Wszystko o Avonie 3 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-29, 19:05   #3481
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Nie tylko to, nie wliczają go do sprzedaży, tak jak to było z naszyjnikami Solutions ze stron wyprzedażowych
jak to się nie wliczają?! a skąd ja mam niby wiedzieć że one nie przychodzą?! no nie przeginają... co to w ogóle.. w kulki sobie lecą?! ale się zdenerwowałam
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:10   #3482
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko to, nie wliczają go do sprzedaży, tak jak to było z naszyjnikami Solutions ze stron wyprzedażowych
Wprowadzasz w błąd - zarówno naszyjnik Solutions jak i ołówki zostały wliczone do wartości zamówienia - przynajmniej w I terminie, na fakturze nie ma informacji że w II i III nie bedą wliczać.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:33   #3483
Anka :)
Wtajemniczenie

A widział ktoś może torebkę TAHITI ? Może ktoś coś powiedzieć na jej temat?
Stary 2008-04-29, 19:38   #3484
koteceqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
A widział ktoś może torebkę TAHITI ? Może ktoś coś powiedzieć na jej temat?
Z tego co pamietam ktos wklejal jej zdjecia na katalogowym [link na pierwszej stronie tego wątku] wg mnie wygladala identycznie jak na zdjeciu w katalogu

czego nie mozna powiedziec o tej z kat 8 bialej w promocji za 39.90 przy zakupie bodajze produktow z katalogu za 29.90 ...
Stary 2008-04-29, 19:43   #3485
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koteceqq Pokaż wiadomość
Z tego co pamietam ktos wklejal jej zdjecia na katalogowym [link na pierwszej stronie tego wątku] wg mnie wygladala identycznie jak na zdjeciu w katalogu
Tak wiem widzialam Ale sama ocena torebki... jak uszyta, jakość itd Majula ma, może coś powie?

A co do błyszczyków do powiek to widział ktoś może zielony albo fioletowy ?
Stary 2008-04-29, 19:53   #3486
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Tak wiem widzialam Ale sama ocena torebki... jak uszyta, jakość itd Majula ma, może coś powie?
ja się mogę wypowiedzieć oglądałam ją w COKu bo siostra zainteresowana zakupem, i musze powiedzieć że bardzo mile mnie zaskoczyła tym jak ładnie jest odszyta, nie widziałam żednej wystającej nitki cekiny ładnie się trzymaly, zamek ładnie wszyty, w środku z tego co pamiętam miała jedną kieszonkę na telefon ale nie bardzo pamiętam (wyleciało mi z głowy czy ma jakąś jeszcze..), ogólnie bardzo ładna i bedę ją zamawiać
Stary 2008-04-29, 20:11   #3487
Wtajemniczenie

Dziękuję, teraz pewnie też zamówię
Stary 2008-04-29, 20:37   #3488
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wprowadzasz w błąd - zarówno naszyjnik Solutions jak i ołówki zostały wliczone do wartości zamówienia - przynajmniej w I terminie, na fakturze nie ma informacji że w II i III nie bedą wliczać.
Może użyłam niewłaściwego porównania z tym naszyjnikiem, ale mam podgląd faktury z II zamówienia i kwota za 2 ołówki Black nie została doliczona do wartości zamówienia. Napisałam maila z pytaniem dlaczego, ale już tak szybcy z odpowiedzią, jak w sprawie Naturalsów nie są
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:00   #3489
paulinkosia
Rozeznanie

hymmm ..ja jeszcze nie składałam zamówienia z K6 bo mam malutko niecałe 50 zł i chciałam podbić 10 razy tymi ołówkami....zeby mieć te 25% przynajmniej na te rzeczy które przyjdą i zamówić cośz netto.Jeśli rzeczywiście nie wliczają kwoty za ołówki do bazy i do zamówienia to skąd ja mam to wiedzieć? Ani w strefie nie ma ostrzeżenia ...a może ktoś nie ma internetu i 0 informacji a potrzebuje na prawde 10 sztuk.
Mi nawet jeśli one przyjdą to nie będzie biedy...sprzedam na pewno

Hymm czyli w brakach jest ten czarny ołówek z gąbeczką i tusz do rzęs i cień do powiek gypsy?
a naszyjnik solutions w końcu przychodzi -wliczają go ? - moja mama się nim zainteresowała

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:08   #3490
Monniq
Raczkowanie

GG do Monniq

Cytat:
Napisane przez koteceqq Pokaż wiadomość
czego nie mozna powiedziec o tej z kat 8 bialej w promocji za 39.90 przy zakupie bodajze produktow z katalogu za 29.90 ...
podbijam też byłabym zainteresowana tą torebką

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Monniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:08   #3491
MagdaP
Zadomowienie

Hmm, ja jeszcze olowkow nie zamawialam, wiec teoretycznie mam prawo nie wiedziec o niczym. Ale mozliwe ze nie bede juz robic zamowien w 6
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-29, 21:38   #3492
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
hymmm ..ja jeszcze nie składałam zamówienia z K6 bo mam malutko niecałe 50 zł i chciałam podbić 10 razy tymi ołówkami....zeby mieć te 25% przynajmniej na te rzeczy które przyjdą i zamówić cośz netto.Jeśli rzeczywiście nie wliczają kwoty za ołówki do bazy i do zamówienia to skąd ja mam to wiedzieć? Ani w strefie nie ma ostrzeżenia ...a może ktoś nie ma internetu i 0 informacji a potrzebuje na prawde 10 sztuk.
Mi nawet jeśli one przyjdą to nie będzie biedy...sprzedam na pewno
no właśnie a ja zamawiałam już na dwa terminy i przychodziły, żadnej informacji że ich nie będa wliczać nie było więc jak u licha mieliby nagle bez ostrzeżenia nie liczyć ich do ogólnej wartości zamówienia
Stary 2008-04-30, 05:57   #3493
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zgadzam się z MAT u mnie na fv jest uwaga, że naszyjnik Solutions ze stron wyprzedażowych kat. 6 nie jest dostępny i proszą żeby nie zamawiać, poza tym miałam jeszcze wyszczególnionych sporo rzeczy z wyprzedażowych z kat. 5.
Jest napisane wyraźnie:

"W katalogu 06/ 2008 pozycje te nie zostaną wyszczególnione na fakturze, nie doliczą się do wartości zamówienia i bazy opustu."

Dla mnie wniosek tylko jeden, zmądrzyli się po podbijaniu zamówień i teraz sami będą nas informowac, co jest już niedostępne i czego nie wliczą do wartości.
Tylko mam pytanie, co z osobami takimi jak ja, co zamawiają przeważnie raz na koniec katalogu? Przecież mogę nie wiedzieć jakie są braki, jeśli nie mam fv z danego katalogu z wcześniejszych terminów. A może mam obowiązek dzwonić na infolinię albo śledzić forum
??

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 06:09   #3494
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Zgadzam się z MAT u mnie na fv jest uwaga, że naszyjnik Solutions ze stron wyprzedażowych kat. 6 nie jest dostępny i proszą żeby nie zamawiać, poza tym miałam jeszcze wyszczególnionych sporo rzeczy z wyprzedażowych z kat. 5.
Jest napisane wyraźnie:

"W katalogu 06/ 2008 pozycje te nie zostaną wyszczególnione na fakturze, nie doliczą się do wartości zamówienia i bazy opustu."

Dla mnie wniosek tylko jeden, zmądrzyli się po podbijaniu zamówień i teraz sami będą nas informowac, co jest już niedostępne i czego nie wliczą do wartości.
Tylko mam pytanie, co z osobami takimi jak ja, co zamawiają przeważnie raz na koniec katalogu? Przecież mogę nie wiedzieć jakie są braki, jeśli nie mam fv z danego katalogu z wcześniejszych terminów. A może mam obowiązek dzwonić na infolinię albo śledzić forum ??
Jedyne co nam pozostaje, to umieszczać na forum informacje o kolejnych pułapkach, jakie Avon nam funduje
A oto kolejna perełka:
Program motywacyjny Anew k06-k10

W Katalogach 6-10 wprowadzamy do naszej oferty wiele innowacyjnych produktów Anew.
W zwiazku z tym, przygotowalismy dla Was atrakcyjny program motywacyjny!
Zamów w każdym z Katalogów od 6 do 10 dowolne ( ) kosmetyki z linii Anew na łączną kwotę minimum 64,90 zł, a w Katalogu 11 otrzymasz atrakcyjny prezent, który sama wybierzesz!

Do wyboru będziesz miała:
- Zestaw kosmetyków do makijażu o wartości 80,70
- Woda perfumowana TTA in Love o wartości 79,90
- Hawajski Zestaw Planet Spa o wartości 74,70
Regulamin programu -> http://www.pl.avon.com/REPSuite/download/old/Reg_AnewK6K10.doc

Radzę otworzyć ten link i dokładnie poczytać
Stary 2008-04-30, 06:33   #3495
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

no bo tam nie mozna tych do makijazu przeciez
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 06:47   #3496
anCcik
Zakorzenienie

Witam !
Chciałam zapytać, czy jakas wizażanka testowała szminkę nabłyszczającą o diamentowym połysku Juicy Gem? Czy jest to kolorek w rzeczywostiści bezowo-brzoskwiniowy?

Pozdrawiam!
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 07:29   #3497
alehcar
Rozeznanie

Dołączam się do pytania anCcik. Interesują mnie też kolory Pink Diamond i Rhinestone Rose. Jakby ktoś miał możliwość zrobienia zdjęć tym kolorkom na skórze, najlepiej na ustach, byłabym wdzięczna.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 07:55   #3498
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Hymm czyli w brakach jest ten czarny ołówek z gąbeczką i tusz do rzęs i cień do powiek gypsy?
Mi ten tusz z cieniem gypsy przyszedł
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:29   #3499
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Jest napisane wyraźnie:

Tylko mam pytanie, co z osobami takimi jak ja, co zamawiają przeważnie raz na koniec katalogu? Przecież mogę nie wiedzieć jakie są braki, jeśli nie mam fv z danego katalogu z wcześniejszych terminów. A może mam obowiązek dzwonić na infolinię albo śledzić forum ??
co do naszyjnika masz rację natomiast o ołówkach nie było nigdzie mowy, więc jakim prawem mają ich nie liczyć do kwoty zamówienia?!

Cytat:
Jedyne co nam pozostaje, to umieszczać na forum informacje o kolejnych pułapkach, jakie Avon nam funduje
A oto kolejna perełka:
Program motywacyjny Anew k06-k10

W Katalogach 6-10 wprowadzamy do naszej oferty wiele innowacyjnych produktów Anew.
W zwiazku z tym, przygotowalismy dla Was atrakcyjny program motywacyjny!
Zamów w każdym z Katalogów od 6 do 10 dowolne ( ) kosmetyki z linii Anew na łączną kwotę minimum 64,90 zł, a w Katalogu 11 otrzymasz atrakcyjny prezent, który sama wybierzesz!

Do wyboru będziesz miała:
- Zestaw kosmetyków do makijażu o wartości 80,70
- Woda perfumowana TTA in Love o wartości 79,90
- Hawajski Zestaw Planet Spa o wartości 74,70
Regulamin programu -> http://www.pl.avon.com/REPSuite/download/old/Reg_AnewK6K10.doc

Radzę otworzyć ten link i dokładnie poczytać
dowolne oprócz tych z serii Anew Beauty co było do przewidzenia, aż tak bardzo mną to nie wstrząsnęło..

Cytat:
Napisane przez anCcik Pokaż wiadomość
Witam !
Chciałam zapytać, czy jakas wizażanka testowała szminkę nabłyszczającą o diamentowym połysku Juicy Gem? Czy jest to kolorek w rzeczywostiści bezowo-brzoskwiniowy?

Pozdrawiam!
Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Dołączam się do pytania anCcik. Interesują mnie też kolory Pink Diamond i Rhinestone Rose. Jakby ktoś miał możliwość zrobienia zdjęć tym kolorkom na skórze, najlepiej na ustach, byłabym wdzięczna.
o Juicy Gem już pisałam, oglądałam w COKu jest bardzo ładna taka delikatna i przejrzysta (z resztą wszystkie odcienie sa przejrzyste i delikatne), ma lekki brzoskwiniowy odcień, myśle że będzie dawać bardzo ładny naturalny efekt, jeśli chodzi o zdjęcia to wydaje mi się że ciężko byłoby zrobić fotke oddającą jej kolor bo jest naprawdę bardzo delikatna i transparentna..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 11:32   #3500
alehcar
Rozeznanie

Dziękuję za odpowiedź, Ashiva. Nie jestem konsultantką, tak więc nie zawsze mam możliwość zobaczenia kosmetyków przed zakupem. Potrafisz powiedzieć jaka jest różnica między odcieniem Pink Diamond a Rhinestone Rose? W katalogu Pink Diamond wydaje się nieco bardziej pomarańczowy, ale może tylko tak mi się wydaje...
Zastanawiam się też nad zakupem błyszczyka do powiek - Mauved Metal, ale nie wiem czy nie będzie za ciemny, obawiam się że może wyglądać sino...
Stary 2008-04-30, 11:44   #3501
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź, Ashiva. Nie jestem konsultantką, tak więc nie zawsze mam możliwość zobaczenia kosmetyków przed zakupem. Potrafisz powiedzieć jaka jest różnica między odcieniem Pink Diamond a Rhinestone Rose? W katalogu Pink Diamond wydaje się nieco bardziej pomarańczowy, ale może tylko tak mi się wydaje...
Zastanawiam się też nad zakupem błyszczyka do powiek - Mauved Metal, ale nie wiem czy nie będzie za ciemny, obawiam się że może wyglądać sino...
Pink Diamond jest bardziej wyraźny tak jakby mocniejszy, Rhinestone Rose ma w sobie trochę czerwieni, taki delikatniejszy jest, bardziej stonowany, ja sobie go zakupię bo strasznie przypadł mi do gustu
Błyszczykiem Mauved Metal pomaziałam sobie rękę, i z tego co pamiętam to kolor nie był siny był raczej wrzosowy, dziś prawdopodobnie będę w COKu to może dokładnie je obejrzę
Stary 2008-04-30, 11:56   #3502
Rozilla
Raczkowanie

Witajcie Wizażanki
Właśnie robię wstępną listę produktów z katalogu

Interesuje mnie biżu szczególnie Abigail i Cordelia... i tu moje pytanie do konsultantek trendujących i tych co miały okazje widzieć je w COK-u
Czy biżu nie jest tandetna..tzn. nie jest lekka, źle wykończona? I jak się prezentuje na żywo Byłabym wdzięczna za szczegóły

Z drugą sprawą zwracam się do Kobietek, które już przeszły całą kuracje dermabrazją z anew Dziewczyny czy rzeczywiście pory są zwężone i koloryt wyrównany Please podzielcie się wrażeniami

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 12:02   #3503
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Nie jestem konsultantką, tak więc nie zawsze mam możliwość zobaczenia kosmetyków przed zakupem. Potrafisz powiedzieć jaka jest różnica między odcieniem Pink Diamond a Rhinestone Rose? W katalogu Pink Diamond wydaje się nieco bardziej pomarańczowy, ale może tylko tak mi się wydaje...
W katalogach wklejałam zdjęcie obu kolorków maźniętych w na kartce. Zdjęcie bardzo dobrze oddaje rzeczywistość. Pink Diamond jest najjaśniejszym z wszystkich odcieni różu tej pomadki, nie ma nic wspólnego z pomarańczem. Pomadka jest przejrzysta, więc myślę, że będzie dawać bardzo delikatny efekt na ustach.

AnCcik w katalogach prosiłas mnie o wklejenie zdjęcia szminki pink diamond na ustach. Niestety nie mam takiej możliwości, bo widziałam ją tylko w COKu.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 12:09   #3504
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
Błyszczykiem Mauved Metal pomaziałam sobie rękę, i z tego co pamiętam to kolor nie był siny był raczej wrzosowy, dziś prawdopodobnie będę w COKu to może dokładnie je obejrzę
Jeśli wrzosowy to cudownie! Właśnie czegoś takiego potrzebuję
Mam jeszcze jedno może nie najmądrzejsze pytanie:
Myślicie, że można tym kremem nawilżająco-opalającym Solutions smarować też powieki i pod oczami? Bo zastanawiam się czy nie będzie to dziwnie wyglądać jak przyciemni mi się cała twarz z wyjątkiem okolic oczu....
Stary 2008-04-30, 12:13   #3505
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
co do naszyjnika masz rację natomiast o ołówkach nie było nigdzie mowy, więc jakim prawem mają ich nie liczyć do kwoty zamówienia?!

prawem Avon

Cytat:
dowolne oprócz tych z serii Anew Beauty co było do przewidzenia, aż tak bardzo mną to nie wstrząsnęło....

mną też nie, bo bardziej zainteresowała mnie dalsza część Zasad programu, a mianowicie pkt. 2.8.
Stary 2008-04-30, 12:15   #3506
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
o Juicy Gem już pisałam, oglądałam w COKu jest bardzo ładna taka delikatna i przejrzysta (z resztą wszystkie odcienie sa przejrzyste i delikatne), ma lekki brzoskwiniowy odcień, myśle że będzie dawać bardzo ładny naturalny efekt, jeśli chodzi o zdjęcia to wydaje mi się że ciężko byłoby zrobić fotke oddającą jej kolor bo jest naprawdę bardzo delikatna i transparentna..
dziękuję za odpowiedź.
własnie zalezy mi na delikatnym kolorku i tym bardziej brzoskwiniowym.
dzieki !
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 12:24   #3507
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Interesuje mnie biżu szczególnie Abigail i Cordelia... i tu moje pytanie do konsultantek trendujących i tych co miały okazje widzieć je w COK-u
Czy biżu nie jest tandetna..tzn. nie jest lekka, źle wykończona? I jak się prezentuje na żywo Byłabym wdzięczna za szczegóły
widziałam biżu w COKu i wygląda identycznie jak w katalogu, nie sprawiała wrażenia tandetnej ale to już moje indywidualne odczucia, bo różnie z tym bywa..
Abigail jest w kolorze jasnego złota, z zielonymi plastikowymi koralikami i takimi malutkimi imitującymi perełki, Cordelia ma kolor starego metalu jak dla mnie, w środkach kwiatuszków są błyszczące "klejnociki" reszta koralików w ciepłym brązie takim jak w katalogu

Cytat:
prawem Avon

mną też nie, bo bardziej zainteresowała mnie dalsza część Zasad programu, a mianowicie pkt. 2.8.
to jest punkt chroniący ich przed nieuczciwymi konsultantkami które zamawiałyby kosmetyki a potem je zwracały aby załapać się na program, takie jest moje zdanie, niemniej masz rację jest to trochę nie fair bo przecież klientka może być nizadowolona i zwrócić produkt a wtedy co..? dziwne mają zagrania.. aaa szkoda nerwów na głupi Avon.. pewnie i tak się nie załapię na ten program motywacyjny..
Stary 2008-04-30, 12:50   #3508
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
widziałam biżu w COKu i wygląda identycznie jak w katalogu, nie sprawiała wrażenia tandetnej ale to już moje indywidualne odczucia, bo różnie z tym bywa..
Abigail jest w kolorze jasnego złota, z zielonymi plastikowymi koralikami i takimi malutkimi imitującymi perełki, Cordelia ma kolor starego metalu jak dla mnie, w środkach kwiatuszków są błyszczące "klejnociki" reszta koralików w ciepłym brązie takim jak w katalogu
Dziękuję dałaś mi twardy orzech do zgryzienia nie będę teraz wiedziała na którą biżu się zdecydować

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 15:02   #3509
gabipati
Zadomowienie

Jest już oferta internetowa do k07.
Nic mnie z niej nie interesuje ,no może kredka emerald .Tak się od dawna przymierzam do jej zakupu ale boję się krótkiego terminu ważności.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 15:34   #3510
karateczka000
Zakorzenienie

Mam pytanie: czy zapach thaitian.... pachnie tak jak strona zapachowa??? Zapach na niej jest straszny, czuć ten kokos, ale oprócz tego jeszcze coś nieprzyjemnegonie jestem juz taka pewna czy zamawiac tą mgiełkę

A i jeszcze chciałam powiedzieć, ze w pierwszym momencie woda true glow night wydała mi się męskim zapachem

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości