|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Kliwia Twoje kolczyki przyprawiają mnie o zawrót głowy piękne.....też takie chcę!!tylko u mnie w mieście się naszukałam a nic nie znalazłam, na szczęście zamówiłam u dodomi ale nie są tak pięknie rozłożyste jak Twoje- piękna z Ciebie PM
Anika taki welon to tylko na allegro widziałam, ja mam uszy królika,ogonek i muszkę z allegro a mój Tż kapelusz al capone:P:P:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAAA TYLKO TO PANIENSKIE TO JEST JUTRO ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
ciekawe jak moje znajome się w te 12 dni wyrobią z tym moim panieńskim- liste już im dałam i teraz będą działać hehe aż się nie moge doczekać i trochę się denerwuje co to będzie i co one wymyślą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sang ale to nei jest moje panienskie tylko kolezanki do ktorej idzie w sobote na wesele ![]() az sie boje ze sie porycze na ich slubie bo za 3 tygodnie myyyyyyy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
znowu będę płakała ![]() ![]() kliwia - i po co ostrzegałas?! i tak przeczytałam i sie ubecałam ![]() sas a powiedz mi prosze, drogie to one chyba nie są strasznie prawda? i ja chciałabym mieć jednego we włosach - nie zwróciłam uwagę czy masz coś we włosach czy nie. a jak długo Ci sie trzy,mał? nie opadł? nie są strasznie małe te kwiatki? sorki za tyle pytań, ale jesteś chyba pierwsza osobą która ma "moje" kwiatuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3486 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jesli chodzi o ciaze to tak jak pisalam .. moze on poprostu chcial sie zabezpieczyc tym ze bedziecie mieli wspolne dziecko wiec bedziesz z nim caly czas ... a on zawsze taki byl czy dopiero teraz sie zmienil?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Kliwia boskie fotki i super relacja, też się popłakałam
![]() Dziś się nieźle wkurzyłam, próbny makijaż i fryzurkę miałam mieć 19tego, aby przy okazji wykorzystac to na wieczór panieński, a tu się dowiaduję, że moja wizażystka bedzie na urlopie i nic z tego ![]() Chwilami mam dość... a tu na dodatek mam wrażenie, że tyję i to akurat przed ślubem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cio do reacji ![]() zaczne od pt).wiec popludniu przyejchala juz do mnie moja swiadkowa z chlopakiem. ok 20.00 zaczelismy przystraja klatek schodowa drzewkiem balonami i kokardkami ![]() ![]() w sobote wstalam sobie ok 7 rano umylam wloski i wymknelam sie do fryzjera.w tym czasei tz razem z mja swiadkowa usprztaywali pokj i mama przgotowywala go do blogoslawienstwa ![]() ![]() i zaczelo sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na eucharystii strasznie sie stresowalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem wyjscie z kosciola, rzuanie ryzem i pieniazkami ![]() pojechalismy na cmentarz na grob mojego taty, oczywisicie sie poplakalam ![]() na sali mamy przywitaly nas chlebem maz mnie przeniosl przez 2 progi jeden na dole i drugi na gorze( nasza sala byla na pietrze) stuklismy kielsiki po szamanie ![]() pierwszy taniec wszystkim sie podobal ![]() orkistra byla super ![]() ![]() tory byl super, jedzenie tez takze nie mielsimy zbytnio powodow do narzekan ![]() teraz niestety zostaly tlko spomnienia plyta i zdjecia. ale powiedzialam tzowi ze chcialabym za kilkanascie lat powtorzcy przysiege ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
kliwia super relacja, obyło się bez płaczu ale wzruszenie było
![]() sas także fajnie że wszystko się dobrze potoczyło ![]() Wizazanka492 nietęga sprawa z tym Twoim Tz rzeczywiście ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Kliwia ale sie uryczałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boże to co bedzie na moim slubie 19.09.. jak czytając Ciebie tak płaczę ![]() Tez sie boję że wpadne w histerię podczas przysiegi ![]() Nie rozmazał Ci sie makijaz ??????? ![]() Jaka pogoda była u Ciebie? Bo u mnie w Częstochowie non stop lało ![]() Dziewczynki czy do sukni slubnej wypada założyc..... zegarek ?? dostałam dokładnie taki sam od mojego narzeczonego :P na urodziny tylko srebrny http://allegro.pl/item724481233_zega...sylka_0zl.html jest baaaardzo delikatny i dokładnie tak jak piszą na stronie, wręcz biżuteryjny... A pytam dlatego bo dając mi go wczoraj w prezencie powiedział, ze oto dodatek do sukni ![]() Dla przypomnienia suknię mam taką http://www.madonna.pl/en/lasposa.php?s=83.finlandia Nie wiem czy dobrze widac, ale pod biustem są własnie takie srebrne szkiełka... I co mam zrobić? ![]() Kochane, a czy sprzedajecie swoje suknie? Mnie dziś mama ochrzaniło, ze głupia jestem, że chce ją trzymać na pamiątke.. ale ja taka sentymentalna jestem i naprawdę żal by mi było sprzedawać... ![]() Żaaabcia jak to z tą swinska grypa w usa? Marzy nam sie podróż poslubna tzn rejs po Karaibach, ale nastraszyli nas ze swińska grypa i teraz sie waham... a do tego tyyyyle godzin w samolocie .. Nienawidzę latac ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-31 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Kliwia boskie zdjęcia ![]() ![]() Acha pogoda 29.08 w Kielcach była fatalna wiec jednak tak to miało byc z tą datą ![]() stresu i nerwów chyba z dnia na dzień coraz więcej... ja się do Was odezwę dopiero ok. 09.09 Gratuluję wszystkim meżatkom z 29.08.09 a slubującym 05.09 tak jak ja życzę wszystkiego naj - niech moc będzie z nami ![]() papapapapa
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle nie mam pomysłu na bukiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze mi tez szkoda sprzedac sukni ... ![]() jesli o swinska grype chodzi to u nas spokojnie ... tzn nie panikuja jak wczesniej ... cisza ... fakt 8 godzin samolotem potrafi byc wyczerpujaca ale jakos idzie wytrzymac ![]() ![]() ja sie zawsze pocieszam ze jak bedzie katastrofa to nie bede dlugo cierpiec ... wiem pesymistyczne nastawienie ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ja mialam z roz , eustomi ( chyba tak to sie pisze ) i frezji a swiadkowa z samych roz ... swiadkowa raczej powinna miec bukiet zeby mozna bylo zostawic go na oltarzu no chyba ze chcesz zostawic swoj , ale chyba szkoda by bylo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa myslalam ze Koscielny masz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
Zadomowienie
|
Był milszy, kiedy mu powiedziałam, że nie chce ślubu, gadał, że kocha itp.
Ale za 2 godz znów mnie wkurzył......... Kiedyś był zupełnie inny, a teraz to nie ten człowiek. Może dlatego, że dłużej jest ze mną teraz,,,
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Wklejam moją sukienkę - ogólnie nienajlepsze zdjęcie z pierwszej przypimarki robione komórką, ale coś tam chyba widać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki kontrolujące pogodę 12 września, jak tam newsy dzisiaj? Wszystko po naszej myśli? ![]()
![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=katowice ja sprawdzam codzien wg tej pogody i poki co sprawdza się ale mam ustawione na katowice trzeba zmienic wg swojego miasta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#3503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdzalam pogode. U mnie ma byc 19 stopni, pochmurnie z przejasnieniami, ale mozliwe lekkie opady deszczu. ide sie załamac. Z kolei sprawdzalam na http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm i tu zapowiadaja 26 stopni, pochmurno ale bez opadow. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-31 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To moze bedzie w miare cieplo... 19.09 ![]() trzymamy kciuki !
![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() My z mezem wrocilismy wlasnie z podrozy poslubnej. ![]() ![]() ![]() ![]() Sobotnim PM-kom gratuluje! ![]() Kliwia, piekne fotki. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda byla lekko wietrzna, i pochmurna, czasami przebijalo slonce - bylo super, bo nie bylo goraco 20 stopni. A suknie sprzedaje, po 2 pelnych dniach noszenia jej mam jej dosc ![]() Jest to sentyment ale co tam , moze komus tez przyniesie szczescie. ![]() Cytat:
Suknia byla dopasowana, ale nie ma sytuacji w ktorej nie odstaje, bo inne ulozenie ciala owodowalo odstawanie sukni. Chyba ze bym ciagle chodzila na wdechu. Wlasnie worcilismy z pleneru, i jak mi fotograf pokazal kilka zdjec to myslalam ze padne i mu mowie, czemu nic nie mowisz ze mi tak kieca odstaje. DO pleneru wiazal mnie tz i zawiazal za lekko, i jak zrobilam wydech do fotki i poze lekko skrzywiona to mi odstaje suknia w cycach ![]() A jak wezme oddech pelna piersia, to z kolei mam wypchany dekolt po brzegi. ![]() No coz uroki. ![]() Ale mimo wszytsko jestem zadowloona ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ze teraz non stop jestescie ze soba czy jak? kurcze nie wiem co ci doradzic ... ale przemysl wszystko na spokojnie , zebys pozniej nie zalowala ![]() Cytat:
![]() mysle ze bukiet jak najbardziej bedzie pasowal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
A przypomnialo mi się gosciom podobalo się podziekowanie dla rodzicow z jajem
![]() Czyli miks, ktory dostalam od jednej z was - co powie tata&a ja wole moja mame ![]() NIkt nie plakal. W podziekowaniu odtanczylismy tez mamie tz walca, bo sie zgapila i na 1 taniec sie spoznila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3510 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 częć XIII
Witajcie kochane.Czy ktoś mnie jeszcze pamięta
![]() Cytat:
kliwia super relacja!!! Gratulacje!!! Cieszę się, że się wszyskto udało!!! Hmmm a co do mixu ![]() ![]() san_g pogoda będzie cudna!!! U nas nie było bramy!!! Po pierwsze słub był o 18, a poza tym stały jakieś wyrostki z deską z gwoździami i czekały na tych którzy mieli ślub przed nami. A jak ich zobacyzł mój tata, jak się nie wkurzył i tak na nich huknął (a jest słusznej postawy) i było po sprawie ![]() moniqac Nie martw się odmawiającymi gośćmi - nie ma sensu. Potem będą żałować, że ich ominęła taka impreza!! sas gratulacje!!! Super ze wszystko się udało!! ![]() ddaaiissyy tylko spokój może Cię uratować ![]() ![]() ![]() Edytowane przez groszek80 Czas edycji: 2009-09-01 o 06:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.