Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 20:39   #3331
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
To ja trzymam za Ciebie kciuki, aby było tak jak chcesz, tylko zdradzę Ci, że kasa wcale nie rozwiązuje problemów, bo można mieć depresję siedząc w willi za miliony w szlafroczku od Diora, z Birkin na stoliku i maybachem na podjeździe
Dziękuję Tak, wiem- najważniejsza jest zmiana własnego myślenia i nastawienia.

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Ja kiedyś, jak byłam nastolatką też byłam zakompleksiona z każdego możliwego powodu. Krótkich szortów nie, bo gruba, bo cellulit. Ale pewnego pięknego dnia przestałam się tym przejmować i od razu zaczęłam być zauważana przez płeć przeciwną, a wręcz mieć duże powodzenie. Uśmiech i radość z tym kim jesteśmy to najlepszy magnes na wszystko. A jak ktoś mierzy drugą stronę miarą rozstępów to cóż..czy warto się przejmować?
Ale ja nie mierzę drugiej strony miarą rozstępów... Nie rozumiem

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Powoli przygotowuję swoją szafę na wczesną jesień i doszłam do wniosku, że przydałby mi się nowe balerinki.

Od kilki dni chodzą za mną baleriny marki Hunter, ale sama nie wiem co mam o nich myśleć, z jednej strony mam wątpliwości co do tego rzucającego się w oczy loga, a z drugiej strony coś mnie do nich przyciąga Dziewczyny, pomocy
Nie podobają mi się

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
Doradźcie, którą sukienkę brać? Nie mogę się zdecydować
Obie piękne! Bardziej jednak podoba mi się druga

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
kupiłam sobie sukienkę na wesele, miało być coś prostego w stylu la manii, kupiłam to co widać na zdjęciu. TŻ-towi się nie podoba... Powiedzcie, szukać czegoś innego?

nie patrzcie na moje grube nogi, to efekt mojej miłości do słodyczy
Tak, jak dziewczyny pisały- poszukaj czegoś, co podkreśli Twoją figurę I też nie widzę żadnych grubych nóg!

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość

Mam dylemat i potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie ocenił czy te buty pasują do sukienki?
Według mnie nie. Doczytałam, że kupiłaś już inne buty

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Poza tym, pewnie te pytanie pojawiało się tu setki razy, ale odswieze... Jak walczycie z cellulitem, co polecacie, bo chciałabym zacząć intensywna walkę, a gdy przychodzi co do czego, to nie wiem za co się brać, planuje masaże codziennie wraz z oliwka i walkiem, wsmarowywanie serum po kąpieli, masaze gabka Syrena, peeling, no i sport...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Staram się ćwiczyć codziennie, odżywiać zdrowo i pić dużo wody niegazowanej, robić masaże szorstką rękawicą, peelingować ciało. Dodatkowo widzę już efekty preparatu, który niedawno kupiłam, a użyłam dwa razy Dzisiaj planuję zastosować go po raz trzeci wraz z owinięciem folią spożywczą tak, jak podaje instrukcja.

Co do wyzwania przysiadowego- dla mnie najtrudniejsze jest zrobienie pierwszych 50 przysiadów. Potem już z górki A robię wszystkie od razu, bez przerw. Dziś czeka mnie 220 Zrobiłam całość, a teraz ustalam, jak chcę. Najczęściej zwiększam kolejnego dnia o 50. Czuję i widzę efekty.

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ta czerwona jest rzeczywiście piękna, ale nie będzie za gruba (w sensie materiał) na wesele?
Materiał faktycznie jest gruby. Nie pomyślałam... Zależy, jaka będzie pogoda.

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Moje wakacje w Zakopanem wczoraj dobiegły końca wyjazd bardzo udany, pogoda dopisała, szkoda, że tak szybko zleciało.

lleenka - moim zdaniem sukienka jest ok do tego czarne czółenka, kopertówka, fajne dodatki i będzie super dobrze Cię rozumiem bo ja tez nie lubię kupować sukienek na takie okazje - i tak później ich nie noszę.

Jakie fajne dodatki masz na myśli? Z uwagi na jej wzór zdecydowałabym się na czarne dodatki.

Zrobię zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Myślę, że niepotrzebnie Wrócicie z wesela wymęczeni, szybki prysznic i padniecie że i tak będzie Ci wszystko jedno czy ktoś śpi za ścianą Tak mi sie wydaje.Jeśli wiesz, że będziesz się dobrze bawić w jego towarzystwie to go zaproś. Będziesz miała już z głowy problem z osobą towarzyszącą. Przypominij proszę, kiedy jest to wesele?

Trampy kupiłam w auchanie
Masz rację Wesele mam za tydzień.

Zerknę do auchana. Chciałam dokupić do moich białych długich Conversów jakieś krótkie kolorowe, ale zniżki na nie nie powalają, więc może kupię takie zwykłe

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Czytając to co piszesz, dokładnie widzę w tym swoje odbicie, co nieco mamy wspólnego . Ja zawsze szukałam potwierdzenia swojej wartości w otoczeniu, a jak można się domyślić rzadko kiedy można je tam znaleźć, co też powodowało, że faktycznie czułam się gorsza. Chociaż u mnie w dużej mierze było to spowodowane tym, że od jakiegoś czasu moje życie nie układa się tak jakbym tego chciała. Podziwiam za to osoby, które mimo wielu wad potrafią naprawdę dostrzegać tylko zalety i emanują niesamowitą pewnością siebie, której mnie akurat niestety brakuje..

A co do wesela, ja bym nie przywiązywała do tego aż tak dużej wagi, skoro to tylko Twój kolega ważne żebyś się dobrze czuła się w jego towarzystwie i bawiła .
Też widzę dużo dużo wspólnego

naciulatko Udanego wyjazdu! Baw się dobrze Też zazdroszczę tych 2 tygodni!

Po dzisiejszych pedicure wróciłam z czarnymi paznokciami i zdecydowanie lepszym nastrojem

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-08-10 o 20:40
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:11   #3332
emely
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Staram się ćwiczyć codziennie, odżywiać zdrowo i pić dużo wody niegazowanej, robić masaże szorstką rękawicą, peelingować ciało. Dodatkowo widzę już efekty preparatu, który niedawno kupiłam, a użyłam dwa razy Dzisiaj planuję zastosować go po raz trzeci wraz z owinięciem folią spożywczą tak, jak podaje instrukcja.

Co do wyzwania przysiadowego- dla mnie najtrudniejsze jest zrobienie pierwszych 50 przysiadów. Potem już z górki A robię wszystkie od razu, bez przerw. Dziś czeka mnie 220 Zrobiłam całość, a teraz ustalam, jak chcę. Najczęściej zwiększam kolejnego dnia o 50. Czuję i widzę efekty.

lleenka, kobietko podziwiam Cię ! ja nie wiem, czy kiedykolwiek dotrwam do tej liczby, dziewczyny pisały, że już po 130 widać efekty, więc Twoja pupa to już jest chyba idealna . Zdradź proszę, co to za preparat .
Stary 2013-08-10, 22:37   #3333
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Moje wakacje w Zakopanem wczoraj dobiegły końca wyjazd bardzo udany, pogoda dopisała, szkoda, że tak szybko zleciało.

lleenka - moim zdaniem sukienka jest ok do tego czarne czółenka, kopertówka, fajne dodatki i będzie super dobrze Cię rozumiem bo ja tez nie lubię kupować sukienek na takie okazje - i tak później ich nie noszę.
Tez wczoraj wrocilam z Zakopca

Chcialabym sie wypowiedziec nt. sukienek, a nie moge, bo nie wyswietlaja mi sie zdjecia na watku Zarowym odpalam przez Opere, a tu ...
Dla mnie wzor pantery nie jest zbyt elegancki i o ile nie mam mu nic przeciwko na innej imprezce czy na co dzien, to sama bym nie zalozyla sukienki w ten wzor. Ale to ja, a Tobie radze zalozyc taka sukienke, w ktorej bedziesz czula sie swobodnie i ktora podkresli atuty Twojej sylwetki

O sukience mialo byc do llenki, ale srednio mi idzie cytowanie z aplikacji...

Edytowane przez pati_pz
Czas edycji: 2013-08-10 o 22:40
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 04:53   #3334
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Dziękuję Tak, wiem- najważniejsza jest zmiana własnego myślenia i nastawienia.

Ale ja nie mierzę drugiej strony miarą rozstępów... Nie rozumiem

Nie podobają mi się

Obie piękne! Bardziej jednak podoba mi się druga

Tak, jak dziewczyny pisały- poszukaj czegoś, co podkreśli Twoją figurę I też nie widzę żadnych grubych nóg!

Według mnie nie. Doczytałam, że kupiłaś już inne buty

Materiał faktycznie jest gruby. Nie pomyślałam... Zależy, jaka będzie pogoda.

Jakie fajne dodatki masz na myśli? Z uwagi na jej wzór zdecydowałabym się na czarne dodatki.

Zrobię zdjęcia

Masz rację Wesele mam za tydzień.

Zerknę do auchana. Chciałam dokupić do moich białych długich Conversów jakieś krótkie kolorowe, ale zniżki na nie nie powalają, więc może kupię takie zwykłe

Też widzę dużo dużo wspólnego

naciulatko Udanego wyjazdu! Baw się dobrze Też zazdroszczę tych 2 tygodni!

Po dzisiejszych pedicure wróciłam z czarnymi paznokciami i zdecydowanie lepszym nastrojem
A co za preparat kupiłas?

Stary 2013-08-11, 08:08   #3335
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Tez chetnie sie dowiem, bo nie pamietam kiedy byla o tym mowa

carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:23   #3336
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pozdrawiam Was z Bulgarii <3 strasznie goraco!

U nas też gorąco ! Udanego wyjazdu!

Cytat:
lleenka, kobietko podziwiam Cię ! ja nie wiem, czy kiedykolwiek dotrwam do tej liczby, dziewczyny pisały, że już po 130 widać efekty, więc Twoja pupa to już jest chyba idealna . Zdradź proszę, co to za preparat .
Ja bym 50 nie dała rady zrobić
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:24   #3337
201606210931
Konto usunięte

Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

dziewczyny wy na takie wypasione wakacje jeździcie, a ja nad polskie morze z all inclusive: zimno, wieje, pada Pierwszy tydzień urlopu był piękny pod względem pogody, a teraz jak mam jechać to będzie chłodno. No ale coś za coś, wakacje marne, za to spełniłam swoje marzenie - samochód.

Myślicie, że ta będzie lepsza na wesele? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1295756.html

Edytowane przez 201606210931
Czas edycji: 2013-08-11 o 09:26
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:33   #3338
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
dziewczyny wy na takie wypasione wakacje jeździcie, a ja nad polskie morze z all inclusive: zimno, wieje, pada Pierwszy tydzień urlopu był piękny pod względem pogody, a teraz jak mam jechać to będzie chłodno. No ale coś za coś, wakacje marne, za to spełniłam swoje marzenie - samochód.

Myślicie, że ta będzie lepsza na wesele? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1295756.html
Gratuluje auta i popieram ja tez bym wybrala samochod a nie wypasione wakacje zreszta mnie w ogole takie wyjazdy srednio kreca, wiec nie mam tego problemu

Sukienka piekna i naprawde ladnie wyglada (egg wrzucala w niej foty na zarowym watku, w poprzedniej czesci chyba), tylko obawialabym sie, ze nie bede jedyna w takiej kreacji jak to bywa w ciuchami z sieciowek...
Stary 2013-08-11, 10:10   #3339
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, pozdrawiam Was z Bulgarii <3 strasznie goraco!

Udanego wypoczynku

Cytat:
Zakopane Chcieliśmy skoczyć w tym roku tam na kilka dni, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Kraków Zakopane może wypali w przyszłym roku

Cytat:

Polskie morze też jest fajne Tylko gdyby jeszcze pogoda była zagwarantowana Ale takiej rybki, jak nad polskim morzem to nigdzie nie ma

Co do sukienki, to sama o niej myślałam przed weselem Moim zdaniem pasuje Jest śliczna
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:14   #3340
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję auta

Sukienka jest śliczna i na pewno będzie pasować na wesele..
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:23   #3341
justytynka
Zadomowienie

Hipokryzja gratuluję autka czerwona sukienka z Zary przepiękna ale wydaje mi się że może być ich kilka na weselu. Aczkolwiek mnie to nie przeszkadza jak jakaś inna kobieta jest ubrana w to co ja lub gdy moja koleżanka kupi ciuch inspirowana moimi zakupami . Robimy sobie razem zdjęcia i świetnie się bawimy

Wreszcie zrobiłam sobie listę rzeczy do kupienia i proszę Was o potwierdzenie czy dobrze wyczytałam: olejek arganowy musi być marokański dodawać go można do kremu na noc i pod oczy? najlepszy kupię w organique i gdzie jeszcze? Najważniejsze ile kosztuje mała buteleczka?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-11, 10:31   #3342
Forget_me
Zakorzenienie

Hipokryzja, ja również gratuluję zakupu samochodu
Też mnie taki zakup czeka w przyszłym roku I coraz bardziej zaczynają mnie kusić Mini Coopery
Stary 2013-08-11, 10:39   #3343
201606210931
Konto usunięte

Mam nadzieję, że jednak podobnej nie będzie

Macie już swoje must-have na jesień ? Muszę w końcu doprowadzić do ładu swoją szafę, bo nic do siebie nie pasuje w tym momencie. Klika par butów do sprzedania, parę ciuchów, powystawiałam ale jakoś zainteresowania nie ma, pomimo, że buty np. są nowe, nie używane. Czaję się na jakąś super-trwałą , klasyczną torebkę, może Modena Sabriny Pilewicz? Tylko nie wiem jaki kolor będzie najbardziej uniwersalny.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Hipokryzja, ja również gratuluję zakupu samochodu
Też mnie taki zakup czeka w przyszłym roku I coraz bardziej zaczynają mnie kusić Mini Coopery
Masz już jakiś na oku, czy rozglądasz się jeszcze nad marką?
Ja uwielbiam duże samochody Najchętniej kupiłabym SUVa, ale to już nie ten przedział cenowy dla mnie.
Stary 2013-08-11, 10:47   #3344
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Macie już swoje must-have na jesień ? Muszę w końcu doprowadzić do ładu swoją szafę, bo nic do siebie nie pasuje w tym momencie. Klika par butów do sprzedania, parę ciuchów, powystawiałam ale jakoś zainteresowania nie ma, pomimo, że buty np. są nowe, nie używane. Czaję się na jakąś super-trwałą , klasyczną torebkę, może Modena Sabriny Pilewicz? Tylko nie wiem jaki kolor będzie najbardziej uniwersalny.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Masz już jakiś na oku, czy rozglądasz się jeszcze nad marką?
Ja uwielbiam duże samochody Najchętniej kupiłabym SUVa, ale to już nie ten przedział cenowy dla mnie.
Powoli już zapełniam listę rzeczy jesienno-zimowych Jak na razie wpadł na nią szary szlafrokowy płaszcz ze Zary Myślę też o jakiejś ramonesce i garniturze w stonowanym kolorze Do tego jakieś czarne buty na obcasie. Z takich typowo na zimę, to kozaki. W zeszłym roku wprawdzie kupowałam czarne, ale myślę o kolejnych Jeśli cosik ciekawego wypatrzę, to na pewno zakupię

Jeśli chodzi o markę, to zapewne będzie to VW Początkowo myślałam o New Beatle'u, od niedawna jednak coraz bardziej głowę zaprząta mi Mini Cooper (choć to nie VW ) Wczoraj dopisałam kolejny do listy, a mianowicie Polo, ale obowiązkowo białe Jak na razie patrzę tylko na wygląd, jednak im bliżej zakupu, tym bardziej będę zwracać uwagę na to, jaki dany samochód jest itd.
A Ty jaki kupiłaś?
Stary 2013-08-11, 10:49   #3345
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Gratuluję auta

Sukienka jest śliczna i na pewno będzie pasować na wesele..
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Hipokryzja gratuluję autka czerwona sukienka z Zary przepiękna ale wydaje mi się że może być ich kilka na weselu. Aczkolwiek mnie to nie przeszkadza jak jakaś inna kobieta jest ubrana w to co ja lub gdy moja koleżanka kupi ciuch inspirowana moimi zakupami . Robimy sobie razem zdjęcia i świetnie się bawimy

Wreszcie zrobiłam sobie listę rzeczy do kupienia i proszę Was o potwierdzenie czy dobrze wyczytałam: olejek arganowy musi być marokański dodawać go można do kremu na noc i pod oczy? najlepszy kupię w organique i gdzie jeszcze? Najważniejsze ile kosztuje mała buteleczka?
Musi mieć też certyfikat eco cert, ja polecam stosować na noc, na wilgotną skórę wtedy lepiej się wchłania i jest wydajniejszy . Z orqanique nie miałam, zawsze kupuję w Mydlarni u Franciszka, 50ml za 50zł, 100ml -79 zł.
Stary 2013-08-11, 10:51   #3346
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznaj się co kupiłaś Ja mimo bezgranicznej miłości do aut ze sportowym zacięciem mam teraz jakąś fazę na duże samochody i najchętniej zamieniłabym swoje na jakąś X5, X3 albo Q3
Stary 2013-08-11, 11:17   #3347
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

ja też gratuluję
sama nie wiem kiedy bym odłożyła na auto, gdybym nie dostała. marzenia trzeba spełniać
ja wczoraj miałam piękną pogodę, dziś już jest zachmurzenie, a od jutra znowu ma być upał

Forget me, z tego co wiem to rybka nad morzem jest mrożona,taka sama jak w górach tylko, że droższa
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:28   #3348
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
ja też gratuluję
sama nie wiem kiedy bym odłożyła na auto, gdybym nie dostała. marzenia trzeba spełniać
ja wczoraj miałam piękną pogodę, dziś już jest zachmurzenie, a od jutra znowu ma być upał

Forget me, z tego co wiem to rybka nad morzem jest mrożona,taka sama jak w górach tylko, że droższa
oooo, a ja się łudziłam, że zjem świeżą rybę nad morzem, ale w takim razie chyba sobie daruję. Następne moje marzenie do spełnienia to wakacje w Hiszpanii

Cytat:
Powoli już zapełniam listę rzeczy jesienno-zimowych Jak na razie wpadł na nią szary szlafrokowy płaszcz ze Zary Myślę też o jakiejś ramonesce i garniturze w stonowanym kolorze Do tego jakieś czarne buty na obcasie. Z takich typowo na zimę, to kozaki. W zeszłym roku wprawdzie kupowałam czarne, ale myślę o kolejnych Jeśli cosik ciekawego wypatrzę, to na pewno zakupię

Jeśli chodzi o markę, to zapewne będzie to VW Początkowo myślałam o New Beatle'u, od niedawna jednak coraz bardziej głowę zaprząta mi Mini Cooper (choć to nie VW ) Wczoraj dopisałam kolejny do listy, a mianowicie Polo, ale obowiązkowo białe Jak na razie patrzę tylko na wygląd, jednak im bliżej zakupu, tym bardziej będę zwracać uwagę na to, jaki dany samochód jest itd.
A Ty jaki kupiłaś?
Jak coś ciekawego wypatrzysz, to się pochwal A z tym wyglądem, to chyba kobiety już tak mają, nie ukrywam, że jak coś kupuję to też na pierwszym miejscu patrzę na wygląd...
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Przyznaj się co kupiłaś Ja mimo bezgranicznej miłości do aut ze sportowym zacięciem mam teraz jakąś fazę na duże samochody i najchętniej zamieniłabym swoje na jakąś X5, X3 albo Q3
kupiłam volvo v40, muszę przyznać, że dobrze się prowadzi
Stary 2013-08-11, 11:52   #3349
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Flądra i śledź są nad naszym morzem świeże Reszta rzeczywiście jest mrożona, jednak nie wiem dlaczego, ale rybka nad morzem zawsze smakuje tak jakoś inaczej

Cytat:
Jak coś ciekawego wypatrzysz, to się pochwal A z tym wyglądem, to chyba kobiety już tak mają, nie ukrywam, że jak coś kupuję to też na pierwszym miejscu patrzę na wygląd...

kupiłam volvo v40, muszę przyznać, że dobrze się prowadzi
Na pewno się pochwalę Jak na razie dzielnie odkładam pieniądze Masz rację, kobiety patrzą raczej na samochód od strony wizualnej, faceci od strony bardziej technicznej, czyli spalanie, koszty ewentualnych napraw i części itd. Mój małżon jest wielkim fanem motoryzacji, także ja mówię co bym chciała, on patrzy na to od strony technicznej Choć ja już i tak zwracam uwagę na więcej rzeczy niż podczas zakupu pierwszego samochodu

Piękne autko kupiłaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-11, 12:10   #3350
Maqua
Zakorzenienie

Dziewczyny, wreszcie mam chwilę wytchnienia, przeprowadzka zajęła mi cały poprzedni weekend, a wczoraj spędziłam cały dzień w Ikei i urządzam mieszkanko. Jest naprawdę malutkie i staram się wykorzystać jego potencjał, szukam inspiracji małych przestrzeni
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:01   #3351
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Haha dzięki ale mojej pupie do idealnej wciąż daleko, ale walczę walczę Spokojnie dasz radę! Pamiętam, że po zrobieniu pierwszych 50 przysiadów kilka miesięcy temu przez kilka dni miałam straszne zakwasy na udach Czułam je szczególnie, gdy musiałam schodzić i wchodzić po schodach. A teraz? 50 to zdecydowanie za mało dla mnie

Stosuję ten preparat: http://www.shea.pl/253,cellulit-stop!-extra!.html Pisałam jakiś czas temu tutaj, że go kupiłam, bo zaliczony jest do bestsellerów i za każdym razem w sklepie słyszałam same achy i ochy o nim. Wczoraj po zrobieniu 220 przysiadów nałożyłam go po raz trzeci i tym razem owinęłam się folią. Przez te kilkadziesiąt minut czułam bardziej intensywne uczucie ciepła. Tylko uprzedzam, że nakładanie go może być problematyczne. Za pierwszym razem zrobiłam to zgodnie z instrukcją i nakładałam zewnętrzną stroną metalowej łyżki, ale upaćkałam się sama strasznie i całą łazienkę też Za drugim razem nałożyłam go już ręką i zdecydowanie szło mi sprawniej. Należy pamiętać o dokładnym wymieszaniu go przed zastosowaniem przez około 1 minutę. Po otwarciu widzimy czarną maź o zapachu przypominającym mi przyprawę do piernika i samo domowe ciasto przed pieczeniem Po zmyciu go chłodną wodą widzę lekkie zaczerwienie. Nakładam rossmanowską oliwkę i idę spać

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Tez wczoraj wrocilam z Zakopca

Chcialabym sie wypowiedziec nt. sukienek, a nie moge, bo nie wyswietlaja mi sie zdjecia na watku Zarowym odpalam przez Opere, a tu ...
Dla mnie wzor pantery nie jest zbyt elegancki i o ile nie mam mu nic przeciwko na innej imprezce czy na co dzien, to sama bym nie zalozyla sukienki w ten wzor. Ale to ja, a Tobie radze zalozyc taka sukienke, w ktorej bedziesz czula sie swobodnie i ktora podkresli atuty Twojej sylwetki

O sukience mialo byc do llenki, ale srednio mi idzie cytowanie z aplikacji...
Też zawsze panterka nie kojarzyła mi się zbyt elegancko. Mam jeszcze kilka dni, więc może znajdę coś innego

Cytat:

Gratuluję spełnienia marzenia

Sukienka piękna i na wesele pasuje Choć tak, jak dziewczyny pisały- istnienie ryzyko, że może się powtarzać. Pamiętam rok temu na weselu pod Warszawą, gdzie byłam w tej wspomnianej przeze mnie czerwonej sukience z pagonami z Zary było wręcz oblężenie czerwonych kiecek Już w kościele zauważyłam dziewczynę w identycznej i moje nerwy Ale jak się okazało potem na przyjęciu- jej sukienka miała siateczkowy tył i taką też siateczkową wstawkę między piersiami, która mocno eksponowała jej biust i brak stanika

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Olejek arganowy można kupić też tu: http://www.mydla.pl/ czyli w Starej Mydlarni. Polecałyście zresztą tutaj ten sklep Wybieram się do niego na zakupy za kilka dni, bo moje serum z olejkiem arganowym i wit. C oraz olejek różany kończę już.

Cytat:
oooo, a ja się łudziłam, że zjem świeżą rybę nad morzem, ale w takim razie chyba sobie daruję. Następne moje marzenie do spełnienia to wakacje w Hiszpanii
Też o tym marzę!

Cytat:
Flądra i śledź są nad naszym morzem świeże Reszta rzeczywiście jest mrożona, jednak nie wiem dlaczego, ale rybka nad morzem zawsze smakuje tak jakoś inaczej
Dokładnie
Ja wczoraj kupiłam łososia i ugotowałam go na parze z warzywami, ale do tego z nad morza mu daleko

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-08-11 o 13:03
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 15:56   #3352
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Dziewczyny kochane, kupilam sobie dzis wode rozana, ktora pewnie sporo z Was stosuje po poleceniu Blekitnego Nieba. Powiedzcie mi, czy wasze tez tak brzydko pachna...? Nie jestem jakos szczegolnie wrazliwa na punkcie zapachu kosmetykow, ale ten ewidentnie mi nie pasuje.

carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 16:07   #3353
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zakopane Chcieliśmy skoczyć w tym roku tam na kilka dni, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Kraków Zakopane może wypali w przyszłym roku
a ja Wam zazdroszczę Krakowa kiedyś nawet chciałam tam zamieszkać

Cytat:
ja póki co konkretnych rzeczy nie mam na swojej liście. Na pewno ramoneska i czarne baleriny. Póki co przeglądam tylko nowe kolekcje i na siłę czegoś szukam
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-11, 16:14   #3354
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

Nie podobają mi się
Dziękuję za opinię na szczęście wybiłam je sobie z głowy
Stary 2013-08-11, 18:48   #3355
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny kochane, kupilam sobie dzis wode rozana, ktora pewnie sporo z Was stosuje po poleceniu Blekitnego Nieba. Powiedzcie mi, czy wasze tez tak brzydko pachna...? Nie jestem jakos szczegolnie wrazliwa na punkcie zapachu kosmetykow, ale ten ewidentnie mi nie pasuje.

Mam wodę różaną Dabur i ładnie pachnie.

Cytat:
.
Nie wiem, czy to jest zgodne z zasadami forum, ale może mogłybyśmy się dzielić linkami, gdy któraś z nas robi miejsce w szafie .

Cytat:

Jest przepiękna

Kupiłam dziś spódnicę w Reserved i tak nad nią dumam .
Zostawić czy oddać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spódnica Reserved.jpg (76,2 KB, 79 załadowań)

Edytowane przez Adele Marie
Czas edycji: 2013-08-11 o 18:49
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 19:48   #3356
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość

Nie wiem, czy to jest zgodne z zasadami forum, ale może mogłybyśmy się dzielić linkami, gdy któraś z nas robi miejsce w szafie .

Jest przepiękna

Zostawić czy oddać?
Dla mnie spódnica jest piękna, mam słabość do motywów kwiatowych

Hmmm fajny pomysł z tymi linkami, sama pozbywam się rzeczy z szafy i sprzedaję na All, więc wiem, że nie jest łatwo
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 19:48   #3357
201606210931
Konto usunięte

Cytat:

Jest przepiękna

Zostawić czy oddać?
tak wklejać linków nie można ewentualnie w mikroreklamę, co zresztą uczyniłam po Twoim poście.

Co do spódnicy z czym byś ją połączyła? Kupiłam sobie takie wzorzyste spodnie i noszę je tylko z białym tishirtem lub białą baskinką bo jakoś nic innego mi nie pasuje
Stary 2013-08-11, 20:10   #3358
Forget_me
Zakorzenienie

Właśnie zakończyłam ćwiczenia z Ewą Dzisiaj trening z gwiazdami Myślałam, że ducha wyzionę
Dzisiaj też mój małżon stwierdził, że chyba wypadałoby odwiedzić jego rodziców Ostatnio byłam tam 3 miesiące temu. Jakoś się nie bardzo garnęłam do tych odwiedzin, ale poszliśmy. Na szczęście mieli gości, także wizyta jakoś nam minęła, bez zbędnych złośliwości. Teraz na kolejne miesiące mamy święty spokój

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wreszcie mam chwilę wytchnienia, przeprowadzka zajęła mi cały poprzedni weekend, a wczoraj spędziłam cały dzień w Ikei i urządzam mieszkanko. Jest naprawdę malutkie i staram się wykorzystać jego potencjał, szukam inspiracji małych przestrzeni
W jakie kolorki uderzasz?
Jejcia, jak ja Ci zazdroszczę tego urządzania mieszkania

Cytat:
Stosuję ten preparat: http://www.shea.pl/253,cellulit-stop!-extra!.html Pisałam jakiś czas temu tutaj, że go kupiłam, bo zaliczony jest do bestsellerów i za każdym razem w sklepie słyszałam same achy i ochy o nim. Wczoraj po zrobieniu 220 przysiadów nałożyłam go po raz trzeci i tym razem owinęłam się folią. Przez te kilkadziesiąt minut czułam bardziej intensywne uczucie ciepła. Tylko uprzedzam, że nakładanie go może być problematyczne. Za pierwszym razem zrobiłam to zgodnie z instrukcją i nakładałam zewnętrzną stroną metalowej łyżki, ale upaćkałam się sama strasznie i całą łazienkę też Za drugim razem nałożyłam go już ręką i zdecydowanie szło mi sprawniej. Należy pamiętać o dokładnym wymieszaniu go przed zastosowaniem przez około 1 minutę. Po otwarciu widzimy czarną maź o zapachu przypominającym mi przyprawę do piernika i samo domowe ciasto przed pieczeniem Po zmyciu go chłodną wodą widzę lekkie zaczerwienie. Nakładam rossmanowską oliwkę i idę spać

Dokładnie
Ja wczoraj kupiłam łososia i ugotowałam go na parze z warzywami, ale do tego z nad morza mu daleko
Po wklejeniu przez Ciebie tutaj linka do tego specyfiku, również go zakupiłam Dzisiaj będę używała go po raz pierwszy
Pachnie rzeczywiście cudownie Kojarzy mi się ze świętami i piernikiem Aż ma się ochotę go zjeść Mam nadzieję, że będzie skuteczny

Wczoraj też miałam łososia na kolację W sałatce wprawdzie, ale zawsze

Cytat:
a ja Wam zazdroszczę Krakowa kiedyś nawet chciałam tam zamieszkać
Ostatni raz w Krakowie byłam w liceum, także najwyższy czas pojechać tam znowu Nie ukrywam, że za najważniejszy punkt naszego pobytu uznaję Oświęcim

Dziewczyny z Krakowa, co jeszcze polecałybyście zobaczyć, zwiedzić, odwiedzić? Ważniejsze punkty jak zamek, kościół mariacki itd. są na liście Ale co jeszcze?
Stary 2013-08-11, 20:39   #3359
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny z Krakowa, co jeszcze polecałybyście zobaczyć, zwiedzić, odwiedzić? Ważniejsze punkty jak zamek, kościół mariacki itd. są na liście Ale co jeszcze?
wystawę human body jeśli lubicie takie "klimaty". jeśli macie ochotę zobaczyć kraków z góry to można wznieść się balonem (przymocowanym do ziemi) i cieszyć oko widokiem. obiad polecam w miód malinie (jedna z moich ulubionych restauracji), jeśli mielibyście ochotę pogrillować to polecam kamo bar and grill, w stołach wmontowane są grille i można samemu przygotować mięsa, warzywa, owoce morza, mają też smaczne drinki

to tak na szybko, nie znam Waszych upodobań, więc nie wiem na czym się skupić
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 20:50   #3360
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:

Moja pachnie przyjemnie, różami

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Zostawić czy oddać?
super!

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42217206]to tak na szybko, nie znam Waszych upodobań, więc nie wiem na czym się skupić [/QUOTE]

Zapytam - kojarzysz może taką knajpkę, w okolicach rynku, schodziło się jakby do piwnicy i tam (tak jak jest w "jedzeniach na wagę") - brało się tackę i do wyboru były głównie warzywa,surówki, koktajle owocowe itp.
Byłam tam eeee 5...lat temu...? Chciałam tam zabrać męża i nie wiem nawet jaka nazwa tego przybytku.
Czy w tym kamo bar &grill są same mięsa?
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości