|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
dzień dobry.
Ja zaraz lece z Babcią na zakupy ![]() Nefruś słuchasz Dżemu ??? ![]() Miłego dnia ![]() ![]() [p.s. jak wróce to Was podczytam dokładnie ![]()
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laski
![]() Ja juz pisze z domku. Wrocilam wczoraj wieczorkiem i jak TŻ odbieral mnie z dworca to niespodziewanie okazalo sie, ze jest spotkanie "po latach" ze znajomymi z pracy, w ktorej to sie poznalismy z TŻtem ![]() ![]() ![]() Ale mam bajzel w domu ![]() ![]() ![]() Ewusia - gratuluje i ciesze sie, ze z CSK coraz lepiej, no i ze w rolach dobrze sie sprawdza ![]() ![]()
#3393 |
Zakorzenienie
|
Tamuś - owszem, słucham ^^ Rysiek
![]() Byłam z mamcia i ojcem (mowilam juz ze miesiac nie pije? ![]() W ogóle przytyłam strasnzie, ale.. jakoś sie nie przejmuję, bo o wiele lepiej się czuję niż wtedy, kiedy byłam wieszakiem (46 kg, Geez=='\ ). Ale ogolnie z TŻ-em stwierdziliśmy, ze razem na diete przrzechodzimy, ale dopiero.. w lipcu ![]() ![]() Lece coś tma mamie pomoc ;* Miłego dnia kochane ;*
#3394 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dzisiaj zapowiada się świetny dzień ![]() ![]() ![]() No więc i Wy bawcie się super,co prawda pogoda niezbyt zadowalająca,ale na szczęście nie pada ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja wczoraj miałam koszmarny dzień w szkole, pozmieniał się plan lekcji przez matury i zapomniałam, że mamy biologię (kiedyś nie mieliśmy w piątki). oczywiscie, żeby było śmieszniej, mrs Biologiczka zrobiła nam kartkówkę (40sto minutową) i jak się domyślacie, poszła mi tragicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cała szkoła ją (panią f.) kocha :/ Ale dziś weekend, więc jest gut ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |||||
Zakorzenienie
|
teraz już wiesz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wstałam niedawno ^^ jem śniadaniem i śmigam na zakupy, pocztę i jeszcze sama nie wiem gdzie ![]() ![]() ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę zakupów, ja też chcę ![]() ![]() w ogóle, już zdążyłam się pokłócić z mamą i jestem jakaś roztrzęsiona, do tego wypiłam strasznie mocną kawę, co potęguje efekt 'rozedrgania' ![]() aha, wprawdzie rzadko tu piszę, ale Was podczytuję, żeby nie było ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
ja tez lubie taka wlasnie muzyczke ![]()
#3399 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - mi się już trochę poprawiło
![]() ![]() Dziewczynki mam problem. Znacie jakieś dobre preparaty na ujędrnienie piersi? Co by je trochę podnieść żeby nie leżały zmęczone? (po odchudzaniu się znaczy) PS. ja już sama nie wiem, ważyłam sie 2 dni temu i ważyłam 78, dzisiaj ważyłam się z rana-nadal jestem przed okresem a waże 76 czyli z wagi wyjściowej w tym ms zeszłam 0,6 kg. chyba się zważnę po okresie ![]() ![]()
#3400 |
Zakorzenienie
|
Malinko - na podniesienie i ujędrnienie biustu najlepiej ćwiczenia
![]() ![]() ![]()
#3401 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie wyjeżdżasz ? ![]() Cytat:
![]() się wie, w końcu byłaś na Woodstock'u ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do wagi to wiesz jak to jest, raz wychodzi tak raz śmiak, ale ważne że wciąż w dół ![]() Cytat:
![]() nie poszłam w końcu na pocztę, bo okazało się ze to nie jednak awizo czekało w mojej skrzynce - fałszywy alarm ![]() ![]() ![]() BTW strasznie gorąco dziś ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Nefre-30STM powiadasz ;> Heh uwielbiam ten band od dobrego roku ;D Miałam szansę być na ich dwóch koncertach w Londku,acz nie wypaliło ,za to jutro w Gdańsku jest coś na kształt spotkania fanów i hmm promo na starówce
![]() I mamy kolejną sobotę ![]() ![]() Mhmm teraz zjem co nieco,wyszukuję się i wieczorem na Comę *_______* Już widzę to pogo pod czujnym okiem starszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no wiem, że wychodzi raz tak raz tak ![]() ![]()
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Padam na pyszczek
![]() ![]() ![]() ![]() Izka współczuje wczorajszego dnia i oby przyszły tydzień był lepszy... ![]() Nefrus Baw się dobrze (i grzecznie ![]() ![]() ![]() Malinko zważ się po okresie ![]() Schism udanej zabawy i pogowania ![]() ![]() Ewuśka baw się dobrze ![]() ![]() Ale znajomych chłopaków spotkalam ![]() ![]() M.in. spotkałam pewnego znajomego, który widzial mnie na żywo pare lat temu i byl w lekkim szoku jak mnie zobaczył... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście kupiłam sobie pare rzeczy ![]() ![]() - koszulka - kubek ![]() ![]() - jaśka [poduszke czyli ![]() no i mnóstwo spożywczaków ![]() Aha, odnośnie zespołów to ja uwielbiam Dżem i Rysia i mam jego całą dyskografie ![]() ![]() Ahhh miłego dnia Laski ![]()
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
tamo - się oczywiście zważę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja myśle co kupić matuli na dzień matuli ![]() ![]() znowu muszę brać wziew astmatyczny na alergię ![]() a co do zespołów to ja się wyłamę ![]() ![]()
#3406 |
Wtajemniczenie
|
![]() a w tym roku Woodstock ma sie jednak odbyc ![]() ![]() ![]()
#3407 | ||||||||||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale po latach bedziesz miala przynajmniej co opowiadac o 'ukochanych' nauczycielkach ![]() Ewuś, długo to Ty sama nie pobyłaś ![]() Szczęścia życze, oby sytuacja dalej sie pomyslnie rozwijala ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() polski czy zagraniczny? ![]() ach ![]() Dziś wolne, jutro wolnem, aż mi dziwnie ![]() ![]() Lodówkę uzupełniłam, teraz troche cwiczen, troche odpoczynku i mykam na miasto - koncert juwenaliowy, a pozniej moze jakas imprezka,zoabzcymy ![]() Milego dnia kochane ![]()
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
ogólnie rzecz biorąc polski całym sercem, zaczynałam od K44, Molesty czego ciągle słucham razem z OSTR-em i FISZEM + z zagranicznego francuski i amerykański ale z amerykańskiego to ten old school w stylu 2Pac itp
![]() ja 60 minut na rowerku (40 na zrzuceniu wagi, 20 na spalani tłuszczu - na max. obciążeniu) + 100 brzuszków z kołyską... dopisek 21:50 ![]() ![]() a teraz nauka ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-05-17 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hello laleczki, ja wrocila jakies 40 min temu i poleglam na sofie i bede zaraz oko robic bo padam ![]() ![]() ![]() Potem pjechalismy do Ikei jeszcze raz kuchnie obejrzec,potem na kuraka do KFC i zakupy jedzeniowe. I pare prezentow dla rodzinki bo to juz w piatek lece ![]() teraz drzemeczka a potem jakis filmik i gra moze. Wkurzajace jest to,ze treraz piekne slonce sie zrobilo a caly dzien bylo paskudnie ![]() no ale nic, bawcie sie pieknie wszystkie ![]()
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
Agolku, ciesze sie, ze pojechalas na wystawe, chociaz szkoda, ze ta pogoda robi takie psikusy...
u mnie cały dzien bylo znosnie, tzn chmurki ale bez deszczu, a teraz niestety leje i grzmi. Mam nadzieje, ze do jutra wroci ladna pogoda, bo TŻ ma zawody w trudnym, górzystym terenie i jak bedzie takie bloto to sie bede troche martwic... I tak jest ciagle caly poobijany od wywrotek ![]() ![]() no nic, mam nadzieje, ze pogoda dopisze. kurcze, we wtorek seminarium, a ja jak zawsze w polu ![]()
#3411 |
Zadomowienie
|
Witam zaiste wcześnie ;P
Byłam,zobaczyłam i wróciłam. Oczywiście w towarzystwie bojaźliwej matki o_O Zlądowałyśmy na miejscu o ok.20 ,zaczęły grać |Elektryczne Gitary. Fakt,faktem,że byli nieźli,towarzystwo nieźle się rozkręciło. Co jak co,ale wśród 10tysięcznej publiki było czym oczy nacieszyć ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zwykle szał ciał,pełen orgazm słuchowo/wzrokowy. Zaczęli ZSWASZ ( jak zwykle ![]() ![]() ![]() Wsiadawszy do pociągu 'pożegnał' mnie pogłos jednego ze znamiennych dla mnie utworów ;Leszka Żukowskiego. Coś pięknego ![]() Ogarnę się i idę odsypiać,wszakże z rana pobudka i spotkanie na muzycznym pograniczu w Gda ^^ Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zazdroszczę, musiało być super, ja od roku próbuję się wybrać na koncert lub jakąś tego typu imprezę i co? i bez skutku ![]() ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj byłam na zawodach, bo pytałyście i - o dziwo - jestem zadowolona a to w moim przypadku graniczy z cudem ![]() ![]() życzę Wam miłęgo dnia, Dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Wtajemniczenie
|
hej Laski
![]() od rana strasznie zle i slabo sie czuje ![]()
#3414 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moze jutro uwezmie sie na kims innym a ciebie zostawi w spokoju ta "wspaniala" pani. Tego Ci w kazdym razie zycze Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Co prawda nie nocowałam u przyjaciółki,bo okazało się,że chaty wolnej nie ma,aczkolwiek dzień minął cudownie,aż za szybko zleciał nawet ![]() ![]() Wiosenko - To dobrze,że jesteś zadowolona z wyniku ![]() Gujanko - Mam nadzieję,że Ci się lepiej zrobi ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||||||
Zadomowienie
|
akuku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się podobało - Elektryczne Gitary rozkręciły publikę, a Coma zagrała mój ukochany "System" więc jestm happy bardzo ![]() ![]() a Skiba to chyba od zawsze jest konferansjerem na Neptunaliach, w zeszłym roku tez byl i wymyslal nawet podobne konkursy... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ucz się pilnie, ale znajdź też czas na odpoczynek! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj bawiłam się świetnie ![]() ![]() Po koncercie poszłyśmy z kumpelami na imprezkę jeszcze, dla odmiany hiphopową, żeby się wytańczyć ![]() ![]() ![]() btw. największą bekę miałyśmy z koleżankami odpoczywając w łazience (bo tam najchłodniej) i gapiąc się na te wszystkie laski pindrzące się przed lustrami, w niebotycznych szpilkach i tonach makijażu. Ja wszystko rozumiem, też lubię fajnie się ubrać itp, ale bez przesadyy! Jedna dziewczyna przyszła w... czarnej prześwitującej koszulce nocnej! A pod tym miała tylko czarne bokserki i miseczki od stanika ![]() ![]() Teraz już po sniadanku, na dziś planuję spacerek/zakupy plus trochę nauki ![]() Trzymajcie się, miłego dnia ![]()
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - no widzę,że sobota baaardzo udana
![]() ![]() A co do tych dziewczyn - bez komentarza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czekam az da znac, ktore zajal miejsce ![]() ![]() a ja wlasnie jem sniadanie ![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie, ze mialas udany wieczor wczoraj ![]() Cytat:
![]() a te laski moze wpadly prosto z pidzama-party? ![]()
![]() |
#3419 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzem dobry ![]() ja niedawno wrcilam z wystawy psow!pojchalismy dzis tez bo inne rasy byly i TZ chcial zobaczyc wojego wymarzonego pieska - francuskiego buldga ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj do 1 w nocy ogladalismy flm PS I love you. Widzialyscie? ![]() ![]() mam nadzieje,ze macie udany dzien. Sciskam ![]()
![]() |
#3420 | |||||
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() ![]() Cytat:
![]() aaaaa, super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz, mnie nie przeszkadzało zupełnie bycie samej, nawet bardzo fajne było, ale po prostu wpadłam teraz jak śliwka w kompot i a nuż coś z tego będzie fajnego ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaale super ![]() Cytat:
![]() w ogóle widzę że wczoraj dla wielu był dzień pełen atrakcji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale cudownie było wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() dziś się ekipa zwijała powoli przez pół dnia, później posprzątałam i odwiedziła mnie rodzina na kawkę ![]() miałyśmy jeszcze pójść na koncert Zabili mi żółwia dziś ,ale się rozpadało więc nie będziemy się po parkach szlajać ![]() ![]() szkoda ze następne Juwenalia dopiero za rok ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.