas edycji: 2010-08-28 o 19:03
Stary 2010-08-28, 19:02   #3344
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:

Szkoda tylko, że nie działam na dłuższą metę no ale pracuję usilnie nad zwiększeniem pola rażenia

Hmmm, no a co z tym "nizszym" ? Bo mi się nie chce 2000 postów czytać?

A propos gierek na facebooku... Ja tylko farmville się wciągnęłam. Maiałam pełno znajomych, których nie znałam Ale kojarzyło mi sie z byłym, bo sie razem wciągaliśmy i juz nie gram :P A na Mafię mam za mało cierpliwości chyba. Podnoszę się z poziomu na poziom i potem czekam...
Stary 2010-08-28, 19:03   #3345
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Zaraz się czymś zajmę i przejdą głuptkowate myśli.
Koniecznie!

Ja dziś myłam okna w ramach terapii odmóżdżającej to nic, że mamy porę deszczową

A w ogóle to dziś miałam pod opieką pewnego dziesięciolatka...i wiem już jedno - NIE CHCĘ mieć dzieci.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 19:04   #3346
kopamatakawa
Rozeznanie

Mój były ma chyba dziewczynę Jetem zalamana Podejrzewam tak bo na Facebooku mial w aplikacji imie osoby, ktora Cie kocha i wyszlo imie takiej laski, a on jako komentarz dal, ze o i wyszlo jako 1 Takze jak inaczej mam to interpretowac? Nawet wiem, ktora to Po co do mnie pisal dzisiaj w takim razie, jak mam stosunek do niego teraz? ;( Pomozcie
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:06   #3347
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Mój były ma chyba dziewczynę Jetem zalamana Podejrzewam tak bo na Facebooku mial w aplikacji imie osoby, ktora Cie kocha i wyszlo imie takiej laski, a on jako komentarz dal, ze o i wyszlo jako 1 Takze jak inaczej mam to interpretowac? Nawet wiem, ktora to Po co do mnie pisal dzisiaj w takim razie, jak mam stosunek do niego teraz? ;( Pomozcie
No to może tak specjalnie zamieścił? Ja widzę po znajomych, że bardzo dużo ludzi takie niby kompromitacje robi
Stary 2010-08-28, 19:06   #3348
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie samochód ma jeździć, mieć mocny silnik, wysokie i wygodne zawieszenie, a nie być ładny

W sobotni wieczór można siedzieć z dobrą książką np i dobrym alkoholem na rozluźnienie - tylko nie za dużo, bo krwotoku dostaniesz
Kąpiel na ten brzuch próbowałaś? Fajnie rozluźnia, tylko żeby za gorąca nie była.
Dla mnie musi być tani w utrzymaniu

Właśnie jestem po takowej kąpieli i pomogło. Z alkoholem nie będę eksperymentować, bo po takiej dawce ibupromu mogłabym wyciągnąć kopytka, a jeszcze chcę pożyć, szczególnie do poniedziałku
Hmm, trudno obejrzę po raz nie wiem który American Pie:Wesele, na tvn ma być

Cytat:
Mój były też ma dziewczynę i pisze do mnie codziennie. Zrozum dla swojego własnego dobra, że on już nie jest Twój, może robić ze swoim życiem co chce, a Ty zacznij żyć nie myśląc o nim. Czytając jego opisy katujesz się sama, nie rób tego

Edytowane przez OtTakaJa
Czas edycji: 2010-08-28 o 19:11
Stary 2010-08-28, 19:12   #3349
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hmmm, no a co z tym "nizszym" ? Bo mi się nie chce 2000 postów czytać?

Będzie z tego przesympatyczne koleżeństwo, ale jakiegoś mega szału bym się nie spodziewała...za stara już jestem na podchody jak pies do jeża, chciałabym żeby mnie ktoś za mordę wziął, a on może i by chciał, może i by umiał, ale się boi trochę i tak się możemy bujać do skończenia świata

Ogólnie nie skreślam go, bo zawsze to adrenalina, która nie pozwala zrobić głupoty i po raz pierdyliardowy wpaść w ramiona półobecnego, ale o białej sukni, czy choćby pościeli to nie marzę

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
I z tego powodu nienawidzę tych wszystkich portali społecznościowych - teoria spiskowa goni teorię spiskową.

Oddychaj.

Po co do Ciebie pisał? Powodów może być mnóstwo:
- bo mu się nudziło
- bo chciał sprawdzić czy jeszcze na niego lecisz, takie pogłaskanie ego
- bo szarpnęły nim wyrzuty sumienia i chciał się wybielić
- bo zaczyna nowy etap w życiu i nie chce starego zostawić pełnego pretensji
- bo tak po prostu mu się przypomniałaś i chciał sprawdzić czy i jak żyjesz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 19:12   #3350
Caramelli
Raczkowanie

Cytat:
Caramelli - tak ma polegać Twój wielki powrót do faceta, Twoje zaufanie do niego, Twoja wiara w jego dojrzałość? Tak wygląda jego inteligencja? Nie widzi, że laska mąci? Nie widzi, że jest Ci nie w smak na dziewczyna? Nie powiedziałaś mu, że nie darzysz jej dzikim entuzjazmem?

Najwyraźniej nie widzi-on powtarza, że to tylko jego koleżanka i już. Tylko, że ona wymusza na nim pocieszanie, pisze do niego o dziwacznych porach (5 rano, 23)... i to mnie strasznie irytuje. Dodatkowo parę dni przed naszym rozstaniem okazało się, że ona mu doradza w kwestiach naszego związku!

Laska mnie nie zna, a J. zna od czterech lat (z tym, że 3 lata nie utrzymywali kontaktu, jakieś 2 miesiące temu wyskoczyła jak diabeł z pudełka...)

Powiedziałam mu tak: (jeżeli na tym forum są samotne mamy, to proszę, żeby nie czuły się urażone, bo piszę o konkretnej osobie, nie o wszystkich...)

"Słuchaj, doradza Ci osoba, która sama nie ma pojęcia o związkach. Poznała faceta, który od początku znajomości miał problemy z alkoholem,a mimo to za niego wyszła. Pomimo awantur mają 3letnie dziecko. To go nie zmieniło, bo nadal pije. Rozwiódł się z nią dla innej kobiety i zostawił z dzieckiem. Więc wybacz, ale ktoś kto nie potrafił wybrać odpowiedniego męża dla siebie i ojca dla córki niekoniecznie powinien się wypowiadać w kwestii jakiegokolwiek związku. Niech najpierw ogarnie swoje życie, zanim zabierze się za moje".

Chyba powiem mu wprost, że albo wóz, albo przewóz. Nie chce się zamartwiać, co też ta krowa mu napisze albo powie. Ufam mu, ale nie ufam jej. Niech wybiera czy zależy mu bardziej na jakiejś koleżance, których ma dziesiątki, czy na mnie...

Oj, Elve, skąd się takie biorą?? No skąd??

KEEP GOING, DON'T STOP.

Stary 2010-08-28, 19:14   #3351
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

Mój były też ma dziewczynę i pisze do mnie codziennie. Zrozum dla swojego własnego dobra, że on już nie jest Twój, może robić ze swoim życiem co chce, a Ty zacznij żyć nie myśląc o nim. Czytając jego opisy katujesz się sama, nie rób tego
No dokładnie.

Rozkłada mnie na obie łopatki to, jak lubicie sobie same krzywdę robić dziewczyny.

W takich momentach mam ochotę piżgnąć ten wątek i wrócić za 2 części.
Stary 2010-08-28, 19:16   #3352
Caramelli
Raczkowanie

Cytat:
No dokładnie.

Rozkłada mnie na obie łopatki to, jak lubicie sobie same krzywdę robić dziewczyny.

W takich momentach mam ochotę piżgnąć ten wątek i wrócić za 2 części.
Tyle, że za dwie części my NADAl tu będziemy...

KEEP GOING, DON'T STOP.

Stary 2010-08-28, 19:16   #3353
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Koniecznie!

Ja dziś myłam okna w ramach terapii odmóżdżającej to nic, że mamy porę deszczową

A w ogóle to dziś miałam pod opieką pewnego dziesięciolatka...i wiem już jedno - NIE CHCĘ mieć dzieci.
Widzisz, już mi przeszło Naprawdę, to nie mecze. To te głupie 'gdybanie'. Tiaaa... Gdyby babcia miała wąsy, to by dziadkiem była...

Podawajcie mi na PW Wasze adresy na FB i NK, bo muszę obczaić Wasze piękne ryjeczki
Stary 2010-08-28, 19:17   #3354
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Po co do Ciebie pisał? Powodów może być mnóstwo:
- bo mu się nudziło
- bo chciał sprawdzić czy jeszcze na niego lecisz, takie pogłaskanie ego
- bo szarpnęły nim wyrzuty sumienia i chciał się wybielić
- bo zaczyna nowy etap w życiu i nie chce starego zostawić pełnego pretensji
- bo tak po prostu mu się przypomniałaś i chciał sprawdzić czy i jak żyjesz
-Bo chciał sprawdzić czy jeszcze za nim płaczesz i cierpisz i czy broń Boże nie jest Ci lepiej bez niego.

Stary 2010-08-28, 19:17   #3355
Lenka87
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny
Po długiej przerwie piszę Jakieś 1,5 m-ca mija od rozstania.. Jest juz dobrze Śni mi się w nocy, czasem, często, ciągle przypomina mi sie w dzień- ale jest ok. Nie płaczę, jem, bawię się Jeżdżę, zwiedzam, mam urlop
Ale jutro... Jutro go zobaczę Idę na ślub znajomych.. On tam będzie. "Nie widziałam go ponad m-c czasu. A ostatnim razem jak go zobaczyłam miałam delirkę
Boję sie jak cholera. Bo chciałabym juz mieć zdrowy stosunek do tego. On unika kontaktu jak ognia i w dodatku robi na złość- typu konkurencyjna impreza do mojego grilla.. I odbijanie znajomych I ze mną zero rozmowy...

Ale cholernie sie stresuję tego spotkania. Nawet jeśli nie zamienimy ze sobą ani słowa.
zrób się na bóstwo na wesele, i trzymaj się blisko jakichś dobrych znajomych, którzy nie pozwolą, żeby zepsuł Ci zabawę - macie go wszyscy olewać
wesela to fajne imprezy, na pocieszenie ci powiem, że kiedyś przyszłam na jedno sama, a wyszłam z najbardziej za***istym facetem jakiego kiedykolwiek poznałam.
tylko tak to się potoczyło, że nie możemy być razem... ale może w Twoim przypadku powtórzy się to, ale z happy endem!
Lenka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:18   #3356
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:

Mój też pisze, choć chwilowo ostatnio nie I nie chcę tego rozumieć. Jakiś upośledzony jest, więc i tak nie da rady.
Stary 2010-08-28, 19:20   #3357
kopamatakawa
Rozeznanie

Skoro z nia jest to niech sie odwali ode mnie, a nie od czasu zerwania co jakis czas smsy mi pisze. Teraz byl spokoj 3 tygodnie i wczoraj wy***al tego smsa beznadziejnego. SKoro taki zakochany jest i tak szybko sie po mnie pocieszyl, to niech sie odwali ode mnie i swoich glupich kolegow do mnie nie przysyla. Jeszcze z ta laska jest co myslalam ;/ Na bank to o te chodzi. Mlodsz oczywiscie 4-5 lat. Zawsze moi byli maja siksy po mnie. Widac wybieram takich idiotow, ze tylko z mlodszymi dziewczetami moga byc ;( Rycze przez tego idiote ;(
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:25   #3358
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Caramelli, wybacz, ale moim zdaniem przeginasz i to ostro.

Co Cię ona obchodzi? Niech doradza co chce, Twój facet ma swój rozum i podejmuje swoje decyzje. Twój facet ma priorytety i wie kto i co jest dla niego najważniejsze. Twój facet ma prawo mieć dobrych znajomych, nawet jeśli są samotnymi matkami i mają popieprzone życie osobiste. I nic Ci do tego jaka ona jest, czy płytka czy nie - jemu odpowiada. Pyta ją o poradę, to mu radzi, a czy on się zastosuje do tej rady czy nie, to już jego indywidualna sprawa.

Jeśli mu nie wierzysz, jeśli uważasz, że ona ma na niego za duży wpływ, to po kiego grzyba jesteś z kimś, kto tak łatwo ulega wpływom? Po co Ci facet tak słaby psychicznie?

Pomijam już, że wszystkie tutaj mamy mniej albo bardziej spierdzielone życie osobiste i jakoś nie przeszkadza Ci, że sobie wzajemnie doradzamy, ba, traktujesz nasze rady normalnie, nie wytykasz żadnej, że ma spieprzone życie, więc nie powinna radzić innym.

Ogarnij się.

To jest ofkoz moje zdanie, może nieco spaczone tym, że mam wielu kolegów, którzy mi się zwierzają w sprawach swoich związków. I wku*wiłabym się zacnie, gdybym się dowiedziała, że któraś z kobiet moich kolegów rzuciła do swojego lubego takim tekstem jak Ty. I wielu moich kolegów też by się wpieniło po czymś takim.

Nie znoszę takiego dobierania partnerowi znajomych, z powodu głupiej zazdrości.

Przepraszam, jeśli Cię uraziłam, ale aż mnie zgotowało i mogłam nieco przesadzić z tonem wypowiedzi, jak to ze mną bywa. Natomiast zdanie mam jakie mam.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Tyle, że za dwie części my NADAl tu będziemy...
a kto was wie

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Skoro z nia jest to niech sie odwali ode mnie, a nie od czasu zerwania co jakis czas smsy mi pisze. Teraz byl spokoj 3 tygodnie i wczoraj wy***al tego smsa beznadziejnego. SKoro taki zakochany jest i tak szybko sie po mnie pocieszyl, to niech sie odwali ode mnie i swoich glupich kolegow do mnie nie przysyla. Jeszcze z ta laska jest co myslalam ;/ Na bank to o te chodzi. Mlodsz oczywiscie 4-5 lat. Zawsze moi byli maja siksy po mnie. Widac wybieram takich idiotow, ze tylko z mlodszymi dziewczetami moga byc ;( Rycze przez tego idiote ;(
hahaha, oj Kochana, dużo Ty się jeszcze musisz nauczyć i poczytać tego wątku...
Toż to standardowy proces

Ryczysz na własne życzenie.
Stary 2010-08-28, 19:25   #3359
juniorka89
Wtajemniczenie

Załamałam sie...
Pierwszy taki moment od nie wiem ilu,że ryczeć mi sie chce...
Wróciłam z bro z koleżanką,usiadłam w domu i mi się załączyło
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:26   #3360
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Laleczko spokojnie Swoją drogą jak czytam o Twoim eksie to jakbym o moim czytała. Mojego byłego nowa miłość ma 18lat i jest moim przeciwieństwem - tleniona blondyna. Na początku spinałam się tak jak Ty teraz. Siedziałam wieczorami i wyłam rozmyślając jak to oni się teraz przytulają itp. Ale mi przeszło, bo zrozumiałam, że skoro on pokochał inną dziewczynę, albo nawet tylko z nią jest, bo się zauroczył, to ja już nigdy w życiu bym z nim nie chciała być. I mi momentalnie przeszła wszelaka miłość do niego. A to, że pisze do Ciebie, no cóż. Ja nie próbuję nawet zastanawiać się po co mój eks pisze do mnie, bo po co? Szkoda mojego wspaniałego móżdżku na myślenie o takich pierdołach

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość

Załamałam sie...
Pierwszy taki moment od nie wiem ilu,że ryczeć mi sie chce...
Wróciłam z bro z koleżanką,usiadłam w domu i mi się załączyło
a co Ci się za myślenie załączyło konkretnie? Bo trzeba je wybić z główki

Edytowane przez OtTakaJa
Czas edycji: 2010-08-28 o 19:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości