Scent Bar VI - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 20:27   #3511
martwa papuga
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Kagan, ciągnij pudry do tej tabelki (3 pudry/1 rozświetlacz/1 róż), co ją masz po prawej. Gdzie indziej nie wskakują.
Bo o Everyday Minerals mowa, prawda?

Właśnie czekam na swoje pierwsze próbkowe zamówienie. Ale chyba nie doczekam się na tyle wcześnie, żeby jeszcze zdążyć z realizacją większych zakupów przed styczniem.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 20:28   #3512
Kagan
Wtajemniczenie

Ja to prawie jak upośledzona Z truskawą łatwiej mi poszło
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 20:29   #3513
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Coś mi już się udało Nie wiem tylko czy barać różne odcienie, czy z jednego, a różne rodzaje. Dagna, a muszę się rejestrować?
Uf, cieszę się że się udało
Dalej to już kwestia gustu Ja zdecydowałam się na różne kolory i różne fomuły.

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Właśnie czekam na swoje pierwsze próbkowe zamówienie. Ale chyba nie doczekam się na tyle wcześnie, żeby jeszcze zdążyć z realizacją większych zakupów przed styczniem.
Papug, dwa tygodnie się czeka na każde zamówienie
Stary 2008-12-03, 20:33   #3514
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kagan - czytam właśnie, że ci się udało

Ja chyba jednak sobie daruję te próbki. Trudno, poczytam w styczniu w wątku jak to będzie z cłem i innymi opłatami i jak będę dysponować większą gotówką to sobie zamówię

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 20:35   #3515
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Uf, cieszę się że się udało
Dalej to już kwestia gustu Ja zdecydowałam się na różne kolory i różne fomuły.
Też wzięłam różne kolory i różne rodzaje Zastanawiam się tylko teraz nad koretorem i tym czymś trzecim . Nie wiem, ktore wybrać. Napiszą po angielsku a ja nie kumam
Stary 2008-12-03, 20:35   #3516
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Ivanko! Ja to kiedys (krótko) brałam, i musze Ci powiedziec, ze musisz maxymalnie zredukowac tłuszcz z posiłków, bo inaczej nie powstrzymasz wylotu i bedziesz musiała nosic pampersy!Jest to bardzo nieprzyjemna kuracja. Masz gazy, a zamiast gazów wylatuje tłuszcz. Nie polecam, bo nie zdrowa i nie komfortowa. Ja najlepiej czuje sie po diecie Kopenhaskiej! Odchudza, odtruwa i nie wyniszcza.
Ivanko! Wprowadziłam Cie w błąd. Pomyliłam Meridie z lekiem,który nie trawi tłuszczu. Sory. Nie chciałam Cie wystraszyć, choć Meridie tez brałam. Nie chce sie po niej jeśc, ale na mnie działała tylko miesiac. Strasznie smierdząco sie pociłam i drzały mi rece, jest to uczucie troche jak na haju,ale rzeczywiscie działa, tylko do czego prowadzi niejedzenie. Lek kosztuje majatek, czy warto? Za te pieniadze mozna wykupic sobie basen ,aerobik i masaze Ale trzymam kciuki ja teraz tez sie upasłam...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 20:36   #3517
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Papug, dwa tygodnie się czeka na każde zamówienie
2 tyg. to by jeszcze fajnie było, zamawiałam 24 listopada. Ale jakaś dziewczyna, najwyraźniej weteranka EDM, z wątku na forum makijażowym pisała że 20-28 dni to standard.

Szczeliło mi do głowy żeby zaryzykować w ciemno, odcień Golden Fawn wygląda jak stworzony dla mnie ale nie będę taka pazerna i poczekam.

Edytowane przez martwa papuga
Czas edycji: 2008-12-03 o 20:39
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 21:13   #3518
Kagan
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jesteście nieocenione Dziękuję serdecznie za pomoc Zrobiłam na razie na sucho, jeszcze bez płacenia, ale wiem już o co w tym chodzi. Trochę mi net ciężko chodzi, więc zamówię w piątek przed południem. Muszę też mężulka uprzedzić, że zmieni mu się stan konta. Co prawda tylko troszeczkę, ale zawsze.
Dobrej nocy wszystkim życzę
Stary 2008-12-03, 21:14   #3519
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ivanko! Wprowadziłam Cie w błąd. Pomyliłam Meridie z lekiem,który nie trawi tłuszczu. Sory. Nie chciałam Cie wystraszyć, choć Meridie tez brałam. Nie chce sie po niej jeśc, ale na mnie działała tylko miesiac. Strasznie smierdząco sie pociłam i drzały mi rece, jest to uczucie troche jak na haju,ale rzeczywiscie działa, tylko do czego prowadzi niejedzenie. Lek kosztuje majatek, czy warto? Za te pieniadze mozna wykupic sobie basen ,aerobik i masaze Ale trzymam kciuki ja teraz tez sie upasłam...
kiedys jak intensywnie sie odchudzalam, chodzilam codziennie (bez wyjatku piatek swiatek) na basen i musze powiedziec ze to najlepiej i najtrwalej ksztaltuje sylwetke. schudlam naprawde duzo, cos ponad 10 kilo w 2 miesiace...tylko ze tak sobie przy okazji rozstroilam uklad hormonalny ze szoda gadac...poziom hormonow u 18latki jak u kobiety po menopauzie...potem nauczke na cale zycie mialam
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 21:21   #3520
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dobranoc Kaganiku

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 21:28   #3521
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Spilam sie na smutno ( sama w pustym domu z niechetny do radosci kotem )
Narobic "glupswt " radosnych , czy nie ?
Tak pytam, przezornie, moze sa tu jednostki zyciowo praktyczne.

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 21:32   #3522
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Nasturcjo- zalezy jakich glupstw, jak bardzo radosnych i z jakimi skutkami

zanim przefarbujesz wlosy na zielono- bo ci sie to wyda radosnym kolorkiem, albo tez zanim zjedziesz na najnizszy debet na karcie kupujac kosmetyki na necie- wstrzymaj sie do jutra.
z innymi kwastiami mozesz sie zglosic na konsultacje- ja tu jeszcze siedze, a w ogole na forum pelno nicnych markow co chetnie doradza.
o moze przemeblujesz mieszkanie- ale bez wyrzucania sprzetow?
nie wypisuj tez kartek swiatcznych. albo wypisz, ale nie wysylaj najlepiej pospiewaj sobie radosnie. o koledy pocwicz

a najlepiej to wygadaj sie przed kotem ze swoich smuteczkow, jestem pewna ze chetnie wyslucha, moze nie doradzi, ale czasem dobrze sie wygadac...

a kto tiebja nie ljubi? chyba nie kot???

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-03 o 21:34
Stary 2008-12-03, 21:39   #3523
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Nasturcjo- zalezy jakich glupstw, jak bardzo radosnych i z jakimi skutkami

zanim przefarbujesz wlosy na zielono- bo ci sie to wyda radosnym kolorkiem, albo tez zanim zjedziesz na najnizszy debet na karcie kupujac kosmetyki na necie- wstrzymaj sie do jutra.
z innymi kwastiami mozesz sie zglosic na konsultacje- ja tu jeszcze siedze, a w ogole na forum pelno nicnych markow co chetnie doradza.
o moze przemeblujesz mieszkanie- ale bez wyrzucania sprzetow?
nie wypisuj tez kartek swiatcznych. albo wypisz, ale nie wysylaj najlepiej pospiewaj sobie radosnie. o koledy pocwicz
Ja jednostka tworcza jestem ( nie do zajechania ) wszystko przerabialam. Nowe sciany ( co tydzien ) rekreacje polek i dywanow. A teraz, zastuj ( czy tak sie pisze? ) , umieram jakby.
Nie ma nic do roboty, nawet grafiki ukonczylam, szal szydelkowy toze, zarcia super nie zrobie, bo kto to zje jak zarloka nie ma...
I kot mnie juz juz nie kocha...

aaaaa, zielone wlosy mam za soba ( nietwarzowe byly )

Stary 2008-12-03, 21:55   #3524
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Dzisiaj z rana odwiedzilem fryzjera nozycorekiegoprzed praca.Bo troszke zaroslemI scialem swego pieknego irokezaMam teraz sciete wlosy na krotko nastroszone i postrzepioneJak naladuja mi sie akumulatorki do aparatu to wrzuce zdjecie
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 22:05   #3525
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jednostka tworcza jestem ( nie do zajechania ) wszystko przerabialam. Nowe sciany ( co tydzien ) rekreacje polek i dywanow. A teraz, zastuj ( czy tak sie pisze? ) , umieram jakby.
Nie ma nic do roboty, nawet grafiki ukonczylam, szal szydelkowy toze, zarcia super nie zrobie, bo kto to zje jak zarloka nie ma...
I kot mnie juz juz nie kocha...

aaaaa, zielone wlosy mam za soba ( nietwarzowe byly )
haha dlatego mowilam z wlosami

sluchaj upiecz pierniczki takie co to dojrzewaja 2 tygodnie, akurat beda na swieta i mozna sie swietnie bawic wycinajac ksztalty nozykiem nie foremkami, i potem dekorujac roznymi polewami, lukrami i innymi bajerkami. Zarlok wroci do tej pory?
albo naprawde porob wlasnorecznie kartki swiateczne... moja mama w tym roku robi takie witrazowe... nie wiem jak to robi ale fajne sa...O albo piekny lampion na adwent zrob. albo ozdobki na choinke.
a jakbys miala farbki do szkla to pomaluj pusta butelke po winie czy co tam pilas i zrob piekny niepowtarzalny wazon
a najlepiej to o tej porze jednakowoz isc spac...jako i ja zamierzam...dobranoc wszystkim

ps. kotem sie nie przejmuj, z nimi to tak bywa niekiedy. focha zapodal- to nie ty mowilas ze jajeczek juz nie ma? no to pomysl jak bys sie na jego miejscu czula bedac facetem bez jaj...okaz troche zrozumienia, przejdzie mu tylko mu wytlumacz ze nie w nich meskosc lezy

Czas edycji: 2008-12-03 o 22:08
Stary 2008-12-03, 22:09   #3526
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nasturcjo, tylko czasem kota nie pomaluj na zielono

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 22:12   #3527
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Nie maluje, dolalam ino
wlasciwie...zycie jest piekne

Stary 2008-12-03, 22:17   #3528
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Nie maluje, dolalam ino
wlasciwie...zycie jest piekne
wlasciwie czego dolalas i komu- sobie/kotu?
Stary 2008-12-03, 22:23   #3529
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nasturcjo - nie lej kota ani mu niczego nie dolewaj do miseczki

Glamorous - a jak ty się czujesz? Widzę, że psychicznie wyśmienicie Czy mogę zapytać, który to miesiąc/tydzień?

Frank Zappa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 22:27   #3530
gryx82
BAN stały

Cytat:
jak to nie dotyczy Gryksiu???? a twoja kolekcja tuszow w szufladzie? a poprawki w sephorze?????bujac to my ale nie nas
No masz... Ale ja to tylko tak "od święta" - Boże Ciało, Sylwester

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Tak, ale woli sie nie udzielac On raczej podczytuje moje posty, sprawdza czego akurat pragne
I, niech zgadnę, wcale Ci to nie przeszkadza?

Cytat:
i czy z nikim wirtualnie nie romansuje
Zazdrosny o bujne życie internetowe?

Cytat:
Landryn najpierw byl Cukierkiem, ja go tak nazywalam, bo czasem, jak mnie wkurzy, to sie robi slodki jak taki cukiereczek Ale potem Gryxiu zrobil z niego Landryna

Cytat:
Sabbath doszla do wniosku, ze to dlateo, ze cukierki sie gryzie, a landrynki lize Nie wiem co Gryxio mial na mysli, ale Landrynowi perspektywa sie spodobala
A w realu też mówisz do Niego "Landrynek"? A na myśli nic nie miałem, a już na pewno nic niestosownego

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
dziewczyny od jutra jestem na Meridii mam nadzieje że mi pomoże... troszke się podłamałam ostatnimi czasy, ciężko jest ale musze dać rade...
Oj... jest ciężko, wiem Ale dzisiaj tak sobie tłumaczyłem: "Lepiej schudnąć 0,5 kg w tydzień, niż tyle samo w tydzień przybrać" No bo świruję trochę, że za wolno chudnę

Co do Meridii - jest polski (chyba ) odpowiednik, Zelixa. Sporo tańszy, a działanie podobno takie samo No i ludzie bardzo różnie reagują na sibutraminę - ja nie zaobserwowałem tego "wstrętu do jedzenia" A już tym bardziej niezdrowego pobudzenia

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Jak to? Nie malujesz się?
No nie bardzo

Btw - pamiętacie, jak Gaultier wypuścił na rynek puder brązujący dla mężczyzn? Ciekawe, jak sprzedawał sie u nas

Cytat:
moim zdaniem to Landrynki sie ssie a nie lize. od lizania sa Lizaki
Słuszna uwaga

Cytat:
powiedzcie czy faceci zaliczaja jakis kurs w stylu "jak okielznac wsciekla kobiete"??? bo nie wierze zeby nasi do tej samej szkoly chodzili...moj tez ma taka sama taktyke- jak widzi ze mi para z uszu idzie to zaraz slodziutki, usiluje rozbawic, rozsmieszyc, polaskotac, przytulic, bo wie ze jak juz sie zasmieje to mi orez z reki wypadnie i zycie ocali
Nie musimy chodzić na kursy - jesteśmy domyślni i kochani od urodzenia

Cytat:
czemu w takim razie takich kursow dla kobiet nie ma???
A myślisz, że cokolwiek by zmieniły?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio tyję na potęgę, muszę wrócić do racjonalnego odżywiania i więcej się ruszać
O ile pamiętam, jakoś latem trzymałaś dietę, z dobrymi efektami

Cytat:
Ivanko! Wprowadziłam Cie w błąd. Pomyliłam Meridie z lekiem,który nie trawi tłuszczu. Sory
Z Orlistatem chyba

Cytat:
Też bym się spił, choćby i na smutno Jakoś ostatnio do jest...

Cytat:
Jam życiowo praktyczny jak czterolatek. Albo gorzej
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 22:31   #3531
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
wlasciwie czego dolalas i komu- sobie/kotu?
Sobie, kotu skapie
Jest zlym czlowiekiem, nie zasluguje, nie kocham go i nie przytule przed zasnieciem.

Glam Bardzo Ci zazdroszcze brzuszkowego skarba
calym moim doroslym sercem i... niedorosla dusza ( prowokuje przypadki i nic...)

Stary 2008-12-03, 22:33   #3532
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nasturcjo - nie lej kota ani mu niczego nie dolewaj do miseczki

Glamorous - a jak ty się czujesz? Widzę, że psychicznie wyśmienicie Czy mogę zapytać, który to miesiąc/tydzień?
tydzien 7- wielkosci orzeszka ziemnego moje dziecie jest
i wymyslilismy imie dla dziewczynki dzis. Bedzie Jasmin- to tak po tesciowej mojej zeby sie kobieta cieszyla, no a jednoczesnie troche po naszym tacie Jasiu (stad Jas) i po mojej ukochanej suni Misi zwanej czesto Min (niestety Misi nie ma juz z nami a moj maz sie absolutnie nie chcial sie zgodzic na nazwanie coreczki Misia...), no i nie mowiac ze taki piekny skladnik perfum...

ja sie czuje dobrze, w ramach bycia pania domu ugotowalam budyn
natomiast moj maz przechodzi wlasnie kryzys i dramat...PILOT OD TELEWIZORA SIE ZEPSUL.. w srodku nocy...i skad tu nowe baterie wygrzebac...zaczelo sie nerwowe przeszukiwanie roznych sprzetow domowych bo wiadomo- bez pilota zycie traci sens

och dzieki Bogu- znalazly sie baterie w aparacie starym...dziala pilot...pacjent przezyje ta noc

Gryksiu- dobrze ze mowisz o tej kochanosci od malenkiego bo juz sie marwilam co bedzie jak syna porodze...jak ja go wyedukuje

Czas edycji: 2008-12-03 o 22:36
Stary 2008-12-03, 22:36   #3533
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Btw - pamiętacie, jak Gaultier wypuścił na rynek puder brązujący dla mężczyzn? Ciekawe, jak sprzedawał sie u nas
Gryksiu, a myślałam, że masz go w swojej kosmetyczce
Cytat:
Jam życiowo praktyczny jak czterolatek. Albo gorzej

Po tej porcji śmiechu, mówię wam dobranoc

Edit: doczytałam przygody męża Glamorous i teraz już chichram na maksa

Dobranoc wszystkim jeszcze raz

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-03 o 22:39
Stary 2008-12-03, 22:48   #3534
Ally83
Zakorzenienie

Pomóżcie !
Nie chciałam zakładać nowego wątku, więc zapytam tu.
Podoba mi się Diamonds Armani, ale natknęłam się na allegro również na wersją Diamonds Intense. Z opisów na KWC wynika, że Intense może mi się bardziej spodobać niż normalna wersja, ale może podpowiecie, która Wy byście wybrały ? Ach, tak mnie kusi, by zaraz kliknąć jednak Intense, ale nie testowałam, a nie chce mi się czekać do jutra, by polecieć potestować (właściwie to nie wytrzymam do jutra)
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 22:57   #3535
gryx82
BAN stały

Cytat:
moj maz przechodzi wlasnie kryzys i dramat...PILOT OD TELEWIZORA SIE ZEPSUL.. w srodku nocy...i skad tu nowe baterie wygrzebac...zaczelo sie nerwowe przeszukiwanie roznych sprzetow domowych bo wiadomo- bez pilota zycie traci sens

och dzieki Bogu- znalazly sie baterie w aparacie starym...dziala pilot...pacjent przezyje ta noc

Przełączać kanały ręcznie - to jest dopiero KARA

Cytat:
Gryksiu- dobrze ze mowisz o tej kochanosci od malenkiego bo juz sie marwilam co bedzie jak syna porodze...jak ja go wyedukuje
Nie bój się nic

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryksiu, a myślałam, że masz go w swojej kosmetyczce
Jacyków wyrwał mię z rency ostatnią sztukę, buuuuu

Cytat:
Dobranoc wszystkim jeszcze raz
Dobranoc Madzik Driver
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 23:02   #3536
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

Przełączać kanały ręcznie - to jest dopiero KARA

Dobranoc Madzik Driver
Kara????moim zdaniem a raczej jego to jest katastrofa taka ze az nie wiem z czym porownac, tajfun, tsunami, trzesienie ziemi razem wziete to malo jeszcze. oczywiscie naturalna katastrofa, no bo baterie same z siebie sie skonczyly...choc pierwsze podejrzenie bylo na mnie ze "zepsulam" no ale mialam alibi na wizazu wiec tym razem sie upieklo nalogowe wysysanie kwasow czy tam innych alkalitow z baterii...
o prosze a moj pan S. sie chyba nastawil na jakas wieksza akcje z tym pilotem, sily sprezyl no i teraz ma niedosyt...wiec zabral sie za sprzatanie kupy papierow, rachunkow i innego smiecia co nam obficie w kacie pokoju zalegly. to chyba samotnie pojde spac

co do Emporio diamonds- to raz tylko mialam okazje niuchnac wersje Intense i musze powiedziec ze wydala mi sie mniej atrakcyjna od zwyklych diamentow....jakas taka dziwna nutka apteczna w nich byla w pierwszym akordzie....a w ogole upierasz sie przy tych Diamentach? bo jest wiele podobnych zapachow o znacznie lepszej trwalosci...

Czas edycji: 2008-12-03 o 23:21
Stary 2008-12-03, 23:24   #3537
KomEwa
Rozeznanie

Dobranoc Wizażanki i Wizażanie. Dobranoc kocie (trzeźwy) Nasturcji (mniej trzeźwej). Dobranoc orzeszku Glamourous. Słodkich snów.
KomEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 23:26   #3538
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo - z tym, że ja zakupiłam EL Double Wear Light 02, właśnie w obawie, że 01 będzie za jasny. I o ile jestem bardzo zadowolona z ogólnego efektu, to miewam czasami wrażenie , ze ta dwójka mogłaby być ciut, ciut jaśniejsza. Nic mi się nie odcina, w sensie różnicy kolorystycznej pomiędzy twarzą a szyją, np., ale zdarza mi się załowac, ze nie wybrałam odcienia 01....

(niby nic straconego, Sephora i Douglas niedaleko )
Dziś musiałam zrobić zakupy, więc po drodze wstąpiłam i zakupiłam kolor 2.0. Będę mieszać.
Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Mariolu, czy możesz napisać coś więcej na temat Midnight Butterfly? Czy bardzo różnią się np. od "standardowych" Meteorytów (ja jestem bladziocha i używam Mythic)?
Kulki są beżowe, bladoróżowe i złotawe. Jasne. Porównania do Mythic nie mam, bo z tego co pamiętam, to te w ogóle mnie nie zainteresowały. Luknęłam tylko raz.
Jutro zrobię zdjęcia w dziennym świetle, to sobie zerkniesz.
Cytat:
Jakież to szczęście, że temat mejkapowy mnie nie dotyczy
Jesteś pewien?
to może porozmawiamy o tuszach do rzęs z twojej szufladki?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ja swego czasu miałam oba i mieszałam na dłoni przed nałożeniem. Odcień wychodził idealny
Właśnie już dokupiłam dwójkę.
--------------
Lubię się malować odkąd pamiętam . Sprzyja mi budowa oka, mam dużą powiekę ruchomą i w związku z tym spore pole do popisu. Kiedyś moje makijaże były dużo ostrzejsze i ciemniejsze, teraz już są baaardzo stonowane w porównaniu do tamtych.
W domu, gdy mam wolne nie maluję się wcale, za to rozpieszczam maseczkami i kremami. Czasami, gdy planuje wyjście do sklepu - maskara i błyszczyk na usta.
Do pracy - zazwyczaj beżowe cienie z delikatną domieszką brązu, kreska na oczach i maskara. Pomadka w naturalnym, neutralnym odcieniu lub (gdy pozwalam sobie na szaleństwo) w czerwieni lub rdzawym. Plus podkład, puder, róż lub rozświetlacz.
Na wyjścia mocniejszy makijaż, zazwyczaj są to brązy, rudości, złota, brudne zielenie. Więcej rozświetlacza. Jedna zasada- mocne usta- lekkie oko i odwrotnie. Czasami zdarza mi sie popełnić smoky eyes lub poszaleć z odrobiną srebra.
Mam wprawną i szybko rękę, makijaż zajmuje mi chwilę, chociaż wykonany jest starannie, bo zwykle nie mam czasu na żadne poprawki w ciągu dnia, czasami uda mi się pociągnąć ponownie usta pomadką. Dlatego stawiam na dobre gatunkowo kosmetyki.

Kusicie tymi EDM może sie skuszę na próbki w ramach testów.
Stary 2008-12-03, 23:29   #3539
glamourous
Zakorzenienie

w imieniu orzeszka dziekuje nie idziemy do wyrka tylko dlatego ze maz/tata sie wciagnal w porzadki, a tam w sypialni tak zimno...czekam ze on pojdzie troche zagrzac... rano sobie pospimy, a potem pojedziemy na zakupy w ramach atrakcji...
Stary 2008-12-04, 01:19   #3540
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
co do Emporio diamonds- to raz tylko mialam okazje niuchnac wersje Intense i musze powiedziec ze wydala mi sie mniej atrakcyjna od zwyklych diamentow....jakas taka dziwna nutka apteczna w nich byla w pierwszym akordzie....a w ogole upierasz sie przy tych Diamentach? bo jest wiele podobnych zapachow o znacznie lepszej trwalosci...
Dzięki za odpowiedź, jednak z nich zrezygnowałam, za to upolowałam 3 inne zapachy
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości