|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Cytat:
oooo to agolek wychodzi za mąz? ![]() ![]() ![]() ja wrociłam przed chwila, bo tata mnie uczył jezdzic samochodem....nauczyłam sie cofac....troche.. ![]() ![]()
![]() |
#3542 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uciekam do książek ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | ||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze wyniki pisemnych beda rownie dobre ![]() dokładnie ![]() Cytat:
Pocieszam się, że egzaminować też się mniej chce i na ogól w sesji letniej wykladowcy sa troszke mniej wymagajacy... ![]() Cytat:
A sie nie zakochalam poki co wiec wole nie myśleć jak bedzie jak juz dojdzie co do czego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kto się czubi ten się lubi ![]() Pudelek jest niezastąpiony ![]() Cytat:
Moze by zrozumial...? ![]() Cytat:
![]() ciekawe co u niej... Cytat:
![]() ![]() strasznie się cieszę ![]() Cytat:
![]() dobrze, ze tylko czasami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze sie, ze czas tak milo mija i ze jestes taka szczesliwa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Echhhh co ja tam sie bede rozpisywac... Popadam pomału w pracoholizm - teraz idę dopiero w czwartek bo muszę przysiąść do zaliczeń przez te 3dni, ale nie wiem jak wytrzymam... Niech czas szybko leci, ja juz chce czwartek...! ![]() Poki co sprobuje sie skupic na nauce jakos...echhhh Buziaki moje drogie, milego wieczorku ![]()
![]() |
#3544 |
Zadomowienie
|
ja tez...tak miałam ochote dzis pojezdzdzic na rowerze ale moj ma dentke przebita i trzeba dopiero kupic
![]() heh mam zamiar sie dopiero zapisac na kurs niedługo, narazie sie szkole w domu w cieplarnianych, tyle o ile, warunkach ![]() ide zaraz ogladac Ranczo, to juz taki rytuał co niedzielny, siedzimy z mama w kuchni, zajadamy słodkosci i sie smiejemy ![]() ![]() miłego wieczorka papa ![]()
#3545 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() spotkaliśmy się ![]() ![]() ![]() jakoś dużo zajęć mam, nauka do kolosa i egzaminu i praca i jeszcze testy alergiczne o ile mimo antybiotyku zechcą mi je zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i jestem w moim <zimnym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Ahoj załogo !
![]() Przyszlam się zameldować ![]() Jutro nie ide do szkoły, bo musze na zakupy iść ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka i do jutra ![]()
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
Tamo-I bardzooo słuszna decyzja ze szkołą i zakupami ^^
![]() Madame,Ewusia- Uczelnia zwie się Wyższa Szkoła Bankowa , kierunek jest nowością,acz ze względu na przedmiot zwany statystyką ,może nie być już tak kolorowo ![]() Podobno też dziewczyny urodziwe,studenci z kolei fatalni ![]() ![]() Hyh zdrzemnęłam się na jakieś pół godziny,obejrzałam urywki TzG -Pudzian przegrał ![]() Trochę posiędzę na wizażu i zabieram się do lektury Lubiewa ,Witkowskiego, od 3ech tygodni odkładam jej lekturę na 'spokojniejsze dni' :lol: |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Hmm no i niestety długi weekend dobiegł końca
![]() ![]() szkoda,bo teraz ostatnie,ale najgorsze dni w szkole ![]() ale jakoś da się radę ^^ ! Dobranoc kochane ![]() Mercy - zapomniałam się przywitać z Tobą paskudo ![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bardzo nieładnie!chcesz po pupie ![]() ![]() ![]() ja sie zabieram do spania powoli..to dobranoc ![]()
![]() |
#3550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() niektórzy to do końca czerwca będą się pocić przy książkach ![]() ![]() czytam i czytam... ale spać by się przydało bo jutro rano na te testy alergiczne śmigam, a później do bibliotek, do pracy i w ogóle ![]() jakbym się nie meldowała to znaczy ze nie przeżyłam ![]() dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Planów nie mam, co nie znaczy, że inni ich mieć nie będą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Ale mam stresa Dziewczynki;(
Pojechałam rano do skzoły i okazało sie ze mam od 13 mature a jestem druga na liscie. Ale to sie opózni bo kobieta z komisji spózni sie ok 3 h wiec wszytsko sie przedłuzy a na wyniki bede musiala czekac z cała grupa wiec pewnie do jakies 20.. Nic nie umiem, nie zdam Boziu;(
#3553 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzonka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ach, alez mam dzis do zrobienia ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to wczoraj mialam milutki dzień. Moze sie jakos specjalnie nie przepracowalam (normalka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#3554 | |||
Zakorzenienie
|
mhm
![]() Cytat:
![]() ![]() a dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam właśnie z testów i masakra po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | ||
Zadomowienie
|
no chociaz tyle..ale marzy mi sie nowy, bo ten to juz wysłuzony jest
![]() [ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gujanko miłych i udanych korepetycji ![]() Ewuśka, a czemu masz plastry na plecach ? ![]() Mercy, ale masz fjny ten "rytuał" z mama !! ![]() ![]() Schism, a te lekturki czytasz z musu czy z własnej, nie przymuszonej woli ? ![]() Milcia, a co Ty studiowałaś, ze takie kosmiczne nazwy wymieniasz ?? ![]() ![]() Orzeszek bedzie dobrze ![]() ![]() No to byłam w mieście i to dwa razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Juz jestem, bo tylko 3dziewczyny w tym ja zdawałysmy R wiec nam podali wcześniej wyniki.
Miałam temat oi aktywnym stylu życia, couch potatoe ![]() Strasznie sie stresowałam, ale babka byla strasznie miła i w ogóle fajna ![]() Jestem nawet zadowolona, 15/20 wiec nie narzekam zwłaszcza ze sie nie uczylam prawie nic. Jeszcze tylko w srode prezentacja z polskiego i koniec. A teraz chyba sobie troche pośpię ![]()
#3558 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję Orzeszku i cieszę się, że nie musialas czekac do wieczora i stresowac się przy tym oczekiwaniu pewnie też... A wynik bardzo ładny, gratki jeszcze raz
![]() Uch, przerwaaaaaaaa... Mam dosc komputera! :/ Ide do sklepu i na poczte.. Ale juz czuje ze bedzie dzis dluuuugi wieczor, bo musze na jutro dokonczyc obecny podrozdział.. ![]()
#3559 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() spr napisalismy i pani sprawdziła 3 strony A4 bo na grupy mielismy wiec szybko jej to szło i dostałam 5 12/12 pkt ![]() ![]() jutro czeka mnie spr z niemca i spr z matmy. ![]() a nic mi sie nie chcce... najchetniej pod kocyk i ogladac tv ![]() edit: zastanawiam sie czy bede miec pasek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Ania, ale z Ciebie kujonek
![]() ![]() A ja poleciałam do miasta odwiedziłam przybraną babcię, zaliczyłam solarium i teraz coś zjem i... poczytam chyba polski czy coś ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3561 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ogladałam Mode na sukces ![]() ![]() Miłego popołudnia dziewczynki ![]()
![]() |
#3562 |
♥
|
nie jestem kujonem.
![]() ![]() mercy ogladasz mode na sukces ![]() tamonita ale sie dzisiaj na chodzic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Wtajemniczenie
|
Ach, bo rodzice lubią tak się martwić na zapas... ![]() ![]() Koniec przerwy ![]() ![]()
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja właśnie zrobiłam referat z biologii,trochę poczytam i może będę umiała opowiadać,i jeszcze muszę się nauczyć na pracę klasową z fizyki,wrrr ![]() A jutro chyba się zrywam z większości zajęć,ale ciiiii to nic pewnego ![]() ![]() Orzeszku - no widzisz,nie ma się co bać ![]() Aniu - gratuluję,ja o pasku mogę sobie pomarzyć,no cóż,troszkę chyba olałam naukę jakoś ... Tamo - no,gratuluję zakupów ![]() Miłego popołudnia,ja za moment zmykam się pouczyć trochę.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zadomowienie
|
ano ogladam
![]() ![]() U nas w klasie moda to kultowy serial... ![]() Pokosiłam a teraz idę piec ciasto ![]()
#3566 |
Zadomowienie
|
Szieasz ;D
Tamuś-wszak nie ma nic lepszego niż wagary na początek tygodnia ![]() "lektura",którą czytam ,jest only dla przyjemności,ba przez 'gorszące' treści, Lubiewo w mig znalazłoby się na czarnej liście Romka ![]() Mercy-Z tą Modą to się zgodzę xD Zawsze gdy jestem na wakacjach u rodziny ,mam w zwyczaju oglądać ów serial ;] Dzień zleciał niczym z bicza trzasł. Pierw zakup prezentu na Dzień Matki; nowa książka Paulo Coelho i szala w Indyjskim sklepie ;przyznam,że podarunki jej się spodobały, potem biegusiem do Akademii Medycznej,aby na nowo zgrali mi płytkę z rezonansem magnetycznym. Okazało się,że dr nauk medycznych wraz z innymi w słynnym 'WarshafFskim centrum onkologii',nie wiedzieli,że do uruchomienia oprogramowania starczy wcisnąć klawisz F1 ![]() Swoją drogą ,chyba przez zmianę pogody dosłownie przysypiam na stojąco ,a chciałabym na Szymka M.zdążyć ![]() Ogarnę,zjem coś,poczytam wydanie 'Exklusivu',z sesją Maćka Żurawskiego *____________* i tak wsio zleci, byleby do jutra i odwlekanej eskapady w sprawie uczelnianej rekrutacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Orzeszku brawo! Wiedzialam ze ladnie zdasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Wpadłam tylko życzyć dobrej nocy, podczytywałam na bieżąco, ale tyle roboty dziś, że nie mam sił nawet pokomentować. A jutro pobudka o 5.30 i równie dużo do zrobienia... Ale powinnam dość wcześnie być w domku więc postaram się ponadrabiać... ![]() Ściskam Was mocno i życzę kolorowych snów ![]()
#3569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajny dzien dzis mialam,wyszlam o 9 z domu rano i wrocilam o 18! masakra. Ale zalatwilam mnostwo rzeczy wiec sie ciesze ![]() ![]() ![]() dobranoc i niech sie aniolki snia ![]()
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Jabłuszko przeczytałam, ale komentarza nie będzie <foch
![]() ![]() ![]() ![]() miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.