![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Żony 2011 :)
My czujemy,że jesteśmy na gotowi na dzidziusia
![]() ![]() Na razie nasza sytuacja materialna musi się poprawić i mam nadzieję,że do 30ki się wyrobię ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3452 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się ze dziecko tzreba chceć. Mam sama znajomych którzy maja wszytko naprawde i super praca i dom wykończony i co najważniejsze nie jest obciazony żadnym kredytem, ale nie chca jeszcze dziecka, bo nie sa na to gotowi. Rozumiem ich kazdy ma swoje zdanie w tej kwestii. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3453 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej. To może i ja się wypowiem ![]() Ciułamy na własne mieszkanie. Przy rodzicach można naprawdę dużo oszczędzić.
![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Odp: Żony 2011 :)
Szczęśliwego rozwiązania.
Ja sie dzisiaj niestety dowiedziałam ze nici z mojego stażu i nie powiem ale mnie to przybilo. Jeszcze Mąż mnie wkurzyl bo ma jakieś dziwne fochy ale jutro ide do dyrektorki urzędu dalej walczyć może sie jednak uda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dawno mnie tu nie było i nawet nie wiem co pisać. My nadal na tym samym etapie co od razu po ślubie czyli żyjemy sobie sami i czasem nam przemknie przez myśl a może raczej mnie że dobrze by było się postarać o bobasa ale jakoś z miesiąca na miesiąc to przekładamy mimo, że mamy gdzie mieszkać prace mąż ma, ja póki co też, więc nie ma się czego bać a jednak się boimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
Ja jak się dowiedziałam od znajomych i naczytałam dodatkowo - ile osób ma problem z zajściem w ciążę i poronieniach po których znów ileś tam trzeba czekać to naprawdę stwierdziłam, że warto próbować. Poczułam, że czas wejść w jakiś inny etap swojego życia.
Z TŻ nie kłócimy się albo bardzo sporadycznie. Zazwyczaj idzie o jakieś drobiazgi. A jakby coś więcej przeskrobał to wydrę się na niego popłaczę i jest mi lepiej. Najważniejsze żeby wrzód za duży nie urósł.
![]() |
#3458 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Co prawda nie udzielałam się tu w wątku wcześniej, ale często Was podczytuję. Robię to, bo podobnie jak Wy - brałam ślub w 2011 roku ![]() ![]() Z mężem jestem bardzo szczęśliwa (mam nadzieję, że on ze mną również, no ale póki co się nie skarży ![]() ![]() Minęło właśnie ponad 1,5 roku od tego pięknego dnia ślubu i ja i mąż dojrzeliśmy do roli rodziców ![]() Trochę zwlekaliśmy z tą decyzją, bo mąż zmienił pracę, remontowaliśmy mieszkanie (kuchnia, łazienka, ubikacja), ale teraz postanowiliśmy zacząć działać w kwestii potomka. Mam nadzieję, że wkrótce nam się uda ![]() Pozdrawiam PM'ki 2011 ![]()
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3461 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Na początku gratulacje dla wszystkich nowych mam i zafasolkowanych ![]() Za niecały miesiąc mamy już 2rocznicę ślubu, kurcze jak to momentalnie zleciało ![]() ![]() Co do kłótni, to oczywiście kłócimy się jak to w małżeństwie ale zawsze potrafimy się szybko pogodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;40255038]Cześć dziewczyny
![]() ![]() Na początku gratulacje dla wszystkich nowych mam i zafasolkowanych ![]() Za niecały miesiąc mamy już 2rocznicę ślubu, kurcze jak to momentalnie zleciało ![]() ![]() Co do kłótni, to oczywiście kłócimy się jak to w małżeństwie ale zawsze potrafimy się szybko pogodzić ![]() hej! po czym stwierdzili Ci RZS? Masz wyniki wskazujace na to i objawy? Ja jestem juz 7 lat na lekach, ale tak do konca nie wiedza co mi jest, co pobyt w szpitalu w ustroniu to inna diagnoza. Teraz mam jakby remisje albo mi juz przeszlo calkowicie, jestem na minimalnej dawce lekkiego leku. ale tez w przypadku ciazy leki musze odstawic minimum pol roku wczesniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3463 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ty jakie dostałaś leki? Jakie masz objawy i po czym stwierdził lekarz, że to RZS? 7 lat to już trochę chorujesz. Trzymam kciuki oby przeszło ci całkowicie, bo dobrze znam ten ból. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym samym dniu brałyśmy ślub ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3465 |
Zadomowienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;40282777]Do reumatologa trafiłam z porannym bólem stawów dłoni. Później doszły bóle stawów palców i ból kości ogonowej. Miałam robione badanie krwi, RTG dłoni i dopiero posiew moczu wykazał mi zmiany. Reumatolog stwierdził bardzo wczesne stadium choroby, nie był w stanie dać mi jednoznacznej odpowiedzi czy mi sie to rozwinie czy jak on to powiedział ,,wyrosnę z tego", dostałam tabletki Arechin, którę miałam przyjmować przez 2 miesiące. Na początku mi pomogły, ból znikł ale ostatnio znów wrócił, chociaż nie aż tak silny jak wcześniej. Teraz czekam na wizytę 25 kwietnia zobaczymy co mi powie. Nie powiem byłam w strasznym szoku, że w wieku 25 lat stwierdzono u mnie RZS. Czytałam, że w czasie ciąży bardzo często następuje remisja.
A ty jakie dostałaś leki? Jakie masz objawy i po czym stwierdził lekarz, że to RZS? 7 lat to już trochę chorujesz. Trzymam kciuki oby przeszło ci całkowicie, bo dobrze znam ten ból.[/QUOTE] Ja aktualnie zazywam Sulfosalazynę 1x1 a zazywalam 2x2. Ja w wieku 13 lat spuchly mi 3 palce u reki - lekarze wsadzili mi reke do gipsu ![]() ![]() ![]() Mam kolezanke ktorej zaczely stawy puchnac i co miesiac gdzie indziej jej skacze wyniki tez ma dobre, poszla do mojej lekarki i ona stwierdzila ze skoro jest alergiczka to tam trzeba szukac podloza dala jej skierowania to roznych lekarzy i okazala sie ze ma gronkowca i to moze byc duza podstawa do wystepujacych zapalen stawow. Opowiadala mi ze miala keidys pacjenta co mial 5 lat wstecz usnieta osemke zeba i okruszek pozostal z korzenia a on dostawal zapalen stawow. i Jak doszli do tego to choroba minela, takze moze u Ciebie powod moze lezec gdzies glebiej? Dobrze by było ![]() 3mam kciuki by przeszlo, albo sie juz dalej nie rozwijalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas szykują się wielkie zmiany ![]() ![]() i musimy jeszcxze remont zrobić przedpokoju |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Moniko wielkie gratulacje!
Niunia, też chyba się domyślam, więc też gratulacje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Monia właśnie weszłam na forum z myślą o Tobie. Chciałam sprawdzić czy są jakieś wieści a tu proszę ![]() Gratuluję Ci serdecznie ![]() napisz coś więcej - jak się czujecie i jak sobie radzicie. Pozdrawiam Niunia ale nowina ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.