![]() |
#3481 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
i ziemniaki jako chyba jedyne warzywa gotuje sie w zimnej wodzie (tzn wrzuca do zimnej i podgrzewa do wrzenia)
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np jak mam jeszcze ileś kotletów do usmażenia to zmniejszam gaz pod ziemniakami żeby równo obie potrawy "doszły" ![]() fogle jak jadłam samotnię tą mrożonkę to mi aż się puakać chciało - nie smakowała mi ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-25 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |||||||
Wiedźma
|
Żeś mi powiedziała... Aż tyle, żeby za błędy młodości? To mi życia nie starczy.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie! Cytat:
Cytat:
![]() Choć wolałabym nie być na żadnej diecie! Jesli okaże się, ze będę na diecie przez chorobę, to będzie zemsta natury za olew na wszelkie diety w życiu dotychczasowym. ![]() No to mnie uspokoiłaś. Ja po prostu mutuję w Spoorę! ![]() Nie zdziwiłabym się, gdyby ktoś od nich czytał. ![]() Cytat:
![]() Ja też. Na razie mam ciśnienie niewyłapywalne przez ciśnieniomierz. ![]() Cytat:
![]() A co? Cytat:
![]()
![]() |
#3484 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() pozatym gryxu- z tym wrzeniem wody róznie bywa-posolona wrzy w wyzszej temperaturze ![]()
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. tego się też obawiam 3. ![]() coś kiedyś ktos (lekarz) bąknął o "śpiących nerkach" ale jakoś nie pociągnął tematu - prawdopodobnie nie miałam innych objawów i w sumie po pół roku odżyłam rzucam tak hasełkami bo a nusz się zainspirujesz, moze tego jeszcze nie przerabialiśta - aha i ta moja przyjaciółka to żelazo of kors miała upośledzone wchłanianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
No właśnie- jeśli nie Muska, to co???
Ale w sumie... zapach nie jest zły, tylko wymaga ode mnie przyzwyczajenia... Wojtkowi się podoba... No i nie ma gwarancji, że mi się nie odwidzi ![]() Poza tym biorę pod uwagę Daim Blonde (ale dawno nie testowałam globalnie) i aoudy- ale tylko Royal Aoud Montala Wojtek trawi, no i jeszcze fajny jest taki Kurdkji...o matko... kurkdiżan Eau coś tam Forte- Eenax wczoraj mi pokazała Dia jest super- ale za droga, po prostu nie chcę mieć perfum, które tyle kosztują Chyba nie jestem prawdziwą perfumoholiczką ![]() ![]() To straszne
#3488 | |
Zakorzenienie
|
![]() cudowne ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Gryxu - zróp jak mówię i obalmy teorię Polly ![]() lecem na hen party dozo nocą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||||||
BAN stały
|
Macham znad ziemniaków, ryby i korniszonów (zwanych w niektórych regionach naszego kraju piklami)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Już wiem- i tak mam z różnymi rzeczami- nie lubię luksusu, zbytniej (?) wytworności, nie kręci mnie to
Nawet, jakby mnie bylo stać nie wiem na co, nie dałabym za buty więcej niż kilkaset zł Nawet jeśli zapach jest wart swojej ceny, swobodniej czuję się uwalana w Chique'u Yardley'a za 19zł Bo jak siebie zapytam, czy warto ileś- tam setek płacić za nawet wspaniałe doznania zapachowe, to... dla mnie osobiście nie warto Czy coś mnie będzie kręcić bardziej niż Eden czy Aromatics? Nie! Tyle, że inaczej- to dlaczego za jedno mam płacić stówę, a za drugie 10 razy tyle? A może to jakieś upośledzenie moje?
#3491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się to co piszesz
![]() |
#3492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Usciskuje i po bratersku poklepie po plecach (czyli zrobię tzw Niedźwiedzia). Ja przy badaniu ciśnienia nie mam aż tak źle ale zawsze dostaje pytanie czy przyszłam sama o własnych siłach. ![]() Cytat:
2. Jesteś, jesteś bo jesteś tez kobietą (człowiekiem) który posiada wolna wole i dowolność preferencji i wyborów. Miłości i pasji nie da sie przeliczyć na wydane pieniądze. Nie wręcz odwrotnie. To jest fantastyczne ze nie jesteś jak bezmyślny tłum w amoku owczego pędu pędzący za jakąś bzdura tylko dlatego ze nosi ona znamiona snobistyczne i daje poczucie ekskluzywnosci/luksusu. ---------------- Fitam! Nadal kicham i prycham ale w domowych pieleszach i to mnie pociesza. I tak serio serio pije sobie grzańca i jest mi dobrze ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-25 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
odmachuję znad palcówki (kiełbasy takiej,żeby nie było ![]() ciepła z kranu jest obleśna w smaku stęskniłam się trochę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-25 o 17:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Nindżopesz
|
Polly, co do rozmowy o cenach chodziło mi o to, że gdybym to ja prosiła o obraz wiedząc, że malarz sprzedaje małe po stówie mogłabym paść na serce słysząc cenę 2000.
A Ty w końcu dostałaś kasę czy obiad? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jakby liczyc powierzchniowo to ten obraz jest ponad 1o X wiekszy niz barowiczki ![]() ![]() nie no kase ofkors... zapłacę ci oczywiście, choc myślałam ze w ramach rekompensaty spędzimy razem czas w jakims super miejscu, nie uwazasz ze tak byłoby dużo przyjemniej ![]() ![]() mialam tez oferte wykonania projektu za placek ze sliwkami ale to inna historia ![]()
![]() |
#3496 |
Nindżopesz
|
Polly, placek
![]() A co do ceny w stosunku do wielkości - niby to jasne ale jednak... Ciężko wytłumaczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gorszej nazwy nie było (idziesz do sklepu, i mówisz do ekspedienta "chciałabym palcówkę/palcówkę poproszę")? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dokładnie to weszłam do sklepu i powiedziałam do pana "poproszę dwie palcówki i czy mógłby mi pan pokazać jak wylgąda kiełbasa drwala?" ![]() ![]() ![]() no dobra, mocno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3502 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. to jest czymś podyktowane? bo u mnie się gotuje we wrzątku (mama wrzuca do gara wrzątku, ja zalewam wrzątkiem z czajnika) hmm, ciekawe czy teraz będą dwie Spoory, czy zgodnie z zasadą równowagi w przyrodzie Spoora zmutuje w Sabbath ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() hello nadrobiłam Justyno - piękny obraz ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za negocjacje ale chyba teraz to mnie nie będzie na Ciebie stać ![]() spadam na SATC
#3506 |
BAN stały
|
o boszzzz, ile dziś pożarłam i wypiłam
![]() przyznam się Wam tylko do deseru z mascarpone, malin i herbatników oraz ajerkoniaku z bitą śmietaną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Biedna, współczuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wróciłam, idę wypić wina
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
No więc przystapiłam do negocjacji teraz już, bo mama zauwazyła, że pani M. może już dla mnie szykować skrzyneczkę...
Zadzwonilam i powiedziałam, że sytuacja jest dla mnie niezręczna, tym bardziej dlatego chciałabym jak najszybciej ją rozwiązać, a mianowicie chodzi o wynagrodzenie za obraz. Że zależy mi na rozliczeniu finansowym, kiedy opadły emocje i napięcie związane z bankietem, zdałam sobie sprawę z tego, że ze wzgledu na wydatki np związane z Guciem (którego pani M. poznała i uwielbia) to byłoby dla mnie najlepsze. -O, bardzo dobrze, pani Justyno, bo i ja nie wiedziałam zupełnie, ile wart jest ten obraz, jestem w rodzinie artystów i wiszą u nas obrazy mojej siostry -no właśnie, kwotą, za jaką sprzedałabym ten obraz np z wystawy byłoby 3.200, ale ponieważ sytuacja jest szczególna, wobec tego ceną, która mnie satysfakcjonuje byłoby 2.500 tysiąca Cisza -Pani Justyno, ponieważ finansami zarządza mój mąż, muszę się z nim skonsultować i oddzwonię do pani. Nie wiem, czy pani wie, że ten obraz jeździ z nami i opromienia pani imię, a czy dotarły do pani wiadomości dotyczące zleceń, bo pani wiele zyska zdaje się? -nie, nic nie wiem...? -To w takim razie nie będę uprzedzać faktów -Pani Stanisławo, ja wiem, że ostatnio mieli państwo na pewno mnóstwo również nieprzewidzianych wydatków, dlatego moja propozycja nie oznacza, że ja już oczekuję gotówki -Dobrze, dam znać I to było godzinę temu Telefon milczy
#3510 | |||||
Panaroja
|
Ziuty
![]() ![]() ![]() znad pralki , odkurzacza i spośród stada pipsztolonych moli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaaakie cuuudne oba ![]() ![]() ![]() Cytat:
2. czymam kciuki , żeby zadziałało najlepiej dwa w jednym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.A czy nie odczytałaby tego jako niesmacznej aluzji ![]() Nooo , norma pediatryczna żelaza jest 60-160 , a oni miewają np.35-140 ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.