|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
To widac, ze wesele bylo wystawne i nie kosztowalo 40 tys tylko duzo, duuuuzo wiecej
![]() Ja wczoraj tak sie zamyslilam, ze gdybym miala kupe kasy to wesele zorganizowalabym - jak dla mnie - na najwyzszym poziomie ![]() ![]()
#3482 |
Zakorzenienie
|
ale wiesz mi tam wystraczy to co bede miala, bo i tak to bedzie mój najwspanialszy dzien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poprostu nie potrzebny mi jakis chórek , pałac itp. u nas zreszta palacy nie ma, jakby by było to moze i na pałac bym sie zdecydowała. ale nie ma to i probolem z głowy co do samochodu, to jakos nigdy nie marzyłam aby jechac takim starym czy limuzyną, raczej jakims ładnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez o palacykach nie marze, wystarczy mi jakas ladna sala, choc przyznam, ze marzyl mi sie dworek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i jesli tyczy sie zaproszen to chyba kupimy cos z tych... ![]() ![]() http://naslub.pl/index.php?cPath=9_38&osCs id=cce7b5048ea477ef2ccd12 244d14b683
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
ja gdybym miała nieograniczony budżet to bym sobie pozwoliła na kwartet smyczkowy w kościele, zapłaciłabym za wszystko sama a nie z kieszeni rodziców i pojechałabym w super podróż poslubną, więcej bym chyba nic nie zmieniła, sale będziemy mieć super fotograf taki jak chcieliśmy, zespół też, samochód swój albo znajomych, nigdy nam sie nie marzyło jechać jakąś limuzyną, no może gdybym miała możliwość to bym sobie jakiegoś czarnego cabrioleta wypożyczyła ale to też jeszcze jesteśmy w stanie załatwić może nie jakiś super ale dla nas wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zaprosze, to chce jakies ładne, ale nie drogie. bo goscie i tak je potem gdzies wywala. myslalam, aby takie drozsze dac tych rodzicom, bratu, dziadkom i swiadkom. a innym tez ladne, ale jakies tansze ![]() a co do kosciola to mama chce piesniarke albo kogos co na smyczkach zagra, ale ja sie boje ze jak ktos zacznie mi grac to ja sie rozpłacze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, po co, skoro gdy goscie wyjda to i tak tylek nam obsmaruja za plecami, niezaleznie za jaka kwote byloby wesele urzadzone
![]() No ja bym chciala kwartet smyczkowy... ![]() ![]() ![]()
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jego zdjecia sa wyjatkow, i jak dla mnie najpiekniejsze moze na stronie jest ich ogranioczona ilosc ale bylam na weselu kuzynki na ktorym on fotografowal i widzialam album wiec jestem zachwycona zywym dzielem a nie tylko wyobrazeniem po obejrzeniu niektorych fotek na stronach (bo nieoszukujmy sie wiekszosc fotografow daje te najlepsze na strone a calosci w albumie niewidzisz..) http://www.art-mayo.com/ to jego strona juz ja kiedys podawalam, a najwazniejsz jest to ze te fotki zyja... a nie sa sztuczne na jakims kiczowatym mostku... anulaaa pochwale sie napewno fotkami ![]() i my podobnie ak jka jaga niechcemy miec ksiegi ale nie z osczednosci.. poprostu uwazamy to za zbedne, ja nielubie skalad zyczen i jak z kims rozmawiam to slysze podobne zdanie. Ludzi jak beda pisac to albop beda pisac to samo, albo sie spija i tak jak opowiadala albo samba albo rybulka niepamietam rozpiepsza ksiege... ja wole zachowac na pamiatke kartki z zyczeniami niz na sile wymuszac dodatkowe zyczenia.. wiem powiecie to nie na sile jak chca to moga jak nie to nie.. wiec mowi ja bym sie niewpisala wiec niekaze moim goscia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Kochane wrocilam z Krakowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja bym chciała żeby na moim ślubie dziewczyna grała na skrzypcach ale boje się,że się rozkleję.A wogule to ja mam tak,że z byle powodu płacze a na swoim ślubie to będę ryczeć jak bóbr.A jak ogladam kasetę z czyjegoś wesela i jak usłyszę marsza przy błogosławienstwie to odrazu rycze nie wiem jak temu zapobiec
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zadomowienie
|
a u nas tort kroi się pózniej przed oczepinami.Co do fotografii to my będziemy miec 100 fotografii w plenerze-nie wiem po co aż tyle ale nasz fotograf tak robi i portretowe jedno w studio.Robimy zdjęcia na prywatnej posesjii-100zł a pan fotograf bierze 1000zł Czy to nie za durzo????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
Strippi Ciebie Nie Było Pięć Dni A Mnie Tylko Jeden I Nie Nadąrzam Hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() za tyle rzeczy to nie jest duzo my 120zł mamy za 1 dzien i o polowe mniej Cytat:
![]() ehhh z tym zespolem to faktycznie dziwne
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
Moim Zdanie M Nie Powinnaś Tego Robić Bo Reszta Może Sie Czuć Urażona że Wyrózniłas Tymi Leprzymi Zaporoszeniami.ja Daję Takie Same Wszystkim Bo Moja Rodzinka I Tak Jest Konfliktowa Takze Nie Chcę Zaogniać Sytuacji
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
iza mogę mieć prośbę?? nie pisz każdego wyrazu z dużej litery bo to sie niewygodnie czyta. taka moja mała prośba i zboczenie z czasów jak byłam modem
![]() martucha my tez chcemy fotki takie bardziej dynamiczne a nie tylko pozowane, chcemy żeby było bardziej naturalnie, już też mniej więcej wymyśliliśmy miejsca na plener ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() to tak samo jak u nas. najpierw tort a potem oczepiny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
u nas tort jest po oczepinach. z reszta to zależy od młodych ale tak jest najczęściej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
ja tez sądze, ze bede chciala tort po oczepinach, a nie przed
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
u nas tak bedzie a po torcie kamerzysta i fotograf koncza prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
no u nas to jest w okolicy normalne, zaraz po oczepinach jest tort, tak jakby na zakończenie oczepin
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia ale przeciez będą tez inne ciasta wiec je bedzie mozna jesc przez całe wesele |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam kawałek zjem, ale zeby az na to czekac tak bardzo, to nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
ja to nie wszytskie torciki lubie. najgorsze to sa takie mega kremowe fuj, fuj
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
to jakie lubisz najbardziej??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.