Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-04, 22:56   #3481
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ano właśnie! Widziałam przecież piękne obrączki z białego złota i jestem absolutnie zachwycona

Swoją drogą miałam Wam pisać, że w mojej obrączce będzie 1 brylancik i każdego roku w rocznice mam w planach dokładać po jednym z teej okazji, aż będzie całą brylantowa
jest taka możliwość? bo nie wiem czy takie ingerowanie i nacinanie obraczek by moc dodac brylanciki nie bedzie jej uszkadzać za kazdym razem i oslabiac? Musisz z jubilerem pogadac ale pomysl fajny

zawsze chcialam miec cieniutka obraczke z samych diamencikow

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 22:56   #3482
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Wpienia mnie ogólnie, akurat nie w temacie ślubnym.
czyli dzień jak co dzień

PS. Mówiłam Wam że teściowa sobie kupiła BIAŁĄ sukienkę na Nasze wesele?
Stary 2012-05-04, 22:57   #3483
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Wpienia mnie ogólnie, akurat nie w temacie ślubnym.
One tak lubia...

Stary 2012-05-04, 22:58   #3484
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
czyli dzień jak co dzień

Doczep jej welon. Ja swojej chyba tez tak zrobie i powiem niech stoi pod oltarzem bo i tak nasze malzenstwo to trojkąt. ( do ktorego sie wpitala).

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 22:58   #3485
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
czyli dzień jak co dzień

Aha... fantastycznie.....
Chyba jej zal sciska czy jak bo nie ogarniam takiego czegos...

Stary 2012-05-04, 23:04   #3486
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
czyli dzień jak co dzień

sorki Audrey, ale Twoja teściowka przebija wszystkie we wszystkim
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 23:12   #3487
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jakbyś miała księdza z jajem, to bym jej odwinęła numer. Jakby sie zestroiła w te biele to bym ksiedza poprosila zeby tak publicznie palnął tekst ze iż owa bliska rodzina tak sie jednoczy i chce zyc po katolicku i w czystosci i zeby jak ona taka biala to też przysiege niech z ojcem odnowia, sa sa sa

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 23:19   #3488
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
jakbyś miała księdza z jajem, to bym jej odwinęła numer. Jakby sie zestroiła w te biele to bym ksiedza poprosila zeby tak publicznie palnął tekst ze iż owa bliska rodzina tak sie jednoczy i chce zyc po katolicku i w czystosci i zeby jak ona taka biala to też przysiege niech z ojcem odnowia, sa sa sa

sa sa sa chytry plan trzeba tak też zrobic u Kilianny na ślubie z tą jej cudną bratową
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 23:23   #3489
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
czyli dzień jak co dzień

Dam na mszę chyba za swoją, bo póki co jest wspaniała
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 23:25   #3490
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Audrey: oblej jej kreację (niechcący) winem czerwonym i powiedz, że teraz to musowo inny ciuch musi kupić...

Idę spać, bo to będzie intensywny weekend- jutro odbieramy spodnie TŻa i rozdajemy zaproszenia a w niedzielę temat zaproszeń chcemy zakończyć i dać już ostatnim gościom... No a wieczór w niedzielę wstawię Wam fotki TŻa w garniaku
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 23:28   #3491
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Audrey: oblej jej kreację (niechcący) winem czerwonym i powiedz, że teraz to musowo inny ciuch musi kupić...
Kotenieńku,idz do szafy i jej przepal dziure papierosem na dupce, niech w dniu slubu szuka i da wam swiety spokoj( )

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 06:28   #3492
ewika19
Zadomowienie

Wszystkim dzisiaj ślubującym PMkom życzę ogromu miłościom! I aby ten dzień był najpiękniejszym dniem w ich życiu

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
No tak, będę mamusia
Kochana gratuluję!! I zazdroszczę...

A swoją drogą to niedawno z TŻem zdecydowaliśmy że za rok o tej porze będziemy się sami starali o dzidziusia .

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
Mi się podoba

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
a to nasze obraczki:
Piękne
Cytat:
czy ta fryzura jest zbyt malo ślubna? http://images49.fotosik.pl/925/58919313c8571554med.jpg
Ja planuję coś takiego na drugi dzień

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny, pytanie na szybko za 100 punktów - czy ta sukienka jest za krótka na wesele?? Kupiłam ją dzisiaj i trochę mnie korci żeby ją założyć, ale sama już nie wiem
Z takimi nogami to Ty w każdej długości możesz iść na wesele Na pewno nie jest zbyt krótka, sama miałam podobną długość rok temu na weselu

Cytat:
dobrze, że ja jakiś czas temu powiedziałam (w żartach) że zabiję każdego kto kupi białą sukienkę ;D także myślę, że teściowa mi takiego świństwa nie zrobi

Rozdawanie zaproszeń idzie nam bardzo dobrze, że strony TŻa zostały 4 domy, dziś może do 2 rodzin podjedziemy. Moją stronę planuję w 3 dni odwiedzić także powinno pójść szybko.

Mieliśmy zamówić tort ale ze względów zdrowotnych nie daliśmy rady ->
wczoraj całą noc i dzień miałam jakieś zatrucie pokarmowe, ciągle wymiotowałam (dosłownie co 10min), do tego biegunka mnie męczyła także miałam okropny dzień. Dobrze, że już dzisiaj lepiej się czuję bo nie wiem jakbym kolejny dzień miała przeżywać to co wczoraj .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 06:30   #3493
madzia2306
Zakorzenienie

hej kochane i żegnam trzymajcie kciuki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 06:42   #3494
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Ty nie siedź na wizażu tylko leć się szykować oczywiście będą

Tak w ogóle to wszystkim dziś ślubującym PMkom życzę dużo szczęścia, miłości i wszystkiego o czym tylko marzycie

Mama wczoraj przyniosła bez do domku i tak ślicznie teraz pachnie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-05-05 o 06:43
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 06:49   #3495
nena1984
Zakorzenienie

madzia

jagata

Ania_M

Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Żyjcie długo i szczęśliwie. Niech ten dzień ślubu będzie najpiękniejszym dniem reszty Waszego życia. Super zabawy na weselu i dużo dużo miłości.

gfdgf.jpg

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 06:55   #3496
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
czyli dzień jak co dzień

ooooo kur..... zabiła bym jak tak można....!
Cytat:
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 07:14   #3497
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
jest taka możliwość? bo nie wiem czy takie ingerowanie i nacinanie obraczek by moc dodac brylanciki nie bedzie jej uszkadzać za kazdym razem i oslabiac? Musisz z jubilerem pogadac ale pomysl fajny

zawsze chcialam miec cieniutka obraczke z samych diamencikow
Tę opcję zaproponował mi jubilet który Nam robi obrączki Mówił że ma kilka takich kobiet które co roku do niego przyjeżdżają i dodają brylancik, więc widocznie się da. Tylko potem usunąć jest gorzej ;P

Cytat:
Doczep jej welon. Ja swojej chyba tez tak zrobie i powiem niech stoi pod oltarzem bo i tak nasze malzenstwo to trojkąt. ( do ktorego sie wpitala).
jakże mi to jest znane

Cytat:
czyli to już 2 plebiscyt w którym prowadzę, bo pamiętajmy że mam też najbrzydszy kościół

PS. Jak już Kasie Kuku wydamy za monż to musimy zrobić plebiscyty np. najdłuższa poszukiwaczka sukni, największa nerwuska przedślubna, najpiękniejszy uśmiech.. najwredniejsza teściowa.. wybaczcie że ostatnią kategorię
zgarniam dla siebie

Cytat:
ehhh widzisz plan jest gicior, jeno z mężem po rozwodzie jest i go na ślubie nie będzie... Chyba że przysięgnie synowi że go nie opuści

Cytat:
Madziuleńko i najlepsze życzenia w tym cudownym dniu
Bawcie się świetnie, chwytajcie wspomnienia i cieszcie się chwilą

I tak samo najlepsze życzenia dla Jagatki Krocz dumnie przy boku męża i dzisiaj i całe życie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooooo kur..... zabiła bym jak tak można....!

a można

Dzień dobry, wita się kichająca i pociągająca audrey. Niech to co pyli przepadnie w czeluściach wszechświata bo inaczej oszaleje!!
Stary 2012-05-05, 07:18   #3498
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Tę opcję zaproponował mi jubilet który Nam robi obrączki Mówił że ma kilka takich kobiet które co roku do niego przyjeżdżają i dodają brylancik, więc widocznie się da. Tylko potem usunąć jest gorzej ;P
świetny pomysł, ciekawe czy i u mnie dałoby radę tak zrobić
wiem tylko, że jak są obrączki z brylancikami, to jest problem z ich zmniejszeniem, bo się wtedy oś zmienia, czy coś.

Stary 2012-05-05, 07:21   #3499
Kabriela
Zadomowienie

Wszystkim dziś ślubującym PM2012 życzę wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia, aby szczęście nie opuszczało Waszego progu domu, aby radość przepełniała Wasze życie, aby koło fortuny kręciło się na Waszą korzyść....

A ja zaraz lecę na II próbną fryzurę i jestem tym załamana.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 07:31   #3500
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
świetny pomysł, ciekawe czy i u mnie dałoby radę tak zrobić
wiem tylko, że jak są obrączki z brylancikami, to jest problem z ich zmniejszeniem, bo się wtedy oś zmienia, czy coś.
możesz i powiększyć i pomniejszyć, ale z reguły zawsze łączy się to z wymianą kamienia na nowy albo z ponownym osadzeniem go w obrączce. Jeśli ponowne osadzenie to pół biedy, ale nowy kamień u mnie to 165 zł z certyfikatem. A gdy byłby ich kilka to koszt mógłby być większy niż całej obrączki...

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Wszystkim dziś ślubującym PM2012 życzę wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia, aby szczęście nie opuszczało Waszego progu domu, aby radość przepełniała Wasze życie, aby koło fortuny kręciło się na Waszą korzyść....

A ja zaraz lecę na II próbną fryzurę i jestem tym załamana.
myśl pozytywnie, a nuż się uda
Stary 2012-05-05, 07:37   #3501
MARGIDA
Wtajemniczenie

dzisiejszym żonkom życzę tego, aby ich miłość nie ustępowała przeciwnościom dnia codziennego, tylko rosła, a szczęście niech będzie częścią Waszego małżeństwa

u mnie po kilku dniach szaro-burych wyszło słonko

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 07:43   #3502
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia i trzymam kciuki zeby wszystko sie udało!

u mnie pieknie sloneczko swieci i nie ma ani jednej chmurki

hej laski

za 2 godziny zbieramy sie grac w siatke plazowa

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:04   #3503
nena1984
Zakorzenienie

a ja już piąty raz maluję kolejny paznokieć Nienawidzę zaczepiać o coś mokrym lakierem

zaraz lecę na fryzurę i odebrać suknie. Plizzz o kciuki, żeby tym razem była już idealnie dopasowana. Baj!

Stary 2012-05-05, 08:06   #3504
kotek6
Rozeznanie

hej
wystałam o 5 rano i już ostro w pracy - ale czas na wizaż zawsze jest jak coś to niech luzie poczekają bo ja muszę poczytać co tam u was

nena - dosłownie zabiję wiesz u mnie w firmowym sklepie takia prawie identyczna kosztuje 200zł no a chciałam ją sobie kupić na drugi dzień ślubu

a u d r e y
wiesz myślałam że moja jest udana (jej widzi mi się) ale widać twoja przebija wszystko - ja bym czymś ja na tym weselu ubrudziała albo jeszcze przed

madzia2306 głupolu jeden ja to rano w swój ślub to paznokcie obgryzję z nerwówa nie na wizazu

Kabriela wieszjajuz jestem po2 próbnej i jeszcze ide na 3 próbną bo na razie koszmar ja jej swoje ona swoje :/ ale spoko teraz bede twarda i jesli nie zrobi tego co ja chce to nie będzie mnie czesać (moja fryzjerka i moja mam uważaja ze bez loków to nie fryzura ślubna)

jestem wkurzona fryzjerki z boksu obok tak mnie obsmarowują ze szok :/ stały na korytarzu i o mnie gadały tak ze słychać było na cały budynek ! tż mi poradził (przez tele) bym poszła niby po wodę bo jak serio cos do mnie maja to mi to powiedzą a one jakby nigdy nic kłaniają mi się w pół i pytają o play na weekend ...... mam dośc tych bab zazdrośnice jedne - powiedzcie mi czemu się zawsze ktoś taki musi przyplątać i psuje mi dzień ....

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:13   #3505
ladystar
Zakorzenienie

Witam Was o poranku
Ja juz po wizycie u ksiedza i... chyba mnie nie polubil najpierw powiedzial ze mnie nie kojarzy, a jest juz w parafii 6 lat a jak powiedzialam ze jestem siostra K. (bo wiem ze zna mojego brata) to mi powiedzial, ze pewnie tak jak on nie chodze do kosciola pozniej przy pytaniu czy nie jestesmy po swieceniach kaplanskich to spojrzal na mnie i powiedzial "pani na zakonnice nie wyglada" TZta sie w ogole nie czepial, tylko na mnie siadl, cholerna solidarnosc plemnikow
Ale na koniec wyluzowal i zaczal normalnie z nami rozmawiac, ale niestety musimy zawitac u niego ponownie , bo zapomnielismy swiadectw ze szkoly

Audrey fajny pomysl z obraczka
My dzisiaj moze odbierzemy nasze z czyszczenia, graweru i zmniejszania mojej. Ciekawa jestem efektu, bo tak naprawde jeszcze nie mialam okazji sie w niej poczuc, bo byla taka ogromna. Dodatkowo mama dala mi troche starego zlota i przerabiam na piekne kolczyki, ktore sama sobie zaprojektowalam Ciekawe jak wyszly

Nena ja nie moge uwierzyc w te Twoje zdobycze!! i zazdraszczam Ci przeokrutnie!! Skoro bywasz w Krk to moze wiesz gdzie u nas mozna znalezc takie perelki, bo ja juz nie mam sily szukac Znalazlam tylko jedna pania na placu na stawach

jagata
madzia2306
Ania_M_
Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:26   #3506
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Nena ja nie moge uwierzyc w te Twoje zdobycze!! i zazdraszczam Ci przeokrutnie!! Skoro bywasz w Krk to moze wiesz gdzie u nas mozna znalezc takie perelki, bo ja juz nie mam sily szukac Znalazlam tylko jedna pania na placu na stawach
Podpinam się pod pytanie, bo sama mam zamiar wybrać się na jakieś łowy

Wczoraj na pocieszenie kupiłam sobie japonki

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:32   #3507
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
czyli dzień jak co dzień

omg, jak u mnie bratowa

Cytat:
heheheh

Cytat:
sa sa sa chytry plan trzeba tak też zrobic u Kilianny na ślubie z tą jej cudną bratową
o, no właśnie

Cytat:
a ja już piąty raz maluję kolejny paznokieć Nienawidzę zaczepiać o coś mokrym lakierem

zaraz lecę na fryzurę i odebrać suknie. Plizzz o kciuki, żeby tym razem była już idealnie dopasowana. Baj!
trzymamy!!! daj znać, co i jak
Cytat:
Witam Was o poranku
Ja juz po wizycie u ksiedza i... chyba mnie nie polubil najpierw powiedzial ze mnie nie kojarzy, a jest juz w parafii 6 lat a jak powiedzialam ze jestem siostra K. (bo wiem ze zna mojego brata) to mi powiedzial, ze pewnie tak jak on nie chodze do kosciola pozniej przy pytaniu czy nie jestesmy po swieceniach kaplanskich to spojrzal na mnie i powiedzial "pani na zakonnice nie wyglada" TZta sie w ogole nie czepial, tylko na mnie siadl, cholerna solidarnosc plemnikow
ech ci księża. Ale oni zawsze jacyś bardziej czepliwi do kobiet niż facetów.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:51   #3508
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
Napisałam na poczcie, fryzurka super

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ona kupiłam taką dekorację jak na zdjęciu, kilka dziewczyn pisało że ją ma i że wychodzi fajnie na żywo a mi jakoś strasznie na pięknym samochodzie nie zależy. Wzięłam róże jasnoróżowe, dodatki kremowe i tablice 'Koniec Wolności', mój TŻ nie wiedzieć czemu był zachwycony wyborem tablic.
Bardzo ładna

Cytat:

A my byliśmy w bonarce w Vistuli za garniakiem dla mojego przystojniaka pierwszy z brzegu przymierzony i leży jak ulał, mocno taliowany itp. Kosztował 1400 zł, ale mam tę 30% śłubną zniżkę z jakiegoś portalu więc wychodzi nieco poniżej 1000. Ale mama kolegi pracuje w Vistuli szyje tam i zapytamy czy by mu nie uszyła tego w domu, ma materiały z V i nawet metki doszywa a bierze ok 500 zł więc wyszłoby dużo taniej. Namówiłam go na przymierzenie muchy, ale się niemal posikalam ze śmiechu jednak czarny klasyczny sledzik to jest to ;P
Zjedliśmy gofry i wróciliśmy
My też byliśmy już w Vistuli z zamiarem wykorzystania tego rabatu ale jakoś nic nam nie wpadło w oko. Za to znaleźliśmy taki salon gdzie gość szyje garnitury na zamówienie, elegancko pod wymiar ze wszystkimi poprawkami i dopasowaniami. Mąż koleżanki tam właśnie kupował ślubny i wyglądał tak . A ceny ma smiesznie niskie bo w granicach 500-600zł. TŻ chce jeszcze tylko zrzucić parę kg jak sam zapowiedział (taa, jasne ) i dopiero pod koniec czerwca będziemy zamawiać.

Cytat:
czy ta fryzura jest zbyt malo ślubna? http://images49.fotosik.pl/925/58919313c8571554med.jpg
Jak dla mnie fryzura jest śliczna, jeśli Ci się podoba to nie patrz, że mało ślubna itp

Cytat:
dziewczyny, pytanie na szybko za 100 punktów - czy ta sukienka jest za krótka na wesele?? Kupiłam ją dzisiaj i trochę mnie korci żeby ją założyć, ale sama już nie wiem

Okrutnie zazdraszczam! Zarówno nóg jak i świetnej kiecki upolowanej w lumpku. Wyglądasz świetnie!

Cytat:
Madziu kochana życzę Ci aby ten dzień był faktycznie najpiękniejszym w waszym życiu!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:01   #3509
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
możesz i powiększyć i pomniejszyć, ale z reguły zawsze łączy się to z wymianą kamienia na nowy albo z ponownym osadzeniem go w obrączce. Jeśli ponowne osadzenie to pół biedy, ale nowy kamień u mnie to 165 zł z certyfikatem. A gdy byłby ich kilka to koszt mógłby być większy niż całej obrączki...
My kupowalismy w Aparcie i tam na wstepie powiedzieli mi ze nie zmniejsza i niepowieksza mi obraczki.. Szczerze to mi kopara opadla ale pomyslalam ze niech sie bujaja, najwyzej oddam do zwyklego jubilera i na pewno sie podejmie. Najwyzej przetopimy i zrobimy Nowa

No i mniejsza ledwo mi wchodzila, ciezko bylo ja wepchnac na palca i nie mialam luzy na niej.. A numer wieksza juz wchodzi bezproblemowao ale niestety jest luzniejsza.. Wzielam wieksza z racji ze na pewno bardziej nie schudne niz jestem teraz..

A wlasnie przypomnialo mi sie. Wczoraj w nocy dostalam zalamki z powodu sukni... Nie wiem czy dobrze wybralam i czy niepowinnam zmierzyc jeszcze jednej ktora kiedys mierzylam..
I czuje sie fatalnie z ta mysla i niepewnoscia. Moze dlatego ze mam fatalne zdjecia z przymiarki gdzie suknia wyglada dziwnie i jest za duza i nie moge na siebie patrzec w niej... Ale wiem ze jak w salonie babka mnie scisnela to byly pieknie... chyba

Kochane PMki! Wszystkiego dobrego Wam życzę!
Niech ten dzien zostanie na zawsze w Waszej pamieci i bedzie przepelniony miłością i szczesciem !

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Witam Was o poranku
Ale na koniec wyluzowal i zaczal normalnie z nami rozmawiac, ale niestety musimy zawitac u niego ponownie , bo zapomnielismy swiadectw ze szkoly

No ale masz juz zalatwione, takze luzik. Strasznie mnie wnerwiaja z tymi świadectwami.. na prawde nie rozumiem po co im to.

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-05-05 o 08:58
Stary 2012-05-05, 09:03   #3510
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

oczywiście!!

Cytat:
Witam Was o poranku

Audrey fajny pomysl z obraczka
My dzisiaj moze odbierzemy nasze z czyszczenia, graweru i zmniejszania mojej. Ciekawa jestem efektu, bo tak naprawde jeszcze nie mialam okazji sie w niej poczuc, bo byla taka ogromna. Dodatkowo mama dala mi troche starego zlota i przerabiam na piekne kolczyki, ktore sama sobie zaprojektowalam Ciekawe jak wyszly
Lejdi po prostu mu się spodobałaś i myślał że może takie czepianie to dobry sposób na podryw

Pokaż koniecznie kolczyki jak odbierzesz

Właśnie był facet od płytek... Jak mnie podliczył to wyglądałam tam
Nie wiem czy będę w stanie siedzieć w spokoju w tej kuchni wiedząc ile zapłaciliśmy, jeszcze dzwonie do TŻta a on najpierw: "ooo ja pie^%&*^%&*le".. a po chwili: nie no dobrze jest, to kupujemy ten sprzęt w przyszłym tyg
Jak o tym myślę to aż mnie mdli...Nie myślałam że tyle nas to wykosztuje a tutaj dopiero płytki położone, malować będziemy sami, dobrze że meble TŻt zrobi, to może zamkniemy się w 10 tysiach

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości