|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Angel, miałaś coś jeszcze w zaleceniach przedoperacyjnych, oprócz tego co dziewczyny już napisały?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Branie rutinoscorbinu tyle pamiętam, niestety nie miałam czasu szukać kartki. « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#3483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do kremów, to chyba na Beauty czytałam, że nie które dziewczyny w ogóle przed operacją nie stosowały żadnych kremów. A jak u Was było/jest, w ogóle żadnego kremu czy smarowałyście, ale tylko te bez wit. E? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#3485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niesamowity efekt👍👍👍 az sie napatrzec nie moge😍😍 nosek cudo - pieknie doktor go zrobil, no poprostu bomba
![]() |
#3486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w prawdzie nie widzialam zdjecia przed ale teraz jest super! Cytat:
![]() |
#3487 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pijam dużo i mocną kawę,więc teraz to mnie nastraszyłaś ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Życzę powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() Ja używam kremów przeciwzmarszczkowych,z retinolem,balsamów z masłem she itp.nawet nie brałam pod uwagę,iż miałabym je w ogóle odstawić,robię też peeling buzi i ciała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Raczkowanie
|
może i tak, ale ja wolę "dmuchać na zimne" i zastosuję się do tego co napisała Angel odnośnie kremów.
Wszystkie wasze rady spisuję na kartce ![]() W tym tygodniu poszukam rogala i jeszcze badania przed świętami planuję zrobić, także przygotowania idą "pełną parą". Apartament zamówiony na 10 dni, dziś jeszcze dzwoniłam, żeby się upewnić, że wszystko ok, bo w połowie października rezerwowałam. Dziewczyny, a jak z tą Arniką. Dr Giedrojć, nie każe jej brać, prawda? A brała któraś z was na własną rękę coś czego lekarz nie kazał? (Chodzi mi o tą właśnie Arnikę na siniaki). Ewentualnie chyba z Borasolu niektórzy robią okłady po operacji?. ddiana, masz coś na siniaki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3494 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny
Jestem nowa i nie bardzo się tu mogę połapać. Tzn zarejestrowana jakiś czas temu, ale to mój pierwszy post. Uffff wiele stron tutaj poczytałam. ![]() ![]() Nos to od jakiś 15 lat moja zmora. Od chwili kiedy koleżanka mi zwróciła na niego uwagę. Szeroki, no duży. Ostatnio na insta wpadłam przypadkiem na zdjęcie po operacji STAR poczytałam przez noc na necie, wpadłam na ten wątek. Patrzę a tu właśnie ta dziewczyna z ig ![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkie noski i te zrobione i te czekające na swoją kolej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
czytam o tej symulacji...dr.Skupin tez takie robi?
#3496 |
Raczkowanie
|
ddiana, jak samopoczucie przed??? W piątek masz operację?
Będę trzymać kciuki! Mówiłaś doktorowi jakie masz życzenia odnośnie noska, pokazywałaś mu może zdjęcia jak chciałabyś, żeby wyglądał? Bo ja to w większej części zdam się na doktora, bo wiem jedno, że chcę się pozbyć garbka no i żeby był ciut mniejszy. Widziałam dużo zdjęć ładnych nosków od doktora, ale nie wiem czy mu pokazywać, że właśnie taki bym chciała. Konsultację miałam tylko mailową, więc w dniu zabiegu będę mogła z nim jeszcze porozmawiać, co można dokładnie zrobić, bo w sumie jak doktor Giedrojć do mnie dzwonił i mówił co zrobi to byłam trochę w szoku. Łuczki nie chętnie robi (bardzo rzadko) i dobrze bo mi by raczej nie pasował. |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Raczkowanie
|
Hej ja juz po operacji. Właśnie wracam do domu i postanowiłam zdać krótka relację. Naprawdę nie ma sie czego bać ! Nawet nie pamietam kiedy odplynelam po narkozie i obudziłam sie z nowym noskiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super,że wszystko za Tobą. Życzę szybkiego gojenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
ewell1990, super, że już masz to za sobą
![]() Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia nowego noska! |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj minęło 3 tyg. od mojej operacji. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnie jak Ty zdecydowałam się na zabieg,z tymże ja po zdjęciach i opisach Never ![]() ![]() Rozumiem Cię doskonale,mną też emocje targają,a wczoraj i dzis to tragedia jakaś ![]() Trzeba być dobrej myśli ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za wsparcie ![]() Zdjęć nie pokazywałam,tylko powiedziałam czego nie chcę(świnki i łuczka) Ja mam szczupłą twarz i długi nos z opadającą końcówką,dodatkowo przy uśmiechu rozszerza się ![]() ![]() Córeczce tablet spadł i nie dam znaku do soboty. Myślę,że dr zrobi Nam pasujące noski ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pocieszyłaś mnie.U Ciebie było łatwiej,bo miałaś mercedesa,a ja mam poloneza i chcę mercedesa,nie musi być porshe ![]() Będziesz jechała na ściągnięcie gipsu,czy sama zdejmiesz? Wypoczywaj i ciesz się nowym noskiem ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
3tygodnie to trochę długo te siniaczki,smarujesz czymś?kupiłam loton1000,mam nadzieję,że nie będzie mocnych siniaków,żebym mogła do ludzi wyjść po dwóch tygodniach ![]() Trądzik,zaskorniki itp niespodzianki słyszałam,że są zawsze i mozna stosować peelingi śmiało.Niestety przez jakiś czas to się utrzymuje ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-12-10 o 14:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te które jesteście po - gratulacje i czekam na fotki z niecierpliwością
![]() Te które są przed trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłyście ![]() Wstawiłam do albumu 8 nowych zdjęć noska ![]()
Edytowane przez Angel_00 Czas edycji: 2014-12-10 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Wczoraj minęło 3 tyg. od mojej operacji. ![]() ![]() ajjj mnie już teraz trądzik atakuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- I dziękuję dziewczyny za przyjęcie tutaj ![]() ![]() acha, nie mam pojęcia czy ja tu nie spamuję itd więc jakby co zwróćcie mi uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuję za kciukasy ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- I dziękuję dziewczyny za przyjęcie tutaj ![]() ![]() acha, nie mam pojęcia czy ja tu nie spamuję itd więc jakby co zwróćcie mi uwagę ![]() ![]() Ja to jak tu nie wejdę to mam takiego staracha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ah, jak tak patrzę na Ciebie, jak promieniejesz to już bym jutro mogła iść pod nóż....... Dzięki za kciuki, z pewnością się przydadzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie nie, niczym nie smarowałam. Pozwoliłam im, że tak powiem, pobyć trochę ze mną i ozdabiać moją facjatę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny jesteście kochane
![]() ![]()
#3509 |
Przyczajenie
|
do Callitus
hej niewiem jak duzego masz kartofelka bo moj np spory byl to musze ci niestety odradzic doktorka z poznania bo z tego co wyczytalam a czytalam duuuzo to on czesci chrzestnej chyba nieumie i w moim przypadku odmowil operacji twierdzac ze zmiana przez niego wykonana bedzie tak mala ze prawie niewidoczna ![]() Edytowane przez sylwia:))) Czas edycji: 2014-12-10 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
Matko dziewczyny ja chyba zrezygnuję
![]() Ehhh spać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Ajjjj na 15.01.2015 juz z tego wszystkiego mi się myli... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.