|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
#3482 |
Zakorzenienie
|
uf, dobrze, że nie jestem sama z takim uczuciem.. bo naprawdę się wkurzyłam. właśnie wróciłąm z tego szpitala. tata ma zabieg jutro, w znieczuleniu ogólnym całe szczęscie, czyli bez usypiania. no a mama oczywiście powiedziałą, że jej wyryczałam w twarz, o tym, że mi nie powiedzieli itp hehe.
a poza tym to boże... ja nie chcę chorować. będę o siebie dbać. nie chcę trafić do TAKIEGO szpitala.. to wyglądało jak budynek do umierania, a nie szpital ![]() ![]() ![]()
#3483 |
Raczkowanie
|
limonatka no to zycze powodzenia dla taty i trzymam kciukaski zeby sie udalo
a ja wlasnie wrocilam z zakupow dla malej i troche swiatecznych mala dostała dwie oary kolczykow dwie ksiazeczki i klocki na mikolajki i cala sterta slodyczy.
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Paul's girl
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() ja pracowałam przez chwilę w budynku przychodni i łazienek w takim stanie nie widziałam nawet na dworcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
przez kilka dni tylko podgladalam watek i praktycznie sie nie wpisywalam wiec witam nowe kolezanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
istari u nas na porodowce i pologu podobnie w niektorych pokojach to nawet krew na gumolicie byla i nie chcialo im sie sprzatac
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
madzia_g a witam kolezake witam kurde coś mnie tak nieśmiało mdl a wcale a wcale nie chce mi się jeść
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() No i dupa mnie zmarzla ze ho ho, teraz ja grzeje przed kominkiem. A wogole to sklep mam blisko, lidla mam jakies 500 metrow z tad i stacje benzynowa.Ale nigdzi enie ma kaszy jeczmiennej bo oni nie wiedza co to jest i co sie z nia robi wiec musialam do polkiego sklepu dralowac .Poza tym pampersy sie skonczyly, musilam dziecku przy okazji kupic skarpetki i nowe body bo uroslo hi.No ale sie oplacilo bo kupila sobue spodnie za 15 euro .Ale co zmoklam to zmoklam.Moj maz oczywoiscie moglby przyjechac poo mnie ale ja nie che go odrywac od roboty.No ale zawsze mnie przywozi spowrotem wiec nigdy nie wracam na nogach.Ja moge tak chodzic, nawet po cesarce w drugi tydzien juz dralowlam alenie dlatego ze musialam tylko ze chcialam , ale pogoda byla ladna..Moge tak chodzic byle by nie padalo, o co ostatnio tu trudno. ![]() aaa i zapomnialam wam powiedziec ze mialam dzis romans w snie //hih po wczorajszym you can dance Pirog mi sie przysnil.Cholercia on gej przecie a mnie sie z nim tak fajnie .. ![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-12-04 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzisz, mój eks-facet też mnie zdradzał notorycznie. Pozbierałam się, bo musiałam. Ale tą swoją postawą nauczył mnie tylu rzeczy, tylu prawd i otworzył mi oczy. W sumie powinnam mu za tę lekcję podziękować. I wiem, że zdrada to nie jest koniec sam w sobie. Wierność wiernością, ale każdy jest w jakiś sposób słaby. Cytat:
Cytat:
Ja nie jestem pewna jednak czy stając kiedyś na ślubnym kobiercu po zaprzysiężeniu wierności, nic mnie nigdy nie skusi do jej złamania. Tego nie wiem i jedynie czas może sprawić, że się dowiem. Kocham tż ponad wszystko, bo to taki wspaniały człowiek, chociaż mocno zagubiony. Ale los nieuchronny jest. Cytat:
DOBRY WIECZÓR BABECZKI ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Raczkowanie
|
Mój też dwa razy mnie zdradził ale ja nie pozostałam dłuzna i chociaż on ostatni raz zrobił to jakieś dwa lata temu to ja w końcu odważyłam się zrobić to wczoraj z moi najlepszym przyjacielem
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawiło ci to w ogóle jakąś przyjemność? O ile jestem w stanie zrozumieć zdradę z powodu słabości, braku ciepła czy miłości w związku i innych podobnych, to nie wyobrażam sobie czegoś pt. W KOŃCU ODWAŻYŁAM SIĘ TO ZROBIĆ ![]() Czyżby planowane? Sory, ale bawi mnie to ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-04 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Raczkowanie
|
chcialam poprostu jakiejs odskoczni
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
To moglaś iść na ryby.
No, ale bliżej miałaś do łóżka...
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
Dobra dziewczeta ja juz mowie dobranoc i ide sobie jeszcze pobawic sie z moja corcia najslodsza
nice6irl nie musisz mnie oceniac zrobilam jak zrobilam mozesz przejsc nad tym do porzadku dziennego o ile chcesz
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Jeszcz cię nie oceniłam, jakbyś nie zauważyła. Mogę ocenić jedynie twoje zachowanie, bo ciebie nie znam. Aczkolwiek nie chce mi się, bo jakie ono jest każdy widzi i wyciąga swoje wnioski.
Podsunęłam tylko pomysł na odskocznię przy wędkowaniu. Ale to wszystko z mojej strony. To i tak są TWOJE wybory, błędy i ODSKOCZNIE. Baw się, baw ze swoją córcią...
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-04 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!
A tak nieśmiało zapytam czy mogę się dołączyć wraz z moim nadbagażem kg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cos wiecej o sobie nam powiesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Wtajemniczenie
|
Witam i te nowe i te stare!
![]() ![]() Cytat:
rozumiem że to jest forum, każdy ma prawo pisać co myśli, ale pisząc takie rzeczy nie oczekuj, że Cię pochwalimy ![]() na rozluźnienie atmosfery która zrobiła się trochę gęsta ![]() dzisiaj byłam pierwszy raz od ponad miesiąca u dentyściora... boshe jaki on słodki... ![]() dobrze że Mischoko jeszcze tutaj nie zajrzała bo by mnie od razu zmolestowała czy coś do niego miłego powiedziałam, czy flirtowałam itp ![]() goosiaczek20 witamy witamy ![]() ![]() miłego wieczorku ![]()
![]() |
#3502 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz, że w końcu się odważyłaś, czyli wygląda na to, że to planowałas od dawna (od tych 2 lat?), to chyba działa nieco destrukcyjnie na związek, co?. kurcze, mam ochotę Cię zbombardować pytaniami, przepraszam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Raczkowanie
|
Hmm, coś więcej...pracuję ( na szczęście po długich poszukiwaniach znalazłam super pracę ze świetnym szefostwem - bardzo sympatyczne małżeństwo) i super warunki w pracy-mam spokój, planuję w czasie odchudzania poćwiczyć sobie trochę w pracy bo mam miejsce gdzie.
Poza tym próbuje znowu zacząć się odchudzać,bo niestety ostatnio wszystko legło w gruzach,a było już tak dobrze...ech udało mi się w ciągu pół roku schudnąć 18 kg,ale poźniej dowiedziałam się,ze zmarł mój brat a 3 miesiące po nim zmarła moja babcia i wszystkiego mi się odechciało.Minął już rok od śmierci brata ....ale nadal smutno jest. Znowu muszę powalczyć o zdrowie a jest z czym walczyć - te wredne kg są takie okrutne i nie chcą skapitulować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
ja gdybym miala takieo meza to tez bym go zdradzila...
rozumiem raz... ale jak to sie powtarzalo to ja bym w ogole takiego meza nie chcialabym miec... ja kiedys nie bylam monogamistka i zdradzalam, wiem ze jestem jakas dziwna, ale zmienilam sie. moze po prostu chodzi o to zeby byc z TA OSOBA i wtedy tego nie robisz... bylam kiedys z fracetem, ktory nie chcial sie ze mna kochac, calowalismy sie jak troche wypil.. oj dzwine to bylo, wytrwalam w tym zwiazku podnad rok ale skonczylam go. bylm niekochana, nie porzadana.. i zdradzilam dwa razy... nie potepaim osob ktorym zdarzy sie skok w bok, bo jestem zdana ze jakas przyczyna takiego stanu rzeczy musi byc.. no chyba ze ktos zdradza notorycznie lub ma dwoch partnerow na raz i dziala na dwa fronty... |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, jak tylko na chwilę, pozdrawiam gorąco, ja już nie w temacie jestem ;(
#3507 |
Zakorzenienie
|
właśnie się tak zastanawiałam gdzie się podziałaś :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
a mi smutnoo...
#3509 |
Raczkowanie
|
Ja tez zdradzilam swojego meza , z Pirogiem we snie hahahah.To byla dopiero odskocznia!
![]() Upieklam buleczki (to taki maly krok w strone odchudzania heheh ![]() ![]() No ale maz zamiast zmywarki to mi pare dni temu zamrazarke przyiosl wiec biore sie od jutra za robote. tak przed siwtami moze pierogi ulepie i zamroze ![]() Aaa ide bo mi pachnie.Dobranoc dziewczynki nie plotkujcie za duzo bo rano miedzy sniadaniem, gotowanie, zbieraniem zabawek i przebieraniem kupy nie nadazam za wami! ![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-12-04 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
gastone - hahahah no masakra... Kielce przepraszają za Piróga i za twoją zdradę
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.