Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 08:14   #3331
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Dzień dobry
Witam się z rana. Dzisiaj mam wolne i mam zamiar się uczyć pogoda u mnie taka trochę dołująca - pochmurno i prószy sobie śnieżek oby nie za wiele.
acelinka, dziewczyneczka - zdrówka życzę

Oczywiście zanim zabiorę się za naukę muszę trochę ogarnąć mieszkanko i zjeść jakieś śniadanko no i posiedzieć na wizażu

miłego dnia kobitki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:29   #3332
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
chciałam dobrze zacząć dzień i spotkałam się z panem w getrach w ogóle nie mam formy muszę coś z tym zrobić Od dzisiaj zaczynam robic co najmniej 8 minutes abs i 8 minutes legs, a z czasem może dorzucę arms i buns

Ja na razie tylko myślę sobie, że powinnam zacząć ćwiczyć, ale mi się nie chce. Rozważam powrót do pana w getrach, ale zastanawiam się też nad jogą. Tylko musiałabym jakieś fajne ćwiczonka znaleźć

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
a ja miałam niespodziewajkę rano jak wyszłam z sypialni do pokoju, to na stoliku w wazoniku stała różyczka o piątej rano była jakaś kwiaciarnia pod kopalnią czynna
Super

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Halo halo moje kocice właśnie wróciłam z Kielc, byłam z mamą u tego neurologa, skonsultować tamta diagnozę no i oczywiście pan doktor stwierdzil że jakby mama jeszcze parę dni pobrała te leki co jej ten przepisał to udar albo co innego murowane to faktycznie jest depresja jakaśtam, która charakteryzuję się bólami glowy i szyi oraz wysokim ciśnieniem w nocy. dostała jeden lek który jej pomoże.
Fajny lekarz, cieszę się że to nic bardziej poważnego a tamtemu to bym o mocno i solidnie.
Szok
Dobrze, że zdecydowaliście się na te dodatkowe konsultacje

Cytat:
całkiem dobre wyszły te kąski, tylko ten dip dodany jest taki trochę sztuczny, wolę własny sos czosnkowy no i zrobiłam z 3 filetów i nie starczyło mi tej posypki dobrze, że miałam w domu coś podobnego. CHyba Martoolka już kiedyś pisała też, że mało do tych kąsków dają panierki

ja dostałam pięknego storczyka
Zgadza się

A nasz ślubny storczyk nie chce wypuszczać nowych kwiatków
Stosujesz jakąś odżywkę do tych swoich storczyków?

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
To widze, ze dziewczyny głównie kwiatki dostałyście Ja od Tz dostalam tulipanka w doniczce i pluszaka pieska , ale taki słodki miękki i od kolegów Tz kwiatki

To i ja się pochwalę: dostałam puzzle 2000 kawałków, bo sobie zażyczyłam zamiast kwiatów. A kwiatki dostałam parę dni temu z okazji tego, że miałam dobry humor i się TŻtowi udzieliło

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Wstawie wam zaraz troche zdjec.
Widać, że Włosi świetnie się znają na dobrej zabawie i pysznym jedzonku

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jacie jak u mnie wiosennie na dworze ptaszki śpiewają nawet fajna temperatura jest chyba zima zła ucieka strasznie bym chciała
U nas przez ostatnie kilka dni tak było, a dziś znów szaro za oknami
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:56   #3333
gospella
Wtajemniczenie

dzien dobry
pogoda u na okropna, nie ma słońca, ponuro i zimno.

co do dnia kobiet- tz zrobił pyszna kolację i było naprawdę milusio tym bardziej, że wróciłam późno i byłam głodna i zmęczona
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:05   #3334
certina4
Wtajemniczenie

cześć, dlaczego pogoda się zmieniła??? a było tak pięknie od razu jakoś lepiej się wstawało, a ja w ogóle dzisiaj źle spałam i strasznie mnie kark boli

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Mąż śpi,więc zajrzałam.

certi,lubisz marcepan powiadasz Miałam Ci napisać,abyś mięte się napija jak się czujesz się przejedzona.No,ale chyba o tym wiesz
ooo to nie wiedziałam, dziękuje

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ja na razie tylko myślę sobie, że powinnam zacząć ćwiczyć, ale mi się nie chce. Rozważam powrót do pana w getrach, ale zastanawiam się też nad jogą. Tylko musiałabym jakieś fajne ćwiczonka znaleźć

Super

Szok
Dobrze, że zdecydowaliście się na te dodatkowe konsultacje

Zgadza się

To i ja się pochwalę: dostałam puzzle 2000 kawałków, bo sobie zażyczyłam zamiast kwiatów. A kwiatki dostałam parę dni temu z okazji tego, że miałam dobry humor i się TŻtowi udzieliło

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Martoolka powiem Ci, że niby to serie po 8 min. ale ja za pierwszym razem miałam zakwasy

ja nie używam żadnych odżywek, po prostu rzadko je podlewam, jakoś raz na 2-3 tygodnie ( nalewam wtedy im wody po brzegi i stoją 2-3 h w wodzie, a potem je wyjmuję, często stymuluję je w zimie otwierając okno, albo po prostu rozszczelniając. A macie przeźroczyste doniczki gdzie widać wszystkie korzenie? może coś się dzieje w środku? mieliśmy kiedyś naszego pierwszego storczyka, który był w normalnej doniczce i bardzo długo nie kwitł, więc postanowiłam go przesadzić i co zobaczyłam- że kwiatuszek miał zgiłe całe podłoże i pędy, poucinałam, zostały tylko 2 czy 3 korzenie i długo nie mógł dojśc do siebie, ale teraz przepięknie kwitnie i to cały czas

magolina to widzę naukowo dzisiaj u Ciebie, u mnie też niestety, ale najpierw muszę polecieć do sklepu po ananasa, a pospałam do 9

acelinko, dziewczyneczko
kurujcie się

my się kładziemy spać koło 22, bo TŻ przed 6 wstaje do pracy, a ja często jeszcze śpię do 8-9 i czasami ciężko mi wstać]

gospella no to mąż się postarał za to ja w dzień kobiet wszystko robiłam sama bo TŻ chory

wiecie, że dzisiaj dzień Mężczyzny? Kupujecie coś swoim Mężczyznom?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-03-10 o 09:12
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:14   #3335
silvyetta
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,nadrobilam,god zine mi to zajeloale przeczytalam wszystko i wiem co u Was,ja mam dzis wolne,swieci sloneczko i na dodatek dostalam wyplate(troche marna),wiec moze wybierzemy sie na jakies zakupki

Cytat:
Jedz modl sie kochaj - ogladalam film z Julia Roberts. Jak sie ma on do ksiazki - bo czasami to sie mija kompletnie.
Film mi sie podobal i chcialabym jak martoolka przeczytac ksiazke,bo na pewno nastraja optymistycznie
sjoanna a moze przeczytasz ja po wlosku?mi bardzo pomoglo czytanie ksiazek w nauce,przyjemne z pozytecznym
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Asiulku, wiem, że nie dasz rady się nie martwić, więc trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze
Asiulek ja tez trzymam kciuki!
Cytat:
Pomylilas nas
Ja jestem Joanna a to S na poczatku to od nazwiska bo zwykle Aski byly zajete. A nie chcialam byc Aska z dlugasnym numerem

mmmmmm - nie wiem gdzie zajrzec? Pewnie zdjecie jakies wstawilas?

Agawoo - Moj maz tez kiedys przy kupnie sprzetu komputerowego obnizyl cene o ponad 100 euro. Tak sobie zaokraglil w dol zebym sie nie denerwowala.
Powiedzialam mu - bez awantury ale zimno - ze ja nie zanizam sumy moich zakupow wiec on tez nie powinien.
Moj maz chyba bardziej sie boi takich powaznych rozmow na zimno prowadzonych, lodowatym glosem, bez krzykow. Bo Wlosi do krzyczenia sa przyzwyczajeni. Oni na codzien tak rozmawiaja - moj na szczescie nie tak glosno - chyba ze z kolega.

Ale piekne sloneczko u mnie - ale wiaterek zimny! Brrr!
co do krzyczenia Wlochow to ja na poczatku zniesc tego nie moglam,a teraz pewnie sama krzycze,bo za kazdym razem jak pojedziemy do Pl to wszyscy mysla,ze my sie bez przerwy klocimy,a my tylko rozmawiamy!

i nie mylic nas juz

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dziekuje, u nas dobrze i dobrze
to bardzo dobrzetak trzymaj!
Cytat:

1.Ja na razie tylko myślę sobie, że powinnam zacząć ćwiczyć, ale mi się nie chce. Rozważam powrót do pana w getrach, ale zastanawiam się też nad jogą. Tylko musiałabym jakieś fajne ćwiczonka znaleźć

2.To i ja się pochwalę: dostałam puzzle 2000 kawałków, bo sobie zażyczyłam zamiast kwiatów. A kwiatki dostałam parę dni temu z okazji tego, że miałam dobry humor i się TŻtowi udzieliło

3.Widać, że Włosi świetnie się znają na dobrej zabawie i pysznym jedzonku

1.ja bym bardzo chciala zapisac sie na kurs jogi ,szczegolnie ze jest dobra na stres,tyle,ze nie mam kiedyjak na razie kupilam sobie ksiazke "wszystko o jodze" teraz sie tylko musze zabrac za czytanie no i cwiczenia,ale u mnie z mobilizacja bardzo ciezko
2.swietny prezent
3.z tego slyna

magolina jak sie mama czuje po zmainie lekarza?
acelinka kupilas te spodnie?tez chce zobaczyc brzuszek!

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

certina tu chyba nie ma takiego swieta,na szczesciezartuje i tak planuje kupic mojemu TZtowi perfumy,bo przynioslam do domu probke i bardzo mu sie spodobaly...no i mi tez
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:35   #3336
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Cześć
Widzę, że po dniu kobiet skrajnie różne nastroje na wątku Nie martwcie się - liczy się to jak faceci nas traktują cały rok a nie czy zamówię tir kwiatów w ten jeden dzień
Ja dostałam od K. wierszowane życzenia , tulipany i mam sobie coś kupić Czekam na zniżkę do Mohito W galerii dostałam przepiekną różę ma chyba z metr długości, jest taka duża, gruba i "czerstwa"

Tyz prowda!

Nawet nie piszcie takich rzeczy Dzisiaj środa popielcowa i ja się trzymam 3 posiłków, aż mnie skręca tak mi się chce czegoś słodkiego. Jeszcze po dniu kobiet mam takie zapasy czekolad
I jeszcze Sjoanna takie ciacha pokazuje, no!
Pokazuje ale od wczoraj nie je!

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
mmmmmm: ja tez dzisiaj mało jem i sobie postanowiłam, ze przez post nie bede jesc słodyczy to bedzie straszne, ale może dam radę
Ja tez!
Na razie nie jest zle - wczoraj wogole mi sie nic slodkiego nie chcialo.
Dzisiaj troche mnie skrecilo jak tesc do kawki na snadanko wyjal wafelki orzechowe. Ale bylam silna.

Cytat:
Jedz, módl się, kochaj
Tak myslalam. Chyba ja musze przeczytac.

Cytat:

A czy pan w geterkach ma cwiczenia areobikowe czy bardziej jak dawna gimnastyka?
Bo jak wyscie wszystkie go przed slubem cwiczyly to ja nie.
I nie wiem co on proponuje. Tak wiec o link bym tez prosila.

No i trzeba dodac ze jest tu w czasie karnawalu nieco cieplej niz u nas - ale i tak Brazylia i karnawal w Rio bije wszystkich na glowe.

Cytat:

Nie wiedzialam - nic mu nie kupuje - on mi nic to

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,nadrobilam,god zine mi to zajeloale przeczytalam wszystko i wiem co u Was,ja mam dzis wolne,swieci sloneczko i na dodatek dostalam wyplate(troche marna),wiec moze wybierzemy sie na jakies zakupki

Hej! Dawno cie nie bylo!

Film mi sie podobal i chcialabym jak martoolka przeczytac ksiazke,bo na pewno nastraja optymistycznie
sjoanna a moze przeczytasz ja po wlosku?mi bardzo pomoglo czytanie ksiazek w nauce,przyjemne z pozytecznym

Na razie utknelam kiedy sie przed jakims miejscem mowi in a kiedy a. Chyba musze na pamiec to wykuc!

co do krzyczenia Wlochow to ja na poczatku zniesc tego nie moglam,a teraz pewnie sama krzycze,bo za kazdym razem jak pojedziemy do Pl to wszyscy mysla,ze my sie bez przerwy klocimy,a my tylko rozmawiamy!

Tak - tylko rozmawiaja

i nie mylic nas juz
No wlasnie!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:15   #3337
certina4
Wtajemniczenie

może i oryginalna nie jestem, ale kupiłam Mężowi winko różowe półsłodkie i piwko, czyli to co On uwielbia kosmetyki kupuje mu na co dzień jeśli czegoś zabraknie więc nie miałam zupełnie pomysłu co kupić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 13:04   #3338
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
magolina jak sie mama czuje po zmainie lekarza?
A dziękować dziękować wczoraj na noc wzięła druga tabletkę i mówi że spała w nocy czyli chyba będzie dobrze, no i ciśnienie miała mniejsze jestem pełna nadziei że jej pomoże ten lek, tylko potrzeba trochę czasu (lekarz twierdzi że po tyg objawy przejdą)

Cytat:

Ja mojemu wysłałam życzenia ale nawet nie odpisał on mi nic nie kupił to ja jemu też nie

Dziewczyny zbijcie mnie
Stary 2011-03-10, 13:13   #3339
sjoanna
Zakorzenienie

Dobrze ze z mama juz lepiej!

A dlaczego mamy cie zbic?

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:14   #3340
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze ze z mama juz lepiej!

A dlaczego mamy cie zbic?
Bo jestem leniem ehh no nic, coś tam zrobiłam
Stary 2011-03-10, 14:27   #3341
certina4
Wtajemniczenie

magolina marsz do naukijutro egzamin, sam się nie zda

a ja jeszcze od rana nie zaczęłam nauki, musiałam pojechać ze swoim zwierzakiem do weta na podcięcie ząbków i lewatywę, bo mi się kochanie zatkało, no niestety nadal niewiele się odetkał, więc poleciałam po ananasa świeżego i brzuszka masowanie i podawanie leków, dostał też przeciwbólowy i teraz leży, odpoczywa, chyba chociaż wzdęcia zniknęły

no i musiałam zrobić leczo, narobilam się, ale przynajmniej będzie na dwa dni i jutro będę mogła się poświęcic tylko nauce kurde jak mi się nie chce

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 15:23   #3342
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
dziewczyneczko dla mnie 10.30 to już dośc późna pora do spania zazwyczaj przed 20 już jesteśmy w łóżku

a ostatnio już o 9 mnie muli i teraz mogłąbym sobie spać, a nie umiem i wstałam po 6

mnie też przeziębienie męczy i zamiast przechodzić to tylko ma większy katar
to wczesnie chodzicie spac dla mnie to 10 jest wczesnie chociaz jak wczesnie wstaje to wczesniej usypiam ...Zdrówka życzę mnie tez katar zaczal meczyc dzisiaj i głowa mnie boli ;/ a to weekend sie cieplkutki zbliza , a ja pewnie w domu bede siedziec...

magolina:certina:

martoolka:to super, ze puzzle dostalas a jakie dokladnie? z waszym zdjęciem?

sjoanna:dzisiaj tez mnie skręca i sobie o czekoladzie mysle ale nie zjem , juz raz tak wytrzymalam te 40 dni

Ja juz dalam Tz cos na dzien chłopaka , wiec nic mu nie daje
Stary 2011-03-10, 15:58   #3343
magolina
Wtajemniczenie

Uff skończyłam wstępną ankietę do badań i pytania do testu socjometrycznego, czyli mam z czym iśc na seminarium teraz męczę negocjacje choć i tak ze wszystkim się nie wyrobie kolosa mam teoretycznie prostego bo z fajną babką więc może sie uda bez zbytniej nauki.

Wiecie co?? całe 4 lata studiów przejmowalam się ocenami jak nie wiem, 4 to była niekiedy porażka, uczyłam sie po nocach, rzadko korzystałam ze ściąg bo jakoś nie umiałam ściągać, choć wiadomo że parę razy musiałam a teraz?? masakra, zmęczenie materiału chyba nie zależy mi już na ocenie, chce to ,,odwalić" i mieć spokój, skończyć tą szkołę w końcu
Stary 2011-03-10, 18:43   #3344
bezaczek7
Zakorzenienie

ja swojemu kupiłam dwa dni temu portfel i położyłam na biurku z kartką wyciętą w serce i buziakiem ze szminki
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:16   #3345
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
cześć, dlaczego pogoda się zmieniła??? a było tak pięknie od razu jakoś lepiej się wstawało, a ja w ogóle dzisiaj źle spałam i strasznie mnie kark boli
Uuu współczuje bólu karku. Przeszło już?

Cytat:
ooo to nie wiedziałam, dziękuje
Prosze bardzo Bądz polecam rennie,nawet jak dla mnie to lepsze niż mięta.

Cytat:
może i oryginalna nie jestem, ale kupiłam Mężowi winko różowe półsłodkie i piwko, czyli to co On uwielbia kosmetyki kupuje mu na co dzień jeśli czegoś zabraknie więc nie miałam zupełnie pomysłu co kupić
Miło vel fajnie

Cytat:
a ja jeszcze od rana nie zaczęłam nauki, musiałam pojechać ze swoim zwierzakiem do weta na podcięcie ząbków i lewatywę, bo mi się kochanie zatkało, no niestety nadal niewiele się odetkał, więc poleciałam po ananasa świeżego i brzuszka masowanie i podawanie leków, dostał też przeciwbólowy i teraz leży, odpoczywa, chyba chociaż wzdęcia zniknęły

no i musiałam zrobić leczo, narobilam się, ale przynajmniej będzie na dwa dni i jutro będę mogła się poświęcic tylko nauce kurde jak mi się nie chce
Biedny króliczek Mam nadzieje,że biedakowi pomogą owoce.
Leczo lubie i dawno nie jadłam.

Cytat:
Termin mam na początek września, ok. 3 czuję się bardzo dobrze, nie miałam żadnych mdłości, jedynie co to głowa mnie czasami boli przez to podwyższone ciśnienie, a tak to wszystko cacy muszę sie wybrac po spodnie ciążowe, bo powoli nie mieszczę się w zwykłe
To super,że dobrze się czujesz w ciąży.

Cytat:
oczywiście, ze pokażę ciociom brzucholek
Koniecznie

Cytat:
ja też nie lubię marcepanu
Witam więc w klubie antymarcepanów

Cytat:
bratowa wczoraj stwierdziła, że skoro sie tak super czuje i nie mam objawów to ja chyba jestem stworzona do rodzenia dzieci
Ma bratowa racje Mam znajomą,ma już dwójke dzieci.W oby dwóch ciążach świetnie sie czuła w dodatku powiedziała że ona by mogła rodzić non stop-co jakiś czas oczywiście

Cytat:
super, ze u Was dobrze i dobrze
Dzięki

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-03-10 o 19:17
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 20:14   #3346
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
acelinka, dziewczyneczka - zdrówka życzę
dziękuję
za prace na seminarium oby kolos był łatwy
ciesze się bardzo, że z mamą coraz lepiej

certi, Tobie też dziekuję jak kark, przeszło?
Leczo? muszę też zrobić

Ja z okazji dnia mężczyzny rzuciłam się na tż'ta

silvyetta, tak kupiłam spodnie brzuszek jak zrobie już fotke to wkleje na pewno

dziewczyneczko, tż wstaje o 5.30 więc kiedyś wyspać się musi, ja najczęściej też razem z nim wstaje jak mamy wolne to czasami posiedzimy dłużej, a tż to do 2-3 wtedy potrafi siedzieć

Karinio, czasami tak jest że ciąża bezproblemowa i lekki poród a czasami się kobity namęczą że hej. Taki urok bycia kobietą
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:27   #3347
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Uuu współczuje bólu karku. Przeszło już?

Prosze bardzo Bądz polecam rennie,nawet jak dla mnie to lepsze niż mięta.

Miło vel fajnie

Biedny króliczek Mam nadzieje,że biedakowi pomogą owoce.
Leczo lubie i dawno nie jadłam.

To super,że dobrze się czujesz w ciąży.

Koniecznie

Witam więc w klubie antymarcepanów

Ma bratowa racje Mam znajomą,ma już dwójke dzieci.W oby dwóch ciążach świetnie sie czuła w dodatku powiedziała że ona by mogła rodzić non stop-co jakiś czas oczywiście

Dzięki
dziękuję króliczek niestety jeszcze zatkany, sok z ananasa nie pomógł, nie wiem co jeszcze mogę zrobić, żeby mu pomóc nie wiem jak dzisiaj będę spała, bo zawsze się denerwuję jak mu coś jest, no i w ogóle to już od kilku dni ma ten zator, co dwa dni jest lepiej, ale to wszystko przez to piekielne linienie przez cały dzień chodzę koło niego i na niczym się skupic nie mogę

a co do przejedzenia, to już dzisiaj sobie odpuściłam, w ogóle przez tego weta nie jadłam śniadania do 13, tzn. jakoś jak sie czymś przejmuję to często nie jem, albo zapominam o jedzeniu za to na wieczór dopada mnie wielki głód

Cytat:

certi, Tobie też dziekuję jak kark, przeszło?
Leczo? muszę też zrobić

leczo wyszło pyszne chyba najlepsze jakie kiedykolwiek zrobiłam, wprawdzie sporo sie przy nim napracowałam, ale warto było i małżonek chwalił

dziękuję z karkiem dziewczynki niestety nie lepiej, nie wiem, może mnie jakiś skurcz w nocy złapał czy co, trochę próbowałam sobie sama masować, trochę Tż niby mnie pomasował, ale on tego nie lubi, więc jakoś specjalnego masażu nie było. Mam nadzieję, że tej nocy jakoś lepiej się ułożę

acelinko to też fajny prezencik mój mąż najbardziej takie lubi

a kiedy Twoje wyniki z filozofii?

magolinka powodzenia jutro na kolokwium, to chyba masz rację zmęczenie, studia w końcu trochę trwają, a egzaminów jest mnóstwo, ja niestety już mam taki charakter, że nie łatwo odpuszczam i nawet na jakieś takie pierdoły - egzaminy się uczyłam kiedy wszyscy ściągali i szkoda, że jakoś nie potraktowałam tych studiów luźniej, może miałabym teraz mniej poważne podejście do życia...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-10, 20:39   #3348
acelinka
Zakorzenienie

certi, filozofia zdana ... na 3 a napisałam wszystko no nic, ważne że nie muszę się już męczyć z tym i mam semestr z głowy. Pozostaje mi tylko mieć nadzieje że w tym semestrze będe miała bardziej sprawiedliwe oceny

widzę że Ty z króliczkiem to jak z dzieckiem ale nie dziwię się, że sie martwisz. Mam nadzieję ze w końcu mu się polepszy
Stary 2011-03-10, 20:43   #3349
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczynki ma prośbę mogłybyście zagłosować na zespól mojego kolegi a jednocześnie męża mojej przyjaciółki? http://www.cocacola.pl/cokelivefresh...cArtistID=4381 to ten co śpiewa trzeba się zarejestrować, wejść na ich profil (freshandfanki), kliknąć glosuj, poproszą o nr telefonu i przyjdzie sms z kodem który trzeba wpisać. Chciałabym żeby im się udało soc osiągnąć. Z góry dziekuję
Aha oczywiście wszystko jest za darmo

acelinko super prezent dla tż i dzięki za kciukasy

certi dzięki

Poczytam jeszcze trochę i idę spać

acelinko przegięcie z tą filozofią..

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2011-03-10 o 20:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 21:05   #3350
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć

Podziwiam te, które nie jedzą w poście słodyczy
Ja bardzo bym tak chciała ale chyba jestem uzależniona
Wczoraj aż mnie skręcało
Poza tym ja jak dziecko - jak mam coś słodkiego to od razu jestem szczęśliwa

Dla mnie godzin 10 na pójście spać to jakiś kosmos A 8 to już w ogóle
Ja chodzę zwykle koło 1. Chcę się przestawić na trochę wcześniejszą porę ale mi nie wychodzi

Dostałam dzisiaj podwiązkę z tego konkursu, który Wam podsyłałam A wczoraj wygrałam bilety do kina
Stary 2011-03-10, 21:17   #3351
certina4
Wtajemniczenie

acelinko masakra z tym egzaminem, nie martw się nie wszyscy wykładowcy są tacy beznadziejniważne że zdane i egzamin do przodu

a odnośnie królika to masz rację, jak z dzieckiem, nic CI nie powie co go boli, ale jest strasznie kochany, chociaż od tych leków to już na mnie fuka z oddali jest ze mną już prawie 5 lat seniorek mój kochany

mmmmmm ja mam ze słodyczami tak samo, mąż się ze mnie śmieje że jak widzę batonika to się mimowolnie do niego uśmiecham
ja też wygrałam tą podwiązkę dziękuję za link, wczoraj przyszła z katalogiem, bardzo ładną bieliznę tam mają

idę spać chyba bo TŻ już słodko drzemie na łóżku, a ja jeszcze tu z Wami, zajrzę jeszcze do mojego maleństwa, dobrej nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-10, 21:18   #3352
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:

Karinio, czasami tak jest że ciąża bezproblemowa i lekki poród a czasami się kobity namęczą że hej. Taki urok bycia kobietą
Ad 1. prawidłowo taka wypuszczona jeste ś
Żartuje oczywiście

Ad.2 Noo to fakt,a także jesteś właśnie tą szczęściarą,która dobrze przechodzi ciąże. Noi życze,lekkiego,szybkiego porodu

Cytat:
dziękuję króliczek niestety jeszcze zatkany, sok z ananasa nie pomógł, nie wiem co jeszcze mogę zrobić, żeby mu pomóc nie wiem jak dzisiaj będę spała, bo zawsze się denerwuję jak mu coś jest, no i w ogóle to już od kilku dni ma ten zator, co dwa dni jest lepiej, ale to wszystko przez to piekielne linienie przez cały dzień chodzę koło niego i na niczym się skupic nie mogę

a co do przejedzenia, to już dzisiaj sobie odpuściłam, w ogóle przez tego weta nie jadłam śniadania do 13, tzn. jakoś jak sie czymś przejmuję to często nie jem, albo zapominam o jedzeniu za to na wieczór dopada mnie wielki głód

leczo wyszło pyszne chyba najlepsze jakie kiedykolwiek zrobiłam, wprawdzie sporo sie przy nim napracowałam, ale warto było i małżonek chwalił

dziękuję z karkiem dziewczynki niestety nie lepiej, nie wiem, może mnie jakiś skurcz w nocy złapał czy co, trochę próbowałam sobie sama masować, trochę Tż niby mnie pomasował, ale on tego nie lubi, więc jakoś specjalnego masażu nie było. Mam nadzieję, że tej nocy jakoś lepiej się ułożę
Ad 1. Biedactwo Oby mu szybko przeszło,bo ja na króliczkach się nie znam.

Ad.2 Też tak miewam,że w chwilach nerwowo-stresowych,że nic nie moge przełknąć.

ad.3 No to za leczo.Wkońcu przez żołądek do serca

a2.4 Być może tak jak piszesz,krzywo spałaś i stąd ten ból.No,ale jak to tż nie lubie masować swoją żone.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 00:18   #3353
bezaczek7
Zakorzenienie

oj oj, ta wizażanka to jednak oszustka chyba już kilka osób pisało w jej profilu, że wysłały paczkę, a od niej nie dostały zaczynają się negatywy, a tamta na wizaż nie zagląda. ja chociaż tyle, że dostałam cokolwiek

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 05:49   #3354
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Mój storczyk slubny też jakiś taki uschnięty Już nie wiem co robić

Super prezent Martoolka Brawo dla TZta

Cytat:

ja nie używam żadnych odżywek, po prostu rzadko je podlewam, jakoś raz na 2-3 tygodnie ( nalewam wtedy im wody po brzegi i stoją 2-3 h w wodzie, a potem je wyjmuję, często stymuluję je w zimie otwierając okno, albo po prostu rozszczelniając. A macie przeźroczyste doniczki gdzie widać wszystkie korzenie? może coś się dzieje w środku? mieliśmy kiedyś naszego pierwszego storczyka, który był w normalnej doniczce i bardzo długo nie kwitł, więc postanowiłam go przesadzić i co zobaczyłam- że kwiatuszek miał zgiłe całe podłoże i pędy, poucinałam, zostały tylko 2 czy 3 korzenie i długo nie mógł dojśc do siebie, ale teraz przepięknie kwitnie i to cały czas
Certi, jak kark?
Króliczkowi już lepiej?

Widzę, że masz do tego rękę ... ja już nie wiem co robić z tym moim ... Jak te korzenie mają wyglądac? Zielone czy biale?

Cytat:
oj oj, ta wizażanka to jednak oszustka chyba już kilka osób pisało w jej profilu, że wysłały paczkę, a od niej nie dostały zaczynają się negatywy, a tamta na wizaż nie zagląda. ja chociaż tyle, że dostałam cokolwiek

dobranocek
Przykro mi Bezaczku

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Przepraszam, że nie odpowiedziała wszystkim ,ale nie mam czasu, bo zaraz wyjeżdżam do szkoły, a jeszcze muszę skończyć pakowanie, bo wczoraj do ciemnej nocy robiłam pracę domową (termin wysłania właśnie do wczoraj ) ...
Jeszcze się okazało, że nie ma tego pociągu, którym jechałam ostatnio i nie wiem czy się nie spóźnie ... Z noclegiem też był problem

I jeszcze do tego mam zaczątki zapalenia pęcherza

Rewelacyjny weekend przede mną

Dziewczyny, Asiulek się odzywała? Ciekawe, co tam u niej.. Mam nadzieję, że wszystko w porządku ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 05:54   #3355
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dzień dobry

dzisiaj pierwsza edit: druga

agawo powodzenia w szkole i żeby weekend szybciutko się skończył. Obowiązkowo weź jakieś tabletki na pęcherz i nie przezięb się bardziej wiem to z własnego doświadczenia ze jest to bardzo nie przyjemna dolegliwość

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2011-03-11 o 05:59
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 06:01   #3356
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

wstałam dzisiaj o 6 i już od rana asystuje przy zwierzątku, niestety przez noc nic się nie zmieniło, dostał już dwie strzykawki do pysia pasty odkłaczającej i czekamy...

bezaczku współczuję, zawsze trafi się jakaś osoba nie w porządku

agawoo współczuję zapalenia pęcherza, mam nadzieję że szybciutko Ci przejdzie, ale pewnie bez leków się nie obejdzie

asiulka
nie było, nie wiemy co u niej

cześć ultra

Karionio, a no niestety nie przepada za masowaniem, a ja mam ten problem, że masaże uwielbiam

dzisiaj mam motywację, muszę się dużo nauczyć, więc jeśli będę siedziała na wizażu to proszę wyrzućcie mnie

znowu szaro buro

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-11, 06:49   #3357
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Oj dziewczynki ból mam dzisiaj straszny jak muszę jechać do tej szkoły jeszcze kończę 20.30 no nic jakoś się przetrwa mam nadzieję.

agawoo mam nadzieję że z tym pęcherzem tak źle nie będzie, powodzenia w szkole i miłego weekendu

certi szkoda tego Twojego króliczka, oby mu się polepszyło dobrze że masz motywację do nauki, zatem powodzenia i obyś się duuużo nauczyła

bezaczku zawsze się jakieś oszusty trafią i tak jak piszesz dobrze że Tobie chociaż coś przysłała bo inni to nic nie dostali

mmmmmm ja też bym nie mogła nie jeść słodyczy i tak już poszłam sama ze sobą na ugodę że jem je tylko w weekendy no ale przyznam się że czasami na tyg też cosik chapsnę

Miłego dzionka zajrzę jutro

Aha dziewczynki zagłosujecie??? plissssssss
Stary 2011-03-11, 07:29   #3358
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ad 1. prawidłowo taka wypuszczona jeste ś
Żartuje oczywiście

Ad.2 Noo to fakt,a także jesteś właśnie tą szczęściarą,która dobrze przechodzi ciąże. Noi życze,lekkiego,szybkiego porodu
a no jestem w końcu już był czwartek a my od niedzieli nic teraz jakoś nie po drodze nam przytulanki tak częste jak kiedyś, bo albo tż zmęczony po pracy, albo mnie spanie szybko łamie najczęściej to w weekend coś czarujemy i wtedy nie powiem, bo staramy się "nadrobić"

Co do ciąży to prawda, mam nadzieje, że poród będzie tak samo lekki <marzenia ściętej głowy >

Cytat:
acelinko masakra z tym egzaminem, nie martw się nie wszyscy wykładowcy są tacy beznadziejniważne że zdane i egzamin do przodu

a odnośnie królika to masz rację, jak z dzieckiem, nic CI nie powie co go boli, ale jest strasznie kochany, chociaż od tych leków to już na mnie fuka z oddali jest ze mną już prawie 5 lat seniorek mój kochany

mmmmmm ja mam ze słodyczami tak samo, mąż się ze mnie śmieje że jak widzę batonika to się mimowolnie do niego uśmiecham
ja też wygrałam tą podwiązkę dziękuję za link, wczoraj przyszła z katalogiem, bardzo ładną bieliznę tam mają

idę spać chyba bo TŻ już słodko drzemie na łóżku, a ja jeszcze tu z Wami, zajrzę jeszcze do mojego maleństwa, dobrej nocy
ja już nt. tego wykładowcy się nie wypowiadam, mam tylko nadzieję że nie będe już miała z nim zajęć i tyle

mam nadzieję że te lekarstwa w końcu króliczkowi pomogą

ja na widok czekolady też mam ogromnego banana na buzi

Cytat:

dobranocek
Co za babsztyl, brak słów

agawoo, dbaj o siebie w ten weekend żebys bardziej pęcherza nie przeziębiła asiulek się nie odzywała narazie, mam nadzieje że niedługo wpadnie do nas z jakimiś wieściami dobrymi

a u mnie delikatnie słoneczko spogląda zza chmurek
Stary 2011-03-11, 07:58   #3359
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

agawoo współczuję zapalenia pęcherza, mam nadzieję że szybciutko Ci przejdzie, ale pewnie bez leków się nie obejdzie
Cytat:
agawoo mam nadzieję że z tym pęcherzem tak źle nie będzie, powodzenia w szkole i miłego weekendu
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

agawo powodzenia w szkole i żeby weekend szybciutko się skończył. Obowiązkowo weź jakieś tabletki na pęcherz i nie przezięb się bardziej wiem to z własnego doświadczenia ze jest to bardzo nie przyjemna dolegliwość
Dzięki, dziewczynki
Już wzięłam Urosept, mam nadzieję, że pomoże Już jest lepiej niż wczoraj ... W ogóle biorę ze sobą całą aptekę - bo jeszcze leki na ten kręgosłup, w razie gdyby mnie tam coś złapało

Buziaki
Miłego weekendu Wam życzę

Certi, trzymam kciuki za króliczka, żeby mu się szybciutko poprawiło

Magolina, dasz radę, ja też dziś do późnego wieczora w szkole
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:59   #3360
silvyetta
Raczkowanie

Dzien dobry Kobietki
Zycze Wam milego wekendu bo nie wiem czy dam rade tu wpasc,jak zwykle pracuje
magolina,agawoo powodzenia w szkole
certi 3mam kciuki za kroliczka
buziaki dla Wszystkich
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości