Starania o dziecko - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 21:52   #331
Puma13
Zadomowienie

Dot.: Starania o dziecko

Asiulap, dokładnie wiem co czujesz, ten ostatni dzień jest chyba najgorszy, bo już by sie chciało wszystko wiedzieć.
Ja jak miałam test pod ręką, to nie wytrzymałm i dopiero z drugim testem poczekałam do dnia@. Trzymam kciuki i daj znać szybciutko, jak już coś będziesz wiedziała.

Trzymam kciuki za was wszystkie dziewczyny

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 22:07   #332
hanjah
Zakorzenienie

Ja mam tylko jeden test, do tego przywieziony z Polski A z testem poczekam na wolny dzień, który może np. wypaść później niż spodziewana @.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 07:50   #333
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Ja mam tylko jeden test, do tego przywieziony z Polski A z testem poczekam na wolny dzień, który może np. wypaść później niż spodziewana @.
Podziwiam Cię, ja na Twoim miejscu chyba bym nie wytrzymała
agnes_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 07:53   #334
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_s Pokaż wiadomość
Podziwiam Cię, ja na Twoim miejscu chyba bym nie wytrzymała
I tak muszę czekać z testem, bo od staranek nie minął nawet tydzień i teraz i tak nic by nie wyszło...
Przed północą mnie straszna zgaga złapała, a teraz jest mi znów niedobrze
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:06   #335
Myszolekk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulap24 Pokaż wiadomość
Puma właśnie tylko 1 dzień mnie dzieli od @. Prawdopodobnie zacznie mi się 10.09. Chyba nie zatestuję .
Poczekam do czwartku.
Chodziaż strasznie się boję, że z samego rana dostanę @ i nic z tego. Wiem że to nic nie da jak będę wiedziała wcześniej że jednak nic z tego. AAAAAAAAA................ ..
Wiem, że to trudne, bo my wszystkie takie niecierpliwe
Trzymam mocno kciuki żeby nie przyszła@
Myszolekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:09   #336
pazurek24
Przyczajenie

Witam U mnie wlasnie zawitala okropna @ i okropnie sie czuje nie wiem czemu tak mi sie nasilily objawy pms no i te juz w trakcie Nawet sie spodziewalam ze nic z tego ale M bedzie zawiedziony znowu bede musiala go pocieszac Ciekawi mnie jedna sprawa jak to jest z wyplywaniem spermy po przytulaniu w danych fazach czy dniach cyklu bo u mnie prawie nigdy nie wyplywa chyba jakas dziurawa jestem Milego dnia zycze i cierpliwosci kobitki z tym testowaniem
pazurek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:19   #337
bela14
Rozeznanie

pazurku nastepnym razem.wiem niestety jak boli.
asiulap-jednak czekasz do jutra.oby || trzymam
jeny od niedawna w bloku mieszkam i ni cholery nie moge sie przyzwyczaić ale tu nudy blllllle..ja chce swoją wioche....
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 09:28   #338
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
OOJJ no nie łam się!! Przecież będzie dobrze!! Musi być! Jeśli nie teraz to za miesiąc!Ważne że jesteś szczęśliwa z Tż i na dzidzi tez przyjdzie czas!! a tymczasem trzymam mocniutko kciuki. a tak dla rozbawienie przesyłam sms jakiego dostałam dzis w dzień od mojego Tż (on w pracy, ja w pracy) oto on: Kochanie jestem napalony i chce mi sie bardzo kochać! ale ja nie chcę czekać Ja chcę ciebie juz i teraz To zdecydowanie za długo a szkoda chyba moich robaczków coby się marnowały! Lepiej niech płyną do jajeczka i koniec jak tu dalej pracować?
fajnego masz TZta, ja to bym chciala, zeby moj mi chociaz raz takiegoesa wyslal
Cytat:
Napisane przez Myszolekk Pokaż wiadomość
Nie zdążyłam zatestować dziś rano dostałam@
Kolejne staranka zawieszone do października... jakoś takoś mi nijako dziś

Cytat:
Napisane przez agnes_s Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
nie wiem czemu ale strasznie bałam się napisać tu cokolwiek
ale przełamałam się
ja tak jak Wy myślę o dzidziusiu
specjalnie się nie staramy z mężem, wychodzimy z założenia, że jak się trafi to będzie ale martwię się, bo mam już 29 lat i boję się, że jestem już za stara na dziecko i w ogóle nie dam sobie rady i takie tam
tak mnie nachodzi niestety
Ja, podobnie jak dziewczyny nie uwazam, ze juz jest za pozno takie czasy najpierw studia, praca, dom, potem slub i dziecko i nim sie obejrzemy 30 na karku ale gdyby to mialo byc za pozno to nasza rasa bylalby skazana na wymarcie z drugiej strony, ja tez czuje, jak mnie czas goni
Cytat:
Napisane przez pazurek24 Pokaż wiadomość
Witam U mnie wlasnie zawitala okropna @ i okropnie sie czuje nie wiem czemu tak mi sie nasilily objawy pms no i te juz w trakcie Nawet sie spodziewalam ze nic z tego ale M bedzie zawiedziony znowu bede musiala go pocieszac Ciekawi mnie jedna sprawa jak to jest z wyplywaniem spermy po przytulaniu w danych fazach czy dniach cyklu bo u mnie prawie nigdy nie wyplywa chyba jakas dziurawa jestem Milego dnia zycze i cierpliwosci kobitki z tym testowaniem
Nie dziurawa, tylko pojemna i ciesz sie-wieksze szanse moj mezus mnie pod koniec ostatniego cyklu pyta: No i co bedzie cos z tego? jak tam wykresiki itp? No to mu mowie, ze owulka chyba byla i dzialalismy w doskonalym czasie tylko jedno mnie martwi-bo wlasnie wtedy, jak sobie siedzielismy w wannie to saczylismy piwko, pozniej hop do lozka, przytulanki....ja nigdy juz pozniej nie wstaje tylko spie do rana, wiec robaczki bezpieczne, ale wtedy wlasnie po tym piwie siusiu musialam isc, bo juz nie moglam wytrzymac i sie boje, ze wylecialy robaczki z siuskami, wiec moj mezus powiedzial, ze w nastepnym cyklu siusiu przed, zero piwka i zielonej herbaty na noc, a po serduchowaniu swieca
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:25   #339
elianka
Zakorzenienie

ze mnie zawsze wszystko wypływa, nawet jak robie świece. Jakaś jestem krzywa w środku :/
Stary 2009-09-09, 11:23   #340
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pazurek24 Pokaż wiadomość

widzisz z ciebie nie a ze mnie tak jak tylko porusze miesniami brzucha

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
fajnego masz TZta, ja to bym chciala, zeby moj mi chociaz raz takiegoesa wyslal

Ja, podobnie jak dziewczyny nie uwazam, ze juz jest za pozno takie czasy najpierw studia, praca, dom, potem slub i dziecko i nim sie obejrzemy 30 na karku ale gdyby to mialo byc za pozno to nasza rasa bylalby skazana na wymarcie z drugiej strony, ja tez czuje, jak mnie czas goni

Nie dziurawa, tylko pojemna i ciesz sie-wieksze szanse moj mezus mnie pod koniec ostatniego cyklu pyta: No i co bedzie cos z tego? jak tam wykresiki itp? No to mu mowie, ze owulka chyba byla i dzialalismy w doskonalym czasie tylko jedno mnie martwi-bo wlasnie wtedy, jak sobie siedzielismy w wannie to saczylismy piwko, pozniej hop do lozka, przytulanki....ja nigdy juz pozniej nie wstaje tylko spie do rana, wiec robaczki bezpieczne, ale wtedy wlasnie po tym piwie siusiu musialam isc, bo juz nie moglam wytrzymac i sie boje, ze wylecialy robaczki z siuskami, wiec moj mezus powiedzial, ze w nastepnym cyklu siusiu przed, zero piwka i zielonej herbaty na noc, a po serduchowaniu swieca
super Tż widac ze mu zalezy

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
ze mnie zawsze wszystko wypływa, nawet jak robie świece. Jakaś jestem krzywa w środku :/

To zalezy jesli masz tylozgiecie to swieca jest niepotrzebna. Przy tylozgieciu nalezy polozyc sie na brzuchu (mozna wlozyc pod siebie poduszke) zeby posladki byly nieco wyzej.

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 11:27   #341
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
no co TY
Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
widzisz z ciebie nie a ze mnie tak jak tylko porusze miesniami brzucha

super Tż widac ze mu zalezy

To zalezy jesli masz tylozgiecie to swieca jest niepotrzebna. Przy tylozgieciu nalezy polozyc sie na brzuchu (mozna wlozyc pod siebie poduszke) zeby posladki byly nieco wyzej.
ze mnie tez sie wylewa itz mam tylozgiecie, wiec jak mi wlasnie mezus powiedzial o swiecy to ja mu powiedzialam: Wiesz Kochanie, jakie ja z moim tylozgieciem musialabym tu figury wyczyniac! u mnie jak widac samo lezenie na brzuchu nie skutkuje zawsze leze na brzuchu, nawet staram sie przez cala noc nie zmieniac pozycji i nic
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-09-09, 11:38   #342
macocha19
Raczkowanie

Czesc dziewczyny ale dajecie tu czadu, az nie nadążam z czytaniem, choć często zaglądam,ale powoli powoli dobiłam do mety wicie dzisiaj moja upragniona środa czas zacząć staranka chciaz musze sie przyznać ze już wczoraj nie mogliśmy sie powstymać i było przytulańsko oczywiście po raz pierwzy grzecznie poszłam spać z całą zawartościa, tzn nie całą bo też jak sięgałam po piżamkę, to czułam ze juz wyleciało trochę, juz myślałam ze całą zawartość wypuściałam, ale jednak rano jak sie obudziałam poczułam, ze dlaej mam duuuzo i włąsnie wypływa także super no i zaraz pierwszy test na owulke bede robić... a w oogle to skąd Wy wiecie ze macie to tyłozgięcie??? ja nei wiem, czy mam, ale jednak starałam sie i na brzuszku troche i na pleckach z pupą do góry pozdrowionka, ide testować i gotować obiadzić dla mojego kochanego Mężuśka
Stary 2009-09-09, 11:49   #343
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no co TY

ze mnie tez sie wylewa itz mam tylozgiecie, wiec jak mi wlasnie mezus powiedzial o swiecy to ja mu powiedzialam: Wiesz Kochanie, jakie ja z moim tylozgieciem musialabym tu figury wyczyniac! u mnie jak widac samo lezenie na brzuchu nie skutkuje zawsze leze na brzuchu, nawet staram sie przez cala noc nie zmieniac pozycji i nic

znajde stronke to Ci linka przesle ... podnoc i od pozycji zalezy jak czytalam to to sie tez zastanawialam jak niby ja mam to zrobic z tym tylozgieciem jej mnie to juz doluje... jak nie jajniki to tylozgiecie to brak ochoty to jajniki i tak w kółko

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ale dajecie tu czadu, az nie nadążam z czytaniem, choć często zaglądam,ale powoli powoli dobiłam do mety wicie dzisiaj moja upragniona środa czas zacząć staranka chciaz musze sie przyznać ze już wczoraj nie mogliśmy sie powstymać i było przytulańsko oczywiście po raz pierwzy grzecznie poszłam spać z całą zawartościa, tzn nie całą bo też jak sięgałam po piżamkę, to czułam ze juz wyleciało trochę, juz myślałam ze całą zawartość wypuściałam, ale jednak rano jak sie obudziałam poczułam, ze dlaej mam duuuzo i włąsnie wypływa także super no i zaraz pierwszy test na owulke bede robić... a w oogle to skąd Wy wiecie ze macie to tyłozgięcie??? ja nei wiem, czy mam, ale jednak starałam sie i na brzuszku troche i na pleckach z pupą do góry pozdrowionka, ide testować i gotować obiadzić dla mojego kochanego Mężuśka

ze mnie od kiedy tez spie po tez malo co wyplynie a reszta rano czyli moze sie uda mnie to gin powiedzial na badaniu jak bys miala to ponoc taka pozycja do zajscia dobra i w trakcie i po wiec trzymam

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-09, 11:59   #344
asiulap24
Raczkowanie

No hej dziewczynki. U mnie wszystko wylatuje od razu, muszę pędzić do łazienki bo żadna pozycja nie pomaga, tzn świecy nie próbowałam.
Jak tak was czytam to nie mam pojęcia jak zaszłam w pierwszą ciążę. Sikałam pod wiatr czy co hihihihi.
Wtedy gdy zaszłam kochaliśmy sie tylko raz i był to przerywany. Fakt był to okres pełen stresu. Moja praca wymagała tego abym była dyspozycyjna. wprowadzaliśmy certyfikat ISO i siedziałam po 12 godzin w biurze starając się nad wszystkim zapanować. Pamiętam jak dziś.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dzisiaj rano jak byłam w łazience to ledwo powstrzymałam się przed zrobieniem testu. Leżał sobie spokojnie na pralce. Obiecałam mężowi że poczekam do jutra. Może przestawić zegarki.....
asiulap24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 12:03   #345
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
No hej dziewczynki. U mnie wszystko wylatuje od razu, muszę pędzić do łazienki bo żadna pozycja nie pomaga, tzn świecy nie próbowałam.
Jak tak was czytam to nie mam pojęcia jak zaszłam w pierwszą ciążę. Sikałam pod wiatr czy co hihihihi.
Wtedy gdy zaszłam kochaliśmy sie tylko raz i był to przerywany. Fakt był to okres pełen stresu. Moja praca wymagała tego abym była dyspozycyjna. wprowadzaliśmy certyfikat ISO i siedziałam po 12 godzin w biurze starając się nad wszystkim zapanować. Pamiętam jak dziś.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dzisiaj rano jak byłam w łazience to ledwo powstrzymałam się przed zrobieniem testu. Leżał sobie spokojnie na pralce. Obiecałam mężowi że poczekam do jutra. Może przestawić zegarki.....

jutro testujesz ?? a to masz juz jedno malenstwo ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-09, 12:07   #346
agnes_s
Raczkowanie

[/QUOTE]Ja, podobnie jak dziewczyny nie uwazam, ze juz jest za pozno takie czasy najpierw studia, praca, dom, potem slub i dziecko i nim sie obejrzemy 30 na karku ale gdyby to mialo byc za pozno to nasza rasa bylalby skazana na wymarcie z drugiej strony, ja tez czuje, jak mnie czas goni [/QUOTE]

Masz rację, studia skończone, praca jest, ślub był, do swojego mieszkania może pod koniec września się już przeprowadzimy, a tu poleciało jak z bicza strzelił ale teraz mam wszystko gdzieś i czekam aż mi się przytrafi nawet jak tak sobie obliczyłam to jest szansa, że już mogło mi się przytrafić bo nie uważaliśmy, w sierpniu hmmmm....
ta sobota pokaże jak jest, nawet zaczynam już trochę się chyba nakręcam niechcący
Dzięki za uświadomienie czasami tak oczywistych spraw

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Maggie1983 coś porąbałam z tymi cytatami powyżej
Stary 2009-09-09, 12:31   #347
Myszolekk
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanko - czy jesteście zaszczepione przeciw WZW B?
Wczoraj rozmawiałam z M i oboje stwierdziliśmy, że po powrocie M do kraju pójdziemy się zaszczepić
Myszolekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 12:39   #348
asiulap24
Raczkowanie

Cytat:
jutro testujesz ?? a to masz juz jedno malenstwo ??
Tak mam synka. W sobotę kończy 4 latka.
Jutro tescik przeprowadzam. Już się denerwuję strasznie. Nie mam żadnych objawów, nawet jak na @. Tak naprawdę to nie wiem co o tym myśleć. Tydziń temu to i brzuch bolał na dole i jajnik dokuczał a teraz zero
Stary 2009-09-09, 13:11   #349
macocha19
Raczkowanie

asiulap to trzymam kciuczki a woogole to Cie podziwiam ze nie testowałaś!! ah masz silną wole a wiec wychodzi po Twoim przykładzie ze chyba nie zależy zafasolkowanie od tego czy robimy świece, czy spimy z robaczkami.... nei wiem juz sama co myślec. Lepiej nie myśle w cale tylko działam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 13:19   #350
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
asiulap to trzymam kciuczki a woogole to Cie podziwiam ze nie testowałaś!! ah masz silną wole a wiec wychodzi po Twoim przykładzie ze chyba nie zależy zafasolkowanie od tego czy robimy świece, czy spimy z robaczkami.... nei wiem juz sama co myślec. Lepiej nie myśle w cale tylko działam
Działamy, działamy to jest chyba najprzyjemniejsza sprawa w życiu, która daje nam ukochany skarb
dlatego wpadłam na pomysł, że jeśli okaże się, że dostanę @, to chyba zostanę sexomaniaczką wówczas musi się kiedyś udać
Stary 2009-09-09, 13:23   #351
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj rozmawiałam z M i oboje stwierdziliśmy, że po powrocie M do kraju pójdziemy się zaszczepić
ja nie ale mysle zeby sie zaszczepic

Cytat:
Jutro tescik przeprowadzam. Już się denerwuję strasznie. Nie mam żadnych objawów, nawet jak na @. Tak naprawdę to nie wiem co o tym myśleć. Tydziń temu to i brzuch bolał na dole i jajnik dokuczał a teraz zero

ooo a jak ma na imie ?? no to jeszcze raz za fasolke mnie tez cos w niedziele jajnik bolal masakra tak koł a wczoraj brzuch a dopiero owu ja to nie wiem

Cytat:
no ja takiej silnej woli nie mam macocha jak z twoja silna wola ?? ja to ojej...

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-09, 13:24   #352
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
A miałaś jakieś typowe objawy przy pierwszym dziecku?
W sumie to nie muszą się one powtarzać, nasze organizmy są nieprzewidywalne
Stary 2009-09-09, 13:29   #353
asiulap24
Raczkowanie

Testowałam wcześniej ale nic nie wyszło bo było za wcześnie i wieczorem do tego.
Synek ma na imie Adaś. A co do objawów to nie miałam żadnych. To znaczy przed terminem @ bolał mnie brzuch i cały czas latałam do łazienki sprawdzać czy już dostałam @. To była wigilia. Dowiedziałam się o ciąży 2 tygodnie po sylwestrze. Po prostu twierdziłam że spóźnia mi się z powodu stresu i niewyspania w pracy. To wszystko. Piersi też mnie nie bolały i nie były powiększone.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Wcześniej się szczepiłam ale ta szczepionka już jest dawno nieważna, tak ze cztery lata . Chyba 5 lat chroni, ale już nie pamiętam.

Edytowane przez asiulap24
Czas edycji: 2009-09-09 o 13:42
Stary 2009-09-09, 13:54   #354
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to stwierdzil gin po badaniu jest tez przodozgiecie
Cytat:
znajde stronke to Ci linka przesle ... podnoc i od pozycji zalezy jak czytalam to to sie tez zastanawialam jak niby ja mam to zrobic z tym tylozgieciem jej mnie to juz doluje... jak nie jajniki to tylozgiecie to brak ochoty to jajniki i tak w kółko

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ze mnie od kiedy tez spie po tez malo co wyplynie a reszta rano czyli moze sie uda mnie to gin powiedzial na badaniu jak bys miala to ponoc taka pozycja do zajscia dobra i w trakcie i po wiec trzymam
No jak to zrobic z tylozgieciem hmmmm, jakby Ci to wytlumaczyc... przepraszam za bezposredniosc , ale ponoc najlepiej od tylca
Ja, podobnie jak dziewczyny nie uwazam, ze juz jest za pozno takie czasy najpierw studia, praca, dom, potem slub i dziecko i nim sie obejrzemy 30 na karku ale gdyby to mialo byc za pozno to nasza rasa bylalby skazana na wymarcie z drugiej strony, ja tez czuje, jak mnie czas goni [/QUOTE]

Masz rację, studia skończone, praca jest, ślub był, do swojego mieszkania może pod koniec września się już przeprowadzimy, a tu poleciało jak z bicza strzelił ale teraz mam wszystko gdzieś i czekam aż mi się przytrafi nawet jak tak sobie obliczyłam to jest szansa, że już mogło mi się przytrafić bo nie uważaliśmy, w sierpniu hmmmm....
ta sobota pokaże jak jest, nawet zaczynam już trochę się chyba nakręcam niechcący
Dzięki za uświadomienie czasami tak oczywistych spraw

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Maggie1983 coś porąbałam z tymi cytatami powyżej [/QUOTE]
Agnes - widzisz, jak ja tez przez Ciebie nakopalam
oki przyjmuje, ze to do mnie no to kochana-staruszko powodzonka

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-09-09 o 13:55
Stary 2009-09-09, 14:18   #355
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
Testowałam wcześniej ale nic nie wyszło bo było za wcześnie i wieczorem do tego.
Synek ma na imie Adaś. A co do objawów to nie miałam żadnych. To znaczy przed terminem @ bolał mnie brzuch i cały czas latałam do łazienki sprawdzać czy już dostałam @. To była wigilia. Dowiedziałam się o ciąży 2 tygodnie po sylwestrze. Po prostu twierdziłam że spóźnia mi się z powodu stresu i niewyspania w pracy. To wszystko. Piersi też mnie nie bolały i nie były powiększone.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Wcześniej się szczepiłam ale ta szczepionka już jest dawno nieważna, tak ze cztery lata . Chyba 5 lat chroni, ale już nie pamiętam.
Bardzo podoba mi się imię Adaś, mój bratanek tak się zwie, a jest cudowny łobuz z niego
Co do objawów to ja czytam jakie dziewczyny mają i z tych wszystkich to ja mam chyba ino ból brzucha taki jak przed @, więc to pewnie @!
Ale nic, jak się skończy zostaję sexomaniaczką i myślę, że wtedy zafasolkuje, a jak nie to tak do skutku

A co do za szczepionka? Bo ten skrót jest mi nieznany?
Stary 2009-09-09, 16:07   #356
sanderinka
Zakorzenienie

Maggie1983 ja to wiem oczytalam sie na ten temat ze szok ale tez nie chcialam tak bezposrednio pisac ale racja od tylca ponoc najlepiej czy dziala powiem pod koniec miesiaca

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

agnes_s WZW B ?? Wirusowe Zapalenie Watroby typu B

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

cos po poludniu cichutko

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-09, 17:34   #357
pazurek24
Przyczajenie

Powiem wam drogie panie ze chyba naprawde nic nie ma jak sie tego bardzo chce a juz na pewno dzieciaczki lubia przychodzic niespodziewanie Smutno mi troche oczywiscie ale przynajmniej @ jest taka sobie i gdyby nie bol brzucha nawet bym jej nie odczuwala Tez mam synka tyle ze 3 letniego planowanego i poczetego juz w pierwszym cyklu staran tyle ze z innym partnerem moze to na tym polega tez roznica Czekam na dobre wiesci od pan testujacych jutro pociesze sie z wami no i owocnych staranek zycze zaczynajacym kolejne juz staranka w nowym cyklu
pazurek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 17:35   #358
Jagna1980
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Piszę do Was bo już nie mogę wytrzymać tego stresu i nerwów Czekam na @, która według terminu powinna być 11-12.09 ale ja liczę, że nie będę jej miała!!! robiłam już 4 testy i na pierwszym paskowym wyszła mi słabiutka druga kreska a na płytkowych nic, zawału dostanę albo zwriuję jak Wy to wytrzymujecie???
help
Jagna1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 17:35   #359
Engelchen
Raczkowanie

witam wszystkie Staraczki
fajnie sie was czyta
no i kilka juz moze zaczynac watek mamusiowy, wielkie gratulacje
ja mam pierwszy cykl staran
@ ma przyjsc (nie ma przyjsc!) 16 wrzesnia ale ja juz dzis, glupia, zrobilam test
oczywiscie negatywny
juz mialam zalamke ale trafilam na wasz watek i troche jeszcze sie ludze
z objawow to mam ciagly od owulacji bol jajnika, takie chwilowe
poza tym lekko podwyzszona temp (do 36,9)
tak bardzo chcialabym byc posiadaczka pieknego kraglego brzusia
najgorsze to czekanie, tydzien dluzy sie jak rok
trzymam za nas wszystkie kciuki
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 17:50   #360
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
no ja takiej silnej woli nie mam macocha jak z twoja silna wola ?? ja to ojej...
Sadnerinka ja juz tyl;e testowałam i to zawsze przed @ wiec chyba samo mowi za siebie ale teraz dałam sobie słowo, ze nie zrobie juz nigdy wczesniej!!!musze dac rade bo bezsensu kopować testy ( a wcale nie sa takie tanie!!!) zeby była tylko I krecha i zaraz przyszła ta cholerna @.... mam nadzieje ze mi sie uda. narzzie jestem przed owu wiec dobrze misie mówi
agnes no masz racje -stranka są super chociaz wiesz jak za długos ie strasz i nic z tego nei wychodzi to zaczyna to wkurzać... np. moja kolezanka ost mi mowila ze zna pare takich par ze tak bardzo chca dzidzi i tak dłuuugo juz sie staraja ze ten sex dla nich stał sie juz taki monotonny, do tego stopnia ze mowia sobie:" no to juz chodz bo dzis mam owu..." i mozna powiedziec ze robią bo muszą....Nie chciałabym zeby tak było keids u mnie....dlatego trzeba szybko zmajstrować dzidzię
Myszolekk ja sie nigdy nie szczepiłam na to i nawet ni myslałam o takim szczepieniu....

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

jagna wydaje mi sie ze jesli wyszła slabiutka krecha to chyba bedziesz za niedługo sie nam chwalić fasolką ale wiesz j a tylko tak myśle, moge sie mylić bo nie miałam jecsze nigdy w zyciu II kresek (niestety) zamiast wydawac kase na testy a jesli chcesz bardzo wiedziec to idz jutro zrobić bete. Beta ma wiekszy procent skuteczności... trzymam kciuki a tak w ogole to planowana dzidzia??powodzonka

Engelchen miałam negatywny wynik bo za wczesnie robiłas nic sie nie martw i czekaj cierpliwie, a zobaczysz ze za tydzien we srode pochwalisz nam sie II kreseczkami

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości