Operacje nosa - zbiorczy! cz.2 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-07, 20:25   #3481
butterfly34
Raczkowanie

Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Ja miałam wszystko na karcie od lekarza z zaleceniami przedoperacyjnymi. Jak znajdę jutro to napiszę.

« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
Angel, miałaś coś jeszcze w zaleceniach przedoperacyjnych, oprócz tego co dziewczyny już napisały?
butterfly34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:45   #3482
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly34 Pokaż wiadomość
Angel, miałaś coś jeszcze w zaleceniach przedoperacyjnych, oprócz tego co dziewczyny już napisały?
Zakaz stosowania kremów z witaminą E, zakaz opalania, jedzenia żelaza, czosnku, kilku innych rzeczy. Zakaz picia i palenia na trzy dni przed.
Branie rutinoscorbinu tyle pamiętam, niestety nie miałam czasu szukać kartki.

« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 20:55   #3483
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Zakaz stosowania kremów z witaminą E, zakaz opalania, jedzenia żelaza, czosnku, kilku innych rzeczy. Zakaz picia i palenia na trzy dni przed.
Branie rutinoscorbinu tyle pamiętam, niestety nie miałam czasu szukać kartki.

Dzięki, ale jak by Ci wpadła w ręce ta kartka to napisz, co tam jeszcze było.

A co do kremów, to chyba na Beauty czytałam, że nie które dziewczyny w ogóle przed operacją nie stosowały żadnych kremów.
A jak u Was było/jest, w ogóle żadnego kremu czy smarowałyście, ale tylko te bez wit. E?
Stary 2014-12-07, 21:08   #3484
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:

A co do kremów, to chyba na Beauty czytałam, że nie które dziewczyny w ogóle przed operacją nie stosowały żadnych kremów.
A jak u Was było/jest, w ogóle żadnego kremu czy smarowałyście, ale tylko te bez wit. E?
Na kilka dni przed z Wit E, w dzień operacji nie można żadnego.

Stary 2014-12-07, 21:22   #3485
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Przylepa73 Pokaż wiadomość
Jestem juz po Nie mam dostepu do neta, dlatego tak pozno pisze, bede miala bez ograniczen dopiero 17.12. Co tu duzo pisac... zobaczcie zdjecia Polecam dr Gierdojcia! Nos jeszcze opuchniety, zdjecia zrobione zaraz po sciagnieciu gipsu... Dalej jestem w szoku (oczywiscie pozytywnym), napisze cos wiecej jak juz bede miala w domu internet. Buziaki!

Niesamowity efekt👍👍👍 az sie napatrzec nie moge😍😍 nosek cudo - pieknie doktor go zrobil, no poprostu bomba
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 00:13   #3486
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Załącznik 5845922Załącznik 5845923

Moj czubek na zdjeciach jest wiekszy niz przed op mam nadzieje ze troche sie to zmieni.

Na grzbiecie Pod palcami czuje kosc czyli tam raczej opuchlizny juz nie ma? Prosze ekspertki o opinię

No i nos skreca mi na jedna strone bardziej - wiem ze przed op tez tak bylo dlatego mialam dwa rozne profile- No ale teraz jest to bardziej widoczne. Mam nadzieje ze jak opuchlizna ustapi to troche mniej to bedzie widać

Sorki za post pod postem ale cos wizaz mi szwankuje.
star piękny masz nosek, wyglądasz świetnie
w prawdzie nie widzialam zdjecia przed ale teraz jest super!
Cytat:
Napisane przez Przylepa73 Pokaż wiadomość
Jestem juz po Nie mam dostepu do neta, dlatego tak pozno pisze, bede miala bez ograniczen dopiero 17.12. Co tu duzo pisac... zobaczcie zdjecia Polecam dr Gierdojcia! Nos jeszcze opuchniety, zdjecia zrobione zaraz po sciagnieciu gipsu... Dalej jestem w szoku (oczywiscie pozytywnym), napisze cos wiecej jak juz bede miala w domu internet. Buziaki!
wow swietny masz nosek! Jest ogromna roznica, super wyglądasz, całkowiecie inaczej

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 05:17   #3487
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Na kilka dni przed z Wit E, w dzień operacji nie można żadnego.

dzięki .
Stary 2014-12-08, 10:25   #3488
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez buny Pokaż wiadomość
jesli chodzi o jedzenie to mi lekarz w zaleceniach napisał, żebym na 3 tygodnie przed unikała ryb:łosoś, dorsz i czosnku a na 5 dni przed i po należy odstawić alkohol i kofeinę, mówił, że dzięki temu opuchlizna jest dużo mniejsza a na swoim przykładzie to potwierdzam. 4 dni po operacji wyglądałam już bardzo dobrze.

Ja pijam dużo i mocną kawę,więc teraz to mnie nastraszyłaś

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kornelciaz Pokaż wiadomość
Jak to jest z tym przeziębieniem? Jutro o godz. 19:00 mam operację a dopiero puszcza mnie przeziębienie (nie boli mnie gardło, nie mam kataru, jedynie delikatne osłabienie). Jesli zrezygnuję z operacji przepada mi zaliczka kilku tys. zł. Zastanawiam się czy w ogóle jutro mówić, że jestem ciut przeziębiona. Czy coś może się stać, czy coś może pójśc nie tak?
Raczej nikt Ci tu nie doradzi,bo jednak to jakaś odpowiedzialność(w sensie sumienia) Skonsultuj się z jakimś internistą może jak on się zapatruje.Bierz dużą ilość rutinoscorbinu,tyle mogę doradzić.
Życzę powodzenia

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:

Z kremami to raczej bujda na resorach,przecież one się nie dostają do krwiobiegu
Ja używam kremów przeciwzmarszczkowych,z retinolem,balsamów z masłem she itp.nawet nie brałam pod uwagę,iż miałabym je w ogóle odstawić,robię też peeling buzi i ciała

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 10:41   #3489
butterfly34
Raczkowanie

może i tak, ale ja wolę "dmuchać na zimne" i zastosuję się do tego co napisała Angel odnośnie kremów.
Wszystkie wasze rady spisuję na kartce.
W tym tygodniu poszukam rogala i jeszcze badania przed świętami planuję zrobić, także przygotowania idą "pełną parą".
Apartament zamówiony na 10 dni, dziś jeszcze dzwoniłam, żeby się upewnić, że wszystko ok, bo w połowie października rezerwowałam.

Dziewczyny, a jak z tą Arniką. Dr Giedrojć, nie każe jej brać, prawda? A brała któraś z was na własną rękę coś czego lekarz nie kazał? (Chodzi mi o tą właśnie Arnikę na siniaki).
Ewentualnie chyba z Borasolu niektórzy robią okłady po operacji?.
ddiana, masz coś na siniaki?
Stary 2014-12-08, 10:46   #3490
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
może i tak, ale ja wolę "dmuchać na zimne" i zastosuję się do tego co napisała Angel odnośnie kremów.
Wszystkie wasze rady spisuję na kartce.
W tym tygodniu poszukam rogala i jeszcze badania przed świętami planuję zrobić, także przygotowania idą "pełną parą".
Apartament zamówiony na 10 dni, dziś jeszcze dzwoniłam, żeby się upewnić, że wszystko ok, bo w połowie października rezerwowałam.

Dziewczyny, a jak z tą Arniką. Dr Giedrojć, nie każe jej brać, prawda? A brała któraś z was na własną rękę coś czego lekarz nie kazał? (Chodzi mi o tą właśnie Arnikę na siniaki).
Ewentualnie chyba z Borasolu niektórzy robią okłady po operacji?.
ddiana, masz coś na siniaki?
Niestety jeszcze nie mam,ale poczekam na zalecenia od dr.Jeśli nie zaleci nic to może kupię Lotion1000 czy coś w tym stylu,oprócz tego kupiłam jeszcze jeden korektor,w sumie będę miała 3sztuki różnych i zobaczę czy coś pomogą.Dopóki będę siedziała w domu to będę starała się ograniczać z makeupem ,ale jak trzeba będzie wrócić do pracy to już tapeta na całego

moje flaszki
Stary 2014-12-08, 10:59   #3491
selah_v
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
A gdzie ten lekarz przyjmuje i ile płaciłaś za op??
Tutaj masz więcej informacji gdzie przyjmuje. Za operację płaciłam 8 tys.
selah_v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 11:30   #3492
buny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość

Ja pijam dużo i mocną kawę,więc teraz to mnie nastraszyłaś

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Raczej nikt Ci tu nie doradzi,bo jednak to jakaś odpowiedzialność(w sensie sumienia) Skonsultuj się z jakimś internistą może jak on się zapatruje.Bierz dużą ilość rutinoscorbinu,tyle mogę doradzić.
Życzę powodzenia

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Z kremami to raczej bujda na resorach,przecież one się nie dostają do krwiobiegu
Ja używam kremów przeciwzmarszczkowych,z retinolem,balsamów z masłem she itp.nawet nie brałam pod uwagę,iż miałabym je w ogóle odstawić,robię też peeling buzi i ciała
Jeśli o przeziębienie chodzi, to ja miałam jeszcze lekkie problemy z gardłem w dniu operacji, poinformowałam o tym chirurga, przypytał mnie dodatkowo czym brałam jakieś leki a gdy powiedziałam mu, że leczyłam się domowymi sposobami to stwierdził, że nie ma problemu z robieniem operacji bo i tak po operacji zapisują antybiotyk to wyleczę się dwa w jednym. Zależy to jednak od tego jak bardzo jesteś jeszcze chora, bo czasem narkoza przy przeziębieniu może pogłębić chorobę i zmienić się np w zapalenie płuc.
buny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 14:13   #3493
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selah_v Pokaż wiadomość
Tutaj masz więcej informacji gdzie przyjmuje. Za operację płaciłam 8 tys.
Dziękuję. Ja mam dzisiaj dostać od dr symulację i jestem bardzo ciekawa co tam wykombinuje
Stary 2014-12-09, 18:57   #3494
madziula0929
Raczkowanie

Smile Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Hej dziewczyny
Jestem nowa i nie bardzo się tu mogę połapać. Tzn zarejestrowana jakiś czas temu, ale to mój pierwszy post. Uffff wiele stron tutaj poczytałam. będę miała operację 15 stycznia. W krajmedzie u dr Tuszyńskiej. Ogólnie jestem szczęśliwa i przerażona na maxa Nigdy nie targały mną tak sprzeczne emocje...
Nos to od jakiś 15 lat moja zmora. Od chwili kiedy koleżanka mi zwróciła na niego uwagę. Szeroki, no duży. Ostatnio na insta wpadłam przypadkiem na zdjęcie po operacji STAR poczytałam przez noc na necie, wpadłam na ten wątek. Patrzę a tu właśnie ta dziewczyna z ig i na drugi dzień bach, umówiłam się na konsultację. Wszystko tak szybko się dzieje, że sama nie wierzę
Trzymam kciuki za wszystkie noski i te zrobione i te czekające na swoją kolej
madziula0929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 19:25   #3495
czaszka_
Zakorzenienie

czytam o tej symulacji...dr.Skupin tez takie robi?

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 08:00   #3496
butterfly34
Raczkowanie

ddiana, jak samopoczucie przed??? W piątek masz operację?
Będę trzymać kciuki! Mówiłaś doktorowi jakie masz życzenia odnośnie noska, pokazywałaś mu może zdjęcia jak chciałabyś, żeby wyglądał? Bo ja to w większej części zdam się na doktora, bo wiem jedno, że chcę się pozbyć garbka no i żeby był ciut mniejszy.
Widziałam dużo zdjęć ładnych nosków od doktora, ale nie wiem czy mu pokazywać, że właśnie taki bym chciała.
Konsultację miałam tylko mailową, więc w dniu zabiegu będę mogła z nim jeszcze porozmawiać, co można dokładnie zrobić, bo w sumie jak doktor Giedrojć do mnie dzwonił i mówił co zrobi to byłam trochę w szoku. Łuczki nie chętnie robi (bardzo rzadko) i dobrze bo mi by raczej nie pasował.
Stary 2014-12-10, 09:15   #3497
ewell1990
Raczkowanie

Hej ja juz po operacji. Właśnie wracam do domu i postanowiłam zdać krótka relację. Naprawdę nie ma sie czego bać ! Nawet nie pamietam kiedy odplynelam po narkozie i obudziłam sie z nowym noskiem to był krótki moment. Nic nie bolalo, jedyny dyskomfort to spanie z setonami i oddychanie przez usta. Doktor Gierdojc przesympatyczny, powiedział ze wszystko zrobił tak jak zaplanowaliśmy a pani Bożena ze mam fajniutki, malutki nosek dodam ze moja wyjściowa była w porzadku, jak to dr powiedział "przerobimy mercedesa na porshe". Przepraszam za błędy ale pisze z nieswojego telefonu. Jutro lub dziś wieczorem odpowiem na ewentualne pytania.
ewell1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 10:14   #3498
madziula0929
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewell1990 Pokaż wiadomość
Hej ja juz po operacji. Właśnie wracam do domu i postanowiłam zdać krótka relację. Naprawdę nie ma sie czego bać !.
Hej a Ty miałaś całkowitą korektę? Opowiedz wszystko koniecznie kiedy poczujesz się na siłach bo ja tu do tego 15.01 chyba umrę
Super,że wszystko za Tobą. Życzę szybkiego gojenia
Stary 2014-12-10, 11:30   #3499
selah_v
Przyczajenie

Cytat:
Hej ja juz po operacji. Właśnie wracam do domu i postanowiłam zdać krótka relację. Naprawdę nie ma sie czego bać ! Nawet nie pamietam kiedy odplynelam po narkozie i obudziłam sie z nowym noskiem to był krótki moment. Nic nie bolalo, jedyny dyskomfort to spanie z setonami i oddychanie przez usta. Doktor Gierdojc przesympatyczny, powiedział ze wszystko zrobił tak jak zaplanowaliśmy a pani Bożena ze mam fajniutki, malutki nosek dodam ze moja wyjściowa była w porzadku, jak to dr powiedział "przerobimy mercedesa na porshe". Przepraszam za błędy ale pisze z nieswojego telefonu. Jutro lub dziś wieczorem odpowiem na ewentualne pytania.
Fajnie, że już jesteś po Setony masz już wyciągnięte? A opuchlizna jak tam?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 12:59   #3500
butterfly34
Raczkowanie

ewell1990, super, że już masz to za sobą.
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia nowego noska!
Stary 2014-12-10, 13:31   #3501
selah_v
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madziula0929 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem nowa i nie bardzo się tu mogę połapać. Tzn zarejestrowana jakiś czas temu, ale to mój pierwszy post. Uffff wiele stron tutaj poczytałam. będę miała operację 15 stycznia. W krajmedzie u dr Tuszyńskiej. Ogólnie jestem szczęśliwa i przerażona na maxa Nigdy nie targały mną tak sprzeczne emocje...
Nos to od jakiś 15 lat moja zmora. Od chwili kiedy koleżanka mi zwróciła na niego uwagę. Szeroki, no duży. Ostatnio na insta wpadłam przypadkiem na zdjęcie po operacji STAR poczytałam przez noc na necie, wpadłam na ten wątek. Patrzę a tu właśnie ta dziewczyna z ig i na drugi dzień bach, umówiłam się na konsultację. Wszystko tak szybko się dzieje, że sama nie wierzę
Heej Jakoś wcześniej przeoczyłam Twój post. Oo czyli za nieco ponad miesiąc masz operację... może to i lepiej, że wszystko się tak szybko dzieje, przynajmniej nie ma czasu na nadmierną analizę (wiem z własnego doświadczenia).

Wczoraj minęło 3 tyg. od mojej operacji. Ale ten czas leci! Jeszcze lekko zasiniaczoną mam skórę w okolicach oczu, no i sam nos ma tendencję do puchnięcia (szczególnie rano), ale tu akurat wiem, że trzeba czasu, żeby się to wszystko unormowało. Najbardziej tylko chyba wkurza mnie to, że wstaję rano z nowym trądzikowym syfem na nosie
Stary 2014-12-10, 14:08   #3502
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Hej dziewczyny
Witamy
Podobnie jak Ty zdecydowałam się na zabieg,z tymże ja po zdjęciach i opisach Never i robię u tego dr.u którego Ona robiła
Rozumiem Cię doskonale,mną też emocje targają,a wczoraj i dzis to tragedia jakaś
Trzeba być dobrej myśli

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
ddiana, jak samopoczucie przed??? W piątek masz operację?
Będę trzymać kciuki! Mówiłaś doktorowi jakie masz życzenia odnośnie noska, pokazywałaś mu może zdjęcia jak chciałabyś, żeby wyglądał? Bo ja to w większej części zdam się na doktora, bo wiem jedno, że chcę się pozbyć garbka no i żeby był ciut mniejszy.
Widziałam dużo zdjęć ładnych nosków od doktora, ale nie wiem czy mu pokazywać, że właśnie taki bym chciała.
Konsultację miałam tylko mailową, więc w dniu zabiegu będę mogła z nim jeszcze porozmawiać, co można dokładnie zrobić, bo w sumie jak doktor Giedrojć do mnie dzwonił i mówił co zrobi to byłam trochę w szoku. Łuczki nie chętnie robi (bardzo rzadko) i dobrze bo mi by raczej nie pasował.
Kochana co mogę napisać,boje się ,a od wczoraj mam taką huśtawkę nastrojów,że masakra
Dziękuję za wsparcie
Zdjęć nie pokazywałam,tylko powiedziałam czego nie chcę(świnki i łuczka) Ja mam szczupłą twarz i długi nos z opadającą końcówką,dodatkowo przy uśmiechu rozszerza sięDr powiedział,że zrobi pasujący do mojej buzi,obniży o 7ml i skróci,ale nie pamiętam i ile,też się zdaje na dr.
Córeczce tablet spadł i nie dam znaku do soboty.
Myślę,że dr zrobi Nam pasujące noski

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Dzielna Dziewczyna
Pocieszyłaś mnie.U Ciebie było łatwiej,bo miałaś mercedesa,a ja mam poloneza i chcę mercedesa,nie musi być porshe.
Będziesz jechała na ściągnięcie gipsu,czy sama zdejmiesz?

Wypoczywaj i ciesz się nowym noskiem

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez selah_v Pokaż wiadomość
Heej Jakoś wcześniej przeoczyłam Twój post. Oo czyli za nieco ponad miesiąc masz operację... może to i lepiej, że wszystko się tak szybko dzieje, przynajmniej nie ma czasu na nadmierną analizę (wiem z własnego doświadczenia).

Wczoraj minęło 3 tyg. od mojej operacji. Ale ten czas leci! Jeszcze lekko zasiniaczoną mam skórę w okolicach oczu, no i sam nos ma tendencję do puchnięcia (szczególnie rano), ale tu akurat wiem, że trzeba czasu, żeby się to wszystko unormowało. Najbardziej tylko chyba wkurza mnie to, że wstaję rano z nowym trądzikowym syfem na nosie
Czy Twój nos bardzo się zmienił i nadal zmienia czy raczej zmiany są subtelne?
3tygodnie to trochę długo te siniaczki,smarujesz czymś?kupiłam loton1000,mam nadzieję,że nie będzie mocnych siniaków,żebym mogła do ludzi wyjść po dwóch tygodniach
Trądzik,zaskorniki itp niespodzianki słyszałam,że są zawsze i mozna stosować peelingi śmiało.Niestety przez jakiś czas to się utrzymuje

moje flaszki

Edytowane przez ddiana
Czas edycji: 2014-12-10 o 14:10
Stary 2014-12-10, 14:21   #3503
Angel_00
Zakorzenienie

Dziewczyny te które jesteście po - gratulacje i czekam na fotki z niecierpliwością
Te które są przed trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłyście
Wstawiłam do albumu 8 nowych zdjęć noska

Edytowane przez Angel_00
Czas edycji: 2014-12-10 o 14:31
Stary 2014-12-10, 15:09   #3504
madziula0929
Raczkowanie

Cytat:
Witamy
Podobnie jak Ty zdecydowałam się na zabieg,z tymże ja po zdjęciach i opisach Never i robię u tego dr.u którego Ona robiła
Rozumiem Cię doskonale,mną też emocje targają,a wczoraj i dzis to tragedia jakaś
u Ciebie to już lada chwila i super! Wiadomo, chodzą różne myśli po głowie, ale zaraz będziesz się cieszyć nowym noskiem i z pewnością warto przechodzić to wszystko

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Wczoraj minęło 3 tyg. od mojej operacji. Ale ten czas leci! Jeszcze lekko zasiniaczoną mam skórę w okolicach oczu, no i sam nos ma tendencję do puchnięcia (szczególnie rano), ale tu akurat wiem, że trzeba czasu, żeby się to wszystko unormowało. Najbardziej tylko chyba wkurza mnie to, że wstaję rano z nowym trądzikowym syfem na nosie [/QUOTE]
ajjj mnie już teraz trądzik atakuje A co dopiero bedzie po Ale zniosę wszytko byle mieć ładny nosek, nie uciekać przed aparatem i nie chować twarzy przy rozmowie w 4 oczy

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

I dziękuję dziewczyny za przyjęcie tutaj zawsze to dodaje trochę otuchy jak jest ktoś w podobnej sytuacji
acha, nie mam pojęcia czy ja tu nie spamuję itd więc jakby co zwróćcie mi uwagę
Stary 2014-12-10, 16:11   #3505
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Dziewczyny te które jesteście po - gratulacje i czekam na fotki z niecierpliwością
Widać szczęście w Twoich oczach
Dziekuję za kciukasy

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
u Ciebie to już lada chwila i super! Wiadomo, chodzą różne myśli po głowie, ale zaraz będziesz się cieszyć nowym noskiem i z pewnością warto przechodzić to wszystko

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

ajjj mnie już teraz trądzik atakuje A co dopiero bedzie po Ale zniosę wszytko byle mieć ładny nosek, nie uciekać przed aparatem i nie chować twarzy przy rozmowie w 4 oczy

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

I dziękuję dziewczyny za przyjęcie tutaj zawsze to dodaje trochę otuchy jak jest ktoś w podobnej sytuacji
acha, nie mam pojęcia czy ja tu nie spamuję itd więc jakby co zwróćcie mi uwagę [/QUOTE]Dodaje,dodaje
Ja to jak tu nie wejdę to mam takiego staracha

moje flaszki
Stary 2014-12-10, 18:53   #3506
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Śliczna i szczęśliwa!
Ah, jak tak patrzę na Ciebie, jak promieniejesz to już bym jutro mogła iść pod nóż.......
Dzięki za kciuki, z pewnością się przydadzą.
Stary 2014-12-10, 20:30   #3507
selah_v
Przyczajenie

Cytat:
Czy Twój nos bardzo się zmienił i nadal zmienia czy raczej zmiany są subtelne?
3tygodnie to trochę długo te siniaczki,smarujesz czymś?kupiłam loton1000,mam nadzieję,że nie będzie mocnych siniaków,żebym mogła do ludzi wyjść po dwóch tygodniach
Trądzik,zaskorniki itp niespodzianki słyszałam,że są zawsze i mozna stosować peelingi śmiało.Niestety przez jakiś czas to się utrzymuje
Powiedziałabym, że bardzo subtelne Za dużo jeszcze nie widać, bo nos jest ciągle napuchnięty, chociaż zauważyłam wczoraj, że przy kości nosowej zaczął delikatnie subtelnieć Czubek mam nadal taki kartoflowaty haha, ale ogólnie kształt nosa mi się bardzo podoba - taki zwykły, prosty, pasujący mi do kształtu twarzy, a nie tam jakiś z łuczkiem, zadarty blabla (które jak zauważyłam są teraz w modzie)
Nie nie, niczym nie smarowałam. Pozwoliłam im, że tak powiem, pobyć trochę ze mną i ozdabiać moją facjatę Teraz to już taki delikatnie żółty kolor mają, więc można je spokojnie ukryć. Gorzej było z krwiakiem, który mi się pod okiem zrobił.
Stary 2014-12-10, 21:19   #3508
Angel_00
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny jesteście kochane zdaję sobie sprawę, że idealnie nie jest, ale jest o niebo lepiej niż było więc jestem zadowolona

Stary 2014-12-10, 22:57   #3509
sylwia:)))
Przyczajenie

do Callitus
hej
niewiem jak duzego masz kartofelka bo moj np spory byl to musze ci niestety odradzic doktorka z poznania bo z tego co wyczytalam a czytalam duuuzo to on czesci chrzestnej chyba nieumie i w moim przypadku odmowil operacji twierdzac ze zmiana przez niego wykonana bedzie tak mala ze prawie niewidoczna a osoby ktore robily czesc chrzestna to zadowolone byly dopiero po zrobieniu u niego drugiej poprawki w czesci chrzestnej. natomiast doktorkowi bardzo ladnie wychodzi czesc kostna. serdecznie pozdrawiam

Edytowane przez sylwia:)))
Czas edycji: 2014-12-10 o 23:02
sylwia:))) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 00:35   #3510
madziula0929
Raczkowanie

Matko dziewczyny ja chyba zrezygnuję Tak przeglądam różne fora itd i nigdzie nie mogę za bardzo znaleźć wiarygodnych opinii o tej mojej pani dr. Nazywa sie Anna Tuszyńska. Niby jest 12 pozytywny opinii chyba na znany lekarz, czy coś w tym stylu, ale czy im wierzyć ? Hmmm Operacja wyznaczona na 18.01.2015 ...
Ehhh spać nie mogę

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Ajjjj na 15.01.2015 juz z tego wszystkiego mi się myli...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości