Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 21:04   #3481
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
laseczka 20 prań ??????

kurde...chciałam zapłacić za spiworek co wczoraj kupiłam, ale nie mam nr konta.....i tak czekam i czekam, aż sprzedawca mi przeslę.....
Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Pochwalę się, że wygrałam dzisiaj 2 aukcje
używane ciuszki z Next

http://allegro.pl/next-body-sukienka...408150469.html
http://allegro.pl/next-bluza-grzybek...409601003.html

tzn. położna ze SR powiedziała, że to jest ciekawy film i że warto go zobaczyć

a dzisiaj koleżanka mi mówi, że jej kuzynka, chodziła do SR i widziała ten film i wg niej hardcore i ona była w szoku
ja jestem pewna, że mnie nie ruszy bo nawet jak pierwszy raz w necie widziałam taki filmik to jakoś mnie nie przeraziło

cieszę się, że tż zobaczy film,
powinien widzieć jak to wygląda,
gdyby nie ten film to sama bym mu na you tubie coś wybrała

ty to zaszalałaś
śliczne ciuszki
bo ja mam całe 2 półki rzeczy już pełne ... do tego dochodzą 2 szuflady komody -pełne , do tego kocyki , śpiworki,ochraniacze itp. a jeszcze jak dokupie rzeczy które jeszcze potrzebuję a których nie mam . tak wyliczyłam że pewnie z 20 prań wyjdzie jak na razie zrobiłam 2(w tym jedno białe rzeczy : same skarpetki, śliniaczki i czapeczki )-których mam dość dużo zajęły 1 pranie , a dziś kolejne białe były (przescieradła, pokrowiec na przewijak do tego śpiworki i pieluszki tetrowe) a jeszcze tych rzeczy co mam został ogrom ...eh.. będę miała co robić i do tego prasowanie , ale mam nadzieję że przynajmniej szybko mi czas zleci ... bo już się nie mogę doczekać a do kwietnia jeszcze dużo czasu ...

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
hej, my po usg, synek potwierdzony na 100%, tym razem mamy zdjęcie siusiaka nie wywinął się już i waży równo kilogram
gratulację jak dobrze wiedzieć na 100 %

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:06   #3482
n.ik.a
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Olusiaa_ a ja na L4 od 9 tyg. choć w 6 też miałam chwilowe zwolnienie :/ już przyzwyczaiłam się do samotnego siedzenia w domu przed tv i z laptopem na kolanach czasem wychodzę do mamy i dośc często zagląda do mnie teściowa. Mężulek pracuje na 2 zmiany więc pozostają nam wspólne noce

Eirene1987 a ile razy dziennie i do kiedy będziesz go brać? ja jestem już po 3 tabletce i trzęsawka z każdą mniejsza - może nie będę się aż tak męczyć...szkoda tylko, że brzusio nadal się napina (choć znacznie mniej) no i mam ukłucia w macicy...chyba jestem już przewrażliwiona

prunelle super, że synek został synkiem. Nasza mała też nie zmieniła płci i w 27 tygodniu waży już 1032 g ładnie rosną nam nasze maluszki

iizabelaa piekności ja muszę na razie przystopować z zakupami...czekam na wypłatę i może pojedziemy kupić łóżeczko i biurko, bo trzeba powoli myśleć o przemeblowaniu pokoju

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:09   #3483
prunelle
Wtajemniczenie

laseczkaa, n.i.k.a., dziękuję

matko, laseczkaa, Ty już pierzesz? ja to jednak poczekam z tym trochę, najpierw muszę pokój w ogóle ogarnąć, zasłonki kupić i dywanik...

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:19   #3484
agaaga89
Zakorzenienie

Laseczka masa prania Ci wyszła ja już po drugim praniu, na kolejnych 6 sznurkach wiszą niebieskie i białe nietoperze w łazience ale ubranka już chyba wszystkie, zostały mi teraz kocyki, prześcieradła itp.

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:22   #3485
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/hustawka-fisher-pr...419503413.html
Tylko ja kupuje prawdopodobnie uzywana.
tez chyba taką kupuję
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:22   #3486
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/hustawka-fisher-pr...419503413.html
Tylko ja kupuje prawdopodobnie uzywana.
fajniutki
fakt, drogawy
Stary 2011-01-18, 21:29   #3487
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
używane ciuszki z Next

tzn. położna ze SR powiedziała, że to jest ciekawy film i że warto go zobaczyć

a dzisiaj koleżanka mi mówi, że jej kuzynka, chodziła do SR i widziała ten film i wg niej hardcore i ona była w szoku
ja jestem pewna, że mnie nie ruszy bo nawet jak pierwszy raz w necie widziałam taki filmik to jakoś mnie nie przeraziło

ty to zaszalałaś
no cudne te ciuszki

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

[QUOTE=laseczkaa;24466958]śliczne ciuszki
bo ja mam całe 2 półki rzeczy już pełne ... do tego dochodzą 2 szuflady komody -pełne , do tego kocyki , śpiworki,ochraniacze itp. a jeszcze jak dokupie rzeczy które jeszcze potrzebuję a których nie mam . tak wyliczyłam że pewnie z 20 prań wyjdzie jak na razie zrobiłam 2(w tym jedno białe rzeczy : same skarpetki, śliniaczki i czapeczki )-których mam dość dużo zajęły 1 pranie , a dziś kolejne białe były (przescieradła, pokrowiec na przewijak do tego śpiworki i pieluszki tetrowe) a jeszcze tych rzeczy co mam został ogrom ...eh.. będę miała co robić i do tego prasowanie , ale mam nadzieję że przynajmniej szybko mi czas zleci ... bo już się nie mogę doczekać a do kwietnia jeszcze dużo czasu ...

laseczka
- rozwaliłaś mnie ta ilością!!!!!
normalnie jak dzidzia wyrosnie to sklep otworzysz z taka ilością ciuszków!!!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Laseczka masa prania Ci wyszła ja już po drugim praniu, na kolejnych 6 sznurkach wiszą niebieskie i białe nietoperze w łazience ale ubranka już chyba wszystkie, zostały mi teraz kocyki, prześcieradła itp.
a ja jeszcze żadnego prania nie zaliczyłam......
agaaga a ile Ty masz kocyków i prześcieradeł?? może i ja się zmobilizuję i kupie proszek.....tylko ciagle nie wiem który...

dobra kochane, lecę spać.......brzuszek mi juz twardnieje, więc czas poleżakować!!!
papapa!!!

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-18 o 21:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 21:33   #3488
iizabelaa
Zakorzenienie

zamykam kompa
poczytam książkę i się kładę

dobranoc
Stary 2011-01-18, 21:35   #3489
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

a ja jeszcze żadnego prania nie zaliczyłam......
agaaga a ile Ty masz kocyków i prześcieradeł?? może i ja się zmobilizuję i kupie proszek.....tylko ciagle nie wiem który...
Prześcieradeł frotte z gumką mam w sumie 3 - dwa kupiłam i jedno odziedziczyłam, a kocyków hmm... jeden grubszy do łóżeczka (ten co teraz był w tesco) a tak to 2 cieńsze do tego wydaje mi się, że to wystarczy
Co do proszku to ja się pokusiłam na tą lovelę co była w promocji w tesco (proszek 3,6 kg + 2 l płyn za 40 zł) bo jak narazie nie słyszałam żadnych negatywnych opinii o nim

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:43   #3490
marsylia
Wtajemniczenie

Witajcie
Coraz trudniej Was nadrobić.
Montii dbaj o krocze i gratuluje piąteczki
blackrose mam nadzieje, że szybko wyjdzie.
Jok3r dbaj o Siebie bo Matii jest faktycznie jeszcze za malutkii
Avikusia dziewczyny mądrze piszą - z perspektywy czasu wszystko wydaje się inne. I moze tym co tak jak my maja zaplanowanego malucha łatwo pisać, ale musisz wierzyć że wszystko się poukłada, bo często większość zależy od pozytywnego nastawienia.

My kupilismy wcZORAJ MAXI COSI CABRIO FIX, zeby jeszcze zalapac sie na stara cene - dalismy 499 w promocji jakiejs. maz wybral kolor - ciemno szary (ja mam glos decyzyjny przy wozku, znaczy sie kazdy ma: ja, maz i Franek, tylko tymczasowo dysponuje glosem Franka)
Kupilam tez kombinezonik cienki na wyjscie ze szpitala i jednak wzielam 56, ja ciagle wieze ze on bedzie malutki

Widzialam i mierzylam dzis ten stanik - lezy swietnie i jest bardzo wygodny, no ale ta cena w sklepie jak w necie
http://www.baby-shower.pl/PIEKNA-MAM...-w-Polsce.html
179 zl ale chyba sie skusze.

Za ile kupilyscie oilatum i jaka pojemnosc? nja najtaniej z wysylka znalazlam soft 500 ml za 51 zl

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:00   #3491
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Hej. my dzisiaj byliśmy na USG.
oczywiście postanowiłam się ogolić i ... sama sobie nacięcie krocza zrobiłam
nie mogłam sie z tż napatrzeć na córcię.Usg trwa ok 15 min. Mała leży główkowo, waży 1600 gr i cały czas wierzgała nogami.
Na szczęście z szyjką wszystko ok i nie zanosi się na wcześniejszy poród. Czekamy....
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:03   #3492
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
nie mogłam sie z tż napatrzeć na córcię.Usg trwa ok 15 min. Mała leży główkowo, waży 1600 gr i cały czas wierzgała nogami.
Na szczęście z szyjką wszystko ok i nie zanosi się na wcześniejszy poród. Czekamy....
Super, że z małą wszystko dobrze
Ja czekam na kolejne usg 31.01 i jakoś się niecierpliwie jak nigdy.
Ostatnio macica się mi stawia i czuje się pewniej jak widzę małego i wychodze od gin

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:34   #3493
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
castia - jakie zadowolenie widzę z mieszkania w przyszłości niedaleko teściówki
hmmm ta pałka mówi wszystko bo słowa mojej radości nie odzwierciedlają

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
castiacoz lepiej w podworku niz w mieszkaniu doswiadczylam tego na wlasnej skorze
z dwojga złego pewnie że lepiej ale najlepiej jak najdalej, dla mnie najlepiej byłoby jakieś kilkaset km

nika ja juz nie biore fenoterolu, ale mi po kilku dniach trzesawki sie zmniejszyly, a potem całkowicie ustaly takze cierpliwosci
mi sie brzuch napina ostatnio bardzo ale ratuje sie magnezem i jakos pomaga

mordka fajnie ze wszystko dobrze
a z goleniem no coz...ja tez juz tak bez urazow nie umiem
zawsze sie zranie
ja wizyte mam w pt - ciekawe co tam u naszej małej. no ale rozbrykana jest niezle wiec pewnie u niej wszystko ok
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:35   #3494
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurcze probuje dowiedziec sie co oznaczaja takie klucia jakby szyjki. Nie bole jak na okres, nie bole miednicy czy plecow tylko takie jakby mi ktos co jakis czas wbijal gwozdzia wlasnie w szyjke. I nigdzie znalezc nie moge. Szwagierka mowi, ze moze tak sie czuje skarcajaca sie ta szyjke. Normalnie mam takiego stresa przed wizyta, ze ogien.
no i widzisz, okazało sie, że wszystko ok
a ja tylko dodam, ze całą ciążę mam takie kłucia szyjki, do tego oprócz kłuc mam takie skurcze samej szyjki ale nie ma to kompletnie wpływu na nia, cały czas jest prawidłowa i zamknięta jak dotychczas.

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Kurde byłam u dermatologa, moje dziecko nie ma grzybicy tylko atopowe zapalenie skóry Kuźwa masakra, nie dość, ze wiosną zaczyna się alergia, to jeszcze to, dostałam na te krostki maść za 40zł, nie mówiąc ile kosztują kosmetyki które musze jej kupić do kąpieli i po kąpieli.
Dowiedziałam się też ciekawe rzeczy, lekarz spytał się czy jak była mała to pediatra podejrzewał skazę białkową, ja mówię, że tak. Uświadomił mnie, że nie istnieje coś takiego jak skaza białkowa, z reguły to są pierwsze objawy AZS, olewane przez pediatrów,wychodzi później. Doczytałam, że duże znaczenie na pojawienie się AZS ma stres, no to się nie dziwię po tym co się dzieje w szkole :/
Jutro jadę do miasta na badania i do apteki, muszę szykować jakieś 150 zł

w AZS bardzo wazna jest też dieta

a ja dzisiaj tak średnio z samopoczuciem fizycznie, więc nie chce mi sie nawet pisać, wybaczcie
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 07:22   #3495
avikusia
Zadomowienie

Dziewuszki jeszcze raz dziękuje za wsparcie dałyście mi do myślenia...

a tym czasem borem lasem, jadę w Kraków co by wyrwać się z domu i może coś fajnego dla Amelii znajdę.

A wy się nie rozpisujcie za bardzo, bo później dużo nadrabiania hiehie

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:02   #3496
n.ik.a
Zadomowienie

dzień dobry śpiochy
ja już buszuję od 4.30 jak mąż wstał do pracy bo jakoś zrobiłam się głodna niestety poranek nie był ciekawy bo siadłam w kuchni z mężem do malej przekąski i polała się krem :/ z mojego nosakurcze a już miałam spokój
szybciutko zjadlam danio i położyłam się spać. wstałam przed 8 i z noskiem spokój. nawet brzusio się nie stawia, więc korzystając z okazji biegnę do apteki po pudełeczko na lekarstwatakie jak mam moja babcia, bo tyle tych tabletek, że nei pamiętam co mam kiedy brać a tak wieczorem uzupłnię pudełeczko na następny dzień i będzie gites

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:03   #3497
Ewelqa1985
Zadomowienie

biore sie za siebie bo jade zaliczenie wpisac tak mi sie nie chce 13-14 koles ma dyzur caly dzien zrabany wrrr....
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:17   #3498
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ja z reguły piorę w 60.

Kurde byłam u dermatologa, moje dziecko nie ma grzybicy tylko atopowe zapalenie skóry Kuźwa masakra, nie dość, ze wiosną zaczyna się alergia, to jeszcze to, dostałam na te krostki maść za 40zł, nie mówiąc ile kosztują kosmetyki które musze jej kupić do kąpieli i po kąpieli.
Dowiedziałam się też ciekawe rzeczy, lekarz spytał się czy jak była mała to pediatra podejrzewał skazę białkową, ja mówię, że tak. Uświadomił mnie, że nie istnieje coś takiego jak skaza białkowa, z reguły to są pierwsze objawy AZS, olewane przez pediatrów,wychodzi później. Doczytałam, że duże znaczenie na pojawienie się AZS ma stres, no to się nie dziwię po tym co się dzieje w szkole :/
Jutro jadę do miasta na badania i do apteki, muszę szykować jakieś 150 zł

kurcze współczuje mam nadzieję że leki chociaż złagodzą stany zapalne, moja koleżanka ma uczulenie na detergenty i wiem jak cierpi jak tylko dotknie mydła, mam nadzieję że u Kaśki da się to zastopować

Cytat:
używane ciuszki z Next

śliczne

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

gdzie ty to wszystko powiesisz

prunelle cieszę się że synek pozostał synkiem

Cytat:

super

ehh ja dziś totalnie nie w humorze kopnęłabym kogoś w dupe, może mi ulży

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:41   #3499
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

hehe
witajcie wogóle
za oknem szaro buro....porażka
noc miałam ciężką, chyba milion razy zmieniałam pozycję do spania, biodra to mi chyba odpadną z bólu do tego ciagłe wstawanie na siku....
od 5 do 7 nie mogłam zasnąć, a potem nie mogłam się podnieść, czuję się tak okropnie zmęczona jakbym na maratonie jakimś była
ehhhh.....ponarzekałam, teraz czas iść pozmywać gary...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 08:45   #3500
Tity
Zakorzenienie

prunelle gratuluję córci
Montii gratuluję piąteczki
Jok3r dobrze, że nic się nie dzieje poważnego
iweczka ja też dzisiaj miałam przeprawę z biodrami...
A dzisiaj nauka mnie czeka... Jak mi się nie chce...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:50   #3501
Eirene1987
Zakorzenienie

co do humoru ja też dziś od rana wściekła pokłóciłam się z mamą bo kupiliśmy im ten parowar na rocznicę i ona wielce zadowolona a dziś gada że ona sobie ziemniaki ugotuje w garnku i mojemu bratu bo takie lepsze. się z tatą wściekliśmy bo mówiła że jej smakują ziemniaki w parowarze i zaczęła gadać że ona na nic czasu nie ma, że co zrobi coś to wyrzuca bo nikt nie je tego. chodziło jej o to że rosołu ostatnio nikt nie jadł . no fakt co tydzień u nas rosół i to była jedyna zupa od 3 tygodni... no to się może znudzić... tata ją opierniczył że tylko rosół i pomidorowa to dlatego nikt nie je... i jeszcze wymyśla z tymi ziemniakami... poszłam zła do siebie za chwilę przychodzi prawie z płaczem mnie przepraszać że nie o to jej chodziło że ona lubi ziemniaki z parowaru ta moja mamuśka chyba menopauzę przechodzi

Cytat:
używane ciuszki z Next

śliczne ciuszki dla królewny a co do filmu mój oglądał i mówi że najgorsze to było dla niego to łożysko ale ja mu tłumaczę że przecież nawet, nawet jakby był przy tej ostatniej fazie (choć narazie nie chcemy) to przecież i tak nic nie widzi tylko stoi kolo mnie ja się tymi filmami nie przejmuję bo wiem że przy moim i tak nie ja to będę oglądać

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość

Eirene1987 a ile razy dziennie i do kiedy będziesz go brać? ja jestem już po 3 tabletce i trzęsawka z każdą mniejsza - może nie będę się aż tak męczyć...szkoda tylko, że brzusio nadal się napina (choć znacznie mniej) no i mam ukłucia w macicy...chyba jestem już przewrażliwiona
ja biorę 1 tabl co 4 godziny... tak od 7 grudnia... już rutyna brzuch dalej mi się napina ale bezboleśnie wczoraj liczyłam i wyszło mi że się napiął 5 razy w ciągu dnia tak na 10-15 minut więc to chyba normalne... nie wiem nie boli mnie tylko twardnieje...jak powiem o tym lekarzowi to mi chyba nie pozwoli odstawić tego fenoterolu... żeby znowu bólów nie było...

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Za ile kupilyscie oilatum i jaka pojemnosc? nja najtaniej z wysylka znalazlam soft 500 ml za 51 zl
w aptece doz jest 250ml tego oilatum za 34,98 więc to co ty masz opłaca się. ja nie wiem czy będę brać zastanawiam się nad tym olejem z pestek... tylko nie wiem czy winogron czy dyni... chyba winogron... muszę poczytać

Cytat:
hehe
dobrze że wszystko w porządku

a ja czekam na ciocię ma mi przyjść włoski zafarbować i wczoraj wieczorem miłą niespodziankę miałam o 21.30 dzwoni dzwonek a to kurier od rodzynek przeprosił że tak późno auto mu się zepsuło mam rogala do spania fajnie się śpi tylko muszę się przyzwyczaić bo on taki duży no i dziś obiecał że przyjedzie ten protokół spisać
a wieczorkiem mamy sr

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2011-01-19 o 08:51
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:51   #3502
87czarna
Zakorzenienie

Jokr cieszę się,że wszystko w porządku! odpoczywaj

Dzisiaj taka paskudna pogoda,że nic mi się nie chcę ;/ Tż jeszcze śpi,a ja dopiero jem śniadanie Na 15.00 mam wizytę u ginekologa,więc później zdam relację... Miłego dnia,buziaki dla Was wszystkich!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 08:54   #3503
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:

Ja nawet wiem kogo bym kopnęła, gościa z matmy córki, który nie podwyższy oceny mimo chęci córki

U nas tez szaro, buro i do d...

Laseczkaa śliczne ciuszki , ja jakoś nie umiem licytować takich ślicznych rzeczy, poza tym nadal nie wiem co siedzi w brzuszku, wszyscy mówią, ze chłopak, a ja myślę, że dziewczynka. W sumie to jest mi obojętne, ważne żeby było zdrowe i grzeczne.

Ewelqa powodzenia na uczelnie

Mordka super, że dzieciątko ładnie rosnie.

Co do golenia to jeszcze daje radę, choć juz nie jest łatwo, czy chodzicie na wosk?
Moze bym poszła przed porodem,ale chyba trochę dziwnie u kosmetyczki z brzuchem
Pedicure robiłam w niedziele, ale malowanie już nie takie proste jest, następnym razem córcia mi pomaluje
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2011-01-19 o 09:48
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 09:00   #3504
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Ja nawet wiem kogo bym kopnęła, gościa z matmy córki, który nie podwyższy oceny mimo chęci córki

U nas tez szaro, buro i do d...

Izabelaa śliczne ciuszki , ja jakoś nie umiem licytować takich ślicznych rzeczy, poza tym nadal nie wiem co siedzi w brzuszku, wszyscy mówią, ze chłopak, a ja myślę, że dziewczynka. W sumie to jest mi obojętne, ważne żeby było zdrowe i grzeczne.

Ewelqa powodzenia na uczelnie

Mordka super, że dzieciątko ładnie rosnie.

Co do golenia to jeszcze daje radę, choć juz nie jest łatwo, czy chodzicie na wosk?
Moze bym poszła przed porodem,ale chyba trochę dziwnie u kosmetyczki z brzuchem
Pedicure robiłam w niedziele, ale malowanie już nie takie proste jest, następnym razem córcia mi pomaluje

nuna mnie moja kosmetyczka powiedziała ze wosku w ciązy nie powinno sie robic zwłaszcza jak nie robiłam wczesniej i nie jestem przygotowana na ból, bo ten ból moze wywołac skurcze

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:04   #3505
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Witajcie
Coraz trudniej Was nadrobić.
Montii dbaj o krocze i gratuluje piąteczki
blackrose mam nadzieje, że szybko wyjdzie.
Jok3r dbaj o Siebie bo Matii jest faktycznie jeszcze za malutkii
Avikusia dziewczyny mądrze piszą - z perspektywy czasu wszystko wydaje się inne. I moze tym co tak jak my maja zaplanowanego malucha łatwo pisać, ale musisz wierzyć że wszystko się poukłada, bo często większość zależy od pozytywnego nastawienia.

My kupilismy wcZORAJ MAXI COSI CABRIO FIX, zeby jeszcze zalapac sie na stara cene - dalismy 499 w promocji jakiejs. maz wybral kolor - ciemno szary (ja mam glos decyzyjny przy wozku, znaczy sie kazdy ma: ja, maz i Franek, tylko tymczasowo dysponuje glosem Franka)
Kupilam tez kombinezonik cienki na wyjscie ze szpitala i jednak wzielam 56, ja ciagle wieze ze on bedzie malutki

Widzialam i mierzylam dzis ten stanik - lezy swietnie i jest bardzo wygodny, no ale ta cena w sklepie jak w necie
http://www.baby-shower.pl/PIEKNA-MAM...-w-Polsce.html
179 zl ale chyba sie skusze.

Tez mam fotelik maxi-cosi ten sam co ty...i kupuje do niego quinny wozek :P

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Jokr cieszę się,że wszystko w porządku! odpoczywaj

Dzisiaj taka paskudna pogoda,że nic mi się nie chcę ;/ Tż jeszcze śpi,a ja dopiero jem śniadanie Na 15.00 mam wizytę u ginekologa,więc później zdam relację... Miłego dnia,buziaki dla Was wszystkich!

Jakie lozeczko czarna kupilas???? Bo ja tez w ikei kupowalam takie brazowe.. :P
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:07   #3506
laseczkaa
Zadomowienie

hej
Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczkaa, n.i.k.a., dziękuję

matko, laseczkaa, Ty już pierzesz? ja to jednak poczekam z tym trochę, najpierw muszę pokój w ogóle ogarnąć, zasłonki kupić i dywanik...
ja już piorę bo mam masę tych ciuchów a to wszystko potem trzeba poprasować i poprać a chce się ze wszystkim wyrobić nigdy nic nie wiadomo wiec wolę teraz bo nie jest mi ciężko stać nad deską a nie wiem co będzie później. w lutym pod koniec - czeka nas składanie łóżeczka, montowanie lampki nad łóżkiem następnie jeszcze zakupy a ten czas tak leci.... jeszcze myślę by torbę w lutym spakować do spzitala tak na wszelki wypadek

Cytat:
zazdroszczę

Cytat:
no cudne te ciuszki
laseczka - rozwaliłaś mnie ta ilością!!!!!
normalnie jak dzidzia wyrosnie to sklep otworzysz z taka ilością ciuszków!!!

Cytat:
Co do proszku to ja się pokusiłam na tą lovelę co była w promocji w tesco (proszek 3,6 kg + 2 l płyn za 40 zł) bo jak narazie nie słyszałam żadnych negatywnych opinii o nim
ja też skusiłam się na lovelę

Cytat:
to dobrze że z małą wszystko ok ja dopiero miałam usg kolejne w lutym a już nie mogę się doczekać. w piątek idę do gina to ciekawa jestem na kiedy mnie umówi na usg

Cytat:
gdzie ty to wszystko powiesisz
no właśnie i to jest ten problem że muszę prać partiami -suszę rzeczy w łazience . mamy strych - ja mieszkam na parterze i jak ostatnio byłam z praniem - oczywiscie tż niósł rzeczy to zadyszkę miałam jak się na to 5 piętro doczłapałam... tam suszymy tylko rzeczy nasze bo maluszka sie boję po pierwsze jest tam strasznie brudno ... niesprzątane od lat- dozorca ma na to olew a po drugie sąsiadka z ostatniego piętra ma psa który też tam zagląda jak ona wiesza pranie i biegając tam unosi się ten kurz do góry i na rzeczy ... eh .... dlatego do ciuszków maleństwa pozostaje mi łazienka ...szkoda ze nie mamy balkonu...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:10   #3507
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nuna mnie moja kosmetyczka powiedziała ze wosku w ciązy nie powinno sie robic zwłaszcza jak nie robiłam wczesniej i nie jestem przygotowana na ból, bo ten ból moze wywołac skurcze

Anika
to chyba muszę sobie odpuścić, chociaż juz wcześniej robiłam. Chyba , że zaraz przed porodem w celu wywołania.

Trzyrazyi czy foteliki maja byc droższe od lutego ze wzgledu na Vat?
Tez chce kupić Maxi cosi, tylko, ze do końca sie jeszcze nie zdecydowałam na wózek i później może być kłopot z dopasowaniem
8 abs
Stary 2011-01-19, 09:17   #3508
Ewelqa1985
Zadomowienie

sie pochwale łóżeczkiem wlasnie kupialm na allegro i bede czekac jak na szpilkach http://allegro.pl/drewex-lozeczko-hi...405954210.html
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:21   #3509
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
sie pochwale łóżeczkiem wlasnie kupialm na allegro i bede czekac jak na szpilkach http://allegro.pl/drewex-lozeczko-hi...405954210.html
Śliczne łóżeczko, moja Martynka tez miała białe
8 abs
Stary 2011-01-19, 09:24   #3510
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

ale śliczne mi się podoba białe tylko nam nie pasuje do wystroju hehe i mamy orzechowe

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości