Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 19:31   #3541
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cześć

Przed chwilą przyjechałam, zaraz muszę wszystko rozpakować. Kosmetycznie zgrzeszyłam tylko dwoma sztukami" filtrem Babydream i pudrem w kompakcie Pierre Rene. Wszystko absolutnie niezbędne Akurat kończy mi się filtr Lirene i Iwostin.

Torba z etorebki jest boska Doskonała ekoskórka, dokładne wykończeni ei w ogóle same och i ach.

Lecę nadrabiać posty
Stary 2009-04-19, 19:38   #3542
sleepy
Zakorzenienie

Hej wszystkim
Wiedziałam, że można na Was liczyć i będzie co czytać po weekendzie
Lecę nadrabiać szczegóły.

Ice, jaki masz kolor pudru?
Stary 2009-04-19, 20:01   #3543
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Liz i ja mam nadzieję, że tym razem uda nam się spotkać wszystkim

Dziewczyny! Zachwycona jestem kredkami Gosha i dumam nad dokupieniem do nich cieni. Któraś z Was miała/ma te 3 lub 4-kolorowe mozaiki?Będę wdzięczna za kilka słów
Rzyrafko- goshowy ekspercie liczę na Ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:36   #3544
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Cześć

Przed chwilą przyjechałam, zaraz muszę wszystko rozpakować. Kosmetycznie zgrzeszyłam tylko dwoma sztukami" filtrem Babydream i pudrem w kompakcie Pierre Rene. Wszystko absolutnie niezbędne Akurat kończy mi się filtr Lirene i Iwostin.

Torba z etorebki jest boska Doskonała ekoskórka, dokładne wykończeni ei w ogóle same och i ach.

Lecę nadrabiać posty
Hej aante

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Wiedziałam, że można na Was liczyć i będzie co czytać po weekendzie
Lecę nadrabiać szczegóły.
Jesteśmy niezawodne

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cześć

Liz i ja mam nadzieję, że tym razem uda nam się spotkać wszystkim
Też mam taką nadzieję, pewnie w czwartek wszystkim będzie najbardziej pasowało.
Stary 2009-04-19, 20:50   #3545
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja w czwartek odpadam dziewczynki!

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:00   #3546
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

Chciałabym kupić jakąś maseczkę do twarzy nawilżającą lub odżywczą, bo została mi już tylko Avenka, macie jakieś typy ?
Ja z mojej Avenki wyciskam ostatki i też rozglądam się za czymś nowym nawilżającym. Myślę nad wypróbowaniem maski Galenica.

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Wróciłam z zakupów, tłumy niemiłosierne, kupiłam sobie tylko biustonosz i spódnicę, chciałam jakieś balerinki no i bolerko do sukienki ale nic nie znalazłam fajnego No i napadłam na TBS, tylko dlatego, że zobaczyłam stojący samotnie balsam malinowy więc go wzięłam biedaczka, i jeszcze żel pod prysznic grejpfrutowy, peeling z wit.C i krem do rąk Hemp.
tylko
koniecznie napisz jak wygląda ten balsam w porównaniu do masła
Stary 2009-04-19, 21:14   #3547
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ok Żel hialu jest boski, ja już sobie nie wyobrażam życia bez niego
Ja z kolei myślę o zamówieniu z Ziaji Pro, bo ciągle jeszcze nie wypróbowałam nic z tej serii
Ziaja Pro i mnie kusi po zachwytach tutaj, ale z drugiej strony boję się, że będzie mnie uczulać i wysyfiać jak ichnie produkty sklepowe. No i sama nie wiem ... i chciałabym i boję się...

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Si, takie odnosze wrazenie, ze te swietliki uspokajaja oczy
Ja mam uszkodzone rogowki, wiec latwo lapie rozne infekcje ale w ciagu ostatnich lat zdecydowanie rzadziej, odkad odkrylam te zele Flos Leku Najpierw mi sie wydawalo, ze one nic nie robia ale ilekroc konczylam opakowanie i przestawalam uzywac zaraz zaczynalo sie paprac.
Do bani te wszystkie kliniki (pojde do piekla za to bluznierstwo), Shiseido i insze cuda na kiju, zwykla polska firma dba o oczy lepiej niz te dolarowe cuda wianki.
W kazdym razie, jesli szukacie lagodzacych, ochronnych preparatow pod oczy to szukajcie wsrod tych, ktore zawieraja wyciag ze swietlika
Dobrze wiedzieć. W takim razie kupię sobie ten żelik FlosLeku, bo kiedyś używałam i mi służył, ale potem przerzuciłam się na bardziej dorosłe kremy pod oczy i do żeli nie wróciłam z racji ich klejenia się. Ale może one mi pomogą na praktycznie non stop swędzące/łzawiące/piekące zewnętrzne kąciki oczu.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Maseczki z BU ja bym sobie na Twoim miejscu podarowała. Nie słyszałam nic dobrego o nich, sama miałam czereśniową i było to straszne paskudztwo, które w dodatku nic nie robiło.
Właśnie ta mnie kusiła, więc skoro mówisz, że do bani, to nawet lepiej, przynajmniej dla mojego portfela

Cytat:
Na grillu wczoraj było super, w domu byłam o 4, wracaliśmy z TŻ kawał drogi na piechotę (to chyba zemsta była za moje domaganie się spacerów), tylko teraz nie czuję się tak rewelacyjnie.
Zazdroszczę i żarełka z grilla i samej imprezki. Też bym sobie z chęcią pogrillowała

Cytat:
Nie chce któraś z was przygarnąć maseczki Plante System Rosakalm do skóry naczynkowej?
A co ona robi albo czego nie robi a powinna

Cytat:
Też mam tą czereśniową i różaną, obie przetestowane raz i szczerze mówiąc nie warte zachodu, efekt żadny, kupa roboty tylko i zawsze przez to ulepiona cała glinką jestem.
No to co ja mam w takim razie kupić, nooo Potrzebne mi jakieś nawilżające / odżywcze maseczki, bo moja cera się domaga, a pomysłów brak

Cytat:
Napisane przez Azyjka17 Pokaż wiadomość
Piękna niedzielka, słonko cudne, tylko jakoś chłodnawo. Pobuszowaliśmy po sklepach, bluzki w Mango jakieś dorwałam, a potem spacer, spacer.
Chyba sie dotleniłam, bo teraz chce mi się spać.
A mam robótkę pracową w domu i obiecałam sobie zajrzeć, noo.
U mnie podobnie, tyle tylko, że z pomienięciem zakupów. Ale też po spacerku z TŻ i psem tak się dotleniliśmy, że potem przysypialiśmy na filmie. Ale dzielnie wytrwaliśmy.
I też papiery na mnie czekają, cały dzień się za nie zbieram i zebrać nie mogę, więc teraz czas najwyższy

Cytat:
Miałyście może odżywki do paznokci Nail Tek?
Miałyśmy i polecamy Miałam komplet Foundation + Intensive Therapy II. Z łamiących się, rozdwajających paznokci zrobiła mi twarde i mocne szpony.

Cytat:
Dziewczyny! Zachwycona jestem kredkami Gosha i dumam nad dokupieniem do nich cieni. Któraś z Was miała/ma te 3 lub 4-kolorowe mozaiki?Będę wdzięczna za kilka słów
Kredki są super, ale cienie chyba już niekoniecznie. Sama też jestem fanką tych kredek, też chciałam kiedyś dokupić cienie, ale wpadła mi okazyjnie dwójeczka i po jej przetestowaniu Goshowych cieni nie chcę Wg mnie są delikatne, słabo napigmentowane i ogólenie jakieś takie nijakie. Wielokrotne testy i trójek i czwórek w sklepach utwierdzają mnie w tym przekonaniu. One są jakieś takie suche same w sobie, mało intensywne.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 21:17   #3548
vril
Zakorzenienie

MagJa najmniej sie klei ten bez dodatkow, z samym swietlikiem tylko (jasno-niebieska nakretka).

Udalo sie, zdybalam roze Benefit plus Powderflage na dokladke
Zizou to przez Ciebie
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:23   #3549
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa najmniej sie klei ten bez dodatkow, z samym swietlikiem tylko (jasno-niebieska nakretka).
Dzięki za cynka Wydaje mi się, że jego kiedyś właśnie najbardziej lubiłam, więc i tym razem na niego postawię. Tylko ciekawe gdzie go znajdę w mojej dziurze

Cytat:
Udalo sie, zdybalam roze Benefit plus Powderflage na dokladke
Zizou to przez Ciebie
Gratuluję udanych łowów
Nawet nie pytam ile Ci za nie wyszło ani nie zaglądam na ebay. Profilaktycznie
Stary 2009-04-19, 21:26   #3550
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Miałyśmy i polecamy Miałam komplet Foundation + Intensive Therapy II. Z łamiących się, rozdwajających paznokci zrobiła mi twarde i mocne szpony.
Uwielbiam długie paznokcie, maluję na kolorki zwykle, ale teraz dziady mi sie kruszą, no takie łamliwe się zrobiły.
Stary 2009-04-19, 21:35   #3551
rzyrafka
Zakorzenienie

Witajcie, miałam napięty weekend, ale było super
O której oliwce Ziaji była dyskusja ostatnio- lipocell czy Rebuild?
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hmm, a może ja bym się podłączyła do zamówienia?
Ok, tylko to bardziej w okolicach czerwca
Cytat:
Rzyrafko miałam zdać relację z kredek Gosha: przede wszystkim jestem zakochana w obu kolorach
Poza tym podoba mi się, że są dość miękkie, nawet taka sierota jak ja łatwo narysowała równą kreseczkę i nic mi się nie odbiło a nosiłam ją cały dzień
Fajnie :c
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Teraz jest czas na alegrie mnie oczy swędzą, pieką itp i nie tylko oczy. w ogóle cierpie

Cytat:
Na grillu wczoraj było super, w domu byłam o 4, wracaliśmy z TŻ kawał drogi na piechotę (to chyba zemsta była za moje domaganie się spacerów), tylko teraz nie czuję się tak rewelacyjnie.M
y też z TZ wracaliśmy kawałek przez miasto na piechotkę, mało co nie wpakowaliśmy się w jakąś bitkę na Kazimierzu, na szczęście jeszcze na tyle trzeźwi że daliśmy radę pobiec (chociaż wcale nie prosto )
Cytat:
włąśnie ich jeszcze nie miałam ale kusza coraz bardziej

W piątek miałam drugi dzień dziecka w tym tygodniu- przepuściłam kasę wSephorze na błyszczyk Papaya Shine i burżujską kredkęSweet Kiss, a ta gratisowa kosmetyczka od Sephory wcale nie głupia- usztywniona i obudowana jakąś gąbką, idealna do transportu cieni prasowanych czy innych delikatnych rzeczy

Ciężki tydzień na uczelni mnie czeka, moze mnei nei być na forum
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:54   #3552
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Ja w czwartek odpadam dziewczynki!
Buuu...a czemu?

Cytat:
tylko
koniecznie napisz jak wygląda ten balsam w porównaniu do masła
Tylko, bo pojechałam na zakupy głównie ciuchowe TBS tak jakoś wyszedł niechcący
A z balsamu na pewno zdam relację, ale za jakiś czas dopiero, bo chcę wykończyć najpierw 3 zaczęte już balsamy.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
W piątek miałam drugi dzień dziecka w tym tygodniu- przepuściłam kasę wSephorze na błyszczyk Papaya Shine i burżujską kredkęSweet Kiss, a ta gratisowa kosmetyczka od Sephory wcale nie głupia- usztywniona i obudowana jakąś gąbką, idealna do transportu cieni prasowanych czy innych delikatnych rzeczy

Kurcze, też dostałam w zeszłym roku ten kupon i za późno chciałam go zrealizować i kosmetyczka przepadła
Życzę powodzenia na uczelni, u mnie tez zapowiada się ciężki tydzień
Stary 2009-04-19, 21:55   #3553
Olaola
Zadomowienie

Witam

Nie mam za bardzo czasu teraz pisać ani nadrabiać postów, za godzinkę lub dwie to zrobię, chcę tylko powiedzieć Rzyrafce, że gadałyśmy o Lipocellu

No to buziaki

My kind of love is an ugly love
But it's real, and it lasts a long, long time
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:59   #3554
bossy
Zakorzenienie

Stwierdzam:
Maska sephory pomarańczowa jest lepsza od L`orealowej age densiforce!

Następnym razem kupuję Joico na wypróbowanie
Mam takie zakwasy, tak mnie bolą renceeee i plecky masakra

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 22:41   #3555
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam długie paznokcie, maluję na kolorki zwykle, ale teraz dziady mi sie kruszą, no takie łamliwe się zrobiły.
To kup NT tym bardziej, bo przy nim można malować pazurki lakierami. Mnie w sumie to najbardziej przekonało do jej stosowania. Jak kiedyś nie lubiłam malować paznokci, tylko odżywka albo b. jasny lakier, tak żeby wyglądały naturalnie, to teraz się nie lubię w jasnych lakierach, tylko we wszelakich mrocznych albo krwistych odcieniach Wszelkie czernie, czerwienie, burgundy, śliwki, czekoladki, granat i fiolety to moje kolory Tym sposobem nazbierało mi się już 10 lakierów OPI, sama nie wiem skąd Byłam pewna, że ich tylko 8 mam Co prawda akurat 2 są jasne, kupione pod kątem pracy niby, ale jakoś póki co stoją i się kurzą
A od dziś na pazurkach króluje fioletowa Catherine the Grape detronizując tym samy krwistoczerwoną O'Hare Nails Look Great!
Kocham te nazwy kolorów OPI

Cytat:
Ważne, żebyś pozałatwiała wszystko jak trzeba, a forum się nie przejmuj, nie zginie bez Ciebie

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-04-19 o 22:45

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 22:53   #3556
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Cytat:
To kup NT tym bardziej, bo przy nim można malować pazurki lakierami. Mnie w sumie to najbardziej przekonało do jej stosowania. Jak kiedyś nie lubiłam malować paznokci, tylko odżywka albo b. jasny lakier, tak żeby wyglądały naturalnie, to teraz się nie lubię w jasnych lakierach, tylko we wszelakich mrocznych albo krwistych odcieniach Wszelkie czernie, czerwienie, burgundy, śliwki, czekoladki, granat i fiolety to moje kolory Tym sposobem nazbierało mi się już 10 lakierów OPI, sama nie wiem skąd Byłam pewna, że ich tylko 8 mam Co prawda akurat 2 są jasne, kupione pod kątem pracy niby, ale jakoś póki co stoją i się kurzą
A od dziś na pazurkach króluje fioletowa Catherine the Grape detronizując tym samy krwistoczerwoną O'Hare Nails Look Great!
Kocham te nazwy kolorów OPI

już sobie zakupiłam na allegro Właśnie ja też czerwono, burgundowo, śliwkowo... itd.
OPI? co to?
Stary 2009-04-20, 06:31   #3557
Hosenka*
Zakorzenienie

MagJa: znowu kusi OPI Fajny mają "tester" lakierow na stronie Na ile kolory są wiernie pokazane?

Dziś 18-sty dzień bez kupowania kosmetyków Może sie to jednak zmienić, bo skocze sobie do Natury - podobno jest nowa limitowanka

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 06:48   #3558
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
O której oliwce Ziaji była dyskusja ostatnio- lipocell czy Rebuild?
Lipocell. Dziewczyny czy ta oliwka pachnie tak jak reszta serii czy jest raczej bezzapachowa?

Wacek jest chory wczoraj miał bardzo wysoką gorączkę, dostał kroplówkę, dzisiaj niby jest lepiej, ale prawie w ogóle się nie rusza i jest bardzo osłabiony, strasznie się trzęsie. Wczoraj przespał cały dzień. Nie chce jeść ani pić.
Ma jakąś infekcję w drugiej łapie (ciągle coś!) i to chyba od tego.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 07:05   #3559
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

MagJa: znowu kusi OPI Fajny mają "tester" lakierow na stronie Na ile kolory są wiernie pokazane?

Dziś 18-sty dzień bez kupowania kosmetyków Może sie to jednak zmienić, bo skocze sobie do Natury - podobno jest nowa limitowanka
Dobry

Ja chyba też dziś skoczę zobaczyć, czy w Krakowie jest nowa limitowanka Essence, kolorki ma ładne i może się skuszę na coś

Estella biedny Twój Wacek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 07:17   #3560
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Wacek jest chory wczoraj miał bardzo wysoką gorączkę, dostał kroplówkę, dzisiaj niby jest lepiej, ale prawie w ogóle się nie rusza i jest bardzo osłabiony, strasznie się trzęsie. Wczoraj przespał cały dzień. Nie chce jeść ani pić.
Ojej a weterynarz nie potrafi stwierdzić, co mu jest? Może właśnie zakażenie z tej łapki przeniosło się na organizm? (tfu tfu odpukać) Może trzeba by dać mu jakiś antybiotyk?
Strasznie zawsze przeżywałam, jak moje koty chorowały, podrap Wacka ode mnie za uszkiem, mam nadzieję, że wkrótce poczuje się lepiej.
Stary 2009-04-20, 07:19   #3561
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Buuu...a czemu?
Jadę jutro na Mazury
Cytat:

Zazdroszczę...mi może wyjdzie niekupowanie w maju...Zaraz muszę zmienić licznik

A wczoraj widziałam już limitowankę Essence wczoraj. Fajne są błyszczyki i puder mozaika

Stary 2009-04-20, 07:29   #3562
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:

Oj kusi, a ostatnio mam potrzebę kupowania nowych lakierów w intensywnych kolorach. Powstrzymuje mnie jedynie fakt, że jak wpadnę to tylko na allegro je dostanę.

Gratuluję powstrzymywania się

Cytat:

Bida

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja chyba też dziś skoczę zobaczyć, czy w Krakowie jest nowa limitowanka Essence, kolorki ma ładne i może się skuszę na coś
Nowa limitowanka
Stary 2009-04-20, 07:41   #3563
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja własnie myslę o pudrze
On ma drobinki, czy jest matowy? jaką ma funkcję wogóle spełniac?

Widziałam wczoraj na wystawie żele Joanny zurawinowy i gruszkowy. I teraz kuszą

EDYCJA:
Wazyłam sie w piątek W ciągu 3 m-cy przytyłam 5 kg Od razu zaczęłam działać - nie jem słodyczy (a przynajmiej o wiele mniej ), kolacje z Samcem - mniejsze, nie słodze herbaty (wcześniej z 2 łyżeczek zmniejszyłam na pół, teraz wogóle) a dziś ide na rower

Nadal dzielnie się smaruję i masuję - serum termoaktywnym albo balsamem porzeczkowym Eveline - niedługo mi się skończy.
Wczoraj całe ciało posmarowałam mieszanką oleju śliwkowego i z owoców leśnych Pośladki i uda wymasowałam masażerem - jak sie cudownie ślizgał po "naoliwionej" skórze Ostatecznie przekonało mnie to do kupna oliwki Ziaji, ale dopiero gdy zużyję serum termoaktywne Eveline i balsam porzeczkowy.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-20 o 07:49
Stary 2009-04-20, 07:48   #3564
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nie było testera, więc nie macałam, ale ma rozświetlać i ożywiać twarz. Na pewno ma drobinki, nie jest matowy. Jak to mozaika - ma kilka odcieni - róż, jaśniejszy beż, ciemniejszy beż.

Stary 2009-04-20, 07:50   #3565
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było testera, więc nie macałam, ale ma rozświetlać i ożywiać twarz. Na pewno ma drobinki, nie jest matowy. Jak to mozaika - ma kilka odcieni - róż, jaśniejszy beż, ciemniejszy beż.
Hmmm Obmacam go dziś

Instagram

Stary 2009-04-20, 08:16   #3566
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Nadal dzielnie się smaruję i masuję - serum termoaktywnym albo balsamem porzeczkowym Eveline - niedługo mi się skończy.
Wczoraj całe ciało posmarowałam mieszanką oleju śliwkowego i z owoców leśnych Pośladki i uda wymasowałam masażerem - jak sie cudownie ślizgał po "naoliwionej" skórze Ostatecznie przekonało mnie to do kupna oliwki Ziaji, ale dopiero gdy zużyję serum termoaktywne Eveline i balsam porzeczkowy.
Porzeczkowy Eveline już Ci się kończy? Ja swój ledwo napoczęłam, ale to dlatego, że zawzięcie się smaruję oliwką
Szukałam tego pomarańczowego Eveline, lipidowego chyba, ale nigdzie nie ma, a tak chciałabym go mieć
Stary 2009-04-20, 09:06   #3567
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Porzeczkowy Eveline już Ci się kończy? Ja swój ledwo napoczęłam, ale to dlatego, że zawzięcie się smaruję oliwką
Szukałam tego pomarańczowego Eveline, lipidowego chyba, ale nigdzie nie ma, a tak chciałabym go mieć
Kończy mi się, tzn mam ok połowę, ale to kwestia ok 3 tygodni Smaruję się nim codziennie i nie ograniczam sie tylko do nóg od kolan w dół jak zawsze miałam w zwyczaju, ale smaruję razem z udami i pupą No i czasem brzuch, dekolt, ręce. Nie żałuję go sobie

Instagram

Stary 2009-04-20, 11:14   #3568
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice, jaki masz kolor pudru?
Mam nr 1.

Cytat:
A co ona robi albo czego nie robi a powinna
Co robi... Hmm, wygładza skórę, koi, ma uspakajać naczynka, a czy uspakaja to nie wiem, bo ja nie jestem naczynkowcem i to w sumie było głupie, że ją kupiłam. Jest fajna, na pewno łagodzi zaczerwienienia, ale dla mnie trochę bezużyteczna.

Cytat:
Oj, biedny kotek.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 12:24   #3569
Hosenka*
Zakorzenienie

Wyrwałam sie na chwile do Natury. Wróciłam z kredką czarną Essence i z pudrem i błyszczykiem z nowej limitowanki Błyszczyk wzięłam Honej Bun - bezo-róż z nutką morei/pomarańczy. Bardzo ąldny kolorek, ale trzeba uważać, zeby za dużo nei nałożyć.

Pierwszy raz w (od prawie 2 lat!) wybrali mnie do kampani S. - bedę testować kawę (nie licząc tej z robieniem i wysyłaniem zdjęć )

Instagram

Stary 2009-04-20, 12:29   #3570
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Wyrwałam sie na chwile do Natury. Wróciłam z kredką czarną Essence i z pudrem i błyszczykiem z nowej limitowanki Błyszczyk wzięłam Honej Bun - bezo-róż z nutką morei/pomarańczy. Bardzo ąldny kolorek, ale trzeba uważać, zeby za dużo nei nałożyć.
A cienie obejrzałaś bo taki naturalny zestaw, uniwersalny, przydałby się. I jeszcze mam pytanie co do korektora, będzie się nadawał do jasnej karnacji?

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2009-04-20 o 12:30 Powód: ;)
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości