|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obie piękne! Bardziej jednak podoba mi się druga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wyzwania przysiadowego- dla mnie najtrudniejsze jest zrobienie pierwszych 50 przysiadów. Potem już z górki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakie fajne dodatki masz na myśli? Z uwagi na jej wzór zdecydowałabym się na czarne dodatki. Zrobię zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Zerknę do auchana. Chciałam dokupić do moich białych długich Conversów jakieś krótkie kolorowe, ale zniżki na nie nie powalają, więc może kupię takie zwykłe ![]() Cytat:
![]() naciulatko Udanego wyjazdu! Baw się dobrze ![]() Po dzisiejszych pedicure wróciłam z czarnymi paznokciami i zdecydowanie lepszym nastrojem ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-08-10 o 20:40 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3333 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() Chcialabym sie wypowiedziec nt. sukienek, a nie moge, bo nie wyswietlaja mi sie zdjecia ![]() ![]() Dla mnie wzor pantery nie jest zbyt elegancki i o ile nie mam mu nic przeciwko na innej imprezce czy na co dzien, to sama bym nie zalozyla sukienki w ten wzor. Ale to ja, a Tobie radze zalozyc taka sukienke, w ktorej bedziesz czula sie swobodnie i ktora podkresli atuty Twojej sylwetki ![]() O sukience mialo byc do llenki, ale srednio mi idzie cytowanie z aplikacji... Edytowane przez pati_pz Czas edycji: 2013-08-10 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Tez chetnie sie dowiem, bo nie pamietam kiedy byla o tym mowa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
dziewczyny wy na takie wypasione wakacje jeździcie, a ja nad polskie morze z all inclusive: zimno, wieje, pada
![]() ![]() Myślicie, że ta będzie lepsza na wesele? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1295756.html Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2013-08-11 o 09:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sukienka piekna i naprawde ladnie wyglada (egg wrzucala w niej foty na zarowym watku, w poprzedniej czesci chyba), tylko obawialabym sie, ze nie bede jedyna w takiej kreacji ![]()
![]() |
#3339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do sukienki, to sama o niej myślałam przed weselem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję auta ![]() ![]() ![]() Sukienka jest śliczna i na pewno będzie pasować na wesele.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zadomowienie
|
Hipokryzja gratuluję autka
![]() ![]() ![]() Wreszcie zrobiłam sobie listę rzeczy do kupienia i proszę Was o potwierdzenie czy dobrze wyczytałam: olejek arganowy musi być marokański dodawać go można do kremu na noc i pod oczy? najlepszy kupię w organique i gdzie jeszcze? Najważniejsze ile kosztuje mała buteleczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Hipokryzja, ja również gratuluję zakupu samochodu
![]() Też mnie taki zakup czeka w przyszłym roku ![]() ![]()
#3343 | |
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że jednak podobnej nie będzie
![]() Macie już swoje must-have na jesień ? Muszę w końcu doprowadzić do ładu swoją szafę, bo nic do siebie nie pasuje w tym momencie. Klika par butów do sprzedania, parę ciuchów, powystawiałam ale jakoś zainteresowania nie ma, pomimo, że buty np. są nowe, nie używane. Czaję się na jakąś super-trwałą , klasyczną torebkę, może Modena Sabriny Pilewicz? Tylko nie wiem jaki kolor będzie najbardziej uniwersalny. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Ja uwielbiam duże samochody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o markę, to zapewne będzie to VW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty jaki kupiłaś?
![]() |
#3345 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama nie wiem kiedy bym odłożyła na auto, gdybym nie dostała. marzenia trzeba spełniać ![]() ja wczoraj miałam piękną pogodę, dziś już jest zachmurzenie, a od jutra znowu ma być upał ![]() Forget me, z tego co wiem to rybka nad morzem jest mrożona,taka sama jak w górach tylko, że droższa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupiłam volvo v40, muszę przyznać, że dobrze się prowadzi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Piękne autko kupiłaś ![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wreszcie mam chwilę wytchnienia, przeprowadzka zajęła mi cały poprzedni weekend, a wczoraj spędziłam cały dzień w Ikei i urządzam mieszkanko. Jest naprawdę malutkie i staram się wykorzystać jego potencjał, szukam inspiracji małych przestrzeni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Stosuję ten preparat: http://www.shea.pl/253,cellulit-stop!-extra!.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sukienka piękna i na wesele pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj kupiłam łososia i ugotowałam go na parze z warzywami, ale do tego z nad morza mu daleko ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-08-11 o 13:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny kochane, kupilam sobie dzis wode rozana, ktora pewnie sporo z Was stosuje po poleceniu Blekitnego Nieba. Powiedzcie mi, czy wasze tez tak brzydko pachna...? Nie jestem jakos szczegolnie wrazliwa na punkcie zapachu kosmetykow, ale ten ewidentnie mi nie pasuje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinię
![]() ![]()
![]() |
#3355 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam wodę różaną Dabur i ładnie pachnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam dziś spódnicę w Reserved i tak nad nią dumam ![]() Zostawić czy oddać? Edytowane przez Adele Marie Czas edycji: 2013-08-11 o 18:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm fajny pomysł z tymi linkami, sama pozbywam się rzeczy z szafy i sprzedaję na All, więc wiem, że nie jest łatwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do spódnicy z czym byś ją połączyła? Kupiłam sobie takie wzorzyste spodnie i noszę je tylko z białym tishirtem lub białą baskinką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie zakończyłam ćwiczenia z Ewą
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj też mój małżon stwierdził, że chyba wypadałoby odwiedzić jego rodziców ![]() ![]() Cytat:
![]() Jejcia, jak ja Ci zazdroszczę tego urządzania mieszkania ![]() Cytat:
![]() ![]() Pachnie rzeczywiście cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj też miałam łososia na kolację ![]() ![]() Ostatni raz w Krakowie byłam w liceum, także najwyższy czas pojechać tam znowu ![]() ![]() Dziewczyny z Krakowa, co jeszcze polecałybyście zobaczyć, zwiedzić, odwiedzić? ![]() ![]()
![]() |
#3359 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to tak na szybko, nie znam Waszych upodobań, więc nie wiem na czym się skupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42217206]to tak na szybko, nie znam Waszych upodobań, więc nie wiem na czym się skupić ![]() Zapytam - kojarzysz może taką knajpkę, w okolicach rynku, schodziło się jakby do piwnicy i tam (tak jak jest w "jedzeniach na wagę") - brało się tackę i do wyboru były głównie warzywa,surówki, koktajle owocowe itp. Byłam tam eeee 5...lat temu...? Chciałam tam zabrać męża i nie wiem nawet jaka nazwa tego przybytku. Czy w tym kamo bar &grill są same mięsa? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.