![]() |
#3511 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-27 o 09:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wreszcie zajrzałaś do nas ![]() Chciałam powiedzieć ze jestem pod wrażeniem ile osób stawiło się na zlot ![]() ![]() ![]() Oczywiście jak zwykle było super, żałuję ze nie miałam już siły dłużej siedzieć (ale i tak długo wytrzymałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Mother of Cats
|
na tyle straszne, że śmieszne
![]() Zlotowiczki, będą foty? ![]() Rozpoczęłam w końcu akcję "zatrzymać włos": na pierwszy ogień poszło to i postanowienie regularnego picia pokrzywy. Boję się już nawet czesać co rano, a myciu włosów i rozczesywaniu po nim nie wspominając ![]() Czy podcięcie włosów może cokolwiek zmienić w wypadaniu? Są prawie do pasa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obcięcie powstrzyma o tyle, że włos lżejszy i może dłuzej się utrzymać w skórze. Może ale nie musi. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() Zwłaszcza podziwiam dziewczyny, którym przyjazd sprawia niemałe trudności - długie dojazdy z przesiadkami. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-27 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Kto nie był na spotkaniu (Corii) ten trąba, bo było świetnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno nie ode mnie, bo ja tylko obrazy uwieczniłam. Nie miałaś wczoraj czkawki czy coś? Wyobraź sobie, że była o Tobie mowa ![]() Odnośnie włosów nie pomogę, ale trzymam kciuki za powodzenie akcji ![]() Cytat:
![]() Ewusia rzeczywiście super i jaka radosna ![]() ![]() A Justyna... Zrobiła na mnie duże wrażenie ![]() Ale ze mnie sierota. Przyjeżdżam wczoraj na dworzec w TG (skąd mam jeszcze do domu 25 minut busem), a tam na wyświetlaczu na moim stanowisku pusto, wszystko już pojechałoooo. Tak sprawdziłam połączenia ![]() ![]() Miałam dziś pobudkę przed piątą: M spocony jak mysz (biegał całą noc do wc), a B woła, że mam przyjść, bo coś leży na podłodze (od kilku tygodni widzi w nocy potwory) ![]() W ogóle coś wszyscy u mnie choro-zdrowi, a jeszcze do tego M ranny. Dwa dni temu wracał z pracy rano skuterem, teraz ciemno o tej godzinie, wyszło mu na drogę stado dzików, nawet nie zdążył wcisnąć hamulca. Rozwalił sobie prawą dłoń i kolano, ubrania całe porwane (w tym niestety jego ulubiona kurtka, upolowana po długich poszukiwaniach - tego najbardziej mu żal). Dobrze, że ma (raczej miał ![]()
![]() |
#3516 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A w jakim stanie skuter i dziki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. O rany ale taksie można dopłacić na miejscu. Jak dobrze, że miałąś do kogo zadzwonić. No właśnie o tym mówiłam, droga dla neiktórych do domu daleka, niemałe poświęconko dotrzeć na spotkanie. Ja bym w sobotę wieczór kierowcy wśród znajomych nie znalazłą ![]() ![]() 3. O matko! ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda jednak kurtki ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-27 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Dziki wszystkie poszły w las (z 10 ich było), skuter ok tylko potrzebuje nowej szyby, mam nadzieję, że jest do dostania, bo to ukochany pojazd męża (Piaggio)
![]() Mały B usiłuje się dziś bawić z kotem, przed chwilą mówi do niej: "Halina, chcesz oglądać moją książkę o pojazdach?" po czym całą jej przekartkował opowiadając o wszystkim po kolei. Potem pyta: "Chcesz jeszcze jedną? .... Dobrze, tą Ci pokażę". A wcześniej przyniósł jej całe pudło Lego i mówi, że może się pobawić ![]() Rachell, ad sinupret nr 2 - na miejscu też nie miałabym gotówki ![]() ![]() Odnośnie decyzji - trwam jeszcze w szoku ![]() ![]() ![]() Z podwózką trafiło mi się jak ślepej kurze ziarnko - zadzwoniłam do kuzynki po prośbie, a ona mi mówi, że właśnie jadą całą rodziną (dzieci, rodzice, babcia) spod Wrocka i za 25 minut będą, a stamtąd mogą mnie zabrać jej rodzice, którzy mieszkają na mojej ulicy ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-27 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | ||
Mother of Cats
|
Czy jesteś prawdziwym krakusem?
Krakus Jesteś tak krakowski jak obwarzanek, Szkieletor i Smok Wawelski. Urodziłeś się tu, dorastałeś, mieszkasz i nie zamierzasz się wyprowadzić. Znasz to miasto jak własną kieszeń. Wzrusza Cię dźwięk Dzwonu Zygmunta i widok z Kopca Kościuszki. Wiesz, że najlepsze zapiekanki są w Okrąglaku, a kiełbaski w niebieskiej Nysce. Nie są ci obce borówki, nakastlik czy sznycel. ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-09-27 o 12:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | ||||||
Panaroja
|
snad grzejących kaloryferów
![]() i bolącego brzucha ![]() cudne , prawda ? ja pokochałam też dolewanie dziegcia do beczki oliwy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.i nieco przerażające przy okazji ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Lego jej nie zainteresowało, ale książeczki owszem, nawet przejrzała
![]() Jestem krakowianinem ![]() "W herbie Krakowa widnieje brama otwarta dla wszystkich, dlatego nie czujesz się tu obco. Nie urodziłeś się tu, ale wybrałeś to miasto i dobrze je znasz. Jako że zdecydowałeś się zamieszkać w Krakowie, potrafisz go bardziej docenić niż rodowity Krakus. Chociaż na podłodze masz kafelki, a nie flizy, a na choince wieszasz bombki zamiast baniek, nie obrazisz się, jak ktoś Ci powie: âidze idze bajokuâ. Twoją niekrakowskość zdradzają weki przywiezione z domu i obecność w piątek popołudniu na Dworcu z biletem na pociąg do Lublina, Poznania, Opola." Ostatnio byłam 5 lat temu, trzeba to nadrobić koniecznie ![]() Popełniłam wczoraj swój pierwszy puding chia ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-27 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Vegemamita
|
Halo Halo
![]() ![]() ![]() Szkoda tylko , że nie przyszłyście wcześniej mogłbśsmy dlużej posiedzieć za to macie odemnie ![]()
#3523 | |
Nindżopesz
|
Agnysko, dobrze, że chociaż skuter i dziki przetrwały, ogólnie ponura sytuacja :/
Cytat:
Generalnie mam dwie lewe ręce do włosów i pozostaje mi kombinować strojem, makijażem i biżuterią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Redziu, słyszałam wczoraj, że Eryk przeszedł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3525 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kot to nie wiem... może ktoś na niego wpadł skuterem ![]() Rozkminy ciuchowe i butowe już za mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Witam przy porannej
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Tomasz bardzo dobre imię , Tomasze są super ![]()
#3527 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no żarcę sobie, ale poważnie, miał dużo szczęścia. ![]() 2. ładnie z jego strony, potrafi się dzielić ![]() 3. Piwo to żywność, nie inaczej ![]() 4. Naprawdę genialny zbieg okoliczności. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś mi jednak mówi, że to nie ostatni raz? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||
Zakorzenienie
|
Rejczel, Ewusiu i Rozterko widziałam Was na zdjęciu Joli
![]() ![]() ![]() Rozterki to w ogole sto lat nie widziałam, nawet na Wi aaaa i edzikalitowej nie zidentyfikowałam ![]() Parabelko ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2015-09-27 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Reaktywacja ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciemnowłosa z wisiorem to chyba Felangel . Z kreatora komplementów : Pachniesz jak Parafia Zmartwychwstania Pańskiego w Warszawie!
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-27 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Ooo tak ![]() Corii nie było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Znad wczorajszej pomidorowej
![]() Tomasz też bardzo dobry, sami rozważaliśmy ![]() Corii właśnie nie było ![]() ![]() Twarz Felangel i Genialefrau nie wiem skąd są mi znajome ![]() Też mam pachnące z kreatora: Pachniesz jak Sacred 2: Fallen Angel! Nie znam tej gry (?) niestety. Edit: eee, fajne to ![]() "Jesteś śliczna jak Dziegietnia!" ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Twarz Genialefrau też kojarzę i nie mam pojęcia skąd.
Kolejne z kreatora : Gdy jesteś przy mnie, czuję się jak Świat finansjery. Twoje dłonie są delikatne jak Jezu ufam Tobie. Jesteś śliczna jak 398 p.n.e.! i na czasie : Szczęście jest wtedy, gdy wyobrażam sobie łąkę, a na niej Okręg wyborczy nr 39 do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej i Ciebie ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-27 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Moje to ktoś znany?
![]() ![]()
#3536 | ||
Zakorzenienie
|
Aaa nie było jednak , no widzicie czesc z listy była wpisywana nickami część imionami i nazwiskami, Felangel imieniem i nazwiskiem kojarzę a nickiem już nie zaczaiłam. No i to dlatego że zaraz będzie z trzy lata jak mnie tu mało co.
Rozterko na Fejsie w grupie pachnącej Jola wrzucała zdjęcie. agnysko a Ty byłaś ? Bo jak zobaczyłam jedno zdjęcie i ktoś pytał to od razu walnęłam że wygląda jakby Ty ale na liście VI4 Cię nie widziałam.
![]() |
#3537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3538 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- No nic, normę dzisiejszą chyba wyrobiłam zasiadam do szycia, bo ostatnio coś sie zaniedbałam. Jesień nadeszła, miałam uszyć sobie to i owo a jestem na etpaie pościeli ktorą powinnam była 3 miesiące temu uszyć ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2015-09-27 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad słońca (wczoraj na ten przykład cały dzień lało ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
zwykle mu noszę i pilnuję tych penów, ale zagapiliśmy się, bo zawsze jakieś awaryjne w aucie były ![]() za to igły mi się do dziś w torebce walają ![]() 2. a ja tak chodzę ![]() ulizany warkocz i kolczki szmaragdowe ![]() ale wszyscy mówią, że w rozpuszczonych lepiej ![]() jak związuję czy upinam włosy to tz się zawsze pyta, czy to kara dla niego ![]() 3. ściągawka gdy na ważnym spotkaniu nie wiadomo co powiedzieć https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...d3&oe=56934642 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale też po skróceniu wydaje się, że włosów jest więcej moją didkę jedna fryzjerka straszyła jakimś zapaleniem cebulek, bo od urodzenia nie miała obcinanych włosów. przez chyba 6 lat nawet końcówek ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. też ostatnio z przygodami wracałam ![]() wszystkie telefony padły i mało co w nocy nie pojechałam w przeciwnym kierunku na wrocław, bo kierowca jakiś niekumaty. w ostatniej chwili się zorientował, że z mojego miasta dopiero co wyjechał, a ja muszę jechać kolejnym pksem, który wraca z wro.... ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
![]() moje piesełowi czytały ![]() ![]() ![]() ![]() "Lubię Cię, bo wyglądasz jak Paraceratherium." dostałam propozycję pozowania do katalogu biżuterii, tzn mój dekold i włosy dostały ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.