![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
ok dziewczyny co kupiłyście TZ na świeta ja nie moge napisać bo mój czasem podczytuje :P
#3422 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja ide w poniedzialek
chcialam kupic mu wypasiona marynarke bo strasznie mi sie spodobala ale w tym roku mnie na to nie stac przez ten salon, przedszkole i inne rzeczy mysle moze mu kupie dzinsy jakies fajne, do tego moze jakies gatki czy cos i moze jakies zdjecie w ramce ladne zrobie ![]()
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-14 o 21:52 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no i kazda firma ma inna rozmiarowke
dlatego kupie tej firmy ktorej juz ma i beda dobre ![]() ![]()
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kaska pisz pisz, najwyżej nie odpisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo ładny stolik Svinecko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Swoja drogą nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentowac tej sytuacji. Od razu zrozumiałam do czego jest ten stolik Svinecki a poza tym nawet jakby miał być do salonu w domu to co z tego że Jej TŻ go kupił. Jest Jej ukochanym i chce dla niej wszystkiego co najlepsze. Dlatego też nie widze w tym nic dziwnego, ze chciałby spełniać Jej marzenia ![]() Svinecko tylko pozazdrościć Ci takiego TŻa, który Cie wspiera w każdej sprawie i pomaga ![]() Madziu czy dla Ciebie u każdego musi być tak samo jak u Ciebie w związku? Każda z nas jest inna i moim zdaniem nie ważne, żeby Tobie się podobało jak której TŻ postepuję. Jeśli nam się to podoba i naszym TŻom to jest ok. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
kurcze a wszyscy chwalili nasz wątek, że tutaj jest miło i sympatycznie a tutaj w 1 dzień sie posypało
![]() ok Twin-maid ![]()
#3428 |
Zakorzenienie
|
ech, Dziewczyny, szkoda, że wwątku ostatnio tyle nieścisłości, kłotni, walk. nie lubię takiej atmosfery. ten wątek mnie przyciągnął swoim ciepłem i fajną grupą kobiet, która się wspiera. noe a teraz tylko się spiera. szkoda..
PS. Dorinko, Twin-maid ja nie wiem jak Wy takie tanie mieszkania znalazłyście. jakieś rady i sugestie. proszę?
#3429 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
dziekuje ![]()
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Et-ko bardzo prosty, ale i denerwujący... po znajomości. Mieszkało stało puste, bo obcym gość nie chciał wynajmować a taka co miesiąc coś mu wpadnie a i mieszkanie zadbane jest.
#3431 |
Zakorzenienie
|
twin -maid napisze tylko tyle (bo temat juz zamkniety) ze ja o żaden stolik sie nie czepiłam. i nie pisalam nigdzie ze wszędzie musi byc tak jak u mnie. ja tylko napisałam ze JA nie potrzebuje aby TZ mi kupowal jakies rzeczy (chodziło o ubrania, kosmetykli itp. - i to do niekogo nie było)
to było w woli przypomnienia tylko ![]() I ten watek własnie w ten sposób sie sypie ze niektorzy cos do siebie odbiorą i zaczyna sie afera... i teraz zamiast byc przyciagającym jest odpychajacy... a co do prezentu to mam sliczny, przecudowny przezent dla mojego TZ ale pokarze dopiero po swietach bo skubaniec kiedys czytal moje posty i tez nie chce mu zepsuć niespodzianki.. ale wiem ze mu sie spodoba.. i tak bardzo nie moge doczekac sie juz swiąt by mu go dac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu TŻ-owi dam plecak bo taki prezent zasugerował. Dorzucę jakieś słodycze i może książkę jeśli znajdę coś co by go mogło zainteresować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
ja spadam spać dobranoc wszystkim
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#3436 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dobranoc kasiu
#3437 |
Zakorzenienie
|
Właśnie z TŹ-em na gg omawiamy różne scenariusze zaręczyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a mi sie nudzi i nie chce mi sie isc spac
ahh wszyscy poszli spac to ja tez ide dobranoc
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-15 o 20:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie się uspokoiłyście
![]() Ranyyy, co to było. Ja już swoją opinię wyraziłam,, jak dla mnie kosmiczne nieporozumienie się zrobilo,z jednej wypowiedzi zrozumianej na opak. Nie zauważyłam, żeby Madzia piła gdzied o Svibecki, źle zrozumiała, wyjaśniono jej, poprawiła się, wyraziła swoje zdanie, żeby wyjaśnić to co napisąła poprzednio a tu trach, awantura. Czasem sila forum mnie przeraża. Dokładnie tak jak było kiedyś ze mną kiedy napisałam o zastoju w związku i niechęci do ślubu. Też miałam ochotę wiać ![]() Kosmos. Jak to dobrze, ze już spokój. Spędziłam wieczór z Tż, naladowałam się pozytywnie bardzoo, a było mi to potrzebne, bo weekend spędzę na uczelni ![]() Przetrwam, no muszę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja przed chwilką wstałam ![]() Mój TZ dzis na zajęciach a potem ma pierwszą jazdę - robi sobie kategorę C ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() o Femme witaj, co tam u Ciebie?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-15 o 09:42 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Cytat:
![]() ![]() O jedzenie i stolik walka była nieprzecietna.... jak to ludzie czasem dogadac się nie moga ![]() Cytat:
![]() Tak pozatym jestem prawie pewna ze zycie zweryfikuje Twoje poglądy ![]() Cytat:
![]() A teksty mi by było głupio, ja mam swoje pieniadze i sama sobie kupuje sa conajmniej nie na miejscu i dziwne. ....i znowu bedzie wojna ![]() EDIT. Kasiu ja mam 2 prezenty do kupienia. Grę LOKI i portfel- tyle ze jestem spłukana....prezenty beda na nowy rok ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Hm... jakos Madlen mnie zrozumiała i nie było dla niej nic zawiłego w moich wypowiedzic. jak juz pisałam i napisze ostatni raz... nic do svinecki nie miałam. wyrazilam tylko własny pogląd na temat tego, że nie chciałabym aby TZ mi kupował każda zachiankę ( i to nie było podtekstem do nikogo) i dopisałam ze w przypadku svinecki rozumiem bo ona potrzebowała tego bardzo do pracy itp... zresztą nie ważne.. pisałam o tym wczoraj i temat juz zamkniety
Nie wiem co sie porobiło na tym watku.. ale widocznie nie mozna juz na nim wyrażac własnych (powtórze własnych) opinii na jakiś tam temat... Bo zaraz każdy to bierze do siebie, co jest bez sensu... bo po co robic afery o takie pierdoły... no ale cóz. przeciez ja jestem tylko infantylnym dzieciakiem więc co ja mam do gadania... Chyba wezmę przykład z hihi i kilbit i opuszcze wasze grono, bo teraz to az starch cokolwiek napisac, aby nikt nie wziął sobie tego do siebie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczynki
![]() Madlen to fajnie mialas ja niestety eczorajszy wieczor spedzilam samotnie bo TZ pojechal do pracy na nocke ![]() ale juz z rana prosto z pracy zajechal do mnie ![]() ![]() a dzisiaj wieczorkiem bedziemy tylko dla siebie, moze pojdziemy do kina (o boze i kto ma stawiac ![]() a po kinie do TZ siup do lozeczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba ubiore jakas fajna bielizne
#3447 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a ja chora. chrypie troche, zimno mnie telepie i glowa boli. ech...trzeba sie zaraz isc wygrzewac. odpukac ze kataru nie mam wczoraj nie zaciekawie u mnie bylo ale juz nie chce mi sie pisac szczegolow. no i TZ troszke podpadl ale jest ok. bylismy dzis na zakupach i kupil (bo on placil ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze swietna zabawa te kregle...tylko rzeczywiscie droga. Godzinke rzucania 50 zł ![]() ![]() ![]() Nacieszcie się soba dzis...i musowo załóż seksy bieliznę ![]()
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3450 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
o kurde jak Ty mu sie wyplacisz ![]() a kregle o tak to swietna zabawa ale my z moim TZ nie bylismy jeszcze nigdy. bylam z exem. ale kiedys trzeba bedzie sie wybrac - TZ bedzie mial z kogo sie smiac no bielizna musi byc ![]() zaloze ta ktora mi TZ kupil gdy spelnial kolejna MOJA ZACHCIANKE ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.