![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko
Asiulap, dokładnie wiem co czujesz, ten ostatni dzień jest chyba najgorszy, bo już by sie chciało wszystko wiedzieć.
Ja jak miałam test pod ręką, to nie wytrzymałm i dopiero z drugim testem poczekałam do dnia@. Trzymam kciuki i daj znać szybciutko, jak już coś będziesz wiedziała. Trzymam kciuki za was wszystkie dziewczyny ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko jeden test, do tego przywieziony z Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki żeby nie przyszła@ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
pazurku
![]() asiulap-jednak czekasz do jutra.oby || trzymam ![]() jeny od niedawna w bloku mieszkam i ni cholery nie moge sie przyzwyczaić ale tu nudy blllllle..ja chce swoją wioche.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
ze mnie zawsze wszystko wypływa, nawet jak robie świece. Jakaś jestem krzywa w środku :/
#340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz z ciebie nie a ze mnie tak jak tylko porusze miesniami brzucha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To zalezy jesli masz tylozgiecie to swieca jest niepotrzebna. Przy tylozgieciu nalezy polozyc sie na brzuchu (mozna wlozyc pod siebie poduszke) zeby posladki byly nieco wyzej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajde stronke to Ci linka przesle ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
ze mnie od kiedy tez spie po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
No hej dziewczynki. U mnie wszystko wylatuje od razu, muszę pędzić do łazienki bo żadna pozycja nie pomaga, tzn świecy nie próbowałam.
![]() Jak tak was czytam to nie mam pojęcia jak zaszłam w pierwszą ciążę. Sikałam pod wiatr czy co hihihihi. Wtedy gdy zaszłam kochaliśmy sie tylko raz i był to przerywany. Fakt był to okres pełen stresu. Moja praca wymagała tego abym była dyspozycyjna. wprowadzaliśmy certyfikat ISO i siedziałam po 12 godzin w biurze starając się nad wszystkim zapanować. Pamiętam jak dziś. ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Dzisiaj rano jak byłam w łazience to ledwo powstrzymałam się przed zrobieniem testu. Leżał sobie spokojnie na pralce. Obiecałam mężowi że poczekam do jutra. Może przestawić zegarki..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro testujesz ?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
[/QUOTE]Ja, podobnie jak dziewczyny nie uwazam, ze juz jest za pozno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masz rację, studia skończone, praca jest, ślub był, do swojego mieszkania może pod koniec września się już przeprowadzimy, a tu poleciało jak z bicza strzelił ale teraz mam wszystko gdzieś i czekam aż mi się przytrafi ![]() ![]() ta sobota pokaże jak jest, nawet zaczynam już trochę się chyba nakręcam niechcący ![]() Dzięki za uświadomienie czasami tak oczywistych spraw ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Maggie1983 coś porąbałam z tymi cytatami powyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanko - czy jesteście zaszczepione przeciw WZW B?
Wczoraj rozmawiałam z M i oboje stwierdziliśmy, że po powrocie M do kraju pójdziemy się zaszczepić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Tak mam synka. W sobotę kończy 4 latka.
![]() Jutro tescik przeprowadzam. Już się denerwuję strasznie. Nie mam żadnych objawów, nawet jak na @. Tak naprawdę to nie wiem co o tym myśleć. Tydziń temu to i brzuch bolał na dole i jajnik dokuczał a teraz zero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
asiulap to trzymam kciuczki
![]() ![]() ![]()
#350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dlatego wpadłam na pomysł, że jeśli okaże się, że dostanę @, to chyba zostanę sexomaniaczką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooo a jak ma na imie ?? no to jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie to nie muszą się one powtarzać, nasze organizmy są nieprzewidywalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Raczkowanie
|
Testowałam wcześniej ale nic nie wyszło bo było za wcześnie i wieczorem do tego.
![]() Synek ma na imie Adaś. A co do objawów to nie miałam żadnych. To znaczy przed terminem @ bolał mnie brzuch i cały czas latałam do łazienki sprawdzać czy już dostałam @. To była wigilia. Dowiedziałam się o ciąży 2 tygodnie po sylwestrze. Po prostu twierdziłam że spóźnia mi się z powodu stresu i niewyspania w pracy. To wszystko. Piersi też mnie nie bolały i nie były powiększone. ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez asiulap24 Czas edycji: 2009-09-09 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja, podobnie jak dziewczyny nie uwazam, ze juz jest za pozno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masz rację, studia skończone, praca jest, ślub był, do swojego mieszkania może pod koniec września się już przeprowadzimy, a tu poleciało jak z bicza strzelił ale teraz mam wszystko gdzieś i czekam aż mi się przytrafi ![]() ![]() ta sobota pokaże jak jest, nawet zaczynam już trochę się chyba nakręcam niechcący ![]() Dzięki za uświadomienie czasami tak oczywistych spraw ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Maggie1983 coś porąbałam z tymi cytatami powyżej ![]() Agnes - widzisz, jak ja tez przez Ciebie nakopalam ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-09-09 o 13:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do objawów to ja czytam jakie dziewczyny mają i z tych wszystkich to ja mam chyba ino ból brzucha taki jak przed @, więc to pewnie @! Ale nic, jak się skończy zostaję sexomaniaczką i myślę, że wtedy zafasolkuje, a jak nie to tak do skutku ![]() A co do za szczepionka? Bo ten skrót jest mi nieznany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Maggie1983 ja to wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- agnes_s WZW B ?? Wirusowe Zapalenie Watroby typu B ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- cos po poludniu cichutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Przyczajenie
|
Powiem wam drogie panie ze chyba naprawde nic nie ma jak sie tego bardzo chce a juz na pewno dzieciaczki lubia przychodzic niespodziewanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Piszę do Was bo już nie mogę wytrzymać tego stresu i nerwów ![]() ![]() ![]() ![]() help |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie Staraczki
fajnie sie was czyta no i kilka juz moze zaczynac watek mamusiowy, wielkie gratulacje ja mam pierwszy cykl staran @ ma przyjsc (nie ma przyjsc!) 16 wrzesnia ale ja juz dzis, glupia, zrobilam test oczywiscie negatywny juz mialam zalamke ale trafilam na wasz watek i troche jeszcze sie ludze z objawow to mam ciagly od owulacji bol jajnika, takie chwilowe poza tym lekko podwyzszona temp (do 36,9) tak bardzo chcialabym byc posiadaczka pieknego kraglego brzusia najgorsze to czekanie, tydzien dluzy sie jak rok trzymam za nas wszystkie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() agnes no masz racje -stranka są super ![]() ![]() Myszolekk ja sie nigdy nie szczepiłam na to i nawet ni myslałam o takim szczepieniu.... ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- jagna wydaje mi sie ze jesli wyszła slabiutka krecha to chyba bedziesz za niedługo sie nam chwalić fasolką ![]() Engelchen miałam negatywny wynik bo za wczesnie robiłas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.