|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Dzisiaj musiałam podać małemu czopek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() AGNUS my też mamy chrzciny 9 grudnia ![]() Oo nawet nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak zakraplacz ![]() A ja bylam dziś w osiedlowym rossmanie i to przypadkiem . Miałam jechać do centrum a tuż przed wyjściem w skrzynce ulotka że dziś otwarcie u mnie na osiedlu ![]() ![]() Tak ogólnie to synus był dziś bardzo grzeczny ![]() Nawet w ciągu dnia spał łącznie jakieś 5h a zazwyczaj była to może godzina . No i najważniejsze - zrobił piękna żółtą kupę ![]()
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj Melania ma rozwolnienie.
Apetyt ma, temperatury brak. Żywiolowa bardziej niż była, spać więcej nie śpi. Więc nie wiem od czego ![]() Jak do poniedziałku rana nie minie to idziemy do pediatry.. Aż normalnie się modlę, otwierając pampka, aby kupa była normalnej konsystencji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zadomowienie
|
hej
![]() wpadam tylko na chwie zobaczyc co u Was.poczytalam troche ale nie dam rady nadrobic wszystkiego.u mnie tesciowa jest, wiec malo czasu na wizaz ale obiecuje,ze od srody bede juz z Wami ![]() a pozatym moj mlody ma wirusowe zapalenie spojowek.bylam dzis z nim u okulisty i przepisala mu krople.oczywiscie jest problem z zaaplikowaniem mu ich do oczu bo sie drze.dzisiaj przekupiam go lodami ![]() niedawno skonczylismy ogladac Kac Vegas po raz 100chyba ![]()
#3487 |
Zakorzenienie
|
Dopiero z kina wróciłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zadomowienie
|
a ja na nocnym pobudzaniu laktacji
![]() a moje siostry na całonocnym maratonie zmierzchu i ja tez jak gowniara poszlabym z nimi z wielka checia sorki za brak polskich znakow ale jedna reka obsluguje laktator ![]() ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() skończyłam odciągać po prawie półgodzinnym karmieniu i 15 minutach odciagania mam w butelce jeszcze 30 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Dzisiaj rano już piersi troszkę pełniejsze,przystawiłam rano małego,zjadł troszke i poszedł spać. Spróbuje dzisiaj w nocy podawać mu samą pierś,zobaczymy jak będzie spał.. Może uda Nam sie wrócić do samej piersi ![]() Mąż zaraz wróci z ostatniej nocki,jakoś je przetrwaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||
Zakorzenienie
|
Moja to samo robi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to w ogóle nie rozumiem tej fascynacji Zmierzchem. ![]() Za to Harrego uwielbiam. ![]() Nas czeka w tym tygodniu 3 dni samotne. Od środy do piątku. Aż się boję tych poranków ze wzdęciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A my dzisiaj od północy do 5 rana spaliśmy nieprzerwanie, potem cyc i znow sen na godzinke ![]() Apropo filmu zmierzch... Nie widziałam ani jednej części bo nienawidze filmów z wampirami ![]() A tyle ludzi tak zachwala to ![]() Obejrzałabym jakiś fajny horror ![]() Ostatnio oglądałam "paranormal activity 3" - fajne to to jest i trzyma w napięciu chociaż pierwsza czesc najlepsza ![]() A jeszcze fajny film komediowy to "magic mike" ![]() Sie pośmiać idzie i na chłopskie niezłe tyłki popatrzeć ![]() Jeszcze 9 godzin i wreszcie zrobie coś w tym domu. Matko 24/24 z tym małym marudą. W nocy to tak wykrzywiona spałam że na starość bede wyglądać jak... nie wiem co powyginana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Po karmieniu Fabianka,odciągnęłam z piersi 70 ml. Dzisiaj kupie sobie to ochydne karmi
![]() ![]() ![]() Fabianek buja sie w bujaczku i próbuje usnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem wsciekla od wczoraj.znowu obiecanki jak codzien ze bedzie sex. Ale jak na zlosc Oskar nie chcial spac,bo drzemło mu sie po poludniu i 1 w nocy a on nadal buszuje w łóżku.Wiec tz do niego poszedl i powiedzial ze mam go obudzic jak maly usnie. Czekalam jak idiotka wybalsamowana do 2 w nocy,przyszlam,obudzilam, a tz jak zwykle ze nie dzisiaj tylko jutro!!!
mam tego serdecznie dosc,jak mozna tyle miesiecy prosic sie o sex,za niedlugo bedzie pol roku wiec mozna spokojnie starac sie o rozwód... mam dosc takiego zycia z ciotą. Juz na niego nic nie pomaga,nawet jak przy kolegach sie smieje z niego,ze w sexie to jest tragedia.Nic sobie z tego nie robi. Moze znacie jakies suplementy na zmniejszenie libido? |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie od stycznia nie bzykałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale akurat do seksu to mnie nie ciągnie wcale ![]() Ide coś ogarnąć póki mały w tym bujaczku siedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham Zmierzch ![]() ![]() Gda pierwsza część rzeeczywiście kiepska była, ale w następnych już się dzieje ![]()
![]() |
#3498 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też lubię horrory, ale potem się boję jak oglądam i zasłaniam oczy a mąż ze mnie brecha na maksa paranormal tylko jedynkę oglądałam i tak się później bałam że szok, bo ja wierzę w duchy, choć może ktoś będzie się ze mnie śmiał Cytat:
no właśnie mam jeszcze pytanie czy wy podajecie obie piersi przy karmieniu czy na przemian: raz jedną raz drugą? gda wiem, że na przemian może ja powinnam obie podawać? bo do tej pory też na przemian dawałam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
Mój też usypia w bujaczku czasami, fajna sprawa te bujaki. Cytat:
![]() ![]() Moje dziecię daje w kość.. Wczoraj od godz 6 marudził, ciągle się denerwował przy cycu, niby chciał jeść a po chwili nerw, zasypiał na parę minut i z powrotem to samo. O 20 kąpiel, po kąpieli jeszcze gorzej.. Do 22 go usypiałam, nawet suszarka na dłuższą metę nie pomagała, co go odkładałam do łóżeczka i wydawało mi się że już się najadł i zasnął ten się budzi i od nowa suszarka, cyc, usypianie.. Aż się poryczałam w końcu z tej bezsilności. Nie wiem czy to przez ten katar czy co.. Na kolki to chyba nie wygląda, bo to nie jest ciągły ryk.. ![]() Za to jak zasnął to spał 4h - po raz pierwszy. Ale co z tego jak ja się obudziłam po 3 i nie spałam czekając aż on się obudzi ![]() Dziś w końcu idę do fryzjera, pierwszy raz po ![]() Zarzucam nową fotę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my mamy telewizor na całą ścianę prawie więc jakbym w kinie była ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie czytalam o tej niebieskiej tabletce,ale ona wywoluje erekcje jak juz cos sie zaczyna dziac. I uwierzcie mi ze przez dzien czesto ma erekcje,jak np. mnie w majtkach albo cos ale nic sobie z tego nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy przypadek. Ale rozmawialiście o tym, czemu on nie chce? Jakaś musi być tego przyczyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Cześć. My od wczoraj jesteśmy w domu. Jasiu juz je ale niestety jest na sztucznym mleku bo mam mało pokarmu i po dokarmianiu butelką nie chce sie chwycić piersi.
Ale najwazniejsze, że jest zdrowy. Na razie nei dam rady nadrobic, postaram się być na bieżąco. ![]()
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zmierzchu - ja też go. Uwielbiam.Przeczytalam wszystkiee czesci,a ogladam za kazdym razem,kiedy jest w tv.Do kina raczej nie pojde na ostatnia,wiec trzeba cos wykombinowac... A teraz czytam Harrego Pottera od pierwszej czesci ![]() PS.Odpisywanie z telefonu to porazka jakas! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z horrorów najbardziej mnie zawsze straszy "egzorcysta" i pamiętam że kiedyś oglądałam na video i zatrzymałam akurat na pauzie wtedy jak była taka obrzydliwa twarz i potem bałam sie wyłączyć tv ![]() A w duszki to tak średniawo wierze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko próbuje się zrehabilitować za wczorajszy wieczór i śpi nadal po nocy, po karmieniu o 8 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Sojka pochwal się zakupami
![]() Ja szukam ładnych kozaczków, takich do 100zł na obcasie do 5cm i żeby nie były zamszowe, ale nic takiego znaleźć nie mogę, bo wszędzie wielkie obcasy, albo płaska podeszwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.