|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() ![]() Co do butów jeszcze u mnie jak mówiłam w imieniny, urodziny itp gości też nie rozbiera się z butów- bo nie wypada aby paradowali nam w skarpetkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
będzie na pewno 5, który będzie ostatnim sezonem.
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie garnitur, buty na nogach bez możliwości podwinięcia ich pod tyłek to sztywniactwo. Nie po to jem w domu żeby sie czuć jak w restauracji. No i nigdy nie ubieram sie aż tak elegancko żeby buty były nieodzowne ![]() -------------- Nie da się zaprzeczyć że zakończenie było powalające. Dali ostro czadu. najlepsze zakończenie sezonu jakie widziałam ![]() ![]() Tak jak piszesz w 5 sezonie będzie ciężko bo Dexter zostanie sam z dzieciakami...w ogóle sobie tego nie wyobrażam ![]()
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu ja nie mówię scritle o szpilach- mogą być i balerinki jeśli pasują do stroju ale nikt mnie nie przekona, ze na bosaczka wygląda się imprezowo i wyjątkowo, odświętnie. To po co w ogóle ubierać się inaczej niż na codzień skoro te gołe stópki i tak wszystko popsują ? ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Aha
![]() No to fajnie ![]() No właśnie, ciekawe jak Dex będzie zabijał. Ja sobie od razu pomyślałam, że nastepny sezon powinien być taki, że jego syn jest dorosły i ma takie samo 'hobby' jak tatuś, a Dexter mu przedstawia cały Kodeks, żeby nie wpadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W tym roku na prezent sobie zażyczył nową koszulę, którą założy na wigilię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz to w sumie możliwe- Harisson był w kałuży krwi tak jak Dex. Tylko, ze syn był młodszy i nie będzie tego pamiętał tak ja Dex.
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że to może być nawet fajne - takie wystrojenie się. Tylko że ani u moich, ani u TŻ rodziców nie ma takiej tradycji. I tak jak pisałam - buty w domu TŻ odpadają. Co innego u moich rodziców - u nas nigdy nie kazano gościom ściągać butów, wręcz mama zawsze namawiała, żeby nie ściągać. U TŻ są jednak inne zasady i muszę się ich trzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O to chodzi że my nie ubieramy sie inaczej jak na co dzień. ![]() Ubieramy sie tak jakbyśmy do pracy szli..a może nawet mniej elegancko ![]() Zwyczaj sylwestrowy naszej paczki to totalny luz..ognisko z grzańcem na mrozie, sauna, bluzy z kapturem i dzinsy ![]() W tym roku ma być bardziej "elegancko" dlatego założę dzinsy i jakąś bardziej odświętną tunikę ![]() Także tak jak pisałam z tymi butami to głównie kwestia tego co zakładamy na górę...gdybyśmy na imprezy przychodzili w kieckach balowych czy koktajlowych, a faceci w gajerkach pewnie byłoby inaczej. ![]()
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie kult butów wynika z tego, że wszyscy w domu kochają buty
![]() Co do kapci ja mam *******ca również- nienawidzę babciowych kapci ani u siebie, Tża i małego. Ja mam zawsze wyszukane kapcie w domu- teraz kupiłam takie że sama jestem w szoku jakie są boskie i oryginalne (nie na obcasie ![]() ![]() ![]() ![]() I będzie szukał żony, kóra lubi zakładać buty na imprezy świąteczne ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może po prostu nie przykładam tak dużej wagi do stroju jak większość ludzi. Ma mi być wygodnie i mam być szczęśliwa...a odświętny strój mi do tego nie potrzebny. Ja np. zauważyłam że moje koleżanki przed wyjściem do knajpy spędzają kilka kwadransów na wyszykowanie się. Planują ciuchy, biorą prysznic, robią świeży mejkap..ja tak robiłam jak miłąm 17 lat..później mi przeszło. Wychodzę do knajpy wyglądając dokładnie tak jak na co dzień... Jedyne co robię wyjątkowo to maluję pazury na ostry kolor..bo w pracy nie mogę sobie pozwolić. ![]() Ale ze taka jestem to już widać w sklepie..kto widział kobietę która krzyczy na męża że tan chce jej nową bluzkę kupić ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Chodzę po domu po prostu na bosaka..całe życie ![]()
![]() |
#3433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie wyszykowanie się do knajpy nie jest równoznaczne z wystrojeniem się ![]() ![]() ![]() Latem po domu też noszę japonki, zaraz postarm się znaleźć Wam moje kapcie. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam też lubię ten czas szykowania się przed wyjściem. Robię sobie zazwyczaj kawę, puszczam jakąś żywą muzyczkę, szykuję się w swoim tempie. Ma to swój urok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W tle muzyka, a ja sobie śmigam w szlafroczku, maluję się, ubieram....fajnie, bo zawsze jakoś trochę ładniej sie ubieram, mocniej maluję...i czuje się fajnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sobie uświadomiłam jak dawno nigdzie nie byłam ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ta kumpela co wczoraj Wam opowiadałam się chyba jednak obraziła ![]() Trudno ja nie widze powodu aby ją przepraszać, napisaliśmy całe wyjaśnienie, powinna zrozumieć powody skoro ma męża jakiego ma ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
hihihi..mi sie często zdarza wyjść do knajpy zaraz po przebudzeniu z drzemki
![]() Może to też dlatego że wyjście do kanapy jest dla mnie tak powszednie jak wyjście do sklepu po bułki ![]() Uwielbiam za to przed wyjściem wypić z mężem drina i posłuchać muzyki ![]()
#3440 |
Zakorzenienie
|
Haniu, nie jesteś odmieńcem. Ostatnio ubrałam na wigilię moją fioletową sukienkę i fajnie się czułam, przeważnie ubieram się jak na co dzień. Dla mnie też wygoda to podstawa
![]() Lubię szykować się do wyjścia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale z Was knajpiarze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Z niepisanych tradycji , czy zakładacie na Sylwestra nowe majtki ???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz tylko weekendowo wychodzimy. Ostatnio w sobotę mąż stwierdził że on ma dość i idzie do domu. To ja mu na to "napij sie wódki to Ci przejdzie chodzenie do domu" na co on "eee nie mam ochoty, idziemy zaraz do domu" ja "tak jeszcze dziecko sobie zafundujmy i będziemy sobie w domu siedzieć" on "no i tak zrobimy!!!" ja "ok, ale ty siedzisz w domu z dzieckiem, ja chodzę do knajp ![]() W tym momencie zwątpił i poszedł z kumplem do baru po wiśniówkę. Do domu wróciliśmy o 4 rano ![]() Dodam że dzień wcześniej byliśmy w Białymstoku na imprezie. ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Ja też ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-17 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
naprawdę ?
Chodzi o to, że zakłada się nowe majtki- na nowy rok, żeby nie był on przesrany ![]() ![]() Ja pilnuję tego, więc cała nasza trójca z małym włącznie zakłada nowe gatki, nawet jak spędzamy Sylwka w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
i ja
![]()
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się. Zgapiam zwyczaj.
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
w końcu po kilku dniach przyczajówy i zagadywania szefa o świętach obwieścił, że da nam premie jakieś dziś na konto.
cieszę się, bo się szykuję już na styczniowy shoping, to kaska się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem szczerze, że najważniejsze jest dla mnie to, że tylko jutro i poniedziałek i posiedzę sobie w domu, poplanuję wszystko, tak jak lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.