Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-14, 21:47   #3421
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

ok dziewczyny co kupiłyście TZ na świeta ja nie moge napisać bo mój czasem podczytuje :P

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 21:49   #3422
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja ide w poniedzialek

chcialam kupic mu wypasiona marynarke bo strasznie mi sie spodobala ale w tym roku mnie na to nie stac przez ten salon, przedszkole i inne rzeczy

mysle moze mu kupie dzinsy jakies fajne, do tego moze jakies gatki czy cos
i moze jakies zdjecie w ramce ladne zrobie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 21:51   #3423
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ja ide w poniedzialek

chcialam kupic mu wypasiona marynarke bo strasznie mi sie spodobala ale w tym roku mnie na to nie stac przez ten salon, przedszkole i inne rzeczy

mysle moze mu kupie dzinsy jakies fajne, do tego moze jakies gatki czy cos
i moze jakies zdjecie w ramce ladne zrobie
kurcze ja to spodnie bym się bała to jednak nie każde fajnie leżą, czasem jak się ubierze to są fajne a czasem wiszą

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2007-12-14 o 21:52 Powód: dopisek
Stary 2007-12-14, 21:53   #3424
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kurcze ja to spodnie bym się bała to jednak nie każde fajnie leżą
no i kazda firma ma inna rozmiarowke
dlatego kupie tej firmy ktorej juz ma i beda dobre a jak cos to sie wymieni
Stary 2007-12-14, 21:56   #3425
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia przestań! nie zaczepiaj Svinecki koniec tematu
Głupio mi pisać na forum Madzia moge do Ciebie na PW napisać?
Kto koga zaczepial to juz pomine bo temat skonczony w koncu zreszta juz go dawno z lemoorka zakonczyłysmy
Kaska pisz pisz, najwyżej nie odpisze zartowałam. czekam na PW

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:00   #3426
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a w Olsztynie jest w mare nawet. ja mieskzam w 2 -pokojowym mieszkanku - 50m2
i płace 650zł +opłaty. (to znaczy mieszkam z kolezanka wiec jest na pół) hehe coby nie było ze sama tyle place co miesiąc
Ja za 3 pokoje metraż 73m2 w Warszawie płacę 1200 już ze wszelkimi opłatami.
Cytat:
ale czasem nie ma jak powstrzymac Tz-a moj ostatnio kupil mi nowa gre the sims 2 (wiem, ze to dla dzieciakow ale lubie) zostalam postawiona przed faktem dokonanym
Kaśka ja tez lubię Sims 2 aczkolwiek nie grałam już parę miesięcy bo płyta pękła i ciągle zapominam ją wysłać z reklamacją...
Cytat:
mam
Bardzo ładny stolik Svinecko
Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
A ja postanowiłam pojechać tydzień wcześniej do domu na święta. Może to się wydać dziwne, bo normalnie pragnę spędzać każdą chwilę z TŻ-em, ale ostatnio czuję się jak cień, albo figurka na pułce. On jest zapracowany przez szkołę i chociaż mijamy się cały dzień, to czuję, że zauważa mnie dopiero jak przytula mnie zasypiając. Staram się być pomocna, pytam, czy czegoś nie potrzebuje, czy nie napiłby się czegoś, podchodzę całuję przytulam... Chcę go wspierać.

Jednak tak bardzo pragnęłabym, żeby szukał ucieczki od natłoku nauki we mnie, przytulając się, mówiąc choć raz ciepłe słowo... Jednak z tego co widzę, to lepiej jest dla niego siąść i zagrać kilka meczy na komputerze. Do tego ostatnio czuję chłod w słowach, a gdy nie wytrzymuję i przez troskę przebija się u mnie mój własny smutek i samotności, słyszę wyrzut, że siedzę z taką a nie inną miną.

Tęsknie za nim, choć mam go obok.
Nema rozumiem co czujesz. tez tak miałam pare razy. Na szczęście to chwilowe i mija
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Smutne
My kobiety tak bardzo się różnimy od facetów, inne potrzeby, inna wrażliwość....ine pojmowanie bliskości i uczucia Wczoraj poruszałysmy ten temat z przyjaciółką, opowiadała mi o swoim szczęśliwym ale jakże skomplikowanym związku

Najciekawsze jest to, że Twój facet Nemo raczej nie czuje aby coś robił nie tak ? Aby był powodem Twojego smutku ? Czasem naprawdę nawet takie sprawy trzeba mówić im prosto w oczy....chociaz wiadomo łatwe to nie jest
Święte słowa Dorinko
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nemo mnie tez przeraża moje uzależnienie od Tża, na szczęście widzę że on ma to samo.....Ja też nikogo tak nigdy nie kochałam, tutaj odałam się uczuciu bezgranicznie ....trochę to ryzykowne ale inaczej się nie da
Nam po dwóch latach nie mija, nawet jest jeszcze lepiej, choć wiadomo zgrzyty bywają bo ja jestem idealistką i wiele wymagam od siebie ale i Tża. Dla niego nie jest to proste, bo do tej pory wystarczało że był a ze mną musi się ciągle starać
Dorniko mnie po prawie 7 latach nie przeszło to uzaleźnienie mimo, że jest już inne niż po 2 latach tez czasem mnie to przeraża ale w gruncie rzezcy czyż to nie jest piękne, że spotkało nas takie szczęście jakim są nasze związki?
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Potem przupomniał mi się posterunek 13- jak wszystkie naraz miały okres i była jedna wielka "jadeczka" Z Ale to znowu nie pasuje bo ja mam i nie chce mi sie z nikim kłocic
Dokałdnie Lemoorko chciałam napisać, że ostatnio jakby wszystkie miały PMS

Swoja drogą nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentowac tej sytuacji.
Od razu zrozumiałam do czego jest ten stolik Svinecki a poza tym nawet jakby miał być do salonu w domu to co z tego że Jej TŻ go kupił. Jest Jej ukochanym i chce dla niej wszystkiego co najlepsze. Dlatego też nie widze w tym nic dziwnego, ze chciałby spełniać Jej marzenia
Svinecko tylko pozazdrościć Ci takiego TŻa, który Cie wspiera w każdej sprawie i pomaga
Madziu czy dla Ciebie u każdego musi być tak samo jak u Ciebie w związku? Każda z nas jest inna i moim zdaniem nie ważne, żeby Tobie się podobało jak której TŻ postepuję. Jeśli nam się to podoba i naszym TŻom to jest ok.
Cytat:
Obiad to jedne z elementów obiadu- widzisz my juz wstepnie rozejrzelismy sie za sala na cichy slub i tam wejdzie max 30 - 40 osob- a jego rodzina to 100 osob, w tym 60 nie stad problem jest taki, ze w tym roku dostalismy zaproszenie na wesele, ale nie pojechalismy. A na przyszly rok 3 wesela i teraz glupio nie zaprosic- a rodzina jest 400 km stad. Przeraza mnie to
Obawiam się Lemoorko, ze będę miała taki sam problem gdy bede chciała taki mały ślub a taki mi sie marzy...
Cytat:
ok dziewczyny co kupiłyście TZ na świeta ja nie moge napisać bo mój czasem podczytuje :P
Kaśka moge Ci na PW napisać, bo ostatnio mój TŻ coś wspominał, że czytał moje wypowiedzi na wizażu. Nie za bardzo w to wierzę, ale wole nie pisać, żeby nie zepsuć niespodzianki
Stary 2007-12-14, 22:02   #3427
kaska87
Zakorzenienie

kurcze a wszyscy chwalili nasz wątek, że tutaj jest miło i sympatycznie a tutaj w 1 dzień sie posypało mam nadzieję, że jutro będzie ok
ok Twin-maid

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 22:05   #3428
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

ech, Dziewczyny, szkoda, że wwątku ostatnio tyle nieścisłości, kłotni, walk. nie lubię takiej atmosfery. ten wątek mnie przyciągnął swoim ciepłem i fajną grupą kobiet, która się wspiera. noe a teraz tylko się spiera. szkoda..

PS. Dorinko, Twin-maid ja nie wiem jak Wy takie tanie mieszkania znalazłyście. jakieś rady i sugestie. proszę?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:08   #3429
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Bardzo ładny stolik Svinecko

Dokałdnie Lemoorko chciałam napisać, że ostatnio jakby wszystkie miały PMS

Swoja drogą nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentowac tej sytuacji.
Od razu zrozumiałam do czego jest ten stolik Svinecki a poza tym nawet jakby miał być do salonu w domu to co z tego że Jej TŻ go kupił. Jest Jej ukochanym i chce dla niej wszystkiego co najlepsze. Dlatego też nie widze w tym nic dziwnego, ze chciałby spełniać Jej marzenia
Svinecko tylko pozazdrościć Ci takiego TŻa, który Cie wspiera w każdej sprawie i pomaga
Madziu czy dla Ciebie u każdego musi być tak samo jak u Ciebie w związku? Każda z nas jest inna i moim zdaniem nie ważne, żeby Tobie się podobało jak której TŻ postepuję. Jeśli nam się to podoba i naszym TŻom to jest ok.

dziekuje
Stary 2007-12-14, 22:08   #3430
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
PS. Dorinko, Twin-maid ja nie wiem jak Wy takie tanie mieszkania znalazłyście. jakieś rady i sugestie. proszę?
Et-ko bardzo prosty, ale i denerwujący... po znajomości. Mieszkało stało puste, bo obcym gość nie chciał wynajmować a taka co miesiąc coś mu wpadnie a i mieszkanie zadbane jest.
Stary 2007-12-14, 22:19   #3431
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

twin -maid napisze tylko tyle (bo temat juz zamkniety) ze ja o żaden stolik sie nie czepiłam. i nie pisalam nigdzie ze wszędzie musi byc tak jak u mnie. ja tylko napisałam ze JA nie potrzebuje aby TZ mi kupowal jakies rzeczy (chodziło o ubrania, kosmetykli itp. - i to do niekogo nie było)
to było w woli przypomnienia tylko

I ten watek własnie w ten sposób sie sypie ze niektorzy cos do siebie odbiorą i zaczyna sie afera... i teraz zamiast byc przyciagającym jest odpychajacy...

a co do prezentu to mam sliczny, przecudowny przezent dla mojego TZ ale pokarze dopiero po swietach bo skubaniec kiedys czytal moje posty i tez nie chce mu zepsuć niespodzianki.. ale wiem ze mu sie spodoba.. i tak bardzo nie moge doczekac sie juz swiąt by mu go dac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 22:26   #3432
Poemi
Zakorzenienie

Ja mojemu TŻ-owi dam plecak bo taki prezent zasugerował. Dorzucę jakieś słodycze i może książkę jeśli znajdę coś co by go mogło zainteresować
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:27   #3433
kaska87
Zakorzenienie

ja spadam spać dobranoc wszystkim

Stary 2007-12-14, 22:29   #3434
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Et-ko bardzo prosty, ale i denerwujący... po znajomości. Mieszkało stało puste, bo obcym gość nie chciał wynajmować a taka co miesiąc coś mu wpadnie a i mieszkanie zadbane jest.
no tak, to mogę się dalej załamywać

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:29   #3435
twin--maid
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2007-12-14, 22:31   #3436
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dobranoc kasiu
Stary 2007-12-14, 22:59   #3437
Poemi
Zakorzenienie

Właśnie z TŹ-em na gg omawiamy różne scenariusze zaręczyn Żeby miał z czego czerpać w przyszłości
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 23:20   #3438
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a mi sie nudzi i nie chce mi sie isc spac

ahh wszyscy poszli spac to ja tez ide
dobranoc

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-12-15 o 20:03 Powód: post pod postem
Stary 2007-12-15, 00:12   #3439
Madlen__18
Zakorzenienie

Wreszcie się uspokoiłyście
Ranyyy, co to było.
Ja już swoją opinię wyraziłam,, jak dla mnie kosmiczne nieporozumienie się zrobilo,z jednej wypowiedzi zrozumianej na opak.
Nie zauważyłam, żeby Madzia piła gdzied o Svibecki, źle zrozumiała, wyjaśniono jej, poprawiła się, wyraziła swoje zdanie, żeby wyjaśnić to co napisąła poprzednio a tu trach, awantura. Czasem sila forum mnie przeraża.
Dokładnie tak jak było kiedyś ze mną kiedy napisałam o zastoju w związku i niechęci do ślubu.
Też miałam ochotę wiać
Kosmos.
Jak to dobrze, ze już spokój.

Spędziłam wieczór z Tż, naladowałam się pozytywnie bardzoo, a było mi to potrzebne, bo weekend spędzę na uczelni Dobrze, ze mam do Tż darmowe rozmowy to będe dzwonić w przerwach a wieczorem się zobaczymy.
Przetrwam, no muszę.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 07:15   #3440
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
ech, Dziewczyny, szkoda, że wwątku ostatnio tyle nieścisłości, kłotni, walk. nie lubię takiej atmosfery. ten wątek mnie przyciągnął swoim ciepłem i fajną grupą kobiet, która się wspiera. noe a teraz tylko się spiera. szkoda..
no właśnie :/
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 07:56   #3441
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Witajcie
ja przed chwilką wstałam jejku jeszcze tylko 5 dni i tez naładuje sobie akumulatorek - przy spotkaniu z TZ, tak bardzo za nim tęsknie. ten weekend jest najgorszy, bo czas tak wolno mija.
Mój TZ dzis na zajęciach a potem ma pierwszą jazdę - robi sobie kategorę C

Stary 2007-12-15, 08:57   #3442
kaska87
Zakorzenienie

dzień dobry
o Femme witaj, co tam u Ciebie?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2007-12-15 o 09:42 Powód: dopisek
Stary 2007-12-15, 09:47   #3443
hania811
Zakorzenienie

Dzien dobry.
Cytat:
Witam- wiecie co Normalnie tragedia z Wami babeczkami

Zacytuje Stuhra- w głowach Wam sie poprzewracało, bo chłopa nie macie- ale to nie pasuje tutaj za bardzo

Potem przupomniał mi się posterunek 13- jak wszystkie naraz miały okres i była jedna wielka "jadeczka" Z Ale to znowu nie pasuje bo ja mam i nie chce mi sie z nikim kłocic
No tragedia Czytam od rana i boki zrywam .
O jedzenie i stolik walka była nieprzecietna.... jak to ludzie czasem dogadac się nie moga

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
i całe szczęście. Bo wiadac przy niktórych nie można napisac swojego zdania bo zaraz sa wielce obrazeni i wyzwyaja od dzieciaków udając ze sami sa dorosli
No cóz Madziu...Twoje zdanie jest bardzo zagmatwane i mozna sie pogóbic...no i niestety jestes z deka infantylna. Mam nadzieje ze się o to nie obrazisz bo dobrze jest byc swiadomym swej infantylnosci. Ja sobie zdałam z tego sprawe po tym jak ktos niemalze młokiem wbił mi to do głowy i dobrze na tym wyszłam.

Tak pozatym jestem prawie pewna ze zycie zweryfikuje Twoje poglądy.

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Sory,że się wtrące,ale podczytywałam Was i Svinecke zrozumiałam co miała na mysli.A to,że jej tż kupił jej stolik,to miły gest z jego strony że chce pomóc swojej ukochanej kobiecie.
Dokładnie. Bardzo normalna prosta sprawa- TZ kupił Svinece stolik. Czy do manicure, czy pod telewizor, czy do jedzenia- nieistotne- kupił bo miał na to ochotę.
A teksty mi by było głupio, ja mam swoje pieniadze i sama sobie kupuje sa conajmniej nie na miejscu i dziwne.

....i znowu bedzie wojna

EDIT.
Kasiu ja mam 2 prezenty do kupienia. Grę LOKI i portfel- tyle ze jestem spłukana....prezenty beda na nowy rok, a pod choinką bedzie symboliczny mikołaj z czekolady.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 09:57   #3444
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

....i znowu bedzie wojna

EDIT.
Kasiu ja mam 2 prezenty do kupienia. Grę LOKI i portfel- tyle ze jestem spłukana....prezenty beda na nowy rok, a pod choinką bedzie symboliczny mikołaj z czekolady.
no mam nadzieję, że wojny juz nie będzie

Stary 2007-12-15, 10:00   #3445
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hm... jakos Madlen mnie zrozumiała i nie było dla niej nic zawiłego w moich wypowiedzic. jak juz pisałam i napisze ostatni raz... nic do svinecki nie miałam. wyrazilam tylko własny pogląd na temat tego, że nie chciałabym aby TZ mi kupował każda zachiankę ( i to nie było podtekstem do nikogo) i dopisałam ze w przypadku svinecki rozumiem bo ona potrzebowała tego bardzo do pracy itp... zresztą nie ważne.. pisałam o tym wczoraj i temat juz zamkniety

Nie wiem co sie porobiło na tym watku.. ale widocznie nie mozna juz na nim wyrażac własnych (powtórze własnych) opinii na jakiś tam temat... Bo zaraz każdy to bierze do siebie, co jest bez sensu... bo po co robic afery o takie pierdoły... no ale cóz. przeciez ja jestem tylko infantylnym dzieciakiem więc co ja mam do gadania...

Chyba wezmę przykład z hihi i kilbit i opuszcze wasze grono, bo teraz to az starch cokolwiek napisac, aby nikt nie wziął sobie tego do siebie....

Stary 2007-12-15, 10:07   #3446
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczynki

Madlen to fajnie mialas ja niestety eczorajszy wieczor spedzilam samotnie bo TZ pojechal do pracy na nocke

ale juz z rana prosto z pracy zajechal do mnie i spelnil kolejna moja ZACHCIANKE bo napisalam mu smsa zeby kupil mi po drodze fajki i chlebek i przywiozl. hmmm kurde ale go naciagam chyba musze mu oddac za to

a dzisiaj wieczorkiem bedziemy tylko dla siebie, moze pojdziemy do kina (o boze i kto ma stawiac) hehe
a po kinie do TZ siup do lozeczka bedzie bosko
chyba ubiore jakas fajna bielizne
Stary 2007-12-15, 10:20   #3447
sanetka
Zakorzenienie

dzien dobry
a ja chora. chrypie troche, zimno mnie telepie i glowa boli. ech...trzeba sie zaraz isc wygrzewac. odpukac ze kataru nie mam
wczoraj nie zaciekawie u mnie bylo ale juz nie chce mi sie pisac szczegolow. no i TZ troszke podpadl ale jest ok. bylismy dzis na zakupach i kupil (bo on placil) komplet talerzy- 18 sztuk. takie zwykle gliniaki, ale nie bedzie szkoda jak sie stlucza a kosztowaly 28 zl. i ladne majteczki od niego dostalam, i owoce. tak to jest z nim- ja mialam placic a w koncu placil on

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 10:24   #3448
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczynki

Madlen to fajnie mialas ja niestety eczorajszy wieczor spedzilam samotnie bo TZ pojechal do pracy na nocke

ale juz z rana prosto z pracy zajechal do mnie i spelnil kolejna moja ZACHCIANKE bo napisalam mu smsa zeby kupil mi po drodze fajki i chlebek i przywiozl. hmmm kurde ale go naciagam chyba musze mu oddac za to

a dzisiaj wieczorkiem bedziemy tylko dla siebie, moze pojdziemy do kina (o boze i kto ma stawiac) hehe
a po kinie do TZ siup do lozeczka bedzie bosko
chyba ubiore jakas fajna bielizne
NO powiem Ci ze masz luzik bo fajki i chleb to duzo nie kosztuja. A mnie TZ zabrał wczoraj na kręgle i pizze kupił i jeszcze 2 piwa i fajki....z rok bedę to spłacać.
Kurcze swietna zabawa te kregle...tylko rzeczywiscie droga. Godzinke rzucania 50 zł....a ta godzinka bardzo szybko mija i przydałoby się dokupic jeszcze jedna. No nic wkręciłam sie i teraz chyba cała pensje na kręgle bede wydawac

Nacieszcie się soba dzis...i musowo załóż seksy bieliznę
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 10:25   #3449
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
dzien dobry
a ja chora. chrypie troche, zimno mnie telepie i glowa boli. ech...trzeba sie zaraz isc wygrzewac. odpukac ze kataru nie mam
wczoraj nie zaciekawie u mnie bylo ale juz nie chce mi sie pisac szczegolow. no i TZ troszke podpadl ale jest ok. bylismy dzis na zakupach i kupil (bo on placil) komplet talerzy- 18 sztuk. takie zwykle gliniaki, ale nie bedzie szkoda jak sie stlucza a kosztowaly 28 zl. i ladne majteczki od niego dostalam, i owoce. tak to jest z nim- ja mialam placic a w koncu placil on
no widzę, że kompletowanie wyprawki do nowego domku w toku

Stary 2007-12-15, 10:35   #3450
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
NO powiem Ci ze masz luzik bo fajki i chleb to duzo nie kosztuja. A mnie TZ zabrał wczoraj na kręgle i pizze kupił i jeszcze 2 piwa i fajki....z rok bedę to spłacać.
Kurcze swietna zabawa te kregle...tylko rzeczywiscie droga. Godzinke rzucania 50 zł....a ta godzinka bardzo szybko mija i przydałoby się dokupic jeszcze jedna. No nic wkręciłam sie i teraz chyba cała pensje na kręgle bede wydawac

Nacieszcie się soba dzis...i musowo załóż seksy bieliznę

o kurde jak Ty mu sie wyplacisz
a kregle o tak to swietna zabawa ale my z moim TZ nie bylismy jeszcze nigdy. bylam z exem. ale kiedys trzeba bedzie sie wybrac - TZ bedzie mial z kogo sie smiac

no bielizna musi byc
zaloze ta ktora mi TZ kupil gdy spelnial kolejna MOJA ZACHCIANKE
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości