|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
No to na pewno nasz świąteczny budżet by podreperowało...Nie jest to jakaś szalona kwota, ale w naszej syt. każdy grosz się liczy
Dlatego TŻ musi dostać tę kasę.... Dzięki Dziewczyny... Haniu, pieczesz w końcu piernika? Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-12-16 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć,
Cytat:
![]() Tż też jest dla mnie bardzo ważny dlatego jestem rozdarta.W przeciwnej sytuacji olałabym jego wyjazd. I to nie jest tak, że ja odmówiłam i koniec.Myśleliśmy jak zrobić żeby było dobrze.Rozmawialiśmy o tym przez parę dni codziennie i zostało, że ja nie jadę, ale jest nam przykro z takiego obrotu sprawy.Na pewno duzy wpływ na to miała moja praca, ponieważ nie mam urlopu, a wyjazd jest 23 grudnia (ale prawda jest też taka, że na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie świąt z dala od rodziny ) Ehhh nie da się mieć wszystkiego co chcemy ![]() Jakoś to przeżyjemy ![]() Jeśli chodzi o kolegów Tżta to są o.k ![]() Na szczęście ja się dobrze dogaduję z Tżta kolegami i z przyszłą żoną jednego z nich.A mój Tz dobrze się kumpluje z mężami moich 2 przyjaciółek, a Tżta trzeciej lubi. Nawet na sylwestra idziemy z pomieszanym towarzystwem moje 2 przyjaciółki z Tżtami i Tżta 2 kolegów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-12-16 o 16:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Dostałam drugą część wypłaty - kupię sobie buty ![]() Jutro mam firmowe spotkanie wigilijne - najpierw restauracja a potem jakiś klub - średnio chce mi się iść ![]() Stokrotko fajowski domek ![]() Haniu fryzura świetna - ale ja bym nie miała odwagi aż tak ściąć włosów ![]() ![]() Go0sia207 wybrałabym wyjazd z Tż i kolegami - zecydowanie wolałabym tak spędzić święta niż "standardowo" Chyba nie wytrzymam do lutego ...tak strasznie brakuje mi "ruchu" ![]() Idę się ogarnąć a potem do spania... czeka mnie pobudka po 4 ![]()
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-12-16 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, dziś od rana jestem na posterunku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dzisiaj dojechałam o 10 zamiast o 8.30 ![]() Tak sie jeździ po stolicy ![]() Ale mam na głowie fajny kolorek blond ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam właśnie, że w Polsce zima. U nas maluteńka warstwa, która zresztą znika szybko. Kombinujesz widzę z falami i lokami. Najważniejsze, że ci się podoba i zadowolona jesteś |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dam już rady ![]() ![]() A dziś jadę do przyjaciółki wieczorem..będziemy piec ciasteczka cynamonowe ![]() I tak w sumie do świąt każdy wieczór zajęty. Cytat:
![]() Ja jestem odważna ![]() ![]() Zresztą miałam taką w wieku 17 lat, także to nie takie ryzyko..będzie mi ładnie ![]() No ba wiadomo że przeżyjecie ![]() Nie pierwsze święta, nie ostatnie. ---------- Śmigam na all szukać jakiejś tuniki sylwestrowej ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-17 o 10:05 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć ![]() W stolicy (chyba na moje wczorajsze życzenie) śniegu a śniegu i wciąż pada. Tż też mówił, że ledwo dojechał samochodem, bo ulice tak fatalnie utrzymane. Wczoraj szukałam w Arkadii sweterka. Żadnego z okrągłym dekoltem :/ a te w serek albo w kolorach mi niepasujących albo źle na mnie leżały. Skończyło się kupieniem takiego niby bolerka, które w dodatku w świetle sklepowym wyglądało na kawę z mlekiem a w domu okazało się bardziej szare i gryzie mi się z butami. na pocieszenie kupiłam sobie Carmex ![]()
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja też dojechałam dziś spóźniona. Jestem zarobiona po pachy różnymi sprawami, nie mam czasu akurat na porządki przedświąteczne. Na szczęście TŻ umył okna (jeszcze jedno zostało, mam nadzieję, że T. umyje je dzisiaj) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No masakra jakaś - przedwczoraj Tomek gotował obiad i robił pranie, a ja siedziałam przed kompem i robiłam wizualizacje do 23 ![]() Jedyną pozytywną sprawą jest to, że Tomek dostał pracę ![]() ![]() I tak na marginesie - kupujemy działkę ![]() Stresujące te święta będą ![]() P.s. W końcu udało nam się kupić foremki. Czy da radę piec w sobotę pierniczki, czy raczej nie będą dobre na święta (odpowiednio miękkie/chrupiące)? |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem pewna, że w tej fryzurze będzie Ci super ![]() ![]() Haniu jak nie znajdziesz nic sylwestrowego na allegro to idź do Reserved, mieli kilka świetnych tunik, jakbym planowała Sylwka to od razu bym którąś kupiła ![]() Cytat:
![]() ![]() Kolorami się nie przejmuj, na pewno nie jest tak, że się gryzą, pamiętaj że ubieranie się tak aby wszystko było dobrane idealnie kolorysycznie wcale nie jest trendy ![]() Asiuk to wspaniałe wieści z pracą Tża ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 10:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Zakorzenienie
|
Asiuk to gratulacje dla TŻ i dla Was z okazji kupna działki. Czyli stary rok dobrze się dla Was kończy
![]() Cytat:
![]() Tak wiem, że dopasowanie kolorystyczne nie jest trendy dlatego mimo wszystko założę ten zestaw. Zresztą zaraz Wam pokaże do oceny ![]()
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W styczniu zapoluję na jakieś wyprzedaże |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, bo jeszcze dzisiaj i poniedziałek i biorę urlop ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poniżej zdjęcia mojego świątecznego, niedopasowanego kolorystycznie zestawu ![]()
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie że w końcu wychodząc od fryzjera jesteś zadowolona. A loki robione na prostownicy to super sprawa ![]() ![]() Dzięki za radę na pewno pójdę do reserved w takim razie ![]() Asiuk gratuluję kupna działki..ale taniocha swoją drogą ![]() Twin czekamy za zestaw ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest tylko jedno ale, w mojej rodzinie taki zestaw na święta by nie przeszedł, bo u mnie nie można w wigilię zakładać czarnych rzeczy- więc pożądane kolory to biały, beżowy, złoty, czerowny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Twin bardzo ładna sukienka
![]() ![]() Mam podobną "dyżurną" małą czarną ![]() Jednak mi sie ten zestaw gryzie ![]()
#3408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobraźcie sobie, że mój TŻ spędzi pierwszą wigilię w garniturze. U niego nikt się nie stroi na wigilię. Cytat:
![]() Mnie też się ten zestaw gryzie. Jednak pójdę w nim ale będzie pewnie tak ciepło, ze będę się rozbierać i prezentować gołe ramiona ![]() Edit: albo założę jakieś czarne buty i nie będzie się nic gryzło ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-12-17 o 10:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mój Tżet też zaczął spędzać wigilię w garniturze od kiedy jesteśmy razem, wcześniej też nie było u nich takiego zwyczaju ![]() I jeszcze czegoś nauczyłam rodzinę Tża- spędzania świąt w butach eleganckich, nie na bosaka ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Asiuk. gratulacje dla męża ![]() Haniu, szkoda, że nie pieczesz piernika ![]() Dziewczyny, objerzałam Dextera!! Już mogę rozmawiać ![]() Dziewczyny, boję się zapeszyć, ale powiem. TŻ był dziś na drugim etapie rozmowy kwalifikacyjnej w firmie pewnej. Pani była z niego bardzo zadowolona, powiedziała, że wszystko na plus...zaraz po tej rozmowie poszła do dyrektora, który podejmuje decyzje o zatrudnianiu...Trzymajcie mocno kciuki, żeby w końcu się udało i żeby dostał tę pracę. To byłby wspaniały prezent na święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama dziwnie bym sie czuła gdyby nagle mąż w garniturze sie zaprezentował ![]() W ogóle pierwszy jaki w życiu kupił na nasz ślub ![]() Ja bym założyła czarne..ale może dlatego tak to widzę, że te beżowe buty w ogóle nie są w moim stylu ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż to dziwne. Jakbym była gdzieś na święta, na pewno byłabym w butach. Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butter kciuki zapewnione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No, taniocha. Dlatego się zdecydowaliśmy. Działka jest w trakcie przekształcania z usługowej na mieszkaniową. Pani w starostwie powiedziała, że nie ma problemu z budową domu ![]() Cytat:
![]() Chcemy ją kupić jako inwestycję. Jeśli się na niej nie będziemy budować, to możemy sprzedać, już po wyższej ceni. Jedyny minus to szkody górnicze, ale w końcu cały Śląsk ma taki grunt ![]() ![]() Trzymam kciuki za TŻ, Butter. Musi się udać!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w pierwszej chwili zaniemówiłam, później powiedziałam że przesadzili i zrobiło mi sie strasznie smutno...wkurzała mnie Rita..ale ona była mu potrzebna taka kochająca ciapa ![]() Później stwierdziłam że w sumie takie zakończenie byłoby idealne dla całej serii. Koło sie zatoczyło...nie ma ucieczki przed mrocznym pasażerem ![]() Suma sumarum 5 sezon będzie na pewno interesujący. ![]() Na ciasteczka przepis ma koleżanka..także jak wyjdą dam jutro ![]() Cytat:
![]() Moja teściowa zawsze w szpilach zasiada do wigili...ale tylko ona ![]() W domu ma być luzacko a nie sztywniacko..i tego sie będę trzymać. No ale to kwestia tego co ma się na codzień na sobie..ja w szpilach nie chodzę więc tym bardziej nie widzę potrzeby żeby do stołu je zakładać ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i dobrze.. najważniejsze że w ogóle jakaś konkretna tradycja jest. U Was pełna gala, u nas wyluzowana elegancja ![]() Ja strasznie sie cieszę że my mamy już swoje małżeńskie tradycje..to między innymi sprawa że jesteśmy prawdziwą rodziną ![]() Podoba mi się to ![]()
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do parkietu to najgorsze być niewolnikiem swojego domu ![]() ![]() Haniu u nas w domu tak zawsze było, w imieniny, urodziny, imprezy rodzinne wszyscy chodzili w butach - moja mama to wprowadziła. Swoją drogą ja popieram- jak wygląda kobieta odstawiona w kieckę i na bosaka- jak sierotka.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-17 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() T. ubiera koszulę i spodnie wyjściowe albo nawet dżinsy. Pełny luz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie siedzenie w eleganckim stroju i w butach to nie jest sztywniactwo ale pełne dopasowanie ![]() ![]() Co do Dextera to z TŻ najpierw na 3-4: "o nie" a potem zaniemówiliśmy na dłuższą chwilę. Zgadzam sie z Tobą Haniu, ze Rita mnie denerwowała np. ciągłym wydzwanianiem do Dexa, kiedy będzie itd. ale to był jego inny świat i nie powiem lubiłam Dextera, który próbuję dopasować się do modelu ojca, męża i jak czasem myśli, co by normalny człowiek zrobił lub powiedział. będzie mi tego brakowało. Jednak uważam, ze zakończenie było genialne, szokujące i kompletnie nie do przewidzenia. Ciekawa jestem czy w 5 serii Dexter stanie się jeszcze bardziej mroczny przez to wydarzenie. Jak on będzie zabijał skoro został z dzieciakami sam? Jeszcze jestem ciekawa czy Deb odkryje mrocznego pasażera ![]()
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki Dziewczyny
![]() Mnie też Rita wkurzała... nie lubiłam jej, była taką lelują-ciepła kluska...ale tak bez sensu została zabita... Myślisz, że będzie 5. sezon? |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
Dori a na domowych imprezach u znajomych też obowiązuje zasada że można w butach chodzić??
Nasza paczka nawet na tak imprezowy dzien jakim jest Sylwester zdejmuje ![]() Moja teściowa ostatnio mnie pytała czy na sylwestra założę te buty które na wesele przyjaciółki kupiłam. Myślałam ze parsknę śmiechem jak sobie wyobraziłam siebie w tych butach na imprezie u znajomych ![]() A oni to już na pewno stwierdziliby że zwariowałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.