Panny Młode 2010 cz. II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-22, 13:01   #3481
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Samoa ja zawsze sobie przypomnienie w telefonie piszę.. i zawsze biorę o 21..
Kiedy ja brałąm swoje też tak, dokładnie tak samo zrobiłam... przypomnienie w telefonie o 21
U mnie tabletki obok szczoteczki nie zdały by egzaminu... za duzo mam w kąciku ze szczoteczką różnych różności
Stary 2008-11-22, 13:09   #3482
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Wy bierzecie o normalnej godzinieo 21 a ja o 16:/ I tu zapomnę albo co a nie mogę zapomnieć dłużej niż 4h:/ Bo inaczej już jest lipa... Musze pamiętać a przypomnienie w telefonie u mnie nie zda egzaminu. Ja zawsze gdzieś telefon wsadze i tak nie bede wiedziec... A ostatnio i tak a wzielam o 18, a nastepnego o 20:/ Zawsze cos...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 13:13   #3483
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Wy bierzecie o normalnej godzinieo 21 a ja o 16:/ I tu zapomnę albo co a nie mogę zapomnieć dłużej niż 4h:/ Bo inaczej już jest lipa... Musze pamiętać a przypomnienie w telefonie u mnie nie zda egzaminu. Ja zawsze gdzieś telefon wsadze i tak nie bede wiedziec... A ostatnio i tak a wzielam o 18, a nastepnego o 20:/ Zawsze cos...
Ja juz nie biore .... a co
Stary 2008-11-22, 14:05   #3484
szana
Zadomowienie

to zacznij brać o 20 Joziu przecież możesz od następnego razu o innej godzinie brać

u Was też tyle śniegu napadało? heh ja to czuje jakby wigilia dziś była
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:08   #3485
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
to zacznij brać o 20 Joziu przecież możesz od następnego razu o innej godzinie brać

Ja się nie cieszę bo za 2 tygodnie examin na prawko i w tym śniegu ?!?!?!?!
Będzie szok.... dla mnie i dla egzaminatora ......
Stary 2008-11-22, 14:24   #3486
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a może okaże się,że lepiej Ci idzie w śniegu jazda moja przyszła szwagierka zdała prawko właśnie w wielkiej śnieżycy może kobiety lepiej radzą sobie w takich warunkach?
ja śnieg lubie tylko we wigilię no ale jak pada to co zrobić

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-22 o 14:29
Stary 2008-11-22, 14:39   #3487
can't be perfect
Wtajemniczenie

u mnie przypomnienie zdaje egzamin, bo jak biorę danego dnia o 21 tabl to od razu ustawiam przypomnienie na drugi dzień biorę ponad 1,5 roku i teraz zazwyczaj pamietam o wzięciu ale ustawiam tak na wszelki wypadek chyba będę musiała sobie zrobić przerwę w braniu ale zastanawiam się kiedy.. bo bejbika na razie nie mogę mieć a bez tabsów to trochę się tego obawiam..

kubusewa ja zdawałam jak było duuużo śniegu i wspominam to bardzo miłe.. tylko że ja zdawalam na starych zasadach gdzie byl plac.. miasto to lajcik.. bo nie dośc że śniej to jeszcze ciemno było a zdawałam w połowie grudnia

ja uwielbiam śnieg.. lubię zimę chociaż jestem zmarzluchem, nie lubię jak się śnieg topi i jest chlapa..

kaśka nie no myślałam że taka szybka z tą pracą jesteś ja część teoretyczna bez wstepu mam, ale muszę ją skrócić.. bo musze się zmnieścić w 25 stronach a mam o 10 więcej

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-22 o 14:41
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:21   #3488
kubusewa
Zakorzenienie

Wiecie co... właśnie zaczęłam sobie patrzeć biżuterię... tak do tej sukni z czerwonymi wstawkami
no i kurna nie mogę ... już sobie wypatrzyłam pare rzeczy
No i oczywiście mam problem.. choć w sumie to chyba żaden problem ... Bo przeceiż mam zaręczynowy - szafirowy kolorek
A suknia z czerwieniami.. No nie bede juz popadać w jakieś dziwne paranoje i nie kupie sukni z niebieskimi wstawkami żeby miec wybór z głowy.. Utwierdźcie mnie.. jak bizuteria z kamieniami.. (A taką planuję) to albo kryształowo biała lub rubinowo czerwona ???
Nie chce mi sie pisać od nowa posta.. dla Szanci jest i na całkiem kryształowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizut niebieski.jpg (18,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bizut.jpg (29,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bizut czerwony.jpg (19,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bezroczysty.jpg (14,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biale.jpg (18,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kryształowo.jpg (27,9 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-22 o 15:34
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:23   #3489
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
To będziesz jechała powolutku, a czas leci...

Cytat:
kaśka nie no myślałam że taka szybka z tą pracą jesteś ja część teoretyczna bez wstepu mam, ale muszę ją skrócić.. bo musze się zmnieścić w 25 stronach a mam o 10 więcej
Wstęp z tego co wiem, to się na końcu pisze
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:24   #3490
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Wstęp z tego co wiem, to się na końcu pisze
u nas też

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:26   #3491
Elitka4
Rozeznanie

Kubusewa, do sukienki z czerwonymi wstawkami Ja bym z tych trzech wybrała zestaw nr 3, bo dwójka ma za dużo tego czerwonego, choć też ładna.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:28   #3492
szana
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co... właśnie zaczęłam sobie patrzeć biżuterię... tak do tej sukni z czerwonymi wstawkami
No i oczywiście mam problem.. choć w sumie to chyba żaden problem ... Bo przeceiż mam zaręczynowy - szafirowy kolorek
A suknia z czerwieniami.. No nie bede juz popadać w jakieś dziwne paranoje i nie kupie sukni z niebieskimi wstawkami żeby miec wybór z głowy.. Utwierdźcie mnie.. jak bizuteria z kamieniami.. (A taką planuję) to albo kryształowo biała lub rubinowo czerwona ???
ja myślę,że do tej sukni pasowała by biżuteria już bez kolorku tzn kryształki.Chociaż z rubinami tez może ładnie wyglądać...sama nie wiem,bo źle jest przedobrzyć ale jeśli się coś komuś podoba a to JEGO dzień to powinien zrobić jak sam chce
ja raczej będę miała biżuterię na biało-jakieś kryształki
Stary 2008-11-22, 15:34   #3493
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę,że do tej sukni pasowała by biżuteria już bez kolorku tzn kryształki.Chociaż z rubinami tez może ładnie wyglądać...sama nie wiem,bo źle jest przedobrzyć ale jeśli się coś komuś podoba a to JEGO dzień to powinien zrobić jak sam chce
ja raczej będę miała biżuterię na biało-jakieś kryształki
Szanciu spójrz jeszcze raz na mojego posta o biżutkach
Stary 2008-11-22, 15:38   #3494
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szanciu spójrz jeszcze raz na mojego posta o biżutkach
ooo wybacz kochananie zauważyłam tych 3 ostatnich wcześniej.Ja z tych wszystkich to na 1 miejscu wybrała bym dla Ciebie przed ostatnią-dolny rząd,środkowa jest delikatna a zarazem ma to coś a jeśli chcesz z czerwonymi rubinami to pierwszy rząd ostatnia i urzekła mnie ta pierwsza w dolnym rzędzie

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-22 o 15:39
Stary 2008-11-22, 15:40   #3495
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo wybacz kochananie zauważyłam tych 3 ostatnich wcześniej.Ja z tych wszystkich to na 1 miejscu wybrała bym dla Ciebie przed ostatnią-dolny rząd,środkowa jest delikatna a zarazem ma to coś a jeśli chcesz z czerownymi rubinami to pierwszy rząd ostatnia
Nie masz za co przepraszać
Dostawiłam te 3 na dole po Twoim poście.. Też i nad nimi myślę więc rada się przyda każda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 15:44   #3496
szana
Zadomowienie

Cytat:
Nie masz za co przepraszać
Dostawiłam te 3 na dole po Twoim poście.. Też i nad nimi myślę więc rada się przyda każda
aha
służę zawsze radą jak potrzeba i jeśli się na coś przydam

ja myślę nad taka biżuterią robioną-same kryształki,ale zobaczę jeszcze co mi do sukni będzie pasowało

narazie uciekam,potem wpadnę

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-22 o 15:49
Stary 2008-11-22, 16:23   #3497
kaska87
Zakorzenienie

ja chcę biżuterię od swarovskiego

Stary 2008-11-22, 17:39   #3498
can't be perfect
Wtajemniczenie

No ja wiem kaśka że wstep się pisze na końcu ale już teraz wiem co w nim zawrzeć więc jutro go napiszę.. a od poniedziałku częśc praktyczna-ta gorsza..

Kubusewa mi się podoba zestaw 1 i 3.. bardziej 1 ale nie będzie pasował do czerwonej wstązki ale za to będzie się komponował z pierścionkiem.. zestaw 3 będzie pasował z tą czeroną wstażką a z pierścionkime tak sobie.. a koniecznie musisz ,mieć tą czerwoną wstążkę??

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-22 o 17:42
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 21:50   #3499
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze
heh to niezłe godziny otwarcia kancelarii,u mnie na szczęście w 2 dni są też po południu ale jednak i tak jak pojadę z moim załatwiać to będziemy mieli oboje wolne więc każda godzina będzie odpowiadać.Najlepiej zróbcie jak napisałaś-złapcie księdza po mszy
nie pojechalismy do kościoła Pojedziemy w czwartek, bo jest czynne 17-19.

Cytat:
Samoa ja zawsze sobie przypomnienie w telefonie piszę.. i zawsze biorę o 21..
Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Można sobie tabletki położyć w łazience obok szczoteczki do zębów i wtedy się nie zapomni.
Cytat:
jest śniegJUtro będę sie bawic pieskiem w ogrodzie

Cytat:
u mnie przypomnienie zdaje egzamin, bo jak biorę danego dnia o 21 tabl to od razu ustawiam przypomnienie na drugi dzień biorę ponad 1,5 roku i teraz zazwyczaj pamietam o wzięciu ale ustawiam tak na wszelki wypadek chyba będę musiała sobie zrobić przerwę w braniu ale zastanawiam się kiedy.. bo bejbika na razie nie mogę mieć a bez tabsów to trochę się tego obawiam..
dzięki za pigułowe radyJA już ponad 4 lata i zawsze pamiętałam sama z siebie, bo miała konkretną godzinę a teraz jakoś tak biorę wieczorek raz o tej raz o tej i tak się skończyło Co do przerw - mi lekarz mówił, że nie trzeba robić, ewentualnie jak ktos ma złe wyniki prób wątrobowych. A z doświadczenia radzę nie robić przerw - kiedys zrobiłam i ne było tego komfortu

Cytat:
Nie chce mi sie pisać od nowa posta.. dla Szanci jest i na całkiem kryształowo
mnie się podobaja te zestawy, które wybrała SzanaAle powiem Ci, że mimo tego, że lubie prosta biżuterię to myślę, że taka rubinowa kolia może do TWojej sukni ładnie wyglądać
Ja w sumie mam juz zestaw biżuterii, który rodzice kupili mi na studniówkę kolczyki i bransoletkę. Mam nawet gdzieś zdjęcie w tym zestawie, moge wrzucić na gmaila a jak nie mam to i tak zrobie jutro fotke i w sumie mogłabym założyć ten zestawik na ślub, tylko nie wiem czy bedzie pasował. Chociaż znając moich rodziców uznaja, że musze mieć cos nowego i mi kupią

Wiecie co - zrobiłam dziś test depilatora - jak sama mam go używac to mnie boli, no to poprosiłam tżta, żeby mi przejechał po nodze, bo myślałam, że może chodzi o to, że ja sama sobie nie potrafię takiego bólu zadawać, a jak robi to osoba trzecie to będzie łatwiej...nie było
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 05:34   #3500
lain
Zakorzenienie

hejo
dzis juz nie zaspalam
wpadam sie tylko przywitac, bo pewno trafie tu dopiero wieczorem albo jutro. widze, ze wczoraj za duzo nie pisalyscie, wiec nawet co nieco zdazylam nadrobic
ja poki co mam mily weekend uczelnianio-TZowy. wczoraj bylismy z TZem na imieninach jego taty i powiem wam, ze jego tata to chyba mnie bardzo lubi tak ladnie do mnie mowi i w ogole
a teraz powoli zbieram sie na fascynujacy wyklad z ekonometrii
wiec milego dnia (ale sniegu napadalo mam nadzieje, ze sie utrzyma i jeszcze dopada do grudnia)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 09:00   #3501
Samoa
Zakorzenienie

Lain biedaku, 6:34 My dziś jedziemy kupić telewizor - jak znajdziemy coś fajnego w dobrej cenie to będziemy mieć kolejny sprzęt z serii rtv/adg do naszego wspólnego domkuW ogóle to cos czuję, że chyba kupimy mieszkanie po ślubie szybciej niz planowaliśmy, zobaczymy jak będzie z pracą, ale mam takie dziwne wrażenie
Jest śnieg
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 09:55   #3502
angluka
Rozeznanie

hej dziewcyznki
u mnie tez sniegu sporo napadało, a mój psiak non stop na dwór chce iśc albo na balkon bo on uwielbia se bawić w sniegu wcale mi do domu nie chce ze spacer iść tylko zeby sniezki rzucać i biega jak oszalały ryjąć nosem w sniegu wariat mały, wczoraj sie smiałam ze go Snow nie nazwałam
Ja wczoraj w szkolebyłam a dzisiaj tak zimno ze sobie odpuszczam wykłady cos mnie gardeło swędzi takie pod kocykiem z TŻ sie posiedizmy przy herbatce ciepłej
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 10:12   #3503
kaska87
Zakorzenienie

a mi sie ic nie chce mam doła, związanego z brakiem pracy, wogóle przeraża mnie branie kredytu na 30 lat a przede wszystkim to, żę będe całe życie wegetować i ciułać każdy grosz bo kredyt trzeba spłacać

doopa

Stary 2008-11-23, 10:19   #3504
centipede
Zadomowienie

Kasiu pracę napewno uda Ci się znaleźć! zaczynacie szukac po obronie prawda? Proszę mi się tu nie smucić, bo macie przecież domek tylko się cieszyć! A to, że trzeba będzie kredyt spłacać...ile z nas będzie w takiej sytuacji? chyba większość młodych ludzi. A i tak macie super, że macie tylko do wykończenia domek, a niektórzy ani tyle nie mają. A może udało by się troszkę zaoszczędzić na tym remoncie? może zrobicie dużo sami i z pomocą rodziny i końcowa kwota miło Cię zaskoczy

Angluka u mnie piesek odwrotnie leży przy kominku i ani myśli wychodzić w takie zimno

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2008-11-23 o 10:21
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 10:22   #3505
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi sie ic nie chce mam doła, związanego z brakiem pracy, wogóle przeraża mnie branie kredytu na 30 lat a przede wszystkim to, żę będe całe życie wegetować i ciułać każdy grosz bo kredyt trzeba spłacać

doopa
No ale musicie wziąść "tylko" 150 tyś To nie jest dużo. Zwłaszcza że jak mówiłaś Twój TŻ ma zarabiać na wstęp 3 tyś. Gdybyś Ty jeszcze coś tam zarobiła moglibyście ze 2 tyś odkładać do kredytu. W ciągu roku to przecież 24.

Jakie macie plany?

Ja mam coś nie te dni; ze wszystkimi się kłócę.
A TŻ przebrał miarkę i nie odezwę się do niego póki jakoś nie naprawi

Edytowane przez natj
Czas edycji: 2008-11-23 o 10:23
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 10:24   #3506
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Kasiu pracę napewno uda Ci się znaleźć! zaczynacie szukac po obronie prawda? Proszę mi się tu nie smucić, bo macie przecież domek tylko się cieszyć! A to, że trzeba będzie kredyt spłacać...ile z nas będzie w takiej sytuacji? chyba większość młodych ludzi. A i tak macie super, że macie tylko do wykończenia domek, a niektórzy ani tyle nie mają. A może udało by się troszkę zaoszczędzić na tym remoncie? może zrobicie dużo sami i z pomocą rodziny i końcowa kwota miło Cię zaskoczy
ale ja chciałam teraz iść do pracy takiej na weekendy żeby na każde wyjście nie brać od rodziców bo mi głupio oni mi na wszystko dają, ale jednak mam jakiegoś kaca moralnego, ze mam 22 lata i ciągle na garnuszku rodziców siedzę

ja już sama nie wiem czy zostać tutaj czy kupić mieszkanie we Wrocku

Stary 2008-11-23, 10:25   #3507
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Angluka u mnie piesek odwrotnie leży przy kominku i ani myśli wychodzić w takie zimno

Nooo dlatego ja póki co namiętnie gram w totka
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 10:29   #3508
merriel
Raczkowanie

Znowu mam swoje 5 minut kompa zanim się na nagrzeje bez wiatraczka więc korzystam
Kasiu, mnie też przeraża kredyt, ale nie martw się, z ciułaniem każdego grosza aż tak źle nie będzie, na pewno i ty i Piotrek będziecie dobrze zarabiać i nie odczujecie kredytu aż tak bardzo inna sprawa, że trzeba go dłuugo spłacać

Kuzynka się wczoraj w końcu zdecydowała na datę swojego ślubu
Koniec kwietnia ...2009
Ja już teraz mam wrażenie że ze ślubem jest mnóstwo roboty, chociaz mam tyle czasu, a ona ma na to wszystko pięć miesięcy Ale wierzę w nich że dadzą radę, skoro chcą tak szybko, my z TŻem już cieszymy się na zabawę na wiosnę i na podpatrywanie pomysłów
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 10:29   #3509
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Nooo dlatego ja póki co namiętnie gram w totka
ja też

Stary 2008-11-23, 10:32   #3510
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Kurcze, Wy już Kościół zaklepujecie, a ja na razie mam odruch wymiotny przy przesłuchiwaniu zespołów. jak tak dalej będzie, to sama będę śpiewać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości