![]() |
#331 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
![]() Kasia miałam Ci napisać fajna ta sukieneczka, ja lubię takie... moze trochę kolor taki intensywny, ale ogólnie jest fajna ![]() ![]() dzień dobryyyyyyy ![]()
![]() |
#332 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno dobrze trafisz ![]() Cytat:
![]() Możesz przyjechać do Madonny w Krk ![]() ![]() Mi się chce mierzyć, bo jest ładna pogoda i mi się wtedy wszystkiego chce ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() spoko, dam radę 13 już niedługo przecież ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Hej PM-ki
ja dizś mam ambitny plan... dematerializować kupę papierów, pomalować jajka i upiec sernik ![]() i to wszystko właśnie do 13 ![]() potem musze podjechać do miasta i kupić barwinek i makowiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
nooo Kubusewa to ambitnie... prawie jak perfekcyjna pani domu
![]() my dzis mielismy isc z TZcikiem na wycieczke rowerowa, ale rodzice TZa skutecznie pokrzyzowali nam plany ![]() ![]() ![]() a wczoraj zaliczylam typowe zagranie.... niedlugo po aero na ktorym porzadnie sie napracowalam TZ zabral mnie na piwo... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() obym dobrze trafiła bo jak już pisałam przy moim szczęściu... ![]() a ja dziś mazurka chyba zrobię ![]() ![]() Lain ale Ty szczuplutka jesteś więc spoko ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-10 o 08:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
taaaaa
![]() dobrze, ze w Wielkanoc nie je sie tak tlustych potraw jak w Wigilie, bo byloby kiepsko ![]() a tak to w sumie nic mi nie grozi w te swieta ![]() Samciu a w ktorej to Madonnie taka fachowa obsluga? bo ja slyszalam, ze wlasnie ta Madonnowa obsluga to taka srednia troche ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wracam do jajek ![]() moja mama która jest w pracy zażyczyła sobie zdjęcie malowania jajek ... ciekawe jak ja to zrobie ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
przecież w wigilie jesz śledzie, karpie.. w pierwszy drugi dzień świąt moze i owszem, ale nie w wigilie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czym malujesz jajka?? u mnie nikomu sie nie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!! dziś otworzyłam oczy i się uśmiechnęłam bo stwierdziłam że lada dzień Kasi suwaczek ruszy z miejsca a to oznacza ze to się dzieje naprawdę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lain nie tylko ty grzeszysz z kaloriami- mnie też tż wczoraj wyciągnął na mało dietetyczne posiłki a na dodatek w domu stoi karpatka własnej roboty którą kocham i uwielbiam więc na śniadanko już jeden kawał zaliczyłam ![]()
![]() |
#341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego ciezkostrawne grochy, fasole, kapusty... ![]() Wigilia jest zabojcza dla diety moim skromnym zdaniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() i nie o sprzatanie chodzi ![]() ![]() ja mam panele, ale najpierw jade odkurzaczem zeby zebrac cala siersc kocia, moje wlosy itp. a potem dobiero sie myje na mokro - tak duzo syfu sie nie czepia do mopa ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kaloryczności no to ok kutia ale nic więcej.. u mnie nie ma tłustości aż takich żeby aż tak się bać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() z reszta samo ciasto na pierogi to porazajaca ilosc weglowodanow. teraz na diecie nie pozwolilabym sobie na pierogi ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o no też prawda ![]() ale ja się nie umiem oprzeć pierogom w ciągu roku ![]() ![]() Też mam panele w domku i pierw odkurzam,żeby powsysać wszystko co trzeba a potem myję mopem ![]() ![]() żadna nie robi mazurka na święta? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Cześć Babeczki
![]() ![]() Nie mogę się doczekać kiedy będziemy tutaj pisać o naszych wojażach po salonach, ale będzie super ![]() ![]() ![]() ![]() a co do dawnego budownictwa domów, to się zgadzam, wszystkie duże, dwupokoleniowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z koszykiem chodzi u mnie siostra, mnie się nie chce ![]() ![]() Kasia o tym waflu z mleka w proszku to dodajecie jeszcze do tego kakao ![]() Szanuś u mnie się nie robi mazurka, także niestety nie pomogę ![]()
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie są dwie meblościanki w domku i wiem co to jest kurz niestety ![]() u mnie się też nigdy mazurka nie robiło,tzn w tamtym roku mama kupiła ![]() ![]() ![]() może Ty mi napiszesz o co chodzi z tymi waflami?jak to się robi??? lecę do sklepu na ostatnie przedświąteczne zakupiki:d i chcę coś TŻ kupić na urodziny w końcu:P Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-10 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
u mnie mama dzis bedzie jakies 3 ciasta piekla, ale co to bedzie to nie mam pojecia
![]() ![]() Cytat:
oj mebloscianki to tragedia ![]() ![]() dobrze, ze u mnie w domu zadnej nie ma ![]() tata TZa mnie rozbraja ![]() TZ dostal od niego taka ksiazeczke-modlitewnik pt. Pamiątka sakramentu malzenstwa ![]() troche sie tesciu pospieszyl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dużo jest teraz w sprzedaży takich meblościanek. U mnie jest w pokoju jedna to przeklinam ją strasznie ![]() ![]()
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
a my dziś biegaliśmy
![]() ![]() ![]() bo dla mnie jest jeszcze rano ![]()
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak do 11 nie zjem sniadania to juz sie nie bawie w sniadaniowanie tylko nastawiam sie od razu na obiad ![]() ![]() my dzis mamy postanowienie jechac zmienic opony na letnie... pewno trzeba bedzie swoje odstac w kolejce ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
tak naprawdę to co osoba to opinie
![]() ![]() ![]() ja jem czasem śniadanie o 13, jeśli wstanę o 12:30 ![]()
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jakbym wstala o 12.30 to juz nawet bym sie nie zastanawiala nad sniadaniem tylko od razu przystapila do obiadu ![]() my z TZem leniuchy jestesmy ![]() ![]() choc wiadomo, ze bieganie bezposrednio po jedzeniu fajne nie jest. TZ niedlugo bedzie biegl maraton. start jest po 9, wiec TZ planuje wstac gdzies tak po 5 rano, zjesc sniadanie i isc dalej spac zeby sie to juz w miare przetrawilo ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() obiad? o 12:30? jakoś nie wyobrażam sobie np talerza spaghetti rano ![]()
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
Dzień Doberek
![]() ja za 1,5 godz. do domku ![]() ![]() ja troszke sie rozchorowałam, ale na szczęście dzisiaj lepiej sie czuje bo przez ostatnie dwa dni to tak mnie męczył katar ze masakra, nie wyspana chodziałam bo w nocy spec przez ten cholerny katar nie mogłam ![]() ja na suwaczku nareszcie mam 4 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem wsune serek wiejski. ale prawde mowiac jakos po uprawianiu sportu niespecjalnie chce mi sie jesc ![]() ![]() a to juz zalezy od indywidualnego postrzegania czasu ![]() ![]() ![]() jedzac sniadanie o tak poznej porze musialabym chyba zrezygnowac z kolacji, bo musialabym ja chyba zjesc bardzo pozno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe niezły ten teściu Twój ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kupiłam TŻ odjazdowe skarpetki ![]() ![]() ![]() ![]() a moi rodzice kupili mu smieszne kieliszki z napisami typu"chluśniem bo uśniem" itd ![]() ![]() idę zjeść śledzika-mój dzisiejszy obiadek ![]() Ja podobnie jak Lain wolę zjeść obiad wcześniej niż później,śniadanie między 8 a 10 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on ostatnio cos ma z rodzicami na pienku, bo jego rodzice na starosc cos sie radykalizuja i bardzo im przeszkadza, ze TZ nie jest tak religijny jakby sobie tego zyczyli... ![]() dla mnie to ogolnie chora sytuacja zeby doroslego faceta gonic do kosciola, spowiedzi, na jakies rekolekcje itp... i jaki odnosi to skutek? klamstwa, klamstwa, klamstwa... bez sensu... dlatego TZ chce sie szybko wyprowadzic zeby nikt go juz nie kontrolowal czy aby byl w kosciele i co ksiadz mowil... on do kosciola czasem chodzi, ale jak SAM ma taka potrzebe... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam dziś na zakupach i ogólnie były bardzo udane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#360 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.