![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
hello
u nas na wschodzie też upał , ale ok, w końcu w samo południe Miki zazwyczaj śpi skosiłam mu włosy, skorzystałam że małż pracuje, bo znowu by ryczał razem z Mikim ![]() syn zaglucony i łkający po takiej operacji poszedł szybko spać ![]() Mija ja wozek też używam prawie codziennie podczas przedpołudniowego spaceru, czasem służy mi tylko do przewiezienia zakupów , albo uziemienia Mikiego w sklepie, samochodem z małżem to sporadycznie do marketu wstępujemy, więc wsio zawsze na mojej głowie ![]() dzis znowu majtasy zasiurane juz dwa razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie kochane, ze w konuc pogoda Wam dopisuje. Korzystajcie ze sloneczka i zycze Wam pieknej opalenizny
![]() Kristi Karolek tez nizly gosc ![]() U nas z rana akcja: taboretowa w krzyk, wyszlam, stoi na krzesle i wrzeszczy, ciotka za nia (ta to wrzaskun na maksa). Okazalo sie, ze to jaszczurki tak sie boja. Wzielam chusteczka biedna wystraszona jaszczurke i zanioslam pod drzewa. Generlanie byloby calkiek smiesznie gdyby nie to, ze wystraszyly Modego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Daaawno mnie tu nie było, ale praca, praca i praca, a do tego pojechalismy nad morze na tydzien pod namiot. Bylo super, swietna pogoda. Bejjbol zostal jeszcze z moja mama i bratem do konca przyszlego tyg. Jutro ma urodziny i szkoda mi, ze go nie bedzie, ale za to ma super pogode i morze!! ![]() Judi gratuluje wozka. Ja mam tez x landera i jestem baardzo zadowolona. Moja bratowa obecnie uzywa go razem z gondola, do tego mam spacerowke maxi cosi i zakupilam po drodze na wakacje takie ło http://allegro.pl/item1128990689_woz...010_4_5kg.html za 79zl w lidlu i tez z niego jestem zadowolona nawet. Moje dziecko czesto jezdzi powozem, grzecznie siedzi i czasem spi w wozku. Nie pozbywam sie zadnego, bo jeszcze go uzywa i dla 2-go zostają. U nas postanowione, ze chcemy dziewczynke. Ciekawe tylko co z tego wyjdzie. Przy pierwszym bylam pewna, ze za 1-wszym razem nici z tego, bo przeciez zawsze problem,a tu psikus i od razu sie udalo. Tydzien bez dziecka, a nawet nie zdaze pozyc, bo tyle jest roboty! Życzenia dla wszystkich lipcowo- sierpniowych jubilatów/ek. |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdziwa wloska rodzinka u was ![]() Marti kochana, ja nieznosze slonca i upalow ![]() ![]() 25 stopni dla mnie styka, wiecej juz nie ![]() ![]() Cytat:
![]() I widze nastepny juz sie szykuje ![]() My pluskalismy sie troche w baseniku na tarasie ale tak grzeje w czache, ze zwabilam dziecko do domu i do wieczora sie nie ruszam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
gdzie jesteście ?!
mnie małż wnerwił więc siedzę tu sobie i eminema słucham ![]() nad jeziorem byliśmy z godzinę, może półtorej. od 17.30 a i tak zdychałam. pierdzielę, nie wychodzę nigdzie przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
hello
nawet w niedzielę nie ma przeproś i pobudka o świcie ![]() na szczęście kasztan był więc majtasy Mikiemu czas przywdziać a jaki skunks mały, wczoraj widziałam że się kroi kasztan, to posadziłam smarkacza na podkładce, siedział z 15 minut, nic nie wycisnął, więc założyłam pieluszkę, rachu ciachu zamknął sie w pokoiku i 5 sekund sie skasztanił ![]() my dopiero gdzieś o 19 byliśmy z Mikim na big milku i oglądaniu pociągów, które notabene nie chciały przejechać ![]() dziś dzień w meblowym ![]() juz mnie głowa ćmi od tego upału, ale nie jęczę, o nie nie ale troszkę podzielam zdanie które głosi Mijalea, bo mi też tak 25 stopni wystarcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
witam!
Uff i po urodzinach ![]() wczoraj i przed total zapiernicz ![]() ![]() Piter padl po wszystkim jak kawka ![]() Fajnie było A hitem bylo dmuchanie swieczek, musialam chyba z 50 razy odpalac je na torcie i mlode dmuchało ![]()
#339 |
Zakorzenienie
|
ale puchy
![]() ![]() Iga drzemie jakimś cudem,bo przecież siedząc w domu się nie zmęczyła. Dopiero po 17 pojedziemy do jakieś zacienionego parku. Ja właśnie zaszalałam i kupiłam strój kąpielowy ![]() ![]() ![]() a kliknęłam taki, żeby choć trochę ramiączka opalać: http://www.meriellclub.pl/sklep/produkt,193.html niestety na moim tłuszczu nie będzie tak ładnie wyglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Ja tu czekam na takiego marokanczyka, co to chodzi po plazy i sprzedaje stroje za 10 eu, ale jakie sliczne! chce taki podobny do Twojego Jowiszku, tyle ze na srodku jest taki zawiniety i jest dwustronny.
Szwagier ma mi przywizc z Afganistanu posciele..baby, jakie piekne!!!! poznije Wam pokaze. Anis ciesze sie, ze impra sie udala. Ciekawe co u nas wyjdzie U mnie odpieluchowywanie idzie wielkimi krokami.. mlody trzyma i trzyma, dopoki nie wysadze go na kibelku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My bylismy z dzieckiem na wakacjach pod namiotem. A teraz wrocilismy juz do domu, a mlody zostal z babcia nad morzem, ale juz w pokoju. dzwonilam do nich i siedza na plazy w cieniu ![]() ![]() U nas w pokoju jedyne 32st. rolety zaciagniete, okna pozamykane, ale nic juz nie pomaga. mam okna od zachodu. jedynie kuchnia i lazienka sa od wschodu i tam chlodek, ale glupio tam caly dzien siedziec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
towarzystwo pojechało na basen, więc ma luz
![]() ![]() ![]() na urodziny kupiliśmy Z. domek do ogródka i nie mozna jej z niego wyciągną od 3 dni ![]() marzę o nowej torbie ![]() ![]() wrzuciłam do albumu 2 świeże foty ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-07-11 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki kochane
My cały czas przebywamy na świeżym powietrzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucę Wam do albumu foteczki z wczoraj i z dziś ![]() Werstunia Sofija boska ![]() ![]() ![]() ![]() Ja póki co muszę kupić lepszy klop dla córy bo jeszcze tego nie zrobiłam a mamy taki standardowy i on rozjeżdża się na boki beznadziejny ma plastik. Aniś super, że urodzinki się udały ![]() Jowiszkowa kostium boski po prostu, fantastyczny!!!!!!!! Ver_Onka ja to Cię podziwiam, bo ja to "patologos"w tym względzie, że dajesz radę bez synka, także w jego urodziny ![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() My dziś spędziliśmy pół dnia nad wodą. Jestem zniesmaczona ![]() ![]() ![]() Borys 100 lat! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam kibel
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Tak poza tym spóźniona @ dotarła i przy tym upale jestem przymulona strasznie. Jutro małż jedzie wyrabiać nowy dowód rejestracyjny czy coś... w każdym razie ten dokument gdzie wbija się przeglądy techniczne w związku z czym jedziemy do taboretowa i wpadniemy na obiad ![]()
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
no tak, Borysek. przez upał człowiekowi rzuca się na mózg i pamięć.
wszystkiego najlepszego przekaż mu Veronka ![]() Kasiu w leroyu jest drewniany domek,do którego po schodkach się wchodzi za 1200 ![]() ![]() ![]() ![]() Wersta kup torebkę i pochwal się koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item1111167860..._hustawka.html Kasę bym miała bo oszczędzam, tylko czy wewnętrzny szkot by mi pozwolił ![]() ![]()
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
marzy mi się torebka biało-brązowa
![]() ![]() ![]() domek mamy dość mały, żeby nie zagracać mini-ogródka http://www.allegro.pl/item1107593261...iezniczki.html oglądaliśmy te drewniane ze schodkami, ale stopnie były takie, że chyba dopiero 4-5 latek bezpiecznie mógłby tam się bawić ![]() Kasiula współczuję w upałach @ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Werstunia domeczek boski
![]() ![]() Kochana powiedz czy zadrutowanie niweluje @? chyba nie, ale jest łagodniejsza tak?
#350 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko trwa 1 dzień i wystarcza wkładka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
O szok, nawet mi nie mów
![]() ![]() ![]() Judi a przez Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]()
#352 |
Zakorzenienie
|
uff upał szare komórki przyćmiewa
![]() Borys chłopie rośnij jak na drożdżach, śmigaj na pojazdach jak mistrz, zdrówko niech sie Ciebie trzyma do stu lat, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie śle wizażowa ciotka klotka z Mikim my byliśmy na dwóch spacerach , jeden szybki nad rzeczkę, a drugi długi koło 19, spacer do utraty mocy Mikiego w drodze powrotnej zażyczył sobie na rączki i rowerek biegowy wylądował pod pachą tż, lub moją na zmianę ![]() ale mam tropiki w mieszkaniu, normalnie 26 stopni, ![]() ![]() ps. bardzo ładny kostium Jowiszku, mi też się marzy jakiś nowy nabytek, tyle że tym razem z miękkim miseczkami, bo jak mam lekką gąbkę to mi biust poci się mega ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-11 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
fajny domeczek
![]() dobra,idę płacić za kostium ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- aż podeszłam do czytnika temp. w dużym mamy 27,2 ![]() ![]() u nas był jeden spacer od 17.30 w Poznaniu na cytadeli,bo tam dużo cienia i 2 place zabaw. Iga wniebowzięta bo wzięliśmy jej mały wózek z ukochaną lalą Anią (ta najnowsza) i wyszalała się 1,5h. |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.atlantic.pl/produkty/kate...iustonosz.html guzik,że biustu nie mam w tym w ogóle, gdybym mogła to bym w ogóle nie zakładała ale czasem się nie da. tylko do kiecek wiązanych na szyję nigdy nie noszę biustonosza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Hello!!
Wszystkiego Najlepszego Boryskowi ![]() My po dwudniowych urodzinach, oczywiście atrakcji nei zabrakło. Wczoraj Tymek dostał 39 stopni gorączki. Już miałam jechac z nim na pogotowie bo obawiałam się anginy (ja mam zapalenie zatok znów a Tymek ropny katar). Jednak goście już do nas jechali, a gorączka po ibum zaczęła spadać więc stwierdziliśmy że można jechać wieczorem. Gorączka nie wróciła i już wiem skąd była-Tymka dzień wcześniej pokąsały mocno komary, miał mocno popuchnięte nogi i stąd taka gorączka... ![]() Pozatym Tymcio od rodzinki tz dostał obiecaną trampolinę i skacze do woli ![]() Dzisiaj natomiast wszystko było ok, poszłam z młodym na spacer, tz miał ogarnąć dom po wczorajszym. Poszłam nad stawy, zaczęłam smarkać, dmuchnęłam obiema dziurkami na raz i tylko słyszałam jak mi coś strzeliło w lewym uchu, dostałam takich zawrotów głowy, że zdążyłam ttylko siąść na ziemii trzymając się wózka i zadzwonić po tz by po mnie przyszedł... Coś z błędnikiem sobie narobiłam. Nie wiedziałam przez 5 minut gdzie jest ziemia a gdzie niebo, wszystko wirowało, zaczęło mnie brać na wymioty no mówie Wam armagedon ![]() Dobrze że weekend sie skończył ![]() ![]() Ja zaliczam sie do tych którym wystarcza 25-26 stopni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
domek bardzo łatwo się rozkłada i na zimę na bank trzeba będzie go schować
![]() ![]() ![]() ależ się obżarłam. idę pucować szczęki ![]() dżizas Judosławo pędem do lekarza, musisz wyrobić się przed wyjazdem ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-07-11 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Judi kochana ja Cię rozumiem doskonale pod względem tego co przeszłaś. Współczuję Ci ogromnie i mam nadzieję, że zawroty szybko Ci miną, ja również mam skłonności do wirowania nieba i ziemi, oj różne hardkory już przeżyłam, różnych lekarzy ![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
No właśnie tak dumam czy iść z tym do lekarza
![]() W każdym razie takiego hardcoru jeszcze nigdy nie przeżyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Judi jak przejdzie to luks, a jak Cię będzie dalej męczyć to idź koniecznie do lekarza
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.