|
|
#3332 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
A kto mi zabroni mówić wcześniej? MOIM ZDANIEM określenie fasolka to takie "nieszanowanie" maleństwa. No ale to moje zdanie, niech każdy mówi jak chce Nie chciałam rozpętywać burzy, tylko wyrazić swoje zdanie.
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny M.???? A co to ja słoń jestem????
Jestem lepsza niż kołderka . Powinien się cieszyć z tego faktu a nie biedny M.
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza?
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mam nadzieję, że Cię wyprzedzę ![]() Cytat:
I nie byłoby z kim się przekomarzać ![]() Każdy ma swoje 'widzi mi się' mówi, jak kto chce ![]() Nie rozpętałaś burzy, także nic sobie nie wmawiaj! ![]() Klatka doszła Tylko kuweta jest niebieska... a licytowałam zieloną :/ no ale cóż... uroki kupowania na allegro! Tylko jedna paczka największa nie przyszła (4 rzeczy) wrr... wszyscy się spisali, oprócz jednego kolesia ale to są dodatki, 'zabawki' do klatki, więc dziś ładnie zrobię, a jutro.... Ależ jestem tym podniecona!
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
No na pewno mnie wyprzedzisz, bo z tego co piszesz to wnioskuję, że Wy się staracie, a my to tak na razie wstępnie na za rok
Cytat:
. Życzę miłego wybierania słodziaszczego futerka . Koniecznie wstaw zdjęcia!! . Pokaż jaką zakupiłaś klatkę ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- No nic nie piszesz to jak ma być głośno? . Ja dorwałam nową grę i tak się jakoś wciągnęłam, że zapomniałam o świecie .Joasia siedzi ze Swoim M., Ty ze swoim M., Madziuś uczy się do kolokwium i nie ma kto się udzielać . Każdy ma jakieś zajęcie i zaniedbuje chomikowe forum
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz- masz
![]() Resztę dołożę jak przyjedzie bo to tylko dodatkowe zabawki ![]() I jak Wam się podoba??
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek, ale chomiczek będzie miał raj
. Tylko od razu przepleć kołowrotek kartką do drukarki, żeby chomiczek nie złamał sobie łapki! . I na pięterka też chyba trzeba coś dać, bo jak Ci się chomiczek rozbiega, to będą mu łapki wpadać między szczebelki .A miedzy prętami ścianek jest chyba duża przerwa, więc klatka czeka na syryjka, tak?
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2010-11-13 o 09:34 |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też są takie przerwy między prętami, więc dżungar też może być
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Przyszłam przed chwilą już z chomisią... Ale strasznie się boję, bo wyszła z pudełka, niepewnie schowała się pod tą ścianą wspinaczkową i się nie rusza moze serduszko jej pękło ze stresu, albo co?? ( strasznie się martwię o nią ruszyc chcialam ją dlugopisem, i się rusza, ale takjakby... była ospała, czy zapadła w sen ![]() Boże, żeby ona mi przeżyła Gdy ją koleś łapał, stawała na 2 łapkach, położyła się na grzbiet i pozycja obronna, gdy weszła do klatki to patrzała na mnie zza ścianki, pisnęła i poszła bardziej w kąt boje się!! ":
Stary dziad!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-13 o 16:00 |
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co może się dziać z Twoją chomisią. Może po prostu potrzebuje czas, żeby oswoić się z nowym otoczeniem?
![]() A taksówkarza trzeba |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nagrałam filmik, myła się i mruczała, gdy ją nawoływałam. Więc chyba jest wszystko na dobrej drodze
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-13 o 16:59 |
|
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
o masz bidna chomisia ...
żeby się jej nic nie stało ... a klatka bardzo fajna... ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- oo , to dobrze , pewnie się rozrusza i wsio będzie ok ![]() takie małe zapytanie - ile dałaś za tą klatkę ?
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje maleństwo da radę, musi!I jest to "ona". Za klatkę mało dałam, bo 60 zł, a z dowózką 78 (w zoologu napotkałam taką samą, ale nie ocynkowaną tylko kolorową i mi się nie widziała, a kosztowała w tym sklepie 75), więc dużo nie przepłaciłam, bo 3 zł o tu stąd: http://allegro.pl/klatka-dla-koszatn...287398604.html ![]() A pod tym siedzi na razie: http://allegro.pl/trixie-zabawka-pla...300289146.html
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-13 o 17:04 |
|
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
oo , to rzeczywiście nie tak dużo
![]() patrzcie : http://demotywatory.pl/2276194/Najlepszy-przyjaciel pod końcem się rozpłakałam ... |
|
|
|
#3348 | |
|
in love with life
|
Cytat:
ale prawdziwe. Ja strasznie tesknie za moja chomisia. Ta, ktora zostala, tule codziennie Poza tym chyba juz nie kupie kolejnego chomiczka. One za krotko zyja, a ja sie tak szybko przywiazuje.
|
|
#3349 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szpiegujesz mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do chomcia- to może za dużo stresu i tak właśnie na niego zareagowała Cytat:
![]() Cytat:
![]() Narazie to jest dla Ciebie jeszcze za świeże ![]() Ja wiedząc, jak zaskakujące potrafi być życie, staram się cieszyć każdą chwilą z moimi dzieciakami A tak w ogóle, to dziś rodzice poszli z Kamą na tą łączkę, co zawsze, żeby się wybiegała, a ta małpa wzięła i wytarzała się w g*wnie
|
||||||
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
madzius90- fakt za bardzo się zestresowała ![]() Ale miałaś przygodę z psem nie zazdroszczę!Kto odważny ją wykąpał? ![]() Teraz to powoli, uważnie wchodzi na górę i wszystko obwąchuje- jest dla niej nowością klatka, bo wcześniej żyła w akwarium. Ciężko jej idzie wchodzenie, ale to kwestia przyzwyczajenia. Jak będzie większa to nie będzie problemu. Bo teraz małe ma te szkity i wszystko wydaje jej się duże Jeszcze wchodzi na ten domek i nie wie jak z niego zejść Zastanawiam się nad imieniem hehe Jak będzie odważniejsza to zrobię fotki ![]() A kołowrotek przewlekłam kartką, ale zanim na niego wskoczy...
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-13 o 18:54 |
||
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Mój junior też tak często robił
Albo jak się wytarzał w mleczu ![]() Agatek a już wiesz jak będzie się nazywała? co to za chomik?
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2010-11-13 o 19:00 |
|
|
|
#3352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w szkole ![]() No i mama ją kąpała ![]() Cytat:
![]() No to czekam na zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Ale chyba z dwojga złego lepiej w mleczu
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-11-13 o 19:19 |
|||
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie miała minę, jak kąpała mama Cytat:
Bałam się o nią, bo od pierwszego wejrzenia się w niej zakochałam I bym się strasznie załamała jakby jej pękło serduszko na starcie nowego życia Ale na szczęście dała radę Oto ona: I PROSZĘ DAWAĆ PROPOZYCJE IMION!! ) Nie ludzkich oczywista
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka pięęękna
Mi wygląda na Zośkę, ale to przecie ludzkie. ![]() Mi podoba się też Melka
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2010-11-13 o 22:47 |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczynki, po ciężkiej konfrontacji i burzy mózgów z teściową, stwierdziłyśmy zgodnie, że będzie Maja
Krótko i zwięźle Nic innego nie przemawiało do teściowej a że oglądamy Majkę to będzie Maja
|
#3357 | |
|
in love with life
|
Jaaka sliczna
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
Pszc..chomisia Maja
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=7V9F0kXMwXY
http://www.youtube.com/watch?v=EuBb88XU2Ek Relacja z dzisiejszego dnia
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wyciąga
Śniło mi się, że kupiłam chomika, wyglądał jak Twoja Maja, tylko urusł bardzo duży jak piesek i chodizłamz nim na spacery po dworzu. I każdy kto mi mówił, że jaki ładny piesek ja go poprawiałam, że to chomik i nikt nie dowierzał ![]() Pamiętam jeszcze to uczucie przytulenia się Tak wiem, głupstwo, ale to był fajny sen. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

na 15 śmigam na migowy 

Dziecko można mówić, kiedy zaczyna bić serduszko czyli koło 4-5 tygodnia...
Nie chciałam rozpętywać burzy, tylko wyrazić swoje zdanie.
jednak mam nadzieję, że Cię wyprzedzę 
I nie byłoby z kim się przekomarzać 

moze serduszko jej pękło ze stresu, albo co??