![]() |
#3541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Zrobiłam pierwsze zakupy dla Maleństwa
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() Jak tylko dojdzie do skutku ta sesja to wrzucę jakąś fotkę na fb ![]() Co do wózka to ja też zamawiałam przez neta, pisało na stronie że trzeba czekać ok 2 tyg a przyszedł po 2 dniach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super, że się udało tyle gratisów niedawno wróciłam, chyba z tego śmiechu i jedzenia dostałam jakiś skurczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
Ela super z tymi.gratisami!
Neska,znalazlam grafikę,ale nic nie rozpoznaje Emma,Blanka jak samopoczucie? Pozytywna super zakupy! Bursztynku wzielam.nospe,pilam.muszy nianke i.się uspokoilo,wewnetrznie tez mi.lepiej,aż puls mi.się taki bardzo niski.zrobil,dziwne....Ja k.u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Jakie plany na weekend?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My dziś w planach zakupy na pewno i na razie w sumie tyle, pewnie w ciągu dnia coś wymyślimy ![]() ![]() Miłego dnia! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie obiadek,syn chciał blok czekoladowy to mu.zrobię. A Ty Pozytywna co planujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś lepsza pogoda, świetnie, może zacznie mi schnąć pranie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fizycznie jest u mnie gorzej bo cały czas to krocze z tą prawą nogą boli jak nie wiem co ale trzeba się jakoś do tego bólu przyzwyczaić i to przetrwać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3551 |
Zadomowienie
|
Camelitos, twój mały Kłaczek jest przepiękny! Nie sądziłam, że dziecko na tym etapie może mieć aż takie włoski, choć podobno i moja mama, i tż urodzili się z długimi włosami, przy czym moja mama miała też futerko na plecach
![]() Witam się weekendowa, u nas pogoda solidaryzuje się z moim nastawieniem do życia. Byłam u neurologa i mam reżim łóżkowy + plastry przeciwbólowe na ![]() Do tego bezwzględny nakaz cc, sn mogłoby się skończyć bardzo źle. A ja naiwna całą ciążę łudziłam się, że dam radę. Ech. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
O czereśnie już macie! Ja to bym zjadła pierogi z czereśniami ![]() U mnie dalej szaro i pochmurno, ale nie pada więc jest poprawa, może się popołudniu wypogodzi ![]() Ostatnio coś mam problemy z zaśnięciem do późnych godzin, a potem znowu w dzień popołudniu muszę zdrzemnąć. Próbowałam też przetrzymać i bez drzemki i tak nie mogłam zasnąć. Mały lubi fikać w nocy, aż się zastanawiam, czy po urodzeniu też oznacza, że nie będzie wtedy spał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny!
Witam sie po powrocie ze szpitala ![]() Wyszlam jak zwykle z lekami na nadcisnienie do domu, z zaleceniami co do cukrzycy itd, za 2-3 tygodnie powrot do szpitala i tak juz dokonca ciazy, ciagle mnie strsza przedwczesnym porodem, no i tym ze moze bede musiala rodzic w klinice w matce polce a ja tegowole uniknac ![]() Wrocilam w czwartke wieczoremz Lodzi ale bylam padnieta bo jechalam sama pociagiem i nie mialam na nic sily. Pobyt niewiele roznil sie od poprzedniego ten sam oddzial te same fatalne warunki, a mi wykonali standardowe badania, najwazneijsze ze synek zdrowy. I mam nauczke co do pakowania sie na przyslosc-zapomnaialam o recznikach!musialam dokupic na miejscu ![]() Teraz bede sie mniej odzywac bo zaczynam remont i w musze sie wyprowadzic z domu wiec zero internetu bedzie, sciskam Was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() Emma, super ze spotkanie udane! Skurcze minęły? Summer, współczuję problemów ![]() Monya, powodzenia w remoncie! Wiem ze będzie Ci trudniej ale zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3555 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Monya powodzenia w remoncie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
![]() Mnie jakoś brzuch boli i 2 razy mnie coś przeczyscilo.. Mam nadzieję że to zatrucie, a nie słynne oczyszczanie przed porodem. ![]() My dziś na urodziny jedziemy... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
Ja po beznadziejnie bezsennej nocy, choć taka zmeczona wieczorem byłam ehh. Wiec teraz jeszcze z łóżka pisze. U mnie malowanie, wiec ani sprzątać nie ma co ani w remoncie nie pomogę. Zejdę na dół coś posprzątać może. W tej męczącej nocy dręczył mnie przez pokarm koszmar ze nie mam pampersow i prześcieradeł do dostawki. Chyba kupię szybko. Nie mam tez dostawki no ale to mnie nie męczyło, w ogóle to wczoraj sobie odhaczalam z listy i coraz mniej mi już zostaje. Wczoraj tez miałam średnie samopoczucie- tu mnie brzuch zabolał, tu coś zakłuło wiec od razu wkręciłam sobie ze pewnie zaraz poród hmm. Pogoda u mnie straszna, jest bardzo zimno wiec nie bardzo cokolwiek fajnego można robić. Ale jutro umówiłyśmy się z koleżanka na spacer u mnie na wsi oby pogoda się poprawiła.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dawno tak długo nie spałam ![]() ![]() ![]() Blanka oby to nie było nic poważnego ![]() ![]() Też jeszcze nigdy nie jadłam pierogów z czereśniami, ale je uwielbiam! ![]() My dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla z okazji przeprowadzki do nowego domu i po śniadaniu będę szła kupić im z tej okazji prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3561 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia w remoncie, niech będzie bezproblemowy. Cytat:
![]() Ja wczoraj też miałam średni dzień jak większość z Was, ale udało mi się ugotować gar ogórkowej i upiec ciasto z rabarbarem. A wieczorem nadrabialiśmy z Tż zaległe odcinki Westworldu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie dzisiaj w planach sprzątanie, pranie i prasowanie. Mężu dziś nie wraca do domu, na rano pojechał do pracy, później jedzie prosto na fuchę i pewnie zejdzie mu do późnej nocy więc zostaje na noc u rodziców, jutro jedziemy do niego, bo będzie wymieniał coś w samochodzie i tata ma mu pomóc. Oczywiście moja mama wali fochy, że znów go nie ma ![]() Ps nie macie jakiegoś wolnego faceta w wieku 55-60 lat? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Emma ja bym kwiatka kupiła,dobre winko.
Regular fajny weekend Wam się zapowiada! Aniama współczuję nocki! Blanka mnie też czyscilo w tym tyg. Summer dasz rade! Ovejta daj znać,co się ciekawego dowiedziałas. Monya silna z Ciebie babka! Aaska nie jadlam.pierogów z czereśniami. Czereśnie bym zjadla.Mąż ma truskawki kupić ,też mam.ochotę,zrobię koktajl. Znowu mnie brzuch bolal i sztywnial.Wzielam.nospe i leżę Madziara u mnie bylo.to samo z mamą,komentowala,mieszala ,po prostu przestalam jej.mowic o wielu rzeczach i się uspokoilo. Mnie wkurza inna rzecz. Moja mama pyta o wszystko,co kupujemy,ile to.kosztowało???? Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-19 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
A, ja też zabijam storczyki ale podobno nie każde miejsce im pasuje i jak widać naszego pokoju bardzo nie lubią.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja pani gin mowi ze nic sie z tym nie robi. Ale chyba poprosze ja o skierowanie do orgopedy. Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mineralna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
Rozeznanie
|
Hej.
U mnie dzisiaj brzuch troche pobolewa jak przed @. Tez mnie cos przeczyszcza. Biodro prawe mnie boli. Do tego jeszcze dziaslo mi opuchlo od zęba i musze w pon isc do dentysty. Wczoraj wypralam jedna pralke ciuszkow. Teraz pierze sie druga i jeszcze potem wstawie. Miejsce w szufladach zrobilam i moge praslwac i ukladac. Jeszcze chce lozeczko na bialo przemalowac. Musze jeszcze kupic pare rzeczy (osceniseptb tamtum rosa, mokre chusteczki, probiotyk) i przewijak i chyba to wszystko. Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam dostałam storczyka 5 lat temu na nowe mieszkanie i do dziś regularnie pięknie kwitnie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Mnie znowu boli brzuch jak na okres.Mam nadzieję,ze to normalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
Boziu dziewczyny prawie każdą coś boli, rwie no ta końcówka dla nas nie jest łaskawa
![]() Po południu zrobię pierogi z truskawkami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.