|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Asiuk, no to cichutko gratuluję
.
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, świecąca twarz . Tez sie z tym wieki zmagałam. Dzięki tabsom jest idalnie.. ale zapewne jak je kiedyś odstwię to problem powróci. Ja jeszcze do tego miałam, masę małych krostek na całej twarzy
![]() uciekam... będe potem. |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, faktycznie doświadczenie masz.
Ja chętnie posłucham każdej rady, która pomoże mi zwalczyc błyszczącą twarz - nienawidzę tego!! Jakiego uzywasz podkładu? I pudru?? A jaka jest promocja w Douglasie na bazę art deco? Jaka jest jej cena teraz? Jeśli chodzi o bazy pod makijaż, to faktycznie pójdę po próbki-zobaczę jak na mnie działa. Niestety wiele kosmetyków mnie zapycha... To fakt, fajnie miec nawet jeden taki wolny dzień. Tylko TŻ się tak zaangażował w spanie, że nie wiem czy w ogóle dziś wstanie ![]() chociaż z drugiej strony pogoda jest tak paskudna, że nie ma po co wstawac
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.hurtownia-monroe.pl/index...rodukt&pro=126
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż jest mistrzem zaangażowania w spanie - nie tylko w taka pogodę.Maskara cały maj leje Ja po fryzjerze (shit ceny poszły w górę i na krótkich włosach za farbę i strzyżenie - po zniżce dla stałej klientki zapłaciłam 160 zł . Wczoraj łaziłam po sklepach i nigdzie ładnego szerokiego czerwonego paska nie ma .
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu sporo ceny Ci wzrosły, ja u mojej Kasi płacę 130 zł za komplet na długie/no półdługie/włosy farba + podcięcie Dziewczyny Kryolan ma też taki puder matujący z mąki ryżowej. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest biały ale są 3 odcienie tego pudru:
http://www.charakteryzacja.com/index...pr,500028.html
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tutaj macie jeszcze taki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...i-matujacy.htm |
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To l'oreal narzucił im takie ceny....4 lata było super..przyszedł przedstawiciel loreala podniósł im ceny za farby i nakazał zrownać ceny z innymi topowymi salonami w mieście. Właścicielka nie chciała tego żeby klintów nie stracić...ale nic nie mogła zrobić..no chyba że umowę z nimi zerwać. Na szczęście stałym klientkom obniża ceny jak może. Normalnie zapłaciłabym 190 zł!!!!
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk cichutkie gratulacje
a mnie ostatnio u fryzjera spotkała niespodzianka i zapłaciłam mniej , zawsze za farbę + ciecie płaciłam 260-280 zł a ostatnio 210.cieszyłam się jak głupia, do dziś jak przeczytałam ile Wy płacicie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna sprawa jest taka, że akurat fryzjerzy kupują farby z wyprzeceniem na stany, więc skąd akurat pewność że Twoja była z nowej dostawy. Moja fryzjerka obniżyła ceny z powodu kryzysu(też pracuje na Lorealu) i ostatnio nie policzyła mi za zabieg regeneracyjny z sauną, w branży fryzjerskiej są dużo mniejsze obroty niż były ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład, który się najlepiej u mnie sprawdza, to albo revlon colorstay albo estee lauder double wear. Do tego puder w kamieniu matujący IsaDora. Jak na razie najlepszy efekt na co dzień. Na wielkie wyjścia dorzucam właśnie bazę pod makijaż i ew. ten spray kryolana i daję radę. Dobierz sobie też dobry krem matujący i mocno nawilżaj cerę (na noc treściwe kremy a nawet olejki). ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
mam go, nie jest zły, ale jednak to nie to. Matuje na pewno porządnie, ale jednak troszkę bieli, no i ten proszek się masakrycznie osypuje. Używam go latem, kiedy jestem opalona i kiedy nie lubię mieć podkładu, Walę wtedy sam puder w kompakcie i to na wierzch |
||
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie salon firmowy..ale pracujący na lorealu i niby nie mają nic do cen ale w praktyce jest inaczej. Już ostatnio jak byłam mówiła że ceny mają być podniesione ale jeszcze właścicielka walczy z tym. Cennik jest chociażby za farby .....podnieśli ceny tubki do 50 zł..więc samo to ich zmusza do podniesienia ceny usług.
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje są w każdym razie tanie ato też Loreal, można zawsze popatrzeć na allegro czy podnieśli ceny czy nie, skoro w detalu kosztują tyle moje- to moja frzyjerka kupuje 30 % taniej więc czysty zysk mają, niech nie klepią głupot http://www.allegro.pl/item964826660_...kie_kolor.html ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- zadałam sobie trudu i sprawdziłam wszystkie rodzaje z profesjonalnej kolekcji fryzjerskiej Loreala. http://aukcjewp.wp.pl/item1027280553_loreal_maj irel_majiblond_kolory_sup er_cena_farba.html http://aukcjewp.wp.pl/item1036315640_koloryzacj a_loreal_richesse_farba_o xydant_75ml.html Skoro na allegro po tyle, to wiadomo że oni taniej kupują
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja farbuję sie raz na 3 miechy ostatnio więc jakoś przeżyję
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego przyjaciela nie dopuścili do obrony!
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tylko wkurza jak oni plotą takie bzdury....Jak pracowałam w studiu kosmetycznym to dowiedzialam się jaki to jest biznes, naprawdę oni mają bicie do 100 % tak jest na usługach kosmetycznych i fryzjerskich . Też widziałam faktury za profesjonalne kosmetyki, które były rzekomo takie drogie w zakupie ............ściema |
|
|
|
|
#3559 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dori, po powrocie skorzystałam z wszystkich możliwych internetowych kalkulatorów dni płodnych i każdy pokazywał, że wypadł nam sam środek dni płodnych, z owulacją włącznie
![]() Nie mam żadnych objawów, poza tym, że co jakiś czas czuję delikatne skurcze w brzuchu jak na okres. Nie umiem tego wytłumaczyć, ale od kliku dni byłam głęboko przekonana, że jestem w ciąży. Byłam pewna, że zobaczę dwie kreski na teście - to nie była nadzieja, czy jakaś mania, tylko takie spokojne przeświadczenie o tym. Dziwne uczucie Cytat:
Trochę za szybko ![]() ![]() Miałam wielkie plany, że zaproszę go na kolację i dam w pudełeczku malutkie skarpetki, które kupiłam wcześniej, razem z testem. A tymczasem, wstałam wczoraj o 5:40, zrobiłam test, umyłam głowę i jak zobaczyłam wynik, wybiegłam z łazienki, wyciągnęłam te nieszczęsne skarpetki i pobiegłam obudzić TŻ. Ledwo przytomnemu oznajmiłam tą wiadomość i wcisnęłam prezent Chyba był przerażony w pierwszej sekundzie - mina bezcenna. Drugi test zrobiłam po pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo lubię ten podkład, tylko że używam do cery suchej. Musiałabym mieć chyba dwa rodzaje, bo jednak ten dla cery mieszanej lekko mi wysusza pysk. Przykro mi. U mnie też były takie przypadki, nawet na moim terminie było o jedną osobę mniej, niż ustalono na liście broniących się
|
|||||
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko nie pamiętam na czym pracuje. Matrix lub Loreal.---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Asiuk gratuluję, strasznie się cieszę
|
||
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, dzieki za wszelkie rady, na pewno zafunduję sobię któryś z wymienionych przez Ciebie specyfików. A z czasem będę kompletowac
![]() Haniu, na pewno pani Ci troszkę ściemnia. Ja na codzień mam do czynienia z fakturami za kosmetyki i Majirel, Majiblond, Richesse z Loreala to ceny rzędu 21 zł za tubkę. Bez zniżki (którą Twoja fryzjerka na pewno ma, skoro na Lorealu od dawna pracuje) to ok 23, 24 zł. Poza tym u nas pracuje się tylko na Lorealu na razie (teraz będziemy wprowadzac Kerastase) i nikt nam cen nie narzucał. Ustalanie cen to indywidualna sprawa właściciela Co innego jeśli to salon Loreala 'franczyzowany'....ale mówisz, że ona po prostu pracuje na Lorealu... Dziewczyny, znalazłam takie buty ślubowe podobają mi się i w ogóle...ale trochę się tak boję zamówic...zamawiala któraś z Was z tej strony kiedyś?http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11228 ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Misku, ktorego uzywasz?? Tego? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ny-w-musie.htm |
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nOily-Skin.htm weź próbkę, w douglasie dają. Ma sporo kolorów, więc coś dla siebie pewnie wybierzesz. No i zwróć uwagę, że są dwie wersje - do suchej i do tłustej. Tylko on na dłuższą metę może wysuszać, tym bardziej zwróć uwagę na dobre nawilżanie. A buty bardzo mi się podobają i są niedrogie. W zasadzie spokojnie będziesz je mogła jeszcze założyć gdzieś oprócz ślubu |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk ja pogratuluję jak wrócisz od lekarza
![]() Kurcze a mi fryzjerka nie chce zrobić dekoloryzacji ...schodzę więc z koloru po prostu zmywając go...pomalutku do celu- czyli do jasnego blondu![]() Teraz mam o 2 tony jaśniejsze od tego co ostatnio farbowałam (ostatnio był ciemny blond)...czyli taki zimny środkowy blond- bardzo naturalny. Następnym razem może uda się jeszcze ton niżej zejść ![]() Matko ale mi sie dziś dłuży!! zawsze tak jest dzień przed urlopem
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Butter buty świetne. Stronki nie znam...ale co ci szkodzi zamówić, zawsze możesz zwrocić
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Jutro Jedziemy na cały tydzień...jak już mamy jechać tyle kilometrów to nie opyla sie tylko na weekend
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardzo sie cieszę że jedziemy bo za siostrą i dzieciakami strasznie tęsknię.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk
ale numer, w szoku jestem, że akurat tak trafiliście...Pewnie to prawda, ale jak u lekarza potwierdzisz, to będziesz jedynym przypadkiem jaki znam, któremu się coś takiego udało.To musiało być przeznaczenie, zobacz nawet przygotowywałaś się do tego, szczepienia, badania i trafiło się, szybko bo szybko ale jak celnie Moim zdaniem tylko się cieszyć, w końcu dla wielu par to jest ciężka, żmudna praca , a u Was taki strzał w dziesiątkę. I to w Waszą rocznicę, czy może być coś piękniejszego ?![]() Butter buty fajne, tylko one mają ukrytą platformę, wiesz o tym ? Masz takie buty już ? one są specyficzne, od spodu nie czujesz podłoża, dla jednych to plus dla innych minus, trzeba w nich pochodzić by stwierdzić czy pasują. Ja mam takie z Sigmy, ale przegięciowo wysokie i nie założyłam jeszcze, podejrzewam problemy w przemieszczaniu w nich po krzywych powierzchniach ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ja osobiście mając porównanie z innymi nie wzięłabym tych butów przez platformę właśnie, bo nie można w nich się naturalnie poruszać mimo wszystko, a wiadomo wesele- tańce, swawole i jeszcze stres z butami- to nie dla mnie |
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ja jestem pewna, że to prawda, ale dmucham na zimne, bo na wątku panien młodych 2008 już druga dziewczyna niedawno poroniła... Na samym początku prawie (miała już potwierdzenie u lekarza), a druga w ok. 3 miesiącu... Więc nie chcę się aż tak nastawiać. |
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, dmuchać na zimne jest mądrze, ale póki co nie ma podstaw do obaw, wszystko będzie dobrze Wiadomo zawsze człowiek się boi, ale powiem szczerze, że ja w swojej ciąży nigdy nie miałam takich obaw, że poronię.....nie wiem dlaczego. W każdym razie ja byłam w ciężkim szoku jak się dowiedziałam o swojej ciąży, chodziłam ostro na siłownię, na fitness, miałam brzuch kaloryfer i starałam się zwiększać obciążenia a tu taki psikus. Obawiałam się tylko, czy nie uszkodzilam płodu przez to moje "pakowanie" ale nie, wszystko było ok. I wspominając, najbardziej pamiętam ten żal, że muszę zrezygnować z siłowni....a miałam takie plany na ukształtowanie idealne sylwetki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

.

. Wczoraj łaziłam po sklepach i nigdzie ładnego szerokiego czerwonego paska nie ma

Mnie tylko wkurza jak oni plotą takie bzdury....
rewelacja, za pierwszym razem wam sie udało