|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Wprowadzasz w błąd - zarówno naszyjnik Solutions jak i ołówki zostały wliczone do wartości zamówienia - przynajmniej w I terminie, na fakturze nie ma informacji że w II i III nie bedą wliczać.
#3483 |
Wtajemniczenie
|
A widział ktoś może torebkę TAHITI ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czego nie mozna powiedziec o tej z kat 8 bialej w promocji za 39.90 przy zakupie bodajze produktow z katalogu za 29.90 ...
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do błyszczyków do powiek to widział ktoś może zielony albo fioletowy ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Rozeznanie
|
hymmm ..ja jeszcze nie składałam zamówienia z K6 bo mam malutko niecałe 50 zł
![]() ![]() Mi nawet jeśli one przyjdą to nie będzie biedy...sprzedam na pewno ![]() Hymm czyli w brakach jest ten czarny ołówek z gąbeczką i tusz do rzęs i cień do powiek gypsy? a naszyjnik solutions w końcu przychodzi -wliczają go ? - moja mama się nim zainteresowała ![]()
#3490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
Hmm, ja jeszcze olowkow nie zamawialam, wiec teoretycznie mam prawo nie wiedziec o niczym. Ale mozliwe ze nie bede juz robic zamowien w 6
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Jest napisane wyraźnie: "W katalogu 06/ 2008 pozycje te nie zostaną wyszczególnione na fakturze, nie doliczą się do wartości zamówienia i bazy opustu." Dla mnie wniosek tylko jeden, zmądrzyli się po podbijaniu zamówień i teraz sami będą nas informowac, co jest już niedostępne i czego nie wliczą do wartości. Tylko mam pytanie, co z osobami takimi jak ja, co zamawiają przeważnie raz na koniec katalogu? Przecież mogę nie wiedzieć jakie są braki, jeśli nie mam fv z danego katalogu z wcześniejszych terminów. A może mam obowiązek dzwonić na infolinię albo śledzić forum ![]()
![]() |
#3494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A oto kolejna perełka: Program motywacyjny Anew k06-k10 W Katalogach 6-10 wprowadzamy do naszej oferty wiele innowacyjnych produktów Anew. W zwiazku z tym, przygotowalismy dla Was atrakcyjny program motywacyjny! Zamów w każdym z Katalogów od 6 do 10 dowolne ( ![]() Do wyboru będziesz miała: - Zestaw kosmetyków do makijażu o wartości 80,70 - Woda perfumowana TTA in Love o wartości 79,90 - Hawajski Zestaw Planet Spa o wartości 74,70 Regulamin programu -> http://www.pl.avon.com/REPSuite/download/old/Reg_AnewK6K10.doc Radzę otworzyć ten link i dokładnie poczytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Konto usunięte
|
no bo tam nie mozna tych do makijazu przeciez
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Witam !
![]() Chciałam zapytać, czy jakas wizażanka testowała szminkę nabłyszczającą o diamentowym połysku Juicy Gem? ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Rozeznanie
|
Dołączam się do pytania anCcik. Interesują mnie też kolory Pink Diamond i Rhinestone Rose. Jakby ktoś miał możliwość zrobienia zdjęć tym kolorkom na skórze, najlepiej na ustach, byłabym wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedź, Ashiva. Nie jestem konsultantką, tak więc nie zawsze mam możliwość zobaczenia kosmetyków przed zakupem. Potrafisz powiedzieć jaka jest różnica między odcieniem Pink Diamond a Rhinestone Rose? W katalogu Pink Diamond wydaje się nieco bardziej pomarańczowy, ale może tylko tak mi się wydaje...
Zastanawiam się też nad zakupem błyszczyka do powiek - Mauved Metal, ale nie wiem czy nie będzie za ciemny, obawiam się że może wyglądać sino... |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Błyszczykiem Mauved Metal pomaziałam sobie rękę, i z tego co pamiętam to kolor nie był siny był raczej wrzosowy, dziś prawdopodobnie będę w COKu to może dokładnie je obejrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Raczkowanie
|
Witajcie Wizażanki
![]() Właśnie robię wstępną listę produktów z katalogu ![]() Interesuje mnie biżu ![]() Czy biżu nie jest tandetna..tzn. nie jest lekka, źle wykończona? I jak się prezentuje na żywo ![]() ![]() Z drugą sprawą zwracam się do Kobietek, które już przeszły całą kuracje dermabrazją z anew ![]() ![]() ![]()
#3503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
AnCcik w katalogach prosiłas mnie o wklejenie zdjęcia szminki pink diamond na ustach. Niestety nie mam takiej możliwości, bo widziałam ją tylko w COKu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze jedno może nie najmądrzejsze pytanie: Myślicie, że można tym kremem nawilżająco-opalającym Solutions smarować też powieki i pod oczami? Bo zastanawiam się czy nie będzie to dziwnie wyglądać jak przyciemni mi się cała twarz z wyjątkiem okolic oczu.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawem Avon ![]() Cytat:
mną też nie, bo bardziej zainteresowała mnie dalsza część Zasad programu, a mianowicie pkt. 2.8. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie zalezy mi na delikatnym kolorku i tym bardziej brzoskwiniowym. dzieki ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Abigail jest w kolorze jasnego złota, z zielonymi plastikowymi koralikami i takimi malutkimi imitującymi perełki, Cordelia ma kolor starego metalu jak dla mnie, w środkach kwiatuszków są błyszczące "klejnociki" reszta koralików w ciepłym brązie takim jak w katalogu ![]() to jest punkt chroniący ich przed nieuczciwymi konsultantkami które zamawiałyby kosmetyki a potem je zwracały aby załapać się na program, takie jest moje zdanie, niemniej masz rację jest to trochę nie fair bo przecież klientka może być nizadowolona i zwrócić produkt a wtedy co..? dziwne mają zagrania.. aaa szkoda nerwów na głupi Avon.. pewnie i tak się nie załapię na ten program motywacyjny.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
Jest już oferta internetowa do k07
![]() Nic mnie z niej nie interesuje ,no może kredka emerald .Tak się od dawna przymierzam do jej zakupu ale boję się krótkiego terminu ważności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: czy zapach thaitian....
![]() ![]() ![]() A i jeszcze chciałam powiedzieć, ze w pierwszym momencie woda true glow night wydała mi się męskim zapachem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.