Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-29, 17:50   #331
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Nie mam kompletnie pojęcia na co bym chciała iść. Ani co robić.

Nie mam do niczego takiego zacięcia, nie jestem w niczym dobra jak wszyscy, ot, tak, żeby umieć. Czuję się jak zero.
Hej, głowa do góry! Ja też nie jestem w niczym dobra i nie mam pojęcia co chciałabym robić. Chcę dostać się na ekonomiczną, bo podoba mi się ta uczelnia (i mają taki fajny basen ). Tak naprawdę, to nie wybrałam jeszcze nawet kierunków ostatecznie. Damy radę.
Stary 2008-03-29, 18:10   #332
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Wy piszecie o jakiś progach w których tj. Krówka się nie orientuję, a ja nie mam w ogóle pojęcia na co miałabym składać papiery jeśli w ogóle zdam maturę.

Do tej pory był AWF i o kolejnych 2 szkołach chciałam pomyśleć.. Ale teraz chyba AWF nawet wycofam ze swojej głowy...

Nie mam do niczego takiego zacięcia, nie jestem w niczym dobra jak wszyscy, ot, tak, żeby umieć. Czuję się jak zero.

No. To się wyżaliłam.. Ech, sory ale ta pogoda działa dzisiaj na mnie i do tego jeszcze zmęczenie..
Niech już będzie po tej maturze...
Nie Ty jedna kochana nie wiesz jeszcze cochcesz robić w zyciu. Ja tez nie wiem, tyle ze wiem co bym chciala studiowac bo to mnie dosyc interesuje i uwazam że byłoby przyjemne ale jesli chodzi o prace czy zawod to pojęcia nie mam. Jeszcze mamy troszke czasu. Ja na Twoim miejscu gdybym kompletnie nie wiedziala co robić to zlozylabym papiery wszedzie gdzie sie da, a nóz bym sie dostala i w trakcie studiowania moj kierunek by mi sie spodobal?

A co do tego drugiego,ze czujesz ze nie jestes w niczym dobra to mozemy sobie podać ręce Ja tez nie czuję się dobra w zadnej dziedzinie...nie mam nawet pasji i w pewnych momentach, szczegolnie w ostatnim czasie powoli mnie to załamuje bo ciagle porownuję się z Tż który ma tyle pasji, jest taki zdolny, gra na kilku instrumentach, samk omponuje muzykę, spiewa, recytuje, gra w teatrze, rysuje, maluje...ehhh. Czuję się gorsza, chociaz gorsza to malo powiedziane bo ja czuję się nikim. Jako osoba bez zadnych osiagnięc i zamiłowań nie moge mu sobą nic zaoferować, nie jestem moim zdaniem ciekawą parterką dla niego, myślę ze on potrzebowałby raczej kogos tkaiego jak on - niemal wybitnego. Powaznie myślę nad rozstaniem dla naszego wspolnego dobra bo czuję ze on niedlugo zauwazy ze nie moge się z nim równac i znudzi się mną ...a dla mnie tez to trudne gdy bedac przy nim widze swoje dotad zmarnowane zycie, a jest juz za pozno na wiele rzeczy, pewne zdolnosci nalezy kształtowac w dzieciństwie...Nie chcę zeby to on mnie zostawił dlatego zrobię to ja - 27 maja....
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 18:38   #333
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:

Kochana, ja też nie wiem co chcę właściwie robić.
Jak już mam jakiś pomysł na kierunek to dlatego, że przeczytam o nim coś dobrego albo ktoś mi poleci.
Sama w niczym sie w zasadzie nie widzę. Wiem tylko, że idę w przedmioty ścisłe.
Przeraża mnie to, że ten wybór będzie miał znaczący wpływ na moje całe życie... chociaż kto powiedział, że trzeba pracować w zawodzie?

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Nie Ty jedna kochana nie wiesz jeszcze cochcesz robić w zyciu. Ja tez nie wiem, tyle ze wiem co bym chciala studiowac bo to mnie dosyc interesuje i uwazam że byłoby przyjemne ale jesli chodzi o prace czy zawod to pojęcia nie mam. Jeszcze mamy troszke czasu. Ja na Twoim miejscu gdybym kompletnie nie wiedziala co robić to zlozylabym papiery wszedzie gdzie sie da, a nóz bym sie dostala i w trakcie studiowania moj kierunek by mi sie spodobal?

A co do tego drugiego,ze czujesz ze nie jestes w niczym dobra to mozemy sobie podać ręce Ja tez nie czuję się dobra w zadnej dziedzinie...nie mam nawet pasji i w pewnych momentach, szczegolnie w ostatnim czasie powoli mnie to załamuje bo ciagle porownuję się z Tż który ma tyle pasji, jest taki zdolny, gra na kilku instrumentach, samk omponuje muzykę, spiewa, recytuje, gra w teatrze, rysuje, maluje...ehhh. Czuję się gorsza, chociaz gorsza to malo powiedziane bo ja czuję się nikim. Jako osoba bez zadnych osiagnięc i zamiłowań nie moge mu sobą nic zaoferować, nie jestem moim zdaniem ciekawą parterką dla niego, myślę ze on potrzebowałby raczej kogos tkaiego jak on - niemal wybitnego. Powaznie myślę nad rozstaniem dla naszego wspolnego dobra bo czuję ze on niedlugo zauwazy ze nie moge się z nim równac i znudzi się mną ...a dla mnie tez to trudne gdy bedac przy nim widze swoje dotad zmarnowane zycie, a jest juz za pozno na wiele rzeczy, pewne zdolnosci nalezy kształtowac w dzieciństwie...Nie chcę zeby to on mnie zostawił dlatego zrobię to ja - 27 maja....
oooj.... Jesteś pewna, że nie chcesz z nim być? Zastanów się proszę. Jeśli go nie kochasz i na dodatek czujesz to co opisałaś to wtedy jest to słuszna decyzja, ale jeśli go kochasz to nie rób tego. Pogadaj z nim o swoich odczuciach. Dla niego nawet beż żadnych zainteresowań i zdolności jesteś na pewną najlepszą dziewczyną na świecie skoro jesteście razem.

A co do samych zainteresowań i talentów to ja też teraz sobie pluję w brodę, że "nie mam nic". Kiedyś tańczyłam, ale to zostawiłam sama nie wiem dlaczego. I też miałam okres, że czułam się przy byłym Tżcie gorsza, bo on jest sportowcem z wysokimi osiągnięciami nie tylko w Polsce. Czułam że mógłby mieć lepszą lub po prostu kogoś z jego branży. Ale potem stwierdziłam, że to nie ma znaczenia widocznie dla niego.

Przemyśl wszystko jeszcze raz. I powiedz mi dlaczego akurat taka konkretna data 27 maja?

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 08:50   #334
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wy piszecie o jakiś progach w których tj. Krówka się nie orientuję, a ja nie mam w ogóle pojęcia na co miałabym składać papiery jeśli w ogóle zdam maturę.

Do tej pory był AWF i o kolejnych 2 szkołach chciałam pomyśleć.. Ale teraz chyba AWF nawet wycofam ze swojej głowy...

No. To się wyżaliłam.. Ech, sory ale ta pogoda działa dzisiaj na mnie i do tego jeszcze zmęczenie..
Niech już będzie po tej maturze...
ja też

myślałam o prawie, ale teraz zdałam sobie sprawę że wcale nie chcę, w ogóle mnie to nie interesuje z drugiej strony to jedyny sensowny (moim zdaniem) kierunek na który mogę iść z przedmiotami, które zdaje.
na AE pewnie się nie dostane, musiałabym napisać historię na minimum 80% co jest mało wykonalne. znowu tam na każdym kierunku jest chociaż trochę matmy, a po liceum chcę się od niej raz na zawsze uwolnić..
zakładam, że WOS pójdzie mi lepiej, tylko gdzie startowac z samym WOSem?

durga nie widzę powodu, dla którego miałabyś go zostawiać, on pewnie w życiu nie myślał o Was takimi kategoriami.. dlaczego ma się Tobą znudzić tylko dlatego, że nie interesujesz się tym samym co on? przecież przez to się uzupełniacie. nie możesz myśleć, że jesteś gorsza, bo nie grasz/nie śpiewasz itp. a historia sztuki, rola w teatrze (jeśli dobrze pamiętam) i pozowanie to co? to raczej ja się do Ciebie nie umywam :p

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 10:51   #335
Nija_
Zakorzenienie

Ja też się czuję taka nijaka, nie mam żadnej pasji, nawet żadnych zainteresowań. Chyba, że siedzenie na wizażu i oglądanie telewizji
Chciałabym mieć jakąś pasję, choćby czytanie książek... Ale to raczej nie jest nic ciekawego. Nie wiem, inni jakoś sklejają samoloty, czytają, chodzą do kina, teatru, na kursy tańca, do szkół muzycznych, uczą się języków, pomagają w schronisku dla zwierząt, są wolontariuszami w domach dziecka i te de i te pe tylko ja nic nie robię

Ja też nie wiem co chciałabym robić, wybrałam AE, bo wydaje mi się, że po tej uczelni mam dobre perspektywy jeśli chodzi o pracę, a mogę się tam dostać z historią Mam nadzieję, że nie wylecę po pierwszej sesji, z powodu matematyki

Durga nie myśl w tej sposób Przecież jesteś wartościową osobą i on na pewno docenia Cię za to, jaka jesteś A jeśli on Cię nie akceptuje, chciałby mieć kogoś lepszego, to nie ma sensu zawracać sobie nim głowy. Ale chyba jednak problem tkwi w Twoim myśleniu Będzie dobrze Zgadzam się z laylą, on pewnie nie myśli takimi kategoriami i tylko Ty widzisz tę różnicę jako problem w Waszym związku
Stary 2008-03-30, 11:29   #336
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dawno mnie tu nie było jak widzę...

w czym niby ja jestem dobra? w niczym.

wątpię, że uda mi się dostać na fizjoterapię, ale mimo to będę próbowała, bo przecież co mi szkodzi?

mam kilka pasji, kocham je i staram się rozwijać jak tylko mogę, ale one są zupełnie nie związane z tym co chciałabym w życiu robić. z drugiej strony, w dzisiejszych czasach mało kto pracuje w wyuczonym zawodzie..

dziewczyny, głowy do góry, damy radę jakoś!.

jaka piękna wiosna za oknem
dziś jadąc samochodem słyszałam w radio, że jutro ma być 17 stopni u nas cudownie po prostu

od dwóch dni intensywnie siedzę nad biologią, nawet dobrze mi idzie, złapałam mega motywację

z P. układa się rewelacyjnie, ale to już norma chyba dowiedziałam się od dziewczyn z klasy, że jesteśmy nudni bo w ogóle się nie kłóćimy nudni jesteśmy? nieeee

P. zaproponował mi wspólne mieszkanie na studiach... byłam taka zaskoczona, ale też szczęśliwa.. ah.

fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 11:52   #337
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Aj, dziewczyny głupoty gadacie..
To nawet ja każdej z Was mogłabym wymienić rzecz w, której jest dobra, mimo, że znam Was jak znam.
Takie dylematy miesiąc przed maturą to normalka!
Nie zamartwiajcie się tym, to bez sensu i nic Wam teraz nie da

Ja też nie mam pasji, na razie zdecydowałam sie na politologie medialną na UMK.
Chciałabym być bardziej związaną z mediami niż z polityką, ale mam świadomość, że będąc humanistką najbardziej prawdopodobne jest to, że wyląduje na taśmie w Anglii.
Ale sie nie załamuję

Zgadzam sie z Fuksją-piękna pogoda, aż chce sie żyć
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-30, 11:55   #338
Ywonula
Zadomowienie

krówka! Jak to nie masz pasji?! A to ze grasz w teatrze Ale głupoty opowiadasz...

Ja tez nie mam swojego hobby. Jedyne co bym chciała robic to malować. Chjodzic na lekcje rysunku. Wprawdzie nie mam zabardzo talentu ale sprawia mi to przyjemność. Chodziłam na takie lekcje jak byłam mała ale z jakoś przestałam. A teraz wiadomo... brak czasu i kasy na cokolwiek... :roleyes:
Stary 2008-03-30, 12:37   #339
emememsik

Nija_, matematyka to tylko na pierwszym roku, często nawet tylko przez jeden semestr. Damy radę.

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
krówka! Jak to nie masz pasji?! A to ze grasz w teatrze Ale głupoty opowiadasz...
Miałam napisać to samo! Krówko, Ty nam tu już nie gadaj, co?!

Piękna pogoda, a ja dziś mam w planach naukę. I naukę. I niewychodzenie nigdzie.
Stary 2008-03-30, 13:28   #340
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość

oooj.... Jesteś pewna, że nie chcesz z nim być? Zastanów się proszę. Jeśli go nie kochasz i na dodatek czujesz to co opisałaś to wtedy jest to słuszna decyzja, ale jeśli go kochasz to nie rób tego. Pogadaj z nim o swoich odczuciach. Dla niego nawet beż żadnych zainteresowań i zdolności jesteś na pewną najlepszą dziewczyną na świecie skoro jesteście razem.

A co do samych zainteresowań i talentów to ja też teraz sobie pluję w brodę, że "nie mam nic". Kiedyś tańczyłam, ale to zostawiłam sama nie wiem dlaczego. I też miałam okres, że czułam się przy byłym Tżcie gorsza, bo on jest sportowcem z wysokimi osiągnięciami nie tylko w Polsce. Czułam że mógłby mieć lepszą lub po prostu kogoś z jego branży. Ale potem stwierdziłam, że to nie ma znaczenia widocznie dla niego.

Przemyśl wszystko jeszcze raz. I powiedz mi dlaczego akurat taka konkretna data 27 maja?
Ja chcę z nim być i jestem pewna ze gdyby nie moje poczucie niższości przy nim to bedziemy ze soba bardzo bardzo długo...Probowałam poruszyć ten temat tylko ze jako osoba zbyt impulsywna nie wybralam odpowiadniego momentu chyba i strasznie sie zdenerwowalam wtedy, on mnie pocieszał ze przecież nie jestem nikim, że malujęi to jest piękne - ale takie malowanie to dla mnie nic nadzwyczajnego. Ja wychodze z założenia, że jesli byc w czyms dobrym to być w tym naprawdę doskonałym, wybitnym...a nie srednim.
No a jesli chodzi o miłośc to ja nigdy tak prawdziwie nikogo nie kochałam, byłam zakochana w P i R (ten o ktorym ciagle Wam jęczałam ) ale to bylo cos inengo, z P bardziej na zasadzie namietnosci a z R to bylo przywiazanie, zresztą z R nadal mamy kontakt...a zakochanie to nie to samo co miłosć...a gdybym nawet go pokochała to nie zorientowalabym sie zupelnie czy juz go kocham czy jeszcze nie skoro nigdy nikogo nie kochalam oprocz wlasnego psa...ehhh.
Strasznie to skomplikowane u mnie jest...Ja do tej pory gdy z kims "kręcilam" to nawet nie bralam pod uwage miłosci, to byla tylk ozabawa...az do teraz gdy K (Tż) został specjalnie dla mnie w Polsce.

A taka konkretna data to dlatgo, ze 26 maja konczą sie moja amtury i gdybym musiala rozstac sie z nim przed lub w trakcie matur to juz zupelnie bym sie poddala i chyba umarlabym, a takj ak juz bedzie po egzaminach to będę juz mogla spokojnie sie zalamac - to tak technicznie obmyśliłam. Wiem ze to perfidne ale cuż.

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
ja też
durga nie widzę powodu, dla którego miałabyś go zostawiać, on pewnie w życiu nie myślał o Was takimi kategoriami.. dlaczego ma się Tobą znudzić tylko dlatego, że nie interesujesz się tym samym co on? przecież przez to się uzupełniacie. nie możesz myśleć, że jesteś gorsza, bo nie grasz/nie śpiewasz itp. a historia sztuki, rola w teatrze (jeśli dobrze pamiętam) i pozowanie to co? to raczej ja się do Ciebie nie umywam :p
Własciwie nie chodzi o interesowanie sie tym samym co on bo jakby na to nie patzreć mamy cos wspolnego bo oboje jestesmy w jakims stopniu powiazani ze sztuką i ona będzie z nami przez całe zycie juz..ale chodzi mi o pasje, o cos czemu oddawałabym całą siebie i co bylo by przy okazji efektowne...

Ja wiem, że Wy macie racje, ze nie mogę myslec że jestem gorsza...bo to glupie jest...ale jadnoczesnie nie moge przestać myślec ze jestem gorsza....tzn nie myślę o tym obsesyjnie nie myślcie sobie Tylko tak czasem, dośc często powiedzmy...

Nie pisz, że się do mnie nie umywasz, no co ty :P To zupełnie bez podstaw jest

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Ja też się czuję taka nijaka, nie mam żadnej pasji, nawet żadnych zainteresowań. Chyba, że siedzenie na wizażu i oglądanie telewizji
Chciałabym mieć jakąś pasję, choćby czytanie książek... Ale to raczej nie jest nic ciekawego. Nie wiem, inni jakoś sklejają samoloty, czytają, chodzą do kina, teatru, na kursy tańca, do szkół muzycznych, uczą się języków, pomagają w schronisku dla zwierząt, są wolontariuszami w domach dziecka i te de i te pe tylko ja nic nie robię

Durga nie myśl w tej sposób Przecież jesteś wartościową osobą i on na pewno docenia Cię za to, jaka jesteś A jeśli on Cię nie akceptuje, chciałby mieć kogoś lepszego, to nie ma sensu zawracać sobie nim głowy. Ale chyba jednak problem tkwi w Twoim myśleniu Będzie dobrze Zgadzam się z laylą, on pewnie nie myśli takimi kategoriami i tylko Ty widzisz tę różnicę jako problem w Waszym związku
Co Ty czytanie ksiazek to ciekawa rzecz, jak juz sie wciagniesz (i dopadniesz odpowiednią książke rzecz jasna) to nie bedziesz sie za nic w świecie nudziła

No wlaśnie teraz jestem dla niego "naj" ale boję się tego, że za jakiś czas dotrze do niego jakka jest prawda....

Wszystkie macie racje, że sama wynalazłam sobie ten problem Tylko to nie takie proste zwalczyc to uczucie w swojej glowie...postaram sie no bo tak przecież żyć sie nie da bo nawet jesli nie z Tz to zawsze bede porownywala sie z kims w moim mniemaniu lepszym ode mnie i będe wpadala w jakies stany depresyjne....

Dziękuje Wam

A co dotej matematyki na studiach, bo piszecie ze się jej obawiacie to jakieś jej elementy są prawie an wszystkichkierunkach - nawet na polonistyce i innych humanistycznych jest logistyka czy ekonomia a to przeciez tez łączy sie z amtmą wiec tego sie neistety nie da ominąc - ja jestem noga z amtmy ale myśle z enajwazniejsze dostac sie an studia a ewentualną matmą na nich mozna pomartwic sie pozniej

Ogladałam dzis kolejny odcinek tego programu o wielkich artystach na TVP2 (nie pamietam jaki tytuł) dziś było o Marku rothko - postanowiłam z epo Dyplomie i Maturze kupię sobie kilka płucien albo plyt zeby bylo taniej i pierwszy raz namaluję coś dla własnej przyjemnosci (a nie do skzoly), cos symbolicznego, poruszajacego jakis ogolny problem...a potem powiesze sobie w pokoju
Stary 2008-03-30, 13:53   #341
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Miałam napisać to samo! Krówko, Ty nam tu już nie gadaj, co?!
Cytat:
Jestem zbulwersowana! Nie gadam głupot!
To, że jestem w klasie o danym profilu, zmusza mnie do grania w teatrze. Nie powiem, że tego nie lubię, bo lubię, czasem bardzo, ale to nie jest pasja!

A poza tym nie robię z tego problemu. Trudno.
Jednego czego żałuje, że jako dziecko nie zaczęłam tańczyć. Znaczy zaczęłam ,ale bardzo szybko skończyłam
Ciągnie mnie do tego niesamowicie, a że mam już swoje lata, wiem, że nigdy w tym nie będę nawet średnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-30, 13:56   #342
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
A poza tym nie robię z tego problemu. Trudno.
Jednego czego żałuje, że jako dziecko nie zaczęłam tańczyć. Znaczy zaczęłam ,ale bardzo szybko skończyłam
Ciągnie mnie do tego niesamowicie, a że mam jucz swoje lata, wiem ,ze nigdy w tym nie będę nawet średnia
Ja też strasznie żałuję, że rzuciłam taniec. Pewnie bardziej żałuję dlatego, że teraz jest wielki boom na taniec.

Taka piękna pogoda, a ja siedzę w domu kompletnie niezadbana i straszna. Próbuję się coś uczyć, ale ciągle wracam na wizaż i gg...

Stary 2008-03-30, 14:38   #343
Ywonula
Zadomowienie

Ha! Z tańcem też żałuję, ale ja miałam balet w przedszkolu, tyl e że moja mama mnie nie chciała zapisać i nie chciała mi kupić baletak. Jak się ostatnio zapytałam dlaczego to powiedziała, ze nie przejawiałam zainteresowania tańcem jak byłam mała A ja poprostu się wstydziłam przed rodzicami (jakoś tak miałam ze tylko przed nimi, ale to może orzez ojca )

Durga do 27 jeszcze wiele może się zmienić :P

Wiecie co? Jechałam w autobusie ostatnio z taka dziewczyną (nawet nie wiem jak ma na imię ) i gadałyśmy o studiach, powiedziałam jej ze wybieram sie na biotecha a ona na to: "Noo to tak prawie sama matma.." A ja Wiem ze matmy na biotechnologii jest dużo ale jest duzy nacisk na co innego też... Zreszta jej dalsze wywody doprowadzały mnie czasem do śmiechu...

Od tej marcowej próbnej czuje, że nic nowego nie weszło mi do głowy... A właśnie! Zapomniałam Wam powiedzieć że byłam do sprawdzenia z moją prezentacją i babka powiedziała ze może być. Oczywiście nie jest jakaś wybitna ale jest OK. Mówię Wam ze kamień spadł mi z serca, bo teraz będe mogła się poświęcić bioli i chemi
Stary 2008-03-30, 14:45   #344
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Ha! Z tańcem też żałuję, ale ja miałam balet w przedszkolu, tyl e że moja mama mnie nie chciała zapisać i nie chciała mi kupić baletak. Jak się ostatnio zapytałam dlaczego to powiedziała, ze nie przejawiałam zainteresowania tańcem jak byłam mała A ja poprostu się wstydziłam przed rodzicami (jakoś tak miałam ze tylko przed nimi, ale to może orzez ojca )

Durga do 27 jeszcze wiele może się zmienić :P

Tez w przedszkolu i zerówce mailam taniec, i potem jeszcze mailam taniec jako przedmiot przez 1 rok w podstawówce, chyba w 3 klasie
Mam zal do rodziców z enigdy mnie nie zapisali na zadne zajecia - ja chcialam ale rodzice nigdy nie chcieli we mnie inwestowac

Ja jestem pewna ze do 27 maja bedziemy razem, wiem że on mnie nie zostawi i jedyna niepewnośc jest we mnie :P

I gratuluję zakonczenia prezentacji z polskiego - mnie to meczy i męczy a mam czas do jutra
Stary 2008-03-30, 16:15   #345
emememsik

Ja też tańczyłam. I grałam na fortepianie.
Rzuciłam to i to, nawet nie żałuję.

Za to Nija_ uświadomiła mi, że jednak mam pasję! Książki, książki, książki, przede wszystkim mnóstwo książek! Właśnie to chciałabym robić! Biblioteka, księgarnia, dystrybucja, wydawnictwo, cokolwiek byleby książki były obecne w moim życiu. I co? Pewnie mi się uda, zresztą już się powoli udaje jak widać.. Poza tym, tak już dla siebie uwielbiam filmy - ostatnio oszalałam na tym punkcie. W kinie, w domu, w całości, w kawałkach, oglądam co popadnie. I fotografia - zawsze mnie do niej ciągnęło tylko nigdy nie miałam czasu, żeby to zainteresowanie rozwinąć. Nie wykluczam, że na którymś roku poszłabym na prywatną uczelnię na fotografię, tak dla siebie.
Stary 2008-03-30, 18:07   #346
Ywonula
Zadomowienie

Durga bardziej miałam na myśli to że do 27 maja może Ci przejdzie z tymi zainteresowaniami i brakiem pewności siebie
Stary 2008-03-30, 20:25   #347
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Durga bardziej miałam na myśli to że do 27 maja może Ci przejdzie z tymi zainteresowaniami i brakiem pewności siebie
No być może Kto wie
Stary 2008-04-02, 07:39   #348
emememsik

Położyłam się wczoraj na chwilę o 19 i obudziłam się dziś o 8 rano! Pół godziny po rozpoczęciu lekcji!
Co ze mną jest?

Moje próbne
PP - 66% ekstra Naprawdę nie rozumiem jak za napisanie wypracowania kompletnie nie na temat można dostać 27/50 pkt. Widocznie klucz mi służy.
RF - 71% no może nie jest to beznadziejnie, ale dobrze na pewno nie. Potrzebuję przynajmniej 9 procent więcej, a do języka raczej się nie douczę, muszę liczyć na szczęście..
RG - 67% nie jest źle, z geo jednak poduczę się jeszcze, te trzy procenty w górę nie powinny sprawić mi problemu.. mam nadzieję.
Stary 2008-04-02, 18:39   #349
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Położyłam się wczoraj na chwilę o 19 i obudziłam się dziś o 8 rano! Pół godziny po rozpoczęciu lekcji!
Co ze mną jest?
Może jesteś przemęczona
Ale to już nie pierwszy raz?

A wyniki masz świetne, zazdroszczę!

Byłam u fryzjera i podcięłam włosy.
Chyba nie zdam matury

Ale jesteście pilne!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 13:19   #350
emememsik

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Ale to już nie pierwszy raz?
No właśnie.

Ty? Nie zdać? Matury?
Głupoty gadasz.
Stary 2008-04-03, 14:49   #351
fuksjaa

jestem totalnie przemęczona ...
Stary 2008-04-03, 15:18   #352
emememsik

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
jestem totalnie przemęczona ...
Jeszcze miesiąc..
Stary 2008-04-03, 16:14   #353
fuksjaa

Cytat:
Jeszcze miesiąc..
też tak sobie to tłumaczę..

jutro muszę oddać konspekt i bibliografię, już prawie skończyłam
Stary 2008-04-03, 21:47   #354
201707171556
Konto usunięte

Ja dziś oddałam bibliografię....

Spię ok 3 h na dobe...caly czas robie dyplom....za 2 tyg. mam egzamin z historii sztuki a nie umiem jeszcze 46 tematów i prawie całego kanonu od końca starożytności do XIX wieku

Dzis o 18:30 polozylam sie spac na godzinke po poludniu i obudzilam sie dokladnie o 22...teraz będę musiala siedzieć do rana...
Stary 2008-04-03, 22:01   #355
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Ja dziś oddałam bibliografię....

Spię ok 3 h na dobe...caly czas robie dyplom....za 2 tyg. mam egzamin z historii sztuki a nie umiem jeszcze 46 tematów i prawie całego kanonu od końca starożytności do XIX wieku

Dzis o 18:30 polozylam sie spac na godzinke po poludniu i obudzilam sie dokladnie o 22...teraz będę musiala siedzieć do rana...
Podziwiam
I życzę wytrwałości i powodzenia Dasz radę!

Stary 2008-04-04, 15:18   #356
emememsik

Ładna? A jeśli tak, to która najbardziej?
Nie mogę się zdecydować..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bl1.jpg (75,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bl2.jpg (72,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bl3.jpg (65,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2008-04-04, 15:26   #357
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Podziwiam
I życzę wytrwałości i powodzenia Dasz radę!
Dzięki Myslę ze wszystko się uda, juz neidlugo koniec...

Em podoba mi sie żółta i fioletowa, ale żółta chyba bardziej (ostatnio choruję na zółty )
Stary 2008-04-04, 17:24   #358
Independent Women
Zadomowienie

Żółta!!

Stary 2008-04-04, 18:25   #359
blaque
Zakorzenienie

Ostatnia

To allegro?
Stary 2008-04-04, 19:33   #360
emememsik

Cytat:
To allegro?
Jasne.
http://allegro.pl/item339251869_mona...ono_biale.html

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości