![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: The Sims 3
Dziewczyny, jak myslicie, bedzie mi bardzo mulilo?
Bo nie wiem czy kupowac... ![]()
![]() |
![]() |
#332 |
Konto usunięte
|
"Minimum: Windows XP (Service Pack 2) or Windows Vista (Service Pack 1)You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Dodatek Service Pack 22600)"
Czyli co, mam sobie dobudować dodatek Service Pack 22600 po na tamtym mi nie pójdzie, czy jak? I skąd mam ten dodatek XP wziąć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj grałam w Simsy do rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest trochę trudniej, gdyż Sim dużo wolniej się uczy, tanie sprzęty ciągle się psują, wolniej zdobywa się przyjaciół. Ogólnie gra jest ciekawa, ale tak jak któraś z dziewczyn wspomniała - nie ma jakiegoś wielkiego przeskoku z Sims 2, rewolucją bym tego nie nazwała ![]() ![]() Gra chodzi u mnie na najwyższych ustawieniach i jest nawet lepiej, niż w Sims 2 - nic się nie zacina ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;12737863]"Minimum: Windows XP (Service Pack 2) or Windows Vista (Service Pack 1)You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Dodatek Service Pack 22600)" Czyli co, mam sobie dobudować dodatek Service Pack 22600 po na tamtym mi nie pójdzie, czy jak? I skąd mam ten dodatek XP wziąć? ![]() Możesz wrzucić screena, co Ci pokazało?
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-06-13 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;12737863]"Minimum: Windows XP (Service Pack 2) or Windows Vista (Service Pack 1)You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Dodatek Service Pack 22600)"
Czyli co, mam sobie dobudować dodatek Service Pack 22600 po na tamtym mi nie pójdzie, czy jak? I skąd mam ten dodatek XP wziąć? ![]() service pack do xp nalezy sobie wygooglowac, jest wiele miejsc z ktorych mozna go sciagnac, z tym, ze nalezy pamietac iz zajmuje on chyba cos ok. 200 mb, wiec bedzie sie sciagac dosc dluuuuuuuuugo... no i dosc dlugo sie instaluje. czy pojdzie czy nie - to juz trzeba sie samemu przekonac. na wszystkich elementach masz zielone swiatlo, wiec ja bym sie nie zastanawiala, bo nie ma nad czym. ja przy dwoch dosc istotnych rzeczach jestem na czerwonym a gra i tak chodzi. PS. czy tylko u mnie simce sie strasznie spodnie "ciagna"? zastanawiam sie czy to wina grafiki, czy niedociagniecie w grze... moja nosi dzwony i zazwyczaj jak idzie, to wyglada to tak, jakby sobie jedna nogawke przydeptywala ![]() Oj ja sobie tez wczoraj pogralam, ale ja akurat lubie budowanie i urzadzanie domu ![]() No wiec jednego, wczorajszego wieczoru udalo nam sie: dostac prace w zblizonym do wymazonego zawodzie, zakupic rower i jezdzic nim po miescie, pojechac do ksiegarni i kupic ksiazki, pojsc na kurs do klubu sportowego (400 simoleonow! zdzierstwo!), uprawiac jogging, dostac awans w pracy, zakupic babelki do kapieli i gumowa kaczuszke, zrobic dwa poziomy logiki, jeden poziom sportowy, jeden poziom malowania i jeden poziom gotowania. Zapomnialabym jeszcze o imprezce z sasiadami, zaprzyjaznieniu sie z jednym z nich oraz o przyjazni z partnerem z pracy (pracuje w policji). Aha i jeszcze sprzataczka zepsula jej laptopa.. wrrr... To byly chyba 2 lub 3 dni z zycia mojej simki wczorajszego wieczoru... I faktycznie, czas zbyt wolno plynie przy pracy czy snie...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-13 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanie ! The Sims 3 są tylko na nośniku DVD czy też na CD ? bo dwójkę mam na CD, a The Sims 3 nigdzie nie mogę takich znależć... szkoda, bo akurat mam zepsutą kieszeń DVD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha - przezylam wylaczanie sie kompa z powodu przegrzewania. To bardzo powazna sprawa i radze tego nie olewac. Ja olalam i procek + plyta do wymiany. Usmazyly sie. Lepiej zapobiegac niz wymieniac pol sprzetu... PS. widzialyscie? http://www.thesimsresource.com/downl.../sims3/free/1/ (rejestracja wymagana) http://www.thesims2website.co.uk/ http://www.modthesims.info/browse.ph...howType=1&gs=2 (rejestracja wymagana)
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-13 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
mam moją wyczekiwana 3 część Simsów
![]() ![]() zaraz zaczynam-po wczorajszym teście tworzenia postaci..(troche sie rozczarowałam, tak na marginesie...) uff.. to znikam na jakieś parę godzin... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
ja klepię bidę, mam na koncie jakieś 500 simoleonów..
gram trzema simami - Simka, jej córka, i jej brat. Simka nie daje sobie rady w pracy ('kariera przestępcza' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Córka mojej Simki, nastolatka, jest nieco gruba :P (za mamą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brat Simki to sportowiec, cały czas chodzi na siłownię i na basen, a pracuje jako sprzedawca przekąsek na stadionie ![]() ![]() Ogólnie gra mi się podoba, dziś znowu siedziałam 4 godziny i nawet nie zauważyłam jak to zleciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Hej mam pytanie, czy pójdą mi simsy?
Komputer stacjonarny. Windows XP Professional, Service Pack2 AMD Sempron(tm) 2300 + 1.62 GHz 1.00 GB ram NVIDIA GeForce 7600 Gs NIe jestem pewna co do tych ram właśnie czy nie za mało ich? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
Jestem fanką Simsów już od jakiś 7 lat więc strasznie mnie ciągnęło żeby zagrać w TS3. Mam tylko 512 mb ramu i nawet na najniższych ustawieniach strasznie mi muli, ale w najbliższym czasie planuję sobie tego ramu dokupić.
Gra jest świetna, wiele błędów które irytowały mnie w 2 zostało usuniętych. Gorąco polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestesmy wyroczniami w tym temacie, jesli nie jestes pewna, to dowiesz sie dopiero, gdy sprobujesz.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Kurde, dziewczyny... włączam grę, włożoną do deamona, ma mi się wczytać okolica a tu komunikat " Nie byliśmy w stanie stwierdzic, czy to jest zgodna kopia The Sims 3", czy jakoś tak. Miałyście tak? Chyba się pochlastam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przy instalacji trzeba wyłączyć dostęp do internetu.
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I tam wybierasz the sims 3. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
Wie ktoś czy pójdzie na tą karte graficzną SiS Mirage 3+ Graphic czekam na odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być też tak, że komputer domaga się wyczyszczenia z kurzu. Ten skutecznie blokuje chłodzenie ![]()
![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Mnie osobiście bardzo się podoba gierka. Choć mam już prawie 29 lat(
![]() to gram zapamiętale. Moi Simowie są bogaczami- sama ich stworzyłam. Dorobili się sami bez kodów. Mąż jest już burmistrzem, a żonka stażystką w szpitalu i marzy by zostać chirurgiem światowej sławy, ciężko jej coś idzie i pracuje obecnie 10 godzin i marnie zarabia, ale mężuś ponda 1000 wyciąga, więc nie głodują. Mają małego synka, ale ostatnio kuiłam za punkty szczęścia mojemu wzmozoną płodność, więc może jakieś bliźniaki, lub trojaczki... Oki, lecę pograć, bo jutro do pracy ![]()
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
A u mnie oczywiście bez problemów się nie obejdzie.
Dalej nie działają mi dachy, mimo to, że mam oryginalną wersję. Kiedy chcę dopasować odpowiedni dach jego ściany są widoczne ale dachówki nie... U sąsiednich domów je widać, tylko w moim domu nie. Czy to może być wina grafiki? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
A mi już się prawie znudziła ta gra. Chyba wolę Dwójkę.
Dziewczyny, zdarzało Wam się że Was ktoś prosił o autograf, jak już osiągniecie wysokie stanowisko? Ja jestem na szczycie kariery muzycznej i nikt mnie o autograf nie prosi, a podobno inni Simowie mieli na takie osoby reagować jak na celebrities ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez dachy nie dzialaja! ale jest jeszcze taka malutka ikonka "pokaz moj dom" czy jakos tak i tego bede probowac dzisiaj.
nie do pomyslenia, ja stara baba, gralam do 4 nad ranem. pieknie. mnie sie akurat 3 bardziej od 2 podoba. ma bardziej intuicyjny interfejs, mozna dzialac na "czuja" lub sprawdzajac nowe opcje, a w 2 czasem bez przeczytania tutoriali wiele sie omijalo...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do autografów to mam tak samo. nie dałam jeszcze ani jednego,a w opcjach mam wyłączenie autografów. nie wiem o co w tym chodzi.
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Ech zazdroszczę Wam dziewczyny bo ja mam Linuxa i nie da rady wgrać Simsów 3. A doskonale wiem jak simsy wciągają i pochłaniają czas do późnych godzin nocnych
![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
Ja na gwiazdkę (mam nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.