DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 19:16   #3541
201604301943
Konto usunięte

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez wizaz_girl Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie Serdecznie Jestem nowa na forum ale z Dukanem jestem od czerwca zeszłego roku
Moja początkowa waga była 100kg a obecna 57kg Od Grudnia jestem na III fazie i rezultaty są oszałamiające waga nie rośnie! Dukan odmienił moje życie i całą garderobę

Trzymam za nas wszystkie kciuki aby wytrwać w swoich postanowieniach
jesteś moim guru! też chcę takich efektów a w jakim czasie zrzuciłaś te kg? nawet nie wiesz jak to dobrze czytać że waga na III nie rośnie a ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć? bo mi w teście wyszła waga docelowa taka jak twoja obecna i się zastanawiam czy też tak będę wyglądać

Cytat:
Nie mam teraz dostępu do swoich starych fotek więc na szybko komóreczką cyknęłam porównanie w starych jeansach rozmiar 44 nie mogłam znaleźć tych które kupowałam jako ostatnie przed odchudzaniem a był to rozmiar 46 Teraz noszę 36 Przepraszam za słabą jakość ale mam nadzieję, że coś widać

A co do policji to dalej możesz podać się jako osoba anonimowa- to znaczy, że nie chcesz aby Twoje nazwisko było ujawnione podczas interwencji.

Napewno dasz radę Ja będe ogromnie mocno trzymać za Ciebię kciuki! A wiara czyni cuda, ja się o tym przekonałam na własnej skórze
ulala! teraz to byś się 2 razy tymi spodniami zawinęła a jaki brzuszek płaski!

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
o kurcze mam ten sam problem też odstają mi mięśnie z boku ud
z boku ud trochę trudno o mięśnie... mi też odstaje ale to raczej 'bryczesy' z tłuszczyku
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 19:51   #3542
anita9005
Rozeznanie

hm sama nie wiem , wygladają jak mięśnie

z boku ud trochę trudno o mięśnie... mi też odstaje ale to raczej 'bryczesy' z tłuszczyku [/QUOTE]
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 20:00   #3543
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Pamiętam Cię z wątku głównego, to Ty drałujesz spory kawał drogi na rowerze do sklepu?
Si To ja
Nie dałam rady nadrabiać dwóch wątków po wyjazdach do mamy i jakoś tu zostałam

Uff dałam radę Może jestem nienormalna ale zrobiłam jeszcze raz Bum Bum bo wczorajszy taki wstępny był na odwal się bo mi się wszystko mieszało i nie wychodziło Dziś było lepiej
Idę jeszcze pomęczyć trochę agrafkę i pod prysznic bo się ze mnie leje Hula Hop dziś odpuszczę bo po wczorajszym kręceniu jestem cała w siniakach i krwiakach no dobra nie cała, tylko okolice bioder, ud i boczków bo tam staram się kręcić

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 20:33   #3544
popolka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
jesteś moim guru! też chcę takich efektów a w jakim czasie zrzuciłaś te kg? nawet nie wiesz jak to dobrze czytać że waga na III nie rośnie a ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć? bo mi w teście wyszła waga docelowa taka jak twoja obecna i się zastanawiam czy też tak będę wyglądać

ulala! teraz to byś się 2 razy tymi spodniami zawinęła a jaki brzuszek płaski!

z boku ud trochę trudno o mięśnie... mi też odstaje ale to raczej 'bryczesy' z tłuszczyku
chodzi o takie miesnie ud
tylko oczywiście mniejsze niz na tym zdjęciu. mam tak od zawsze ze od uda odstaje mięsień i nie chciałabym zeby sie powiekszył bo zmniejszyć juz sie nie da
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 21:23   #3545
basia_ww
Zakorzenienie

witam chudzinki

widzę że zawitały do nas nowe chudzinki ze stażem dukanowym i wielkimi wynikami witam Was, i zazdroszczę takich efektów

i znów weekend szybko zleciał i trzeba ić spać - bo rano znów do pracy..., marzy mi się już urlop, a do niego jeszcze ponad miesiąć

pandzia - wszystko będzie dobrze - trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą

popolka Ty kupowałaś ten depilator philipsa? Czy jesteś z niego zadowolona?

miłego wieczorku
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 21:24   #3546
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
hm sama nie wiem , wygladają jak mięśnie
Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
chodzi o takie miesnie ud
tylko oczywiście mniejsze niz na tym zdjęciu. mam tak od zawsze ze od uda odstaje mięsień i nie chciałabym zeby sie powiekszył bo zmniejszyć juz sie nie da
to już łapie o co wam chodzi - myślałam że tak wyżej bliżej bioder (ja tam mam wystające 'bryczesy')... tak jak leci to szare po lewej stronie na tym zdjęciu:

a to powięź...
o tym co wy mówicie nie myślałam bo to co prawda mięsień obszerny BOCZNY uda ale jako że jest składową mięśnia czterogłowego należącego do grupy PRZEDNIEJ mięśni uda to uznawałam że jest z przodu szczerze to poza kulturystami tak wystających nie widziałam coś się obawiam że marudzicie zbytnio
Stary 2011-06-19, 21:33   #3547
thisriveriswild
Rozeznanie

nie narzekajcie, przynajmniej nie macie zwisow skory po wewnetrznej stronie ud jak ja,mam nadzieje,ze mi ten tluszcz zleci i pokaza sie piekne smukłe uda i łydki pod tym wszystkim

caly weekend mam apetyt jak słon, za tydzien tyle nie zjadlam co wczoraj i dzisiaj!
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 22:37   #3548
agutka93
Rozeznanie

GG do agutka93

Cytat:
a po co Ci ta "herbatka"
a ta herbatka po to Aby wspomóc odchudzanie, to zły pomysł?
Dziękuję za reszte odpowiedzi
agutka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 05:39   #3549
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Dzień dobry

Jednak chyba dobrze zrobiłam z powtórzeniem Bum Bum, po sobocie odrobinę mnie tylko bolały mięśnie, dziś je czuję dużo bardziej
Poza tym mam wzrost na wadze 0,5kg ale wczoraj bardzo dużo jadłam w tym napchałam się po 22, 1,5h przed snem zakwasy pewnie też robią tu swoje
Na dodatek krótko dziś spałam, położyłam się koło 24 a o 6 już się obudziłam

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 06:27   #3550
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jednak chyba dobrze zrobiłam z powtórzeniem Bum Bum, po sobocie odrobinę mnie tylko bolały mięśnie, dziś je czuję dużo bardziej
Poza tym mam wzrost na wadze 0,5kg ale wczoraj bardzo dużo jadłam w tym napchałam się po 22, 1,5h przed snem zakwasy pewnie też robią tu swoje
Na dodatek krótko dziś spałam, położyłam się koło 24 a o 6 już się obudziłam
Dzień dobry Łobuziarki!!!!
Jejku, jejku dziś matma mnie katować będzie. tres taki mam, że spać całą noc nie mogłam a dziś od rana na nóżkach. Wskoczyłam na wagę po wczorajszym dniu skrobiowym (przedwczoraj była uczta) no i mam + 1kg. Mam nadzieję, że po proteinkach mi to spadnie bo ostatnio coś proteiny zaszwankowały i wzrost mi został... no nic, jestem dopiero (od dziś) drugi tydzień na III fazie ale planuje wrócic niedługo na II, choć żal, ale mam jeszcze do zrzucenia troszkę odezwę się wieczorkiem, dziś jeszcze mam zamiar poroznosić trochę CV

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Łobuziarki!!!!
Jejku, jejku dziś matma mnie katować będzie. tres taki mam, że spać całą noc nie mogłam a dziś od rana na nóżkach. Wskoczyłam na wagę po wczorajszym dniu skrobiowym (przedwczoraj była uczta) no i mam + 1kg. Mam nadzieję, że po proteinkach mi to spadnie bo ostatnio coś proteiny zaszwankowały i wzrost mi został... no nic, jestem dopiero (od dziś) drugi tydzień na III fazie ale planuje wrócic niedługo na II, choć żal, ale mam jeszcze do zrzucenia troszkę odezwę się wieczorkiem, dziś jeszcze mam zamiar poroznosić trochę CV
Ten wzrościk to pewnie przez zakwasy, przecież na początku, gdy mięśnie są nieprzyzwyczajone do takiego wysiłku, stają się trochę cięższe przez zakwasy
Stary 2011-06-20, 09:27   #3551
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam teraz dostępu do swoich starych fotek więc na szybko komóreczką cyknęłam porównanie w starych jeansach rozmiar 44 nie mogłam znaleźć tych które kupowałam jako ostatnie przed odchudzaniem a był to rozmiar 46 Teraz noszę 36 Przepraszam za słabą jakość ale mam nadzieję, że coś widać
suuuper
Cytat:
nie bój sie
i smacznego
smaaaczne było ale chyba mam uczulenie na piwko tego się bałam, dostałam kataru, kichałam, a niewiele wypiłam. i teraz rano jestem zapuchnięta na twarzy z zatkanym nosem
Cytat:
Ten wzrościk to pewnie przez zakwasy, przecież na początku, gdy mięśnie są nieprzyzwyczajone do takiego wysiłku, stają się trochę cięższe przez zakwasy
haha,czyli jak ćwiczę codziennie od 12 dni to codziennie mam wzrost przez ćwiczenia?

u mnie dziś wzrost +0,1 !!! śmiech na sali, po P miałam +0,8, po pierwszym dniu III fazy +0,1 a po uczcie kolejne +0,1:P w sumie 1kg. ważne,że nadal 5 z przodu. mam nadzieję,że po dzisiejszym proteinowym poniedziałku woda zejdzie i zobaczymy ile będzie na wadze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 11:57   #3552
popolka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
witam chudzinki

widzę że zawitały do nas nowe chudzinki ze stażem dukanowym i wielkimi wynikami witam Was, i zazdroszczę takich efektów

i znów weekend szybko zleciał i trzeba ić spać - bo rano znów do pracy..., marzy mi się już urlop, a do niego jeszcze ponad miesiąć

pandzia - wszystko będzie dobrze - trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą

popolka Ty kupowałaś ten depilator philipsa? Czy jesteś z niego zadowolona?

miłego wieczorku
tak ja

ja dla mnie jest super, ładnie chwyta włoski i te nakładki są super fajna jest ta ochrona przed nagrzaniem, nie musze sie juz martwic ze depilator mi sie spali
jedyna wada to że boli

Cytat:
to już łapie o co wam chodzi - myślałam że tak wyżej bliżej bioder (ja tam mam wystające 'bryczesy')... tak jak leci to szare po lewej stronie na tym zdjęciu:

a to powięź...
o tym co wy mówicie nie myślałam bo to co prawda mięsień obszerny BOCZNY uda ale jako że jest składową mięśnia czterogłowego należącego do grupy PRZEDNIEJ mięśni uda to uznawałam że jest z przodu szczerze to poza kulturystami tak wystających nie widziałam coś się obawiam że marudzicie zbytnio
jak Ci wkleję zdjęcie moich nóg to zobaczymy kto tu marudzi
Stary 2011-06-20, 12:05   #3553
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agutka93 Pokaż wiadomość
a ta herbatka po to Aby wspomóc odchudzanie, to zły pomysł?
Dziękuję za reszte odpowiedzi
dieta powinna wystarczyć... a wspomagać ją lepiej naturalnymi herbatami - czerwoną lub zieloną

Cytat:
jak Ci wkleję zdjęcie moich nóg to zobaczymy kto tu marudzi
no to daj nie sądze by to było gorsze od 'bryczesów'

zaraz zwariuję! ale lecą sobie z nami w kulki na uczelni pisaliśmy egzamin w środę, test wyboru, karty odpowiedzi sprawdzane komputerowo... wyniki w takich sytuacjach zwykle następnego dnia... a naszych wyników ciągle nie ma i do tego totalna dezinformacja - ktoś do nich dzwonił to powiedzieli że jutro a komu innemu że dziś po południu zaraz ze stresu padnę
Stary 2011-06-20, 12:09   #3554
popolka
BAN stały

Cytat:
dieta powinna wystarczyć... a wspomagać ją lepiej naturalnymi herbatami - czerwoną lub zieloną

no to daj nie sądze by to było gorsze od 'bryczesów'

zaraz zwariuję! ale lecą sobie z nami w kulki na uczelni pisaliśmy egzamin w środę, test wyboru, karty odpowiedzi sprawdzane komputerowo... wyniki w takich sytuacjach zwykle następnego dnia... a naszych wyników ciągle nie ma i do tego totalna dezinformacja - ktoś do nich dzwonił to powiedzieli że jutro a komu innemu że dziś po południu zaraz ze stresu padnę
a proszę

Edytowane przez popolka
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:03
Stary 2011-06-20, 12:21   #3555
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
a proszę
to jak ci się te nogi nie podobają to mi oddaj, chętnie przygarnę
a tak serio - masz nogi 'normalne', nie patyki wychudzone tylko wysportowane zgrabne nogi! wyglądają zdrowo, jędrnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 12:25   #3556
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
a proszę
czego Ty od nich chcesz?!:P ładne zgrabne, kształtne nóżki!
Cytat:
a tak serio - masz nogi 'normalne', nie patyki wychudzone tylko wysportowane zgrabne nogi! wyglądają zdrowo, jędrnie
dokładnie!

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-06-20 o 14:30
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:26   #3557
popolka
BAN stały

Cytat:
ale z boku to wystaje
mama mi ciagle przez to mowi ze mam za grube
ale troszkę to sie niweluje jak zakładam obcasy
Stary 2011-06-20, 12:27   #3558
thisriveriswild
Rozeznanie

popolka masz fajne nogi, ja mam 100x grubsze ale to kwestia czasu, zrobie cos z tym
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 15:01   #3559
201604301943
Konto usunięte

oblałam egzamin chyba najgorsze jest to że 2 pkt mi zabrakło (na 100 możliwych żeby nie było ) i przez głupie 2 pkt mam wrzesień i to jeszcze z nudnym i niezbyt potrzebnym w praktyce przedmiotem
Stary 2011-06-20, 15:09   #3560
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
oblałam egzamin chyba najgorsze jest to że 2 pkt mi zabrakło (na 100 możliwych żeby nie było ) i przez głupie 2 pkt mam wrzesień i to jeszcze z nudnym i niezbyt potrzebnym w praktyce przedmiotem
jejku, 2 punkty to naprawdę bardzo niewiele... Ale dla nas jesteś niezastąpioną Panią Doktor i my tu wszystkie wspieramy Cię i wiemy, że we wrześniu zaliczysz z pewnością. Główka do góry

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
suuuper

smaaaczne było ale chyba mam uczulenie na piwko tego się bałam, dostałam kataru, kichałam, a niewiele wypiłam. i teraz rano jestem zapuchnięta na twarzy z zatkanym nosem

haha,czyli jak ćwiczę codziennie od 12 dni to codziennie mam wzrost przez ćwiczenia?

u mnie dziś wzrost +0,1 !!! śmiech na sali, po P miałam +0,8, po pierwszym dniu III fazy +0,1 a po uczcie kolejne +0,1:P w sumie 1kg. ważne,że nadal 5 z przodu. mam nadzieję,że po dzisiejszym proteinowym poniedziałku woda zejdzie i zobaczymy ile będzie na wadze
Chodziło mi raczej, że osoba, która zaczyna dopiero ćwiczyć a może Twój organizm domagał się III fazy i dlatego ten wzrost???

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
a proszę
No i gdzie ta noga????
Stary 2011-06-20, 15:16   #3561
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
oj kochana, wiem jak się czujesz... choć mi do zaliczenia brakło 10 razy więcej bo prawie 20 pkt na 100 ;P
łączę się z Tobą w bólu

Cytat:
Chodziło mi raczej, że osoba, która zaczyna dopiero ćwiczyć a może Twój organizm domagał się III fazy i dlatego ten wzrost???

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

No i gdzie ta noga????
może,może, zobaczymy jak teraz waga będzie się zachowywać.... ja nadal nie lubię moich nóg i boczków no ale teraz praca fizyczna, 20h tygodniowo na nogach: chodząc, biegając, schylając się, wchodząc na palce itp:P więc to zawsze jakiś ruch.i do tego 30 days shred. może po wakacjach wskoczę jeszcze na drugą, np. listopad i grudzień do świąt. zobaczymy jak waga będzie się zachowywać. myślałam też o ograniczonej III fazie, że bez skrobii i uczty rzadziej i nie liczyć tego jako ta prawdziwa III faza tylko przejściowa i potem po osiągnięciu wymarzonego wyglądu przejść na faktyczną III fazę po 10dni na 1kg. ale nie wiem ... zobaczymy dopiero 3 dzień na III, dziś dzień proto, zobaczymy co będzie jutro rano na wadze:P

a Popolka "skasowała" nogę:P
Stary 2011-06-20, 15:26   #3562
popolka
BAN stały

Cytat:
biedna
kochana ale co nas sie zabije to nas wzmocni, to w tylko jeden przedmiot
kto jak kto ale Ty dasz na pewno rade

a profesorek ma od nas : atyaty:
Stary 2011-06-20, 15:28   #3563
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Popolka pokazuj mi te nogi ! Ja nie widziałam
Metalku strasznie mi przykro, jak to głupie 2pkt mogą zepsuć nastrój

Ja właśnie po obiadku jestem.
Mam ostatnio problemy z WC i nie wiem czy to nie przez to waga znów stoi jak zaklęta. Nie działa woda/kawa na czczo. Śliwki , kapusta kiszona/sok z kapusty też nie działa.
Ja już nie wiem co mam robić aby pobudzić metabolizm do działania
Szlag mnie kiedyś trafi z ta dietą, tak mi zależy a tu cholera jasna wciąż pod górkę

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 15:42   #3564
popolka
BAN stały

http://img840.imageshack.us/img840/342/dsc0001ntq.jpg

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Popolka pokazuj mi te nogi ! Ja nie widziałam
Metalku strasznie mi przykro, jak to głupie 2pkt mogą zepsuć nastrój

Ja właśnie po obiadku jestem.
Mam ostatnio problemy z WC i nie wiem czy to nie przez to waga znów stoi jak zaklęta. Nie działa woda/kawa na czczo. Śliwki , kapusta kiszona/sok z kapusty też nie działa.
Ja już nie wiem co mam robić aby pobudzić metabolizm do działania
Szlag mnie kiedyś trafi z ta dietą, tak mi zależy a tu cholera jasna wciąż pod górkę
spróbuj colon c kiedys miałam problem i raz wypiłam to i juz codziennie rano odwiedzam wc
tylko to jest paskudne ale opłaca sie wypic do konca
tu możesz zamówić darmowa próbke tego http://www.colonc.pl/probka.php
Stary 2011-06-20, 16:08   #3565
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Metalku głowa do góry będzie dobrze

u mnie nie zbyt dobrze, TŻ ma już 37,6 nie dużo ale już go bierze, kaszel i dreszcze no i ten ból na który działa tylko tramal a po 2 jest sam z Małym w domu i nie może go wziąść, bo może mieć zawroty głowy

Na testach u Małego doszła mąka kukurydziana, papryka i greifrut (czy jak sie go tam pisze)

Ja jutro mam test z ustaw i z tego wszystkiego to go chyba obleje, bo juz mam dosyc.

Z Babunia nie ma już kontaktu w ogóle. Tylko ze 4 dni temu kazała się zanieść do swojego pokoju na 1 piętro.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,4....html#autoplay

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 16:10   #3566
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Popolka co za nogi! Jak nie chcesz takich to oddawaj!
Zamówiłam tą próbkę jestem ciekawa czy coś da

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 16:39   #3567
mroziq
Zadomowienie

Dzień dobry...Ja dopiero od 16 na nogach...odespałam te 5 nocek z rzędu Dzisiejsza była okropna ! @ mnie zaskoczyła w pracy,a powinnam dostać dopiero 24 czerwca !! Nie miałam przy sobie żadnej podpaski,ani tamponu Pytałam się klientek,ale też nie miały,dopiero koleżanka mnie uratowała i mi przywiozła po jakiejś godzinie... Do tego ja przecież mam takie bolesne miesiączki i myślałam,że umrę...nie miałam siły nawet stać,a musiałam to wszystko posprzątać i obsługiwać jeszcze ostatnich klientów... W domu wymiotowałam z bólu,a co najgorsze nie miałam żadnych tabletek ... Wiłam się w łóżku jakieś dwie godziny,ciągle się budziłam... Nic mi się nie chce...jestem wykończona
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 16:53   #3568
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Dzień dobry...Ja dopiero od 16 na nogach...odespałam te 5 nocek z rzędu Dzisiejsza była okropna ! @ mnie zaskoczyła w pracy,a powinnam dostać dopiero 24 czerwca !! Nie miałam przy sobie żadnej podpaski,ani tamponu Pytałam się klientek,ale też nie miały,dopiero koleżanka mnie uratowała i mi przywiozła po jakiejś godzinie... Do tego ja przecież mam takie bolesne miesiączki i myślałam,że umrę...nie miałam siły nawet stać,a musiałam to wszystko posprzątać i obsługiwać jeszcze ostatnich klientów... W domu wymiotowałam z bólu,a co najgorsze nie miałam żadnych tabletek ... Wiłam się w łóżku jakieś dwie godziny,ciągle się budziłam... Nic mi się nie chce...jestem wykończona

5 nocek???????????? podziwiam kobieto

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 16:59   #3569
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
5 nocek???????????? podziwiam kobieto
Tu niestety tak jest...ogólnie jest nas 4 ,ale dwie się wycwaniły i pracują TYLKO od 13 do 18...a ja z drugą koleżanką na zmianę od 18 do ostatniego klienta Do tego wieczorem trzeba wszystko zrobić-posprzątać,pozmywać stoliki,naczynia,toalety, podłogi,wynieść śmieci,pozakrywać stoły bilardowe i do snookera (jest ich 18),poukładać kije,wszystko powyłączać itp,a w dzień one tylko siedzą i ogarniają wszystko 3 po 3 ...
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:00   #3570
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
jejku, 2 punkty to naprawdę bardzo niewiele... Ale dla nas jesteś niezastąpioną Panią Doktor i my tu wszystkie wspieramy Cię i wiemy, że we wrześniu zaliczysz z pewnością. Główka do góry
Cytat:
biedna
kochana ale co nas sie zabije to nas wzmocni, to w tylko jeden przedmiot
kto jak kto ale Ty dasz na pewno rade

a profesorek ma od nas : atyaty:
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Metalku głowa do góry będzie dobrze

u mnie nie zbyt dobrze, TŻ ma już 37,6 nie dużo ale już go bierze, kaszel i dreszcze no i ten ból na który działa tylko tramal a po 2 jest sam z Małym w domu i nie może go wziąść, bo może mieć zawroty głowy

Na testach u Małego doszła mąka kukurydziana, papryka i greifrut (czy jak sie go tam pisze)

Ja jutro mam test z ustaw i z tego wszystkiego to go chyba obleje, bo juz mam dosyc.

Z Babunia nie ma już kontaktu w ogóle. Tylko ze 4 dni temu kazała się zanieść do swojego pokoju na 1 piętro.
dzięki wam wszystkie za słowa otuchy już bym wolała mieć o te np. 10 pkt za mało, wtedy tak nie boli oblanie... a tak cóż, wrzesień z powodu 2 pkt... tchnienie we wrześniu obie ''rozpier....my ten egzamin!!!!" jak mawia moja koleżanka a teraz staram sobie wmówić że taki z tego pożytek że mikrobiologię będę mieć w małym palcu i będę ekspertem choć i tak najważniejszego już się naumiałam, żeby nie szafować antybiotykami

Pandzia a u lekarza innego był? bo nie ma żartów jak tak boli... a nawet jeśli to by był półpasiec jak doktorek sugerował no to przecież tego nie leczy się środkami przeciwbólowymi na objawy może pomoże ale nie zwalczy przyczyny
biedny ten twój Maluch ani mąki pszennej, ani kuku... kiepsko :/ oby wyrósł, czasem się udaje
trzymajcie się tam z Babunią może ona do was już nie mówi, ale może ciągle was słyszy... trwajcie dzielnie przy niej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości