|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Ooo Lena, trzymaj się!
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Moje Serduszko śpi w koncu
Cytat:
Kiedyś kiedyś dawano dawno temu ćwiczyłam z MelB brzuch i efekty nawet były widoczne Cytat:
Super, że wyjazd się udał Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziś siostra kosmetyczka zrobiła mi hybrydy zaczynam wyglądać jak człowiek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieć śpi
|
|
#3485 |
|
Konto usunięte
|
Lena przeżyłaś?
![]() agusia pisałaś że w życiu nie byłaś u kosmetyczki! A siostra to co? Jeszcze miałam pytać jak tam twe piękne rzęsy? Ignaś śpi od 20., nawet już miał 1 pobudkę ![]() Miałam jeszcze pisać, że bardzo się cieszę, że moje pytanie o dbanie o urodę sprawiło, że tyle dziewczyn zaczęło systematycznie pielęgnować swe facjaty ![]() Ktoś kiedyś pisał o pieluchomajtkach. Miałam wtedy odpisać, że za niedługo wszystkie będziecie przewijać dzieci na stojąco jedną ręką w normalne pampki. Ja dzisiaj sobie odświeżyłam tę umiejętność
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam sobie zapas pieluchomajtek teraz na promocji w Rossmannie
Na stojąco przebieram w samochodzie, jak mamy postój na trasie, no ale nie jest to dla mnie wygodne i jeszcze ten stres że zacznie sikać zanim pieluchę zapnę! Strasznie mnie zmęczył dzisiejszy dzień. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam intensywne dni ostatnio. Jestem u rodziców ake robię więcej i dzieję się znacznie więcej niż jak sama w miesZkaniu siedzę ![]() W piątek wracamy. Niestety we dwie bo TZ pracuję i nie może po Nas przyjechać. Damy radę, oby tylko Hania mocno w trasie,nie marudziła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
Honcia, też kiedyś daaaawno temu próbowałam brzuch z Mel B... większość treningu przeleżałam na macie
to było dla mnie dużo za dużo. Muszę znaleźć coś bardziej lajtowego na początek
|
|
|
|
#3489 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72611836]Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎[/QUOTE]
To musisz mieć przerażający głos Zaglądnełam tu, bo Gaba śpi na mnie i taaaaka nuda
|
|
#3491 | |
|
Konto usunięte
|
Nie no kupę na stojąco to nieeee
Dobrze jest mieć COŚ co dziecko zajmie na chwilkę, czego normalnie nie może mieć do zabawy. Ja ostatnio się ratowałam kluczykiem od auta ![]() Kiepska była ta nocka, Ignasia co chwilkę wybudzał kaszel. Żeby spać potrzebny był cyc w buzi w związku z czym jestem nieco połamana. Pogoda się zepsuła, jest zimno i kropi. Nie przeszkadza mi to bo chociaż mam wymówkę żeby nie wychodzić ![]() W sobotę dzieci jadą z harcerstwa na wycieczkę do zoo do Wrocławia. Mam nadzieję że będzie jako taka pogoda tego dnia w najcieplejszym mieście w Pl. ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Czemu na Tobie? Chora? Czy normalnie tak dosypia rano? |
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miała w domu takiego sprzętu, aby mi cokolwiek robić. A rzęs juz nie mam sama wyrywałam, bo mnie już wkur#&@ :P
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marysia w nocy miała gorączkę 39 Ja ją do karmienia biorę, a ta gorąca jak nie wiem co. No ale na szczęście udało się zbić. W sumie jak miało się nie udać, jak przez pomyłkę dałam jej podwójną dawkę Nurofenu Forte
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72611836]Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎[/QUOTE]
Przebieranie Kingi to istny koszmar.. Jak mam to zrobić to już ☠☠☠☠ica mnie bierze, bo wiem co to będzie się działo.. To samo od pewnego czasu ryczy jak mam ją ubrać na dwór czy w piżamkę :/
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweczko, w sobotę bez szału ma być z pogodą. 12 stopni i może popadać... No ale może do soboty prognoza się jeszcze zmienić
![]() A to ile Wy macie km do Wrocławia, że dzieci tu przyjeżdżają? Niedaleko jakoś jesteście?
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Przynajmiej u nas
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja,kiedyś robiłam trening abs teraz muszę od nowa wziąść się za siebie ![]() Dzięki Wam kupiłam krem przeciwzmatszczkowy pod oczy i go używam ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak już jest w wanience to od razu zmiana humoru i panna szczęśliwa Cytat:
Zobaczymy za 2 dni co z Ciebie za pogodynka Cytat:
Pilot od tv to najlepsza zabawka, oprócz telefonu
|
|||
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz matka smaż schabowe ![]() Oby to nie zadna choroba
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Konto usunięte
|
agusia, a takie ładne były!
zabcia Ty teraz nie zwalaj na zęby! To na pewno przez te gołe stopy na trawie które widziałam na zdjęciu ![]() australia no zbyt blisko to nie mamy bo jakieś 250 km. ![]() W planach mają właśnie zoo i wieczorem stare miasto. Jak będzie chłodniej to nic, dobrze by było żeby nie padało... No to pojechałaś z tym Nurofenem ![]() Oby gorączka już nie wyskoczyła. Madzia brawa za kremik i smarowanko ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- U mnie aktualnie świeci słońce i tak wali gradem, że aż tv przestał działać
|
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
Udało się
naklejka wykupkana, dzięki za kciuki ![]() przy przewijaniu polecam termometr bezdotykowy Krzysia zajmuje na długo tylko dziś odkryłam jego kolejną wadę bo w pewnym momencie otworzyła się klapka z bateriami na szczęście tym razem w porę zabrałam. Już chyba nigdy Krzys termometra nie dostanie
|
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przy okazji dzieci poszpiegujesz Grad?! Łojezus... U nas wieje i trochę się słońce przebija, ale szału z pogodą nie będzie pewnie... ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() No z baterią to już nie przelewki by były :/ |
||
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Śliweczka taaa trzebabyło odchorować te stopy, na szczescie jeden dzień Hmm to jeszcze brak czapki i krotki rekaw trzeba odpokutować
|
|
#3508 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze możesz zakleić klapkę taśmą ![]() Cytat:
![]() Szkoda że ten Wrocław tak daleko, bo chętnie bym się wybrała... Cytat:
|
|||
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słońce wychodzi, to może pójdziemy chociaż na chwilę na spacer jak się dziecię obudzi ![]() Lena, gdzie jesteś? Mamy wezwać posiłki?
Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2017-04-06 o 13:23 |
|
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
Honciu po mel B na brzuch były efekty w postaci chudniecia czy byłaś szczupła a po tych ćwiczeniach uwidocznilas miesnie?
Teściowie mili i kochani, aż strach: p dzień dobry lenus, może herbatki lenus, lenus a może ciasta hahahaha xD Ja już dawno przewijam na stojąco, dlatego kocham pieluchomajtki: D A ja słyszałam że dziwi jutro słabo pogoda a weekend już lepiej ![]() W radiu jakims mowili:P Spoko, żyje: D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

dałam mu ten termometr, żeby go w spokoju na spacer ubrać, gryzł go sobie. Grzeczny był bardzo, to sobie myśle - bierzemy termometr na spacer. W pewnym momencie zauważyłam, że od spodu ten termometr miał małą foliową naklejkę i po prostu w tej samej sekundzie gdy ją zauważyłam - naklejka zniknęła. Załadowałam niestety brudne paluchy do buzi Krzysia, ale naklejki już nie było. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszą kupę
a co do pogrubionego to niestety do jakichkolwiek normalnych zarobków jeszcze długa droga przede mną
ale jako że pogoda w końcu dopisuje, to stanęło tylko na 40 min w piątek, bo teraz codziennie spacerujemy przez jakieś 2-3 godziny, wliczam to sobie w poczet ćwiczeń
a w domu mnóstwo przysiadów przy dziecku, więc nogi i dupa robią się same
ładnie wszystko zjadła i obyło się bez płaczu za to wczoraj miała zostać też na leżakowanie ale panie zadzwoniły po trzech godzinach że młoda płacze, nie chce jeść i żebym po nią przyszła...zrobiłam mlesio i pobiegłam. zjadła i jak tylko wyszłyśmy na dwór to zasneła
i taak trzy godziny spacerowałyśmy, zobaczymy jak będzie dzisiaj ale chyba jest lepiej bo już od 50 minut leżakowanie a panie nie dzwonią 
Chyba zapodam Nasivin Soft, bo ileż można tego kataru odciągać 
Swego czasu nie mogłam siedzieć przez dłuższy czas, bo mnie napierdzielały, musiałam rozprostować, wstać itp. Brałam Artresan, coś tam pomogło. Ale teraz też mam tak czasem. Jakieś tam prześwietlenie kiedyś miałam, ale nic nie wyszło 
Na stojąco przebieram w samochodzie, jak mamy postój na trasie, no ale nie jest to dla mnie wygodne 

Ja ją do karmienia biorę, a ta gorąca jak nie wiem co. No ale na szczęście udało się zbić. W sumie jak miało się nie udać, jak przez pomyłkę dałam jej podwójną dawkę Nurofenu Forte
Ale jak już jest w wanience to od razu zmiana humoru i panna szczęśliwa