Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-24, 20:43   #3481
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Zjadlabym chrupki -orzechowe kulki.... Jak nie powstrzymam tej ochoty to pojde do zabki, mam pod nosem, ale nie chce mi sie:<
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 20:47   #3482
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Zjadlabym chrupki -orzechowe kulki.... Jak nie powstrzymam tej ochoty to pojde do zabki, mam pod nosem, ale nie chce mi sie:<
mam w szufladzie, chesz? rzuce po drutach
ja własnei wcinam paluszki

co tu w ogóle tak cicho?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 20:47   #3483
Latte88
Zakorzenienie

Kobiety. Czy Wy też jesteście tak permanentnie wku..lalala..ne?
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 20:48   #3484
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

co tu w ogóle tak cicho?
Bo pewnie wszystkie coś jedzą
Ja właśnie skończyłam budyń z bitą śmietaną i jezynami
Stary 2014-08-24, 20:50   #3485
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
u mnie pełen luzzz :d

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Bo pewnie wszystkie coś jedzą
Ja właśnie skończyłam budyń z bitą śmietaną i jezynami
Stary 2014-08-24, 20:50   #3486
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie pełen luzzz :d
Zazdroszczę
Chociaż teraz jest ciut lepiej niż godzinę temu..
Stary 2014-08-24, 20:53   #3487
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę
Chociaż teraz jest ciut lepiej niż godzinę temu..

to oby za chwile było jeszcze lepiej

czyzby Meta sie wkurzyła i urodziła
Stary 2014-08-24, 20:55   #3488
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

to oby za chwile było jeszcze lepiej

czyzby Meta sie wkurzyła i urodziła
Patrze na moje paznokcie u rąk i podoba mi się ten widok zdecydowanie poprawia mi humor.

No właśnie też o niej myślę, może została na obserwacje...
Stary 2014-08-24, 20:55   #3489
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmadziaa Pokaż wiadomość
syna rodziłam sn bez znieczulenia, poród nie wywoływany, na kilku pierwszych partych położna nie pozwoliła mi przeć, makabra.
Ja też sn i moje parte trwały 40 minut. Kilka razy położna też mnie wstrzymała a ja nie mogłam przestać przeć. Chyba chodzi o to żeby główka dziecka w odpowiednim czasie zdążyła się obrócić, dziecko wychodzi tak "śrubowo"

Cytat:
no właśnie każdy organizm jest inny i nie ma co stawiać czarno - białych teorii

Latte w sumie do tej pory nie jestem tego pewna, człwowiek jak debil w szoku po porodzie zamiast się o wszystko wypytać a sami Ci przeciez nie powiedzą ... ale mówiono mi po porodzie że z tego powodu że nie do końca słuchałam położnej w "tym" momencie mój mały miał dwa duże krwiaki na główce
Moja też miała na czole (ok. roku się wchłaniał) i z tyłu głowy mniejszy i na plecach jeszcze jej został - na kości krzyżowej. Ale zabrakło mi skurczu i nie doparłam do końca choć położne krzyczały żeby jeszcze pchać, nie miałam na tyle siły. Okazało się, że mała była pępowiną owinięta wokół tułowia. Zawsze myślałam, że jak wyjdzie główka to reszta ciałka wychodzi jakby automatycznie, a mnie się zatrzymała chyba przez tą pępowinę.

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam pytanie o lewatywe?
jak to wyglada? polozna mi aplikuje tą lewatywe a ja potem mam do łazienki dojsc? moze glupie pytanie ale ja nie mam pojecia jak to sie odbywa... i sobie jakos tego nie wyobrazam? a jak zaczne rodzic w trakcie?
Mi robiła na leżance w łazience więc blisko miałam. Ale jak się okazało nie poskutkowała, bo już mi się wcześniej organizm sam oczyścił. I nie było kupy

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Evelina ja niestety ze wzgledow finansowych nie bede pobierala tej krwi pepowinowej, w innym wypadku bym to zrobila

Paulinka nie martw sie na pewno zdazysz do kibelka przed glowna akcja

Dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie, zebym mogla sie z mezem przepisac do innego lekarza rodzinnego, ktory jest tez pediatra i nasze dziecko odrazu bedzie mialo opieke po porodzie.
Kurde oby byly miejsca, bo teraz wszyscy tak oblegani sa
Chyba nie mogą odmówić przypisania do lekarza rodzinnego niezależnie od tego ilu ma pacjentów... A lekarza można zmieniać 2x w roku.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Misstic

Kupiliśmy wózek
Superowy! Jakie fajne kropeczki!

Cytat:
Pierwszy raz tak panikuje... ja to zawsze z tych spokojniejszych ale...
Juz nie będę wam trula :p
Nie trujesz. Pisz jak jest, pisz jak się czujesz. Po porodzie będzie euforia, teraz możemy jeszcze ponarzekać

Cytat:
Napisane przez Krumcia Pokaż wiadomość
A bierzecie gruszkę do szpitala? I tak w ogóle, kiedy dzieciom się gruszkuje nosy? Za każdym razem jak skończą płakać? Czyszczenie nosa mnie przeraża...
Ale masz avatar - chciałam rozgnieść tego insekta na monitorze

Myślę, że gruszka jak dziecko ma katar a tak to nie...

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Poszlabym na disco

"chodź chodź chodź jeszcze będziesz miała dość"
O! Dawno nie było cytatów muzycznych!
Ja mogę iść podpierać ściany... na siedząco albo najlepiej leżaco spędzić czas disco!
Stary 2014-08-24, 20:56   #3490
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:

Juz moj chlop sie zlitowal i poszedl, pyta jakie chce, a ja: orzechowe albo bekonowe, moze fromage? Albo jakies ostre

co tu w ogóle tak cicho?
Cytat:
Tak!!!! Jestem ciagle wkurzona, w sensie codziennie mnie cos irytuje...
Eh.....
Stary 2014-08-24, 20:58   #3491
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak!!!! Jestem ciagle wkurzona, w sensie codziennie mnie cos irytuje...
Eh.....
Łącze się z Tobą. U mnie dziś była mama z siostrą. Jak zaczęły: nie martw się po co się martwisz, natura wie najlepiej itp. Jezuuuusie. Kocham ją ale czasami wolalabym żeby nie mówiła nic.
Mam nadzieję, że to oznaka zbliżającego się porodu!!!
Stary 2014-08-24, 20:58   #3492
Amelie
Raczkowanie

Ale mi narobiły ochote na coś dobrego

Zjadłabym budyń czekoladowy, ale chyba mam deficyt mleka

Latte - ja jetem mega wkurzona od kilku dni, dzisiaj to apogeum bo od 3:00 nie umiałam spać i odbija się to niestety na wszystkich , boli mnie głowa, po nowych tabletkach czuje się jak zombie i tż mi zwiał do kolegi a miał mi wypumeksować szłapki...

Edytowane przez Amelie
Czas edycji: 2014-08-24 o 21:02
Amelie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:00   #3493
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Łącze się z Tobą. U mnie dziś była mama z siostrą. Jak zaczęły: nie martw się po co się martwisz, natura wie najlepiej itp. Jezuuuusie. Kocham ją ale czasami wolalabym żeby nie mówiła nic.
oj tam, oj tam
naturze czesem trzeba pomóc

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość

no własnie mam budyni od groma a mleko mi sie konczy
Stary 2014-08-24, 21:00   #3494
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Tez mam taka nadzieje...
A dzis sie wkurzylam na mojego chlopaa i przez mysl mi przeszlo: obym teraz nie zaczela rodzic, przeciez jestem na niego obrAzona i nie chce mi sie z nim gadac....
Stary 2014-08-24, 21:04   #3495
anesh_
Zakorzenienie

Opisze Wam coś...Dziś po południu wychodzilysmy z Majka na spacer, drzwi juz otwarte, Maja cos tam mówi, ja ubieram buty... Mieszkańcy na takim osiedlu,ze tam rzadko ktoś obcy spaceruje,bo ulica zamknięta, a dalej tylkon stawy i łąki... No ale czasem zdarzy się,ze jednak ktoś obcy spaceruje. No i te drzwi otwarte, do drogi jakieś 5-7 metrów, a Majka na cały glos do spacerujących ludzi:"ceść!!!". Myślałam,ze się pod ziemię zapadnie;p. Dobrze,ze ma dopiero dwa lata i można jej to wybaczyć. Kiedyś tak do sąsiadki mojej mamy - 80 letniej babci,która jeździ jeszcze na rowerze i krzyczała do niej,aż ta jej odpowiedziała. A dzień dobry nie chce mówić.

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Co do pościeli - te komplety są fajne, ale nie wszystko w nich jest praktyczne. Chciażby baldachimy - niektóre z Was już odłożyły je do szafy, inne pewnie niedługo odłożą... Ładne, owszem i tyle. A ja praktyczna i oszczędna babka jestem. U nas też tylko prześcieradło, klinek i ochraniacz na łóżeczko.
Wiesz co mnie wkurza?! Ja ogólnie spokojna i cierpliwa, wyrozumiala jestem, ale ta jedna rzecz wyprowadza mnie z równowagi! Mam ten klinek, dostałam od znajomej od razu jak jej powiedziałem o ciąży... No... I schowałam w pamiętne miejsce.... Tylko zapomniałam gdzie to miejsce jest...

Moja Maja jak gorąco SPI odkryta, jak zimno jej sama się przykrywa i SPI przykryta.

Cytat:
o. proszę, następny czop idzie

Wy też takie zblazowane dziś jesteście ?
Ja nie jestem. Zrobilam dziś bardo dużo w kuchni,mtrochenw domu ogarnelam, byłam na spacerku z małą, u koleżanki na ławce, zrobilam zakupy...

Nie wierze w te CZOPY!!! Nie wierzę dosłownie! Przecież niedawno rozmawiałyśmy o tym kiedy powiedzieć znajomym o ciąży...

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja na razie uzywam szpitalnego elektrycznego z medeli, mam swoj reczny z aventa ale dla mnie sie nie nadaje i zamowilam teraz elektryczny z canpol babies, mam nadzieje ze ten da rade bo bedzie bieda jak wrocimy do domu w piatek.
Czemu ten ręczny się ni nadaje? Ja mam ręczny z canpol babies? A za ten elektryczny ile zaplaciłaś?

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Z zabobonów to mi się sprawdzila leworecznosc córki.
Jakie rzeczy Ci się jesczce sprawdzily?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Z ciążowych- preferencje smakowe z M. słodkie, z synkiem wolę kwaśne, słone; kształt brzucha- z Majka "rozlany"na bok, z synkiem wystający do przodu, wygląd- mimo,ze wszyscy mi mówili (oprócz jednej ciotki),ze wygladam bardzo ładnie to teraz jednak stwierdzili,ze wygladam ładniej (oprócz jednej kuzynki).
I w ogóle najdziwniejsze- i w ogóle niezależne ode mnie- z Majka trzymalamnkubek nie za ucho,a dookoła ręka, a teraz za ucho (co według mnie śmieszne niesamowicie jest).
I kalendarz chiński odnośnie płci też się sprawdził.
No chyba,że synekmokaże się córeczką. Heheh, przynajmniej będziemy mieli imię;p.

Cytat:
Wasze czopki są podbarwione już krwią?
Miałam dwa razy na papierze taką zieloną galaretkę.. Nie było to duże, raczej taki zbity śluz długi i drugi raz wielkości złotówki. Wybaczcie za szczegóły, ale zastanawiam się co to jest. Dokładnie tak Wam opisuje, bo może też macie tak...

Co za leniwy dzień.. Nie chce mi się. Mam zamiar najeść się aż do upadłego - pizza się robi w piekarniku Tzn. jedna z trzech
Mniammmm piazza!!!!
Ja nie chcę czopa;p.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:07   #3496
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość

Latte - ja jetem mega wkurzona od kilku dni, dzisiaj to apogeum bo od 3:00 nie umiałam spać i odbija się to niestety na wszystkich , boli mnie głowa, po nowych tabletkach czuje się jak zombie i tż mi zwiał do kolegi a miał mi wypumeksować szłapki...

spanie to dla nas teraz wyzwanie. Chyba natura nas przyzwyczaja.
A te problemy ze snem to właśnie po tabletkach tak?

Cytat:
oj tam, oj tam
naturze czesem trzeba pomóc

no własnie mam budyni od groma a mleko mi sie konczy

Tez tak myślę. Ale jednak przez 36 lat dużo się zmieniło w położnictwie.

Cytat:
Tez mam taka nadzieje...
A dzis sie wkurzylam na mojego chlopaa i przez mysl mi przeszlo: obym teraz nie zaczela rodzic, przeciez jestem na niego obrAzona i nie chce mi sie z nim gadac....
Mój to dostaje ode mnie opier. Non stop. Teraz siedzi ze słuchawkami na uszach i coś tam ogląda. Lepiej dla niego
Stary 2014-08-24, 21:08   #3497
DorissiriD
Rozeznanie

No niezłe humory... Coś w tym może być. Też co chwilę "warczę" na męża A córka była nieznośna jak myśmy do siebie krzyczeli. Jak dziecko to odbiera...

Ale działo się. Wysprzątaliśmy pokój gdzie wszyscy będziemy spali. Zdarliśmy stary, paskudny dywan i mamy kupić nowy, albo wykładzinę. Na razie jest goły parkiet. Przemeblowanie zrobiliśmy małe i wszystko odkurzyliśmy i umyliśmy oprócz okna. Na stole już stoi wanienka i przewijak, na półce nad nim kosmetyki dziecięce. Jutro pewnie ubiorę łóżeczko. Albo jak wrócę z dzidolkiem ze szpitala.

I przypomnę, że to mój mąż wyszedł z inicjatywą by to wszystko zrobić, bo nie gotowe, a poród może być lada dzień. No zaiponował mi, że na to wpadł
Stary 2014-08-24, 21:14   #3498
bezaczek7
Zakorzenienie

oo a ta leworęczność to niby z czego ma wynikać?
nie rozumiem tych zabobonów.
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:16   #3499
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Misstic

Kupiliśmy wózek
Brawa za zakup, piekny
Cytat:
Pierwszy raz tak panikuje... ja to zawsze z tych spokojniejszych ale...
Juz nie będę wam trula :p
Masz prawo. Weź pachnaca kąpiel, odpręż się i wszystko będzie dobrze. Trzymamy za Was kciuki
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:18   #3500
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hmm w zabobony nie wierzę, ale jak urodziłam mała to babcia zapytała z której piersi było pierwsze karmienie. Jak powiedziałam, że z lewej to babcia stwierdziła że dziecko będzie leworeczne.
No i wszystko wskazuje że tak będzie, aczkolwiek uważam to za zwykły zbieg okoliczności.
o tym nie słyszałam szczerze mówiąc
ja chyba karmiłam z prawej

ja mam dziś jakiś ciężki dzień
młoda dała się we znaki, bunt 2-latka w pełnym rozkwicie...echhh
aż zaczęłam mieć wątpliwości czy sobie z dwójką poradzę, ale odwrotu nie ma
jeszcze głowa boli, zgaga pali, echhh
ale czopa nie widać
Stary 2014-08-24, 21:20   #3501
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
No niezłe humory... Coś w tym może być. Też co chwilę "warczę" na męża A córka była nieznośna jak myśmy do siebie krzyczeli. Jak dziecko to odbiera...

Ale działo się. Wysprzątaliśmy pokój gdzie wszyscy będziemy spali. Zdarliśmy stary, paskudny dywan i mamy kupić nowy, albo wykładzinę. Na razie jest goły parkiet. Przemeblowanie zrobiliśmy małe i wszystko odkurzyliśmy i umyliśmy oprócz okna. Na stole już stoi wanienka i przewijak, na półce nad nim kosmetyki dziecięce. Jutro pewnie ubiorę łóżeczko. Albo jak wrócę z dzidolkiem ze szpitala.

I przypomnę, że to mój mąż wyszedł z inicjatywą by to wszystko zrobić, bo nie gotowe, a poród może być lada dzień. No zaiponował mi, że na to wpadł
No Dorotko Brawo dla Męża . Lubimy mężczyzn z inicjatywą
Stary 2014-08-24, 21:20   #3502
201610121609
Konto usunięte

A miałam przeczucie, ze któraś urodziła a tu moja psychika mnie oszukała tak samo jak wtedy kiedy mówiła "urodzisz dwa tyg przed terminem"

W ogole jakas jestem zwieszona...jedliśmy na mieście i ogarnęła mnie taka senność i dziwne samopoczucie, ze pedzilismy do domu mierzyć ciśnienie bo juz miałam wątpliwości czy mi serce bije

Wy tu o nerwach a ja chyba jestem ostatnio wyjątkowo spokojna...ogólnie wyłączona na wszystko raczej...bardziej bym powiedziała, ze wieczorami jestem taka jakas wlasnie pełna obaw czy zagubiona...nie wiem skad to ale pewnie z hormonów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:21   #3503
Niestabilna
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47842271]Brawa za zakup, piekny

Masz prawo. Weź pachnaca kąpiel, odpręż się i wszystko będzie dobrze. Trzymamy za Was kciuki [/QUOTE]

Niz ilez można sie pluskac... bida... trzeba wode łoszczędzać hihuhihuui

Zjadlam słodkie i mi lepiej. Pocueszam sie tym za jak zamkne oczy a potem wstanę to już chwilka i będzie wizyta
Stary 2014-08-24, 21:22   #3504
carolciuska
Zadomowienie

Mnie sie nic nie slrawdzilo. Od poczatku tylko slone, wstret do slodyczy. Brzuch w szpic, wystajacy pepek, wygladam niezle, wlosy, cera ok. A bedzie coreczka takze nie wierze w nic. Acha i nie mam zgagi a na usg lekarz dostrzegl wloski z tylu glowki plywaly w wodach plodowych
Stary 2014-08-24, 21:22   #3505
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

U mnie nie sprawdził się kalendarz chiński.
Jedyne co się póki co sprawdziło to to że córka odbiera urodę

Jestem po urodzinowej kawci było bardzo miło. Od szwagierki dostaliśmy karuzele tiny love, 2 maty edukacyjne i.nosidełko. Wszystko po jej dzieciaczkach. Mam wyrzuty sumienia tyle od nich mamy. My jesteśmy chrzestnym do jej pociech, często im coś kupujemy Ale to zwykle ☠☠☠☠☠☠☠ki, a oni tyle nam dali, że zaoszczędziliśmy kupę kasy.. Nie było by nas stać na to wszystko...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:23   #3506
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
boże druga ciąża drugi poród a wszystko, wszystko inaczej, jakbym pierwszy raz była

idę wstawić barszcz i na szybko frytki
Ja tez się tak czuje!

Cytat:
Napisane przez evelina33 Pokaż wiadomość
No właśnie, pobiera któraś z Was krew pępowinową?
My nie pobierany.

Cytat:
jakbym miała pieniędzy pod dostatkiem to pobrałaby tą krew pępowinową , przy pierwszej ciąży troszkę o tym czytałam i stwierdziłam, że nie warto na to ciułać specjalnie. Ale to zależy od każdego indywidualnej sytuacji finansowej i podejścia. Warto poczytać za i "przeciw" że tak powiem bo wiadomo na stronach banków wszystko jest opisane w samych superlatywach - jednak to dla nich zarobek.

Kurcze coś dzidek dziś mało aktywny
Zgadzam się.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:24   #3507
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Opisze Wam coś...Dziś po południu wychodzilysmy z Majka na spacer, drzwi juz otwarte, Maja cos tam mówi, ja ubieram buty... Mieszkańcy na takim osiedlu,ze tam rzadko ktoś obcy spaceruje,bo ulica zamknięta, a dalej tylkon stawy i łąki... No ale czasem zdarzy się,ze jednak ktoś obcy spaceruje. No i te drzwi otwarte, do drogi jakieś 5-7 metrów, a Majka na cały glos do spacerujących ludzi:"ceść!!!". Myślałam,ze się pod ziemię zapadnie;p. Dobrze,ze ma dopiero dwa lata i można jej to wybaczyć. Kiedyś tak do sąsiadki mojej mamy - 80 letniej babci,która jeździ jeszcze na rowerze i krzyczała do niej,aż ta jej odpowiedziała. A dzień dobry nie chce mówić.
dobra jest a nadaje jak katarynka? moja non stop gada, a najgorsze, jak zdarza jej się komentować ludzi na spacerze bywa, że młoda na głos mówi "o,a tu obok gruby pan idzie", i to nie jest złośliwe z jej strony tylko po prostu stwierdza fakt. A ja jej potem tłumaczę, by nie mówiła tak, bo komuś może się zrobić przykro. Ostatnio zaczęła gadać nawet jak myje zęby przez co mycie zębów sie wydłuża, ja oczywiście tłumaczę, że jak sie myje ząbki to się nie rozmawia itp. Ona, że tak, wie, ale zawsze znajdzie coś, by skomentować. A jutro idziemy do dentysty na przegląd ząbków i oby nie gadała non stop, by dentystka mogła jej zobaczyć do buzi

dzanet, nie ściemniaj nam tu, że córka urodę Ci odebrała

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2014-08-24 o 21:26
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:24   #3508
Misstic
Wtajemniczenie

Doris niestety chyba moga, bo juz raz mi w jednej przychodni odmowili tlumaczac sie tym ze doktorka i tak juz ma nadprogramowa ilosc pacjentow..

Wlasnie zjadlam pierogi z jagodami maminej roboty do tego smietanka i cukier no niebo w gebie

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 21:24   #3509
DorissiriD
Rozeznanie

Mam pytanie. Orientujecie się jak to jest z odwiedzinami w szpitalu? Czy dzieci mogą przychodzić? Kiedyś chyba było wejście od 14 roku życia. Słyszałam, że teraz nie ma ograniczeń.
Pytam bo zastanawiam się czy moja dwulatka będzie mogła przyjść zobaczyć swoją siostrzyczkę niedługo po urodzeniu. Odwiedziny są tylko w sali odwiedzin, nie można wejść na oddział. To ja z noworodkiem wychodzę do odwiedzających.
Stary 2014-08-24, 21:27   #3510
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie. Orientujecie się jak to jest z odwiedzinami w szpitalu? Czy dzieci mogą przychodzić? Kiedyś chyba było wejście od 14 roku życia. Słyszałam, że teraz nie ma ograniczeń.
Pytam bo zastanawiam się czy moja dwulatka będzie mogła przyjść zobaczyć swoją siostrzyczkę niedługo po urodzeniu. Odwiedziny są tylko w sali odwiedzin, nie można wejść na oddział. To ja z noworodkiem wychodzę do odwiedzających.
nie orientuję się, jak ja leżałam po porodzie, o do jednej mam przyszedł tak na oko 4-latek. Nie było problemu

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości