![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Kawuś super relacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Grape, wszystkiego naj na nowej drodze ![]() ![]() hej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za opinie na temat samochodu. Będziemy brać go pod uwagę. Mój wujek ma jeszcze BMW 5, ale srebrne, a ja bym wolała czarne lub granatowe auto
![]() W piątek Teściowa wpłaciła drugą część zaliczki i podpisaliśmy umowę z hotelem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a samochód mi się też podoba ![]() Kawka, gdybym miała pierścień to bym się chyba zgłosiła ![]() ![]() Edytowane przez majasn Czas edycji: 2011-06-26 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I postanowiliśmy, że nie dekorujemy sali, będą tylko kwiaty.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-06-26 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Mój tż mówi, że nie chce wesela w tv. A już miałam nadzieję, że będę sławną panną młodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acha, chciałąm powiedzieć że PKP to jest jakiś żart i paranoja. wożą loudzi jak bydło ![]() właśnie jak wracaliśmy to myślałam czy nie jedziesz z nami jednym pociągiem bo chyba byłaś w szczecinie nie? grape, wszystkiego najlepszego kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Piczencjo cieszę się, że wypad nad morze się udał. A z tym PKP to słyszałam, że jest makabra jakaś :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o pkp mi nic nie mów, bo ja dzisiaj 5h stałam..najpierw pod kiblem, z którego się smród niemiłosierny wydobywał, a potem na korytarzu ściśnięta właśnie jak sardynka..ledwo przetrwałam tę podróż..4 wagony jechały ze świnoujścia do wrocka..paranoja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- 4 wagony w tym jeden 1. klasa? jeżeli tak to jechałyśmy tym samym. on był w szczecinie jakoś koło 15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
no popatrz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
a ustalałyście już jakiś termin spotkania?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
niee..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
ja się dostosuje:P
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Ale jak już zamknie to z hukiem
![]() Idę spać. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
niby fajnie mieć zapłacone za ślub ale nie chciałabym takiej atrakcji, bo wtedy kazaliby mi mieć jakieś reżyserowane sprzeczki albo udawać bridezillę żeby zwiększyć oglądalność programu
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() aaa RAIN wszystkie oferty kurierów jakie przejrzalam sa drogie;/ i to sie nie za bardzo chyba Ci opłaci... tż powiedzial ze przesadzilam z waga tych ksiazek i one nie beda mialy wiecej niz 5 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#356 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Kawuszka, relacja super! ![]() ![]() Grape dużo szczęścia, miłości i radości z Mężem. Słoneczka w każdy dzień, płomiennego uczucia, a w przyszłości ślicznych i grzecznych dzieciaczków ![]() ![]() ![]() Peach ja myślę, że władze PKP się nad tym nie zastanowią, bo takie sytuacje w pociągach są ZAWSZE (przed świętami, po świętach, przed i po Nowym Roku, przy tzw. "długich weekendach", końcach roku itd.), a że jest tak od lat i zawsze się o tym mówi i nic w tej materii się nie zmienia, to śmiem twierdzić, że już się nie zmieni.
#357 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, cześć i czołem
![]() Grape, serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() ![]() Kawka, Twoja relacja z wesela wymiata ![]() A my na długi weekend pojechaliśmy na Jurę i dopiero wczoraj nadrabiając Was trochę, dotarło do mnie, że mogłam iść na ślub ![]() No nic, w każdym razie my odpoczęliśmy trochę ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz się bawię w kurę domową - pranie wstawione, a ja zaraz idę się myć, do sklepu i pakowanie ![]()
#358 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Wczoraj już nie dałam rady, ale dzisiaj obiecana relacja ![]() ![]() No więc tak: Na 14.45 miałam fryzjera, bo robiłam sobie od razu taki szkic fryzury ślubnej...wyszło całkiem fajnie, nie wiem, czy na jakiejś focie będzie widać w pełnej krasie, bo zapomniałyśmy zrobić zdjęcie w samej fryzurze i makijażu ![]() ![]() Po wizycie w salonie szybko dotarłam do domu, za chwilę przyjechała moja N. z dwoma kartonami prowiantu ![]() ![]() ![]() ![]() Po 17 przyjechała makijażystka, rozłożyła swoje krzesełko i zaczęła mnie malować...jeszcze nic nie piłam, ale normalnie zachowywałam się jak pijana ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście jak siedziałam na krzesełku dostałyśmy drinki ![]() ![]() ![]() cdn ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Jak już byłam gotowa, to większość dziewczyn była na miejscu, więc zaczęłyśmy imprezkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najpierw dostałam "dzwonek na sex", żeby mąż wiedział, w jakim jestem nastroju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem był pierwszy konkurs: na zrobienie najpiękniejszego peniska z ogórka ![]() ![]() ![]() ![]() ale Gavin robił się już zazdrosny, więc dziewczyny puściły na ekranie występ striptizera "na rozgrzewkę". N. zaczęła poruszać Gavinem tak, jak tancerz - super to wyglądało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cdn
#359 |
Zakorzenienie
|
potem pojawił się kolejny gość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem jeszcze trochę potańczyłyśmy, dostałam dyplom piekielnie dobrej żonki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Było super, najlepsza impreza w życiu - świadkowa z pomocą dziewczyn zorganizowała to świetnie, nie spodziewałam się aż tylu atrakcji - mam super wspomnienia, fotki, filmy - po prostu mega!!!! ![]() Fotki wrzucę wieczorem, bo muszę lecieć po wpis do indeksu, potem odbieram suknię, prawo jazdy, zapowiedzi, odwiedzam tatę ostatni raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Aha, no i muszę się pochwalić najważniejszym - Osz z Mężem będzie u mnie na weselu!!! ![]() ![]() ![]()
#360 |
Zakorzenienie
|
a to przedsmak tego, co was czeka wieczorem: Gorgeous Gavin!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.