|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Udało mi się trochę Was poczytać jak mała spała - jak na złość już wstała i biega pod nogami i nie wiem czy uda mi się skończyć ten post...
Olcia ![]() Ciastuś ta koleżanka jakaś niepoważna jest... A jak się teraz czujesz? Karolina wiem, że w Ikei nie było Ci do śmiechu ale rozbawiła mnie ta historia ![]() Agunia ![]() ![]() Sol jak ucho? Phdwao trzymam ![]() Pumcia udanego urlopu! My mamy TO szczepienie we wtorek i chyba będę szczepić - wolałabym odroczyć ale kuzynka małej idzie do przedszkola i różne rzeczy może przynieść do domu. Ogólnie ten tydzień zapowiada się pracowicie a weekend będzie przechlapany. A w tej chwili ma przechlapane mój kot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Mamuśka, jak stawia te stópki? Zdrowiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Aga to chyba ta pogoda...
Mamka zdrówka ![]() Karmelku dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Lewa stope stawia krzywo na lewo jej ucieka podkurcza paluszki i boje sie ze jej sie zdeformuje stopa bo paluszki tez jej na lewa strone ida
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- a tu nasze zakupy POKAzuje spodnie bluza bezowa bluzeczki bluzka do tego jeszcze body zwykle getry i apaszki pod szyjke |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
U nas dzis cieplo az dziwnie cieplo patrzac na ostatnie temperatury. Jestesmy na spacerze. Mala troche daje popalic bo wozek jest beeeee ale ogolnie jakos sobie radzimy. Na razie nie mysle o kaloszach ale w pani gadzet byly pokazywane fajne buty na deszcz, spodobaly mi sie i jesli bedzie tozmiar to kto wie czy nie kupie. Prince jesli chodzi o dorabianie to przychodzi mi do glowy jakis hand made albo uczenie kogos. Albo pieczenie ciast i innych rzeczy na uroczystosci. Mamka ja bym jeszcze nie szla do specjalisty. Mnie nasza pediatra powiedziala ze jesli dziecko majace 1,5 roczku i chodzace od dawna zle stawia stopki to dopiero wtedy trzeba sie przejsc do ortopedy. U nas ostatnie noce wspaniale cale przespane. Oby tak zostalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Hej! U nas nocka ok, maly byl na nurofenie obudzil sie o 4 i troche poplakiwal ale wzielam go na rece o usnal od razu, za to rano zaloczyl mocny upadek. musialo go bolec bo plakal dlugo i zwymiotowal cale ranne mleko, a i to przeze mnie bo odwrocilam sie enegicznie i nie zauwazylam ze jest tuz pod moimi nogami i sie zderzylismy:/ teraz robie pizze, potem jedziemy na grila, maly zjadl ladnie 220g obiadu juz, potrm dostanie zupke i weekendujemy
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-08-31 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
hej
u nas leniwa sobota ![]() Zrobiłam porządki w szafie, część rzeczy wyrzucam tj. oddaję, muszę też kilka dokupić, ale to chyba ani dziś, ani jutro. Nie chcę kupować na hurra, dam sobie czas. Mamcia też myślę, że konsultacja w spr. nóżki nie jest u Was konieczna ale jeśli masz być spokojniejsza, to idź oczywiście. |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zadomowienie
|
Pumcia oby te nocki takie już pozostały!
Phdwao dobrze, że na strachu się skończyło! Mimo, że człowiek uważa to i tak brzdąc wejdzie wszędzie i po cichu. U nas niedawno o mały włos nie polałam małej wrzątkiem - 8 osób i nikt jej nie upilnował - nagle czuje ją na swoich nogach. Jedyne co zdążyłam zrobić to się obrócić i na szczęście polałam tylko siebie (rękę). |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas zapowiada się na deszcz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Karmelku to niciekawie, z wrzatkiem to juz wogole! Dobrze ze uchronilas mala i szkoda ze polala siebie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i coraz bardziej zastanawiam sie czy nie jstemw ciązy. Smieszne , bo test w aptece mnie razi w oczy. Nie kupie i juz. W srode mam wizyte u gina Cytat:
![]() ![]() nad reszta pomysle ![]() W ogóle mam doła. Jak cholera. Tz dzis wraca a mi sie w ogóle nic nie chce. Jedno co dobre to zrobiłam porzed chwila małej wyniki bo zaczela se nabijac siniaki ![]() ![]() jedyne co to ma za duzo limfocytów. Ale nie wiem o co chodzi w tym zaraz poczytam . A hemoglobina 12 ![]()
![]() |
#3433 |
Zadomowienie
|
Ph ja to pikuś -pobolało, zagoiło się, skóra zeszła i luz. Nie wyobrażam sobie jak dziecko by cierpiało w takim wypadku....
Ciastek to na co Ty czekasz co? Gdzie to badanie ma być? A robiłam test 2 dni temu - 1 kreska. W pn rano mam wizytę u gina i zobaczymy czy faktycznie bo moje ostatnie samopoczucie wskazuje na co innego.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja testu nie robie, bo skoro mam wizyte w srode to wiesz. A dwa to mialam miesiączke(ale to podobno akurat nie przeszkoda) w kazdym razie mnie to chamuje z testem . No ale jakos sie czuje tak jak bym była podwójna ![]()
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Karmelek wiadomo dobrze ze uchronilas mala, jestem ciekawa co lekarz powie
![]() Ciastek nie znam sie wiec nic nie powiem, ale fajnie ze plytki nie szaleja malej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |||
Rozeznanie
|
Cześć kobietki,
Maluchy śpią, ja gotuję rosołek i troszkę Was nadrabiam. U nas ok, dzieciaczki nadal przesypiają całe noce, więc i mama się wysypia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Udanego wypoczynku! O matko! Okropne to, co piszesz... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zadomowienie
|
Mala zasnela wiec moge isc obiad szykowac - dzis siedzimy caly dzien w domu to nawet udaje mi sie cos pisac bo komp wlaczony na komodzie stoi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Ciastek nie wytrzymałabym w niewiedzy do środy, od razy bieglabym do apteki po test
![]()
#3439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3440 | |||||
Zakorzenienie
|
właśnie kupiliśmy krzesło biurowe. W końcu będę miała porządne do pracy i może mój kręgosłup odetchnie z ulgą, bo ostatnio odcinek lędźwiowy mocno mi się daje we znaki :/ ale będzie dopiero za jakieś 3 tyg...
i w końcu z poczty odebrałam buty Lu, są cudne ![]() Cytat:
![]() Mi tam się podoba ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj miałam też niefajną przygodę ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-08-31 o 13:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zadomowienie
|
Agunia to faktycznie nie wiele brakowało....
A co do rozlewania wody to skoro kąpie mąż to niech mała szaleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
A miałam jeszcze napisać. W tym sklepie z krzesłami/fotelami stała po coś drabina. I Lu się zaczęła na nią wspinać. Na pierwszy szczebel wlazła bez problemu, potem ostro próbowała na drugi, ale już jej trochę nie szło i się ześlizgiwała, musiałam ją niemal siłą z tej drabiny ściągać
![]()
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzewam, że jakbym Lu nie zabrała to też w końcu wlazła by wyżej ![]() ![]() akrobatki małe ![]()
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Jestesmy w parku wlasnie, czytam co piszecie i widze ze Ciastek pisze ze sie nie staraja ale i nie zabezpieczają
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mamy takie krzeselko ze stoliczkiem z fisherprice i ona lazi z tym(to jest takie zlaczone 2 w 1 ze krzeselko stolik lampka i ksiazeczka na stoliku) i gdzie chce dosiegnac to staje na krzeselko a jak nie dosiega to staje na oparcie. Oczywiscie jak zobaczylam ze staje na oparcie to jej schowałam. Niech zapomni ze na oparcie mozna stawac to jej wyciagne spowrotem. W kazdym razie spadła i az sie poturlała , wstala warknela pod nosem i wlazła dalej ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() tz stwierdzil ze po co sie zabezpieczac. On jest przekonany ze przerywany to przerywany. A moj gin z przerywanego ma polowe ciąz ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-08-31 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi Lu wczoraj wdrapała się na oparcie fotela (który się lekko wygina i przez to lekko buja), na samą górę, że jej prawie cały tułów nad oparcie wystawał i tak zaczęła bujać, że mało co a by fotel wywaliła ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-08-31 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chcialam wam powiedziec ze moja mala nie chce robic do nocnika. Siuku owszem robi ale na stojąco. Do nocnika siusia. A kupke ostatnia ją posadzilam juz była na wylocie to migiem zeszła narobiła obok i jeszcze mi pokazała ze mam ją przelozyc do nocnika ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- moje dziecko zalalo sie krwią bo upadła buzia w podloge. Udawała ducha sciagnela sobie bluzke tak ze zatrzymalo sie na glowie i robila uuuuu. I upadla bo nie widziala gdzie szla ![]()
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.