![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Monitka, ja Ciebie rozumiem... bo tez wolę być wyspana. Jak się nie wyśpię, to jestem zakrecona i nerwowa. I potem odbija mi sie to niedospanie.
Jednakże patrząc na to z innej strony..taki dzien ma się raz w życiu.. i może jednak warto się przemęczyć (?). Sama nie wiem. Na razie mamy pozałatwiane wszystko bez poprawin. Pogadulkam z TŻem, z rodzicami i coś zdecydujemy ![]() ale przyznaję się, że poprostu zaczęłam ostatnio nad tym rozmyślać...bo tak mi szkoda tego, że to tak krótko..a taki piękny dzień! |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
a i nie wiem jak u was jest to rozwiązane
przyjezdnych gości mamy mniej więcej 40-45 osób noclegi zamówiliśmy w takim tanim pensjonacie wypadałoby wszystkim w niedzielę dać chociaż śniadanie, a może i obiad i gdzieś ugościć ![]() więc dla mnie to z jednej strony wygodne - prześpią się, przyjadą na salę i dostaną jedzonko, które będzie non stop na stołach no a potem każdy może rozjeżdżać się o której chce o 17 czy o 21 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam lubie poprawiny, lubie te klimaty i dla mnie jeden dzień to zdecydowanie za malo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
kiedyś mogłam balowac do białego rana. Pamiętam jak się wychodziło z imprezy o 7ej rano..człowiek pospał 3-4h i leciał dalej.
a teraz .. godzina 2:00 a mi się już gęba drzeeeee ![]() obym chociaż do końca wytrwała na swoim weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tragedia się stanie jak pośpię 6h zamiast 8h ![]() mam kolejne 3 dni wolne i mogę spać do 13 codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem DELLku, ze szkoda i fajnie by bylo, aby ten dzien trwal jak najdluzej! Przemysl to, porozmawiajcie w rodzinie. Ale miej takze na uwadze fakt, ze poprawiny to juz nie wesele, i oczywiscie to dodatkowy dzien zabawy, ale w magiczny sposob nie wydluzy tego pieknego dnia, nie sprawi, ze nagle 28 maja trwac bedzie 48 godzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
T'ai u nas tez jest sporo przyjezdnych, i tez mamy dla nich noclegi. Ci z okolic jednak będą wracać do domów.
a na drugi dzien mamy dla nich śniadanio-obiad, więc o pustym żołądku nikogo nie mamy zamiaru wypuścić... ale tego raczej poprawinami nazwać nie można. |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o to że na sali wyjdzie mnie taniej niż jakbym miała zamówić im gdzieś w restauracji wszystkim śniadanie i obiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
będzie co ma być
![]() porozmawiam z bliskimi , poradzę się, i decyzja ostateczna zapadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozsadzanie gosci bedzie jakos tak rodzinami zeby sie raczej ludzie znali i zamierzam robic winietki sama Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moze ja bym swoje oddala te slubne bo sa za duze co? wreszcie nadrobilam ![]() wczoraj bylismy na tancach bylo super uczylisy sie salsy ![]() Tz tak sie wyglupial ze ja myslalam ze padne ze smiechu i z zalem stwierdzam ze jemu tanczenie lepiej wychodzi niz mi ja wszystko zapominam w tygodniu ![]() kupilam wkladki do butow slubnych za piety ale jeszcze nie sprawdzalam bo czasu mi brak ale najpierw musze wizaz nadrobic ![]() jak zapraszalismy jednych znajomych to powiedzieli ze przyjda a a sobote maja jedno wesele i w niedziele przychodza do nas na drugie ![]() tyle pisac mialam i skleroza ![]() a jutro poradnia 2spotkanie a w piatek protokol a i jeszce my dekoracje kosciola bedzie miec bo rano jest Ikomunia a pozniej nasz slub i jak chcemy mozemy da kase a jak nie to nie ale dla swietego spokoju dam co by kto pretensji nie ma 50zl wystarczy bo to bedzie na komunie i za tydzien mamy odpust wiec duzo ludzi sie skladac bedzie ![]() a jeszcze jedno bylismy w sobote dac ostatnie zaproszenbie i dalsza kuzynka sie mnie pyta czy bede jej swiadkiem na bierzmowaniu ![]() no to chyba tyle
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy noclegi w tym samym miejscu co sala weselna. Będą mieli do pokonania tylko parę schodów..na pięterko ![]() sniadanio-obiad na tej samej sali co wesele. Edytowane przez DELL Czas edycji: 2011-03-14 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozsadzanie gosci bedzie jakos tak rodzinami zeby sie raczej ludzie znali i zamierzam robic winietki sama Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moze ja bym swoje oddala te slubne bo sa za duze co? wreszcie nadrobilam ![]() wczoraj bylismy na tancach bylo super uczylisy sie salsy ![]() Tz tak sie wyglupial ze ja myslalam ze padne ze smiechu i z zalem stwierdzam ze jemu tanczenie lepiej wychodzi niz mi ja wszystko zapominam w tygodniu ![]() kupilam wkladki do butow slubnych za piety ale jeszcze nie sprawdzalam bo czasu mi brak ale najpierw musze wizaz nadrobic ![]() jak zapraszalismy jednych znajomych to powiedzieli ze przyjda a a sobote maja jedno wesele i w niedziele przychodza do nas na drugie ![]() tyle pisac mialam i skleroza ![]() a jutro poradnia 2spotkanie a w piatek protokol a i jeszce my dekoracje kosciola bedzie miec bo rano jest Ikomunia a pozniej nasz slub i jak chcemy mozemy da kase a jak nie to nie ale dla swietego spokoju dam co by kto pretensji nie ma 50zl wystarczy bo to bedzie na komunie i za tydzien mamy odpust wiec duzo ludzi sie skladac bedzie ![]() a jeszcze jedno bylismy w sobote dac ostatnie zaproszenbie i dalsza kuzynka sie mnie pyta czy bede jej swiadkiem na bierzmowaniu ![]() no to chyba tyle a schudlam 2kilo ![]()
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Passion bo ja to muszę sobie wszystko przeliczyć i oszacować
![]() Cytat:
![]() Tyle,że właśnie nie wiadomo jak to będzie z przyjezdnymi (dopiero będziemy ich zapraszać) nie mam pomysłu na ulokowanie bo wszędzie wymeldunek jest o 12 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my przy stole siedzimy ze świadkami, a potem rodzice. to Wy wesele w niedziele macie??? bo juz sie pogubiłam ![]() ależ Wam się udało ze strojeniem kościoła! ![]() no i gicior, że tance udane!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ jak przyjezdza na weekend to godz 23 zazwyczaj juz śpimy ![]() Cóż, dziewczynki, starzejemy się. Mi np już na dyskoteki nei chce sie chodzic, wolę takie dorosle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ewka, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My to się brechaliśmy, że skrzynkę redbula zakupimy dla potrzebujących ![]() ten wymeldunek obowiązuje nawet przy gościach weselnych...? upewnij się... wiem, że jak rezerwujesz dla większej ilości gości, to wtedy wymeldunek jest przesuwany do późniejszych godzin. Zależy od pensjonatu, hotelu itp. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Brechamy się z tego, że już swój limit wyczerpaliśmy w czasach studenckich... i teraz trza odespać te hulanki ![]() tez preferujemy "domówki" niż dyskoteki... takie stare dobre małżeństwo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej ej ale jak wszystko masz na tej samej sali i obiad to to przecież prawie jak poprawiny ![]() tylko puścić muzę z kompa i tyle kto będzie chciał to pojedzie po obiedzie, a kto nie to zostanie do wieczora |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Ha, ja tez ziewam juz okolo 2giej w nocy, chyba po kolacji w lokalu kawke sobie strzele i juz, bo jak nie to wstyd bedzie, ze panna mloda ziewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wesela kuzyna tak jakoś o 5 wróciłam mówią że para młoda nie musi być do ostatniego gościa i jeśli nie będą chcieli się rozejść to o 4,5 po prostu wyjdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozna powiedziec ze musicie isc bo noc poslubna czeka ![]()
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz może zostać jeden wujek czy sąsiad który będzie chciał się "dobić" więc nie widzę wtedy sensu siedzieć z nimi do 6 rano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Na ostatnim weselu podobno po 6 wyszlismy
![]() ale to bylo takie fajne wesele że o tej 6 jeszcze sporo ludzi było ![]() mam nadzieję, że moje tez będzie takie fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
my to też parkieciarze jesteśmy
![]() ![]() jednak na swoim weselichu, to chyba nie wypada tylko we dwoje tańczyć..jednak rodzinke trzeba obskoczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
jak się bwaić to się bawić ![]() noo oby były takie i nasze wszystkich mjaóweczek! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, gratuluje straconych kilogramow! Czy stosujesz jakas dietke czy tak po prostu zeszlo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Passion, bo potem porywana będziesz przez wujostwo!
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- zapomniałam Wam napisac, że zakupiłam sobie kwiatka ..takiego do wpięcia we włosy..idealny kolor do mojej sukni ![]() taki delikany... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.