|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() Oprócz kokosa i tych kulek brązujących ![]() Bo ja mam niestety tak, że jak coś zobaczę, na coś się napalę albo uprę to bym chciała już teraz natychmiast ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-24 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
nie w tv nie ma 6 sezonu
![]() chyba będzie dobiero wresien/pazdziernik... a ja wszystkie odcinki oglądałam w tv dopiero 6 sezon w necie ![]() ale zaczęłam oglądac gotowe na wszystko chyba dopiero od 3/4 seoznu i tak teraz głupio wracac do początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaczełam od końcówki 2 chyba, ale nie dokonczyłam nawet 4 i pare miesiecy temu uznałam, ze warto obejrzeć od samego początku ![]() ![]()
![]() |
#3486 | |
|
Cytat:
![]() Ale potem jakoś zaczęli powtarzać i obejrzałam wszystko od początku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
A propos zakupów i kuszenia - dziewczyny na wątku biedronkowym pisały o jakimś fajnym żelu micelarnym Tołpy (tzn nieoficjalnie, bo jakby było napisane, że to Tołpa to żel kosztowałby 2 razy tyle) - muszę się wybrać do Biedronki
![]() I pyszne chipsy kebabowe grubo krojone tam mają ![]() Pożeram chipsy a potem marudzę, że dupa rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
|
Cytat:
![]() O tym żelu to słyszałam, ale stwierdziłam, że mi jednak niepotrzebny, mało takich rzeczy używam, wolę tradycyjne mycie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I muszę wreszcie kupić tę aspirynę ale jakoś nie po drodze mi do apteki ![]() Ja już niestety uciekam, jak mi się będzie chciało wybrać to jutro będę (bo potem to nie wiem kiedy) ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-24 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
tak tak gotowe na wszytsko będą ok wrzesnia na polsacie na innych kanałach to nie wiem
![]() teraz juz mi się nie opłaca przerywac 6 sezonu i wracac do 1 ![]() o zelu tołpy tez słyszałam, ale te całe mecelarny kosmetyki do demakijazu mi nie służą i tez wole tradycyjne mycie wodą ![]() zrobiłam tą suszarke ufff widac, ze to ja ja robiłam, ale i tak jestem z siebie dumna ![]() tylko nie wiem gdzie ją wieszac ![]() ale kurcze, nie wejdą mi tam wszystkie pędzle ![]() ps: dome EDM do różu jest dostępny ![]() od tego srbokręta cała ręka mnie bli, naskórek sobie lekko zdarłam na dłoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | ||
|
Cytat:
![]() Tak sobie skojarzyłam, że najnowszy żel Hipp'a do kąpieli ma fajny składzik ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i kto znowu judzi ![]() Ale ja się nie skuszę ![]() ![]() Mam ten pędzel z taniego zestawu, niby do pudru, ale jakś mały, a poza tym mam pudrowy z EDM, to w sam raz mi został na róż ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Aaaa, zapomniałam, foty wrzuciłam ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz o flaciku? ![]() ja się może skuszę na 2 egzemplarz ale w maju ![]() i chyba skuszę się na ocznego kabukiego tez juz drugiego ![]() i snooze bar pokochałam ten bronzer ![]() ![]() Asia jak zobaczyłam te Twoje foty przed to bałam się oglądac dalej, takie włosy ściąc! a wiesz, ze pójdziesz za to do piekła ![]() w nowej fryzurce oczywiscie bardzo Ci ładnie (jak mawia moja mama ładnemu we wszystkim ładnie ![]() zostawiłas sobie z przodu 2 dłuzsze kosmyki ciekawie ale mimo wszystko nigdy nie ścięłabym takich włosów ![]() trzebabyło się najpierw w księdze guinessa zapisać ![]() córeczka juz nie będzie mogła ciągnąć mamy za długasne włosy ![]() a tak w ogóle mogę wiedzie ile Ty dokładnie masz lat? bo tak bez ściemy wyglądasz na 19-20 ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- w ogóle moje pędzlaki dzisiaj dostały yes to carrots, kocham je ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||
|
Cytat:
![]() Próbowałam dzisiaj nałożyć trochę kaolina nim i miałam wrażenie, że cały proszek wlazł we włosie, nic na buzi nie zostało ![]() Puder w kamieniu jakoś tak inaczej się nakładało, na wierzchu zostawał, a tu tak dziwnie ![]() Dużo trzeba tego proszku wysypać? Cytat:
![]() ![]() No chciałabym mieć 20 lat, piękny wiek ![]() ![]() ![]() Do księgi Guinessa to jeszcze mi sporo brakuje ![]() A z przodu zostawiłam takie dłuższe, tak trochę z sentymentu, chociaż myślałam, że będą to grubsze i dłuższe pasma, ale po wszystkim zostały takie cienkie ![]() Wszystko zaczęło się od tego obrazka, jak go zobaczyłam, to stwierdziłam, że jeśli obetnę kiedyś włosy, to tylko na taką fryzurę ![]() No to teraz czeka mnie kolejnych kilka lat zapuszczania ![]() ![]() Ale za to teraz w pełni jestem usprawiedliwiona z kupowaniem opasek ![]() O ile wcześniej to był taki trochę kaprys, żeby mieć fajną ozdobę, no i urozmaicić nieco mojego wiecznego koka [bo wiecznie go nosiłam ze względu na wygodę, włosy się nie plątały], to teraz są mi naprawdę potrzebne ![]() Przez długi okres czasu moje włosy przyzwyczaiły się do innego kierunku układania, więc grzywka mi się rozjeżdża na boki i w związku z tym opaska będzie ją świetnie przytrzymywała na miejscu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie !
Napisałam się jak głupia i jak zobaczyłam Asię w nowej wersji, to ![]() - szczęka na podłogę mi spadła. REWELACJA !!! W czasie jej {tej szczęki} szukania skasowało mi się wszystko. Do tej pory ręce mi drżą ! A widzisz - raz któryś z rzędu potwierdza się teza, że : "dla każdego coś innego". Cieszę się, że Ci służy, bo podobnież cuda czyni. Takie "odbitki" na górnej części oczodołu . Efekt taki występuje u mnie po użyciu wielu tuszy. Dziękuję serdelecznie, ale szkoda marnować, jak nie mój odcień. Twój opis bardzo ciekawie brzmi i zainteresował mnie. Chętnie przyłączę się do następnych zakupów. Od prawie trzech lat używam jedynie Mary Kay. - Beige "400"- full coverage. Ciemnawy. Jeszcze około roku temu mieszałam z "300", bo ten pierwszy był za ciemny. Teraz i ta mieszanina okazała się za jasna i na placu boju pozostała "400". Widocznie buzia mi zciemniała. Cytat:
![]() ![]() Bez obrazy ! Ja jak zwykle marudzę. Ja - poza ugotowaniem dla siebie i Yoko kaszy - nie robiłam nic. Totalny tumiwisizm. Za to dzisiaj muszę trochę szmatingu uskutecznić i na odkurzaczu pojeździć, bo już się o kudły psów i kotów potykam. I do tego w poniedziałek przychodzi Pan Specjalista od komputerów, coby mi trochę praktycznej wiedzy do łba pustego wtłoczyć. Obawiam się, że "porywa się z motyką na słońce". Raczej jestem z tych niereformowalnych. To i dom przed wizytą trzeba do jako takiego stanu doprowadzić . ![]() ![]() ![]() Podobnież ponownie "Tudorów" puszczają. Natknęła się może któraś z Was ?! Na jakim kanale ?! Jakoś nie udaje mi się trafić. Przenieśli na HBO . Nie mam. Plotki jednak chodziły, że ma na Polsat Cafe wrócić. Cytat:
Spróbuj {jak już musisz}: demineralizowanej {dawniej : destylowanej}. Baniak pięcio litrowy jedynie pięć złotych polskich. Asiu - w nowej fryzurze wyglądasz rewelacyjnie. Jeszcze do tej pory, tak do końca szczęki z podłogi nie pozbierałam. No i klawiatura z lekka zaśliniona. ![]() Reasumując : dla mnie bomba ! ImmortalLover- {wybacz sklerotyczce, zapomniałam jak na chrzcie Ci dano} - moim zdaniem ten nowy kolor włosów bardzo Ci pasuje. Taka bardziej dziewczęca buzia . O ile to "bardziej" było możliwe, boś ładnaś jak ta lala ! Pewnie o tym pisałaś, ale umknęło mi jakoś. Chemia czy też zioła ?! Dziewczyny, jak widać na "załączonych obrazkach" - czas wiosennych, radykalnych zmian nadszedł. Z tego wniosek wyciągnąć należy : do fryzjera !!! Dobra, uciekam ! Niech aura trochę utęchnie , bo jak na razie trzy stopnie poniżej zera i za robotę jakowąś trza się brać. Miłej niedzieli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może Ci się wydaje, ze na pędzlu prawie nic nie ma, bo te wykonczeniówki to delikatne są? ja kładę tyle pudru na jedną warstwe co podkładu ![]() napewno na włosiu ten puder nie będzie tak widoczny jak podkład na filaciku ![]() będzie o połowe mniej widoczny a może nawet mniej, ale ten proszek tam jest ![]() ale fajne te długie pasma ![]() ale pojechałas po całoscie z mega długich na bardzo krótkie ![]() ja mając takie włosy chyba bym w nich umarła ![]() teraz nas Asia będzie opaskami kusić ![]() Cytat:
bo nauke to ja mam 5 dni w tygodniu, weeknd jest, a na poniedziałek nic nie mam, bo klasa an wycieczke jedzie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | ||||||||
|
Cytat:
Ale jeśli to u Ciebie częsta przypadłość, to być może uwarunkowana jest osadzeniem oczu i charakterystyką rzęs. Na moje oko tusz ten dość szybko wysycha na rzęsach, więc wystarczy poczekać chwilkę z półprzymkniętymi powiekami i wszystko będzie grać ![]() Cytat:
![]() Ma bogaty skład i nawilżał mi poliki, aż miło ![]() Mam nadzieję, że nie podrażni ![]() Cytat:
![]() Może jak powtórzą oba to trafi się trzeci, że niby takie przygotowanie widza najpierw ![]() Cytat:
![]() To najpewniej nieoryginalna Tołpa, ale producent może być ten sam. Tak często się dzieje. Np. biedronkowa Cola to to samo, co Hoop Cola, tylko pod inną nazwą. To samo kaszki Smakija, w Biedronie - Delicata, ale producent ten sam i smaki też [sprawdzałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyzwyczaić się muszę ![]() ![]() A myślałam, że w długich wyglądam młodo ![]() W nowych - nie wiem... raz wydaje mi się, że dobrze, a raz - że jakoś poważniej tak ![]() A wcześniej to i tak szyja była na wierzchu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A powiedz mi, czy jak dajesz kaolina jako primer, to nakładasz go flatem? Znowu dałam go na wykończenie, ale mam wrażenie, że nic na twarzy nie zostało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkie obecne z salonie osoby były trochę w szoku, z fryzjerkami na czele ![]() No ja już zaczęłam kuszenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest transparentny zostawie niewidoczna na 1 rzut oka powloczke jego zadaniem jest matowic i zmiękczac rysy twarzy... primer oczywiscie, ze LHK ![]() flacik to głównie do podkładu jest ![]() jakie wydarzenie wczoraj u fryzjera było kobieta z niewiarygodnie długimi i pięknymi wlosami je ścięła zdjęcia jej robili, fryzjerowi ręce się trzesły, a ludzie usta z niedowierzania otwierali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... Podobnie jak Kasia zbieram szczękę z podłogi... W nowej fryzurze wyglądasz ślicznie (nie żebyś w starej mniej ślicznie wyglądała ![]() ![]() Powiem jeszcze tylko, że gratuluję odwagi bo jak zobaczyłam na tych pierwszych zdjęciach jak długie miałaś włosy to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muszę się wybrać w końcu do Biedronki zobaczyć czy jest a jak będzie to nabyć ![]() Cytat:
![]() Aha, dziewczyny pisały, że to nie jest tak jak płyn micelarny to przemywania twarzy zamiast wody tylko żel do mycia twarzy, który zmywa się wodą. Cytat:
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-25 o 15:02 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Finlora- aaaa przypomniałaś mi, że kiedyś chciałam kupić sobie taki puder w kulkach brązujący
![]() i też mam tak, że jak czegoś mi się zachce to już i teraz, a z czasem o tym zapominam. Heroldin- oj tam nic się nie dzieje. Też nie znam do końca Waszych imion. Rodzice w moim przypadku szarpnęli się na Małgorzata za co nie jestem do końca wdzięczna ![]() ![]() Asieńko- włosy cud miód! Nastka z Ciebie jak nic ![]()
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-04-25 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym miała jakiś transport rano to już dzisiaj pojechałabym na bazar a tak to muszę czekać do wtorku przed pracą o ile będzie mi się chciało jechać wcześniejszym autobusem, chyba, że jutro nie wytrzymam i pójdę do Natury ![]() Muszę sobie powtarzać "Nie jest ci to teraz koniecznie potrzebne, możesz wytrzymać te kilka dni, a może za tydzień będzie promocja" itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Też tak robię
![]() ![]() aah no i dziękuję za miłe słowa ![]()
#3502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Kupiłabym ale jak zwykle nie mam pieniędzy
![]() ![]() A teraz powiem Ci coś bardzo oryginalnego, czego nie słyszałaś jeszcze na temat nowej fryzury ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu, bardzo ładny kolor ![]() ![]()
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-25 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Mirelka...wątki pomyliłas ;D
#3506 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja się już dość pointernetowałam (tzn ja nigdy nie mam dość ale trzeba w końcu wrócić do domu i włosy umyć ![]() Do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||||||
|
Cytat:
![]() O 19 się tak świeciłam na czole, że ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie powiem, że nie ma w tym trochę prawdy, bo rzeczywiście odrobinę widowisko było ![]() Cytat:
![]() Ale przyznać muszę, że już takiej długości stały się męczące, bo się cały czas w nie zaplątywałam, jak w pajęczynę ![]() Takie za tyłek ok, bez problemu. Niby różnica niewielka, ale odczuwalna ![]() To się w pracy zdziwią ![]() Cytat:
![]() No dzisiaj moja mama, jak mnie zobaczyła, to stwierdziła, że jak mnie postawić koło mojej kuzynki [maturzystka] to by nie wiedziała, która młodsza ![]() Z tym, że ona taka trochę a'la American Hip Hop Girl [fryzura, makijaż] Cytat:
![]() Rzadko mi się zdarzają spontaniczne zakupy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
![]() tu włosomaniaczki i tu ![]() zaraz się przenoszę na tamten xD Cytat:
![]() a jak juz to na pół godzinki ![]() dlatego wolę puder pixie ![]() który juz do mnie w bigu powinien zawitac ok wtorku-srody ![]() a no mówię, ze tak swiezo wygladasz, iż mogłabys za moja rówiesniczke uchodzić ![]() no może za maturzystke ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a tak w ogole narzekałyscie, ze się łuszczycie a teraz to ja się łuszczę ![]() ale i tak nakładam minerałki ![]() te bardziej kremowe są ok ![]() dzisiaj wsmarowałam w twarz masło shea ![]() Asiu wybacz, ze naciskam, broń boże Cię nie poganiam, ale pamiętasz o moim lucy ![]() tylko nie chciałabym po wykonczeniu próbki maziać się EDM, bo rzucam ich podkłady ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- aaa i Asiu skąd Ty masz kaolina? ![]() mówiłas, ze bralas puderki natural ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-25 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj spokojnie wyszłam w minerałkach do ludzi, w sumie pierwszy raz i dało rade i z filtrem i suchą twarzą ![]() ![]()
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czy się łuszczę czy nie to minerałkami się maziam ![]() mówię Ci jak spróbuj sobie kiedys pixie albo lucy ![]() kremowe są i nie robia takiej maski EDM jest lepsze do zdrowej bużki albo tłustej ![]() a jak sobie przesypałam Lucy do sampelka EDM to juz nie wysypuje takich kremowych kuleczek tylko od razu mi proszek leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.