Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-31, 14:13   #3481
san_g
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Kliwia Twoje kolczyki przyprawiają mnie o zawrót głowy piękne.....też takie chcę!!tylko u mnie w mieście się naszukałam a nic nie znalazłam, na szczęście zamówiłam u dodomi ale nie są tak pięknie rozłożyste jak Twoje- piękna z Ciebie PM

Anika taki welon to tylko na allegro widziałam, ja mam uszy królika,ogonek i muszkę z allegro a mój Tż kapelusz al capone:P:P:P

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 14:18   #3482
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Kliwia Twoje kolczyki przyprawiają mnie o zawrót głowy piękne.....też takie chcę!!tylko u mnie w mieście się naszukałam a nic nie znalazłam, na szczęście zamówiłam u dodomi ale nie są tak pięknie rozłożyste jak Twoje- piękna z Ciebie PM

Anika taki welon to tylko na allegro widziałam, ja mam uszy królika,ogonek i muszkę z allegro a mój Tż kapelusz al capone:P:P:P

TAAA TYLKO TO PANIENSKIE TO JEST JUTRO WCZAS MI SIE PRZYPOMNIAŁO

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 14:20   #3483
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
TAAA TYLKO TO PANIENSKIE TO JEST JUTRO WCZAS MI SIE PRZYPOMNIAŁO
ciekawe jak moje znajome się w te 12 dni wyrobią z tym moim panieńskim- liste już im dałam i teraz będą działać hehe aż się nie moge doczekać i trochę się denerwuje co to będzie i co one wymyślą

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 14:22   #3484
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
ciekawe jak moje znajome się w te 12 dni wyrobią z tym moim panieńskim- liste już im dałam i teraz będą działać hehe aż się nie moge doczekać i trochę się denerwuje co to będzie i co one wymyślą

sang ale to nei jest moje panienskie tylko kolezanki do ktorej idzie w sobote na wesele

az sie boje ze sie porycze na ich slubie bo za 3 tygodnie myyyyyyy

Stary 2009-08-31, 14:41   #3485
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
tak i biket trzymal sie bardzo dlugo: jetem mega zadowolona z nego

kliwa relacja super i tak mi sie przypomnialo zeja nie opisalam wam nic ze slubu prawie wiec moze to nadrobie jesli bedziecie mialy ochote
dawaj relacje !!!!!!!

znowu będę płakała ale co tam, to super łzy

kliwia - i po co ostrzegałas?! i tak przeczytałam i sie ubecałam !

sas a powiedz mi prosze, drogie to one chyba nie są strasznie prawda? i ja chciałabym mieć jednego we włosach - nie zwróciłam uwagę czy masz coś we włosach czy nie. a jak długo Ci sie trzy,mał? nie opadł? nie są strasznie małe te kwiatki? sorki za tyle pytań, ale jesteś chyba pierwsza osobą która ma "moje" kwiatuszki .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 15:29   #3486
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
MIAŻDŻYCIE!!!
...
dziekuje:

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Wiem, zdaje sobie sprawe z tego , że może być tak kiedyś, że również i dla mnie straci szacunek. Boli, bardzo boli.

Mam już go dość. Właśnie powiedziałam mu, żeby znikał z mojego domu, ale znalazł sobie słuchaczkę - moją babcię. Powiedziałam mu, że żadnego ślubu nie chce. Bo ja chyba naprawdę nie chcę ((!!))

Właściwie, to on bardziej chciał tej ciąży niż ja...może to było celowe?
ehsss... uciekaj poki mozesz..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przypomnialo mi sie, ze Panstwo ktorzy prowadza sklep na przeciw naszego mieszkania, z ktorymi mamy dobry kontakt i zaprosilismy ich na slub, zrobili nam niespodzianke i przyniesli w koszyczku biale golabki, wiec je wypuszczalismy

Mam juz więvcej fotek:
cudoooooooooooooooooooooo oooo gratulacje wysmioenita relacja Ty serio ANIOL!
Stary 2009-08-31, 15:42   #3487
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
zaaabcia dzieki za odp faktycznie tanie te ciuszki szkoda, ze ja nie mieszkam w USAciocia to moja chrzestna i od czasu do czasu robi jakies paczki albo przesyłki
no zwlaszcza teraz sa tanie na wakacje bo juz po sezonie

Cytat:
Wiem, zdaje sobie sprawe z tego , że może być tak kiedyś, że również i dla mnie straci szacunek. Boli, bardzo boli.

Mam już go dość. Właśnie powiedziałam mu, żeby znikał z mojego domu, ale znalazł sobie słuchaczkę - moją babcię. Powiedziałam mu, że żadnego ślubu nie chce. Bo ja chyba naprawdę nie chcę ((!!))

Właściwie, to on bardziej chciał tej ciąży niż ja...może to było celowe?
hmmm powiedzialas mu ze nie chcesz slubu a on sie tym nawet nie przejol?

jesli chodzi o ciaze to tak jak pisalam .. moze on poprostu chcial sie zabezpieczyc tym ze bedziecie mieli wspolne dziecko wiec bedziesz z nim caly czas ...

a on zawsze taki byl czy dopiero teraz sie zmienil?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 16:15   #3488
india83
Zakorzenienie

Kliwia boskie fotki i super relacja, też się popłakałam też się obawiam co to będzie u mnie, nie chciałabym się zryczeć za bardzo.

Dziś się nieźle wkurzyłam, próbny makijaż i fryzurkę miałam mieć 19tego, aby przy okazji wykorzystac to na wieczór panieński, a tu się dowiaduję, że moja wizażystka bedzie na urlopie i nic z tego na dodatek babka do mnie przez tel mówi: "moge pani polecić inny salon na próbny" hmm... ciekawe po co jak ja chce zobaczyc jak będę wyglądała w dniu ślubu, więc wolę nie ryzykować by robić próbny i ślubny w innych miejscach (bezsensu) No w końcu się jakoś ugadałyśmy, że proba będzie 12tego, z fotografem też udało się przesunąć, bo miał porobić parę próbnych fotek.
Chwilami mam dość... a tu na dodatek mam wrażenie, że tyję i to akurat przed ślubem jak tak dalej pójdzie to do 26tego nie zmieszczę się w moją sukienkę. Na szczęscie mamy już obrączki... proste, ale śliczne
india83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 16:18   #3489
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
dawaj relacje !!!!!!!

znowu będę płakała ale co tam, to super łzy

kliwia - i po co ostrzegałas?! i tak przeczytałam i sie ubecałam !

sas a powiedz mi prosze, drogie to one chyba nie są strasznie prawda? i ja chciałabym mieć jednego we włosach - nie zwróciłam uwagę czy masz coś we włosach czy nie. a jak długo Ci sie trzy,mał? nie opadł? nie są strasznie małe te kwiatki? sorki za tyle pytań, ale jesteś chyba pierwsza osobą która ma "moje" kwiatuszki .
przez cale wesele ladnie mi sie trzymaly jeszcze na rece mialam bransoletke z dodatkiem kwiatka a bkiet trzymal sie ok 5 dni tak ladnie bo potem juz zacza wiednac tak bardziej ja za bukiet zaplacilm 200zl

cio do reacji

zaczne od pt).wiec popludniu przyejchala juz do mnie moja swiadkowa z chlopakiem. ok 20.00 zaczelismy przystraja klatek schodowa drzewkiem balonami i kokardkami wtey juz zaczelam czuc ze cos sie zbliza
w sobote wstalam sobie ok 7 rano umylam wloski i wymknelam sie do fryzjera.w tym czasei tz razem z mja swiadkowa usprztaywali pokj i mama przgotowywala go do blogoslawienstwa a potem pojechal tz do hotellu z rodzinka ktora dotarla. ja po 2,5h u fryzjerki myknelam do kosmetyczki i po bukiet.
i zaczelo sie wpadlam do domku i zaczelo sie ubieranie. w tym czasei przyjechali kamerzysta z fotografem jak juz sie ubralam zaczelam czuc stresik potem wpadla orkiestra i .... tzus oczywisicie musial sie utargowac z sasiadami i ze swiadkowa o mnie wiec mu zeszlo troce a ja sie zestreswaoalam hehe.jak juz wszdl i mne zobaczyl to az go zatkalo, usiechnal sie tak inaczej niz zwykle i nie mogl sposcic ze mnie wzroku potem blogoslwaienstwo i do kosciolka. przed msza. zauwazylismy ze moj tz wedrowal caly czas od spotkania z sasiadami z kwiatkami ktore dostal od nich i zna zjdeciach oboje idziemy z bukietami
na eucharystii strasznie sie stresowalam a przy przysiedze, kurcze to bylo cos niesamowitego wogole nkt dla nas nie istnial usmiechalismy sie do siebie caly czas..wpatrywalismy sie skladajac ja to bylo cos niesamowitego przy wkaldaniu obraczek bylo troszke zabawnie bo najpierw oboje chcielismy wiac w tym samym czaie obraczki i na dodatek tz wzial swoja i chcial mi ja zalozyca potem ja nie moglam zdjac z tacki obraczki dobrze ze mielismy mojego zparzyjaznionego ksiedza ktory sie do nas usmiechal i uspokajal
potem wyjscie z kosciola, rzuanie ryzem i pieniazkami
pojechalismy na cmentarz na grob mojego taty, oczywisicie sie poplakalam i jeszcze na rodzie na rynku zatrzymal nas pijak z ukietem hehe
na sali mamy przywitaly nas chlebem maz mnie przeniosl przez 2 progi jeden na dole i drugi na gorze( nasza sala byla na pietrze) stuklismy kielsiki po szamanie
pierwszy taniec wszystkim sie podobal
orkistra byla super wszyscy caly czas sie bawili a bylo ok 50 osob..jedzonko wszystkim smakowalo i zachwycilismy wszystkich zyczeniami i piosenka dla mam wogole caly czas sie smeilaisy tanczylismy spiewalismy patrzac na siebie naprawde to byl nismaowty czas..
tory byl super, jedzenie tez takze nie mielsimy zbytnio powodow do narzekan

teraz niestety zostaly tlko spomnienia plyta i zdjecia.
ale powiedzialam tzowi ze chcialabym za kilkanascie lat powtorzcy przysiegeo ile wszystko sie uloyz i Bozia pozwoli.
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 17:27   #3490
merkaba
Raczkowanie

kliwia super relacja, obyło się bez płaczu ale wzruszenie było

sas także fajnie że wszystko się dobrze potoczyło

Wizazanka492 nietęga sprawa z tym Twoim Tz rzeczywiście, kurczę może poczekać to najlepsze wyjście póki co?

...You know I look like a woman but I cut like a bufallo..

Zaręczyliśmy się : 25.12.2008 r.

Ślubowaliśmy : 10.10.2009 r.

Małgorzatek 16.04.2011

merkaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 17:41   #3491
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Kliwia ale sie uryczałam Sliczna wyczerpująca i pełna wzruszeń a zarazem humoru relacja !! Zdjęcia piekne !!

Boże to co bedzie na moim slubie 19.09.. jak czytając Ciebie tak płaczę
Tez sie boję że wpadne w histerię podczas przysiegi

Nie rozmazał Ci sie makijaz ???????
Jaka pogoda była u Ciebie? Bo u mnie w Częstochowie non stop lało

Dziewczynki czy do sukni slubnej wypada założyc..... zegarek ??
dostałam dokładnie taki sam od mojego narzeczonego :P na urodziny tylko srebrny

http://allegro.pl/item724481233_zega...sylka_0zl.html

jest baaaardzo delikatny i dokładnie tak jak piszą na stronie, wręcz biżuteryjny...
A pytam dlatego bo dając mi go wczoraj w prezencie powiedział, ze oto dodatek do sukni nie chciałabym mu sprawić przykrości nie zakładając...
Dla przypomnienia suknię mam taką

http://www.madonna.pl/en/lasposa.php?s=83.finlandia

Nie wiem czy dobrze widac, ale pod biustem są własnie takie srebrne szkiełka...
I co mam zrobić? Czy taki zegareczek bardzo by raził ???

Kochane, a czy sprzedajecie swoje suknie? Mnie dziś mama ochrzaniło, ze głupia jestem, że chce ją trzymać na pamiątke.. ale ja taka sentymentalna jestem i naprawdę żal by mi było sprzedawać...

Żaaabcia jak to z tą swinska grypa w usa?
Marzy nam sie podróż poslubna tzn rejs po Karaibach, ale nastraszyli nas ze swińska grypa i teraz sie waham... a do tego tyyyyle godzin w samolocie .. Nienawidzę latac Czy podróż nad atlantykiem jest w miarę spokojna, czy też często rzuca - w sensie turbulencje?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2009-08-31 o 17:43
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 18:08   #3492
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczynki my już od piątku urzędujemy w Kielcach, dopinamy wszystko na ostatni guzik, dlatego nie mam Was jak podczytywać:/
Kliwia boskie zdjęcia ślicznie wyglądałaś - jak Anioł
Acha pogoda 29.08 w Kielcach była fatalna wiec jednak tak to miało byc z tą datą na 05 tez nie zapowiadają rewelacji ale już mniejsza z pogodą.
stresu i nerwów chyba z dnia na dzień coraz więcej...
ja się do Was odezwę dopiero ok. 09.09
Gratuluję wszystkim meżatkom z 29.08.09 a slubującym 05.09 tak jak ja życzę wszystkiego naj - niech moc będzie z nami

papapapapa
Stary 2009-08-31, 18:35   #3493
india83
Zakorzenienie

A tak w ogóle nie mam pomysłu na bukiet czy świadkowa też powinna miec bukiet??? (ślub cywilny) oszlec można, a czas ucieka...
Stary 2009-08-31, 18:39   #3494
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle nie mam pomysłu na bukiet czy świadkowa też powinna miec bukiet??? (ślub cywilny) oszlec można, a czas ucieka...
u mnie świadkowa nie ma bbukietu Ja swój nie wiem czy 3 min wybierałam, pani pokazała ktore fajnie wychodzą i od razu ten wziełam Ale ja juz taka jestem.. niewybredna

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-08-31, 18:43   #3495
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Kochane, a czy sprzedajecie swoje suknie? Mnie dziś mama ochrzaniło, ze głupia jestem, że chce ją trzymać na pamiątke.. ale ja taka sentymentalna jestem i naprawdę żal by mi było sprzedawać...

Żaaabcia jak to z tą swinska grypa w usa?
Marzy nam sie podróż poslubna tzn rejs po Karaibach, ale nastraszyli nas ze swińska grypa i teraz sie waham... a do tego tyyyyle godzin w samolocie .. Nienawidzę latac Czy podróż nad atlantykiem jest w miarę spokojna, czy też często rzuca - w sensie turbulencje?

kurcze mi tez szkoda sprzedac sukni ...

jesli o swinska grype chodzi to u nas spokojnie ... tzn nie panikuja jak wczesniej ... cisza ...
fakt 8 godzin samolotem potrafi byc wyczerpujaca ale jakos idzie wytrzymac caly lot zalezy od pogody jesli niebo jest czyste to lot mija bardzo spokojnie teraz jak wracalismy z PL to ani razu nie drgenalo samolotem ... a jak moi rodzice wracali 2 tyg wczesniej to mieli straszne turbulecje ... no i sama mysl ze w razie awarij nie ma jak wyladowac jest niemila ale tak to lot nad oceanem jest ok ...

ja sie zawsze pocieszam ze jak bedzie katastrofa to nie bede dlugo cierpiec ...
wiem pesymistyczne nastawienie

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
u mnie swiadkowa miala bukiet
ja mialam z roz , eustomi ( chyba tak to sie pisze ) i frezji a swiadkowa z samych roz ...

swiadkowa raczej powinna miec bukiet zeby mozna bylo zostawic go na oltarzu no chyba ze chcesz zostawic swoj , ale chyba szkoda by bylo

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-31, 18:58   #3496
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

u mnie swiadkowa miala bukiet
ja mialam z roz , eustomi ( chyba tak to sie pisze ) i frezji a swiadkowa z samych roz ...

swiadkowa raczej powinna miec bukiet zeby mozna bylo zostawic go na oltarzu no chyba ze chcesz zostawic swoj , ale chyba szkoda by bylo
Hmm... ja mam tylko ślub cywilny, w urzędzie chyba nie muszę kwiatków zostawiac???
Stary 2009-08-31, 19:03   #3497
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... ja mam tylko ślub cywilny, w urzędzie chyba nie muszę kwiatków zostawiac???

aaaa myslalam ze Koscielny masz

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-31, 19:37   #3498
Wizazanka492
Zadomowienie

Był milszy, kiedy mu powiedziałam, że nie chce ślubu, gadał, że kocha itp.
Ale za 2 godz znów mnie wkurzył.........
Kiedyś był zupełnie inny, a teraz to nie ten człowiek. Może dlatego, że dłużej jest ze mną teraz,,,

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 19:44   #3499
india83
Zakorzenienie

Wklejam moją sukienkę - ogólnie nienajlepsze zdjęcie z pierwszej przypimarki robione komórką, ale coś tam chyba widać... myslicie, że bukiet w tym stylu by pasował(trochę jaśniejszy odcień kwiatów)? Bo właśnie w takim stylu mi się podobają.czekam na Wasze propozycje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WIZ.jpg (30,3 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet-slubny-37.jpg (24,9 KB, 13 załadowań)
Stary 2009-08-31, 20:08   #3500
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam moją sukienkę - ogólnie nienajlepsze zdjęcie z pierwszej przypimarki robione komórką, ale coś tam chyba widać... myslicie, że bukiet w tym stylu by pasował(trochę jaśniejszy odcień kwiatów)? Bo właśnie w takim stylu mi się podobają.czekam na Wasze propozycje.
Będzie pasował, ja uwielbiam te wiązanki, też będę taką miała

Dziewczynki kontrolujące pogodę 12 września, jak tam newsy dzisiaj? Wszystko po naszej myśli?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 20:14   #3501
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Będzie pasował, ja uwielbiam te wiązanki, też będę taką miała

Dziewczynki kontrolujące pogodę 12 września, jak tam newsy dzisiaj? Wszystko po naszej myśli?

http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=katowice ja sprawdzam codzien wg tej pogody i poki co sprawdza się ale mam ustawione na katowice trzeba zmienic wg swojego miasta

Stary 2009-08-31, 20:19   #3502
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś był zupełnie inny, a teraz to nie ten człowiek. Może dlatego, że dłużej jest ze mną teraz,,,
A może to przez ciąże, szalejące hormony itp? Już sama nie wiem, ale pamiętaj, że jakiej decyzji byś nie podjęła to masz jeszcze na wszystko czas.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=katowice ja sprawdzam codzien wg tej pogody i poki co sprawdza się ale mam ustawione na katowice trzeba zmienic wg swojego miasta
Dzięki wielkie! No jak tak się sprawdzi, to przerąbane. 16stopni? No przecież zimno jak nie wiem! tyle, że na razie nie mówią nic o opadach, tylko o pochmurnym dniu z przejaśnieniami. No po prostu świetnie!!! A ja nie mam nic na ramiona...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 20:22   #3503
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Mysle, ze jak najbardziej bedzie pasowalo. Mam nadzieje, ze tym razem wklei mi tego postra bo poprzednio 5 razy mi kasowalo wszystko. Bardzo swizaz ostatnio szwankuje, przynajmniej mnie

Sprawdzalam pogode. U mnie ma byc 19 stopni, pochmurnie z przejasnieniami, ale mozliwe lekkie opady deszczu. ide sie załamac.

Z kolei sprawdzalam na http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm i tu zapowiadaja 26 stopni, pochmurno ale bez opadow.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-31 o 20:27
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 20:30   #3504
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
ale fajna prognoza Ania
To moze bedzie w miare cieplo... 19.09
trzymamy kciuki !

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-08-31, 20:32   #3505
jaga_2001
Zakorzenienie

Hej.

My z mezem wrocilismy wlasnie z podrozy poslubnej. Bylismy w Tatrach. Bylo cudownie. Wczoraj jeszcze mialam imprezke rodzinna, wiec dopiero teraz sie odzywam. Sporo naskrobalyscie, jak zwykle...

Sobotnim PM-kom gratuluje!

Kliwia, piekne fotki. Widze, ze suknie z dekoltem w serce sa dosc specyficzne, bo zauwazylam na ostatniej fotce, ze dekolt Ci lekko odstaje. Ale zaloze sie, ze kieca byla idealnie dopasowana. Na niektorych moich fotkach tez czasem dekolt lekko odstaje a kieca tez nie byla ani za duza ani za mala. Takze widac, ze to taki urok tych kiec.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 20:35   #3506
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wielkie! No jak tak się sprawdzi, to przerąbane. 16stopni? No przecież zimno jak nie wiem! tyle, że na razie nie mówią nic o opadach, tylko o pochmurnym dniu z przejaśnieniami. No po prostu świetnie!!! A ja nie mam nic na ramiona...
Ciekawa jestem jaka pogoda będzie pod koniec września, chłód jakoś zniosę chociaż mam tylko bolerko z koronki, gorzej bedzie gdy zacznie padac i zawiewać
Stary 2009-08-31, 23:40   #3507
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Nie rozmazał Ci sie makijaz ???????
Jaka pogoda była u Ciebie?
Kochane, a czy sprzedajecie swoje suknie?
Nie rozmazał sie bo był dobrze zorbiony, jedynie po kosciele mi sie troche na powiece odznaczyla tuszowa kreska, bo ona nie byla wodoopdorna chyba
Pogoda byla lekko wietrzna, i pochmurna, czasami przebijalo slonce - bylo super, bo nie bylo goraco 20 stopni.
A suknie sprzedaje, po 2 pelnych dniach noszenia jej mam jej dosc
Jest to sentyment ale co tam , moze komus tez przyniesie szczescie.

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Hej.
Widze, ze suknie z dekoltem w serce sa dosc specyficzne, bo zauwazylam na ostatniej fotce, ze dekolt Ci lekko odstaje.
No to nie jest typoowe serce, ale ma lekko zaokraglone tu i owdzie.
Suknia byla dopasowana, ale nie ma sytuacji w ktorej nie odstaje, bo inne ulozenie ciala owodowalo odstawanie sukni. Chyba ze bym ciagle chodzila na wdechu.
Wlasnie worcilismy z pleneru, i jak mi fotograf pokazal kilka zdjec to myslalam ze padne i mu mowie, czemu nic nie mowisz ze mi tak kieca odstaje. DO pleneru wiazal mnie tz i zawiazal za lekko, i jak zrobilam wydech do fotki i poze lekko skrzywiona to mi odstaje suknia w cycach
A jak wezme oddech pelna piersia, to z kolei mam wypchany dekolt po brzegi.
No coz uroki.

Ale mimo wszytsko jestem zadowloona i sie jakos specjalnie nie przejmuję.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 23:53   #3508
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
dluzej ?
tzn ze teraz non stop jestescie ze soba czy jak?

kurcze nie wiem co ci doradzic ... ale przemysl wszystko na spokojnie , zebys pozniej nie zalowala a co ci mowia rodzice , znajomi?!

Cytat:
bardzo orginalna suknia
mysle ze bukiet jak najbardziej bedzie pasowal

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-01, 00:12   #3509
kliwia
Zakorzenienie

A przypomnialo mi się gosciom podobalo się podziekowanie dla rodzicow z jajem
Czyli miks, ktory dostalam od jednej z was - co powie tata&a ja wole moja mame
NIkt nie plakal.
W podziekowaniu odtanczylismy tez mamie tz walca, bo sie zgapila i na 1 taniec sie spoznila
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 06:54   #3510
groszek80
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 częœć XIII

Witajcie kochane.Czy ktoś mnie jeszcze pamięta Dzisiaj miesiąc jak już jestem mężatką!!!Ehhhhh... Podczytuję Was troszeczkę, ale nie mam zbyt wiele czasu na pisanie ....

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
A zapomnialam sie pochwalic, ze w ten piatek na 20.00 mamy z Tż-em impreze kawalersko-panienska. Jak juz wspominalam, łšczonš, bo zaproszone pary wolały taka opcje. Eh, mam nadzieje, ze nam sie uda ta biba.
liliputek na pewno wszystko się uda!!! Trzymam kcuki

kliwia super relacja!!! Gratulacje!!! Cieszę się, że się wszyskto udało!!! Hmmm a co do mixu u nas zrobił furrorę!! A co do gołębi to u ns same wleciały do kościoła - dopiero wszyscy byli w szoku

san_g pogoda będzie cudna!!! U nas nie było bramy!!! Po pierwsze słub był o 18, a poza tym stały jakieś wyrostki z deską z gwoździami i czekały na tych którzy mieli ślub przed nami. A jak ich zobacyzł mój tata, jak się nie wkurzył i tak na nich huknął (a jest słusznej postawy) i było po sprawie Bał się, że jeszcze coś komuś tymi gwoździami zrobiš, bo lekko podpici byli!!

moniqac Nie martw się odmawiającymi gośćmi - nie ma sensu. Potem będą żałować, że ich ominęła taka impreza!!

sas gratulacje!!! Super ze wszystko się udało!!

ddaaiissyy tylko spokój może Cię uratować Ja bardzo bym chciała sprzedać swoją kieckę. W czwartk odbieram ją z pralni, ciekawe czy się doprała, po tych naszych wojażach po mieście i krzakach Ale nie rozumiem dlaczego mama nie akceptuje Twojej decyzji. Jeżeli chcesz ją zostawić - to zostaw.

Edytowane przez groszek80
Czas edycji: 2009-09-01 o 06:56
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości